Shrek2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Na én is megsasoltam. Iszonyat király, szinte hibátlan. Röhögés a köbön!

A rendõrös részen pedig teljesen kifeküdtem a nevetéstõl meg a sírástól. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Csacsi
Budapesten elég sok moziban játszák feliratosan. Ráadásul legális is :DD

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Bandee1987
Gondolkozz egy kicsit öregem: ALIG 4 NAPJA VOLT A MAGYARORSZÁGI PREMIERE A FILMNEK! ÚGYHOGY VÁRJÁL MÉG JÓPÁR NAPOT(VAGY HETET) A SZINKRONOS VÁLTOZATRA. A FELIRATOST MEG ELÉG SOK HELYRÕL LETÖLTHETED...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Beniboy
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a Shrek 2-õt szinkronosan?
Bandee1987
Szeggyél le feliratot...feliratok.hu
Nemtom, hogy a szinkronos változat mennyivel jobb/rosszabb az eredeti hangoknál, de az eredetiek nagyon bejönnek :). Már a Shrek 1-et is feliratosan néztem meg.

burkusdió
a film az jó.. énis megnéztem már felirat nélkül,de felirattal még jobb lenne :D
nálamis 10/10

Bandee1987
ÉN most néztem meg a filmet(feliratosan). Sztem tök jó.

10/10

burkusdió
nem mégse... ennek is angol a fele... :'(
azért kössz szépen

burkusdió
THX!!!! tökéletes a felirat!

burkusdió
THX!!! minggyá meg is nézem,csak elõbb risztárt

Matthewpamer
talán ez jó.
VideoCD kameraripphez

Magyar cím: Shrek 2
Fordító neve: Czanci & Misi

:
Feltöltõ neve: eric Verzió: 2 CD FPS: 25 Méret: 25.01 Kb

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

burkusdió
:D
azért kössz

Matthewpamer
a másik barátnõnek küldj egy sms-t hogy lefújva a mozi és akkor már õ se jön :)

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
hát akkor sajnos nem tudok segíteni!
1cd-sen itt van.ha még is kell,akkor jobb klikk és cél mentése másképp,azt majd mellé olvasod :D

burkusdió
2 cd-sen.,s VCD-be
szedtem hozzá feliratot,még mikor letöltöttem,de az mind szar volt,mert fele angol maradt. mostmá szeretnék normálisat leszedni

Matthewpamer
1cd-sen van meg neked?

burkusdió
nem tud valaki egy linket,ahonnan lehet feliratot szedni hozzá?
a feliratok.hu-t nem hozza be...

Gladiator
ehh, elintéztem. már csak az egyik barátnõje jön:)

Matthewpamer

Gladiator
nah, megvan a jegy holnapra. ráadásul az évfolyam legjobb nõjével fogom nézni. na, meg jön annak még két hüje b.nõje, de azoknak sajnos nem tudtam mellénk szóló jegyet rendelni

Alien
Jaja õ a legjobb, na meg a Szamár :DDD

Alien
Én is imádtam ezt a részt

Matthewpamer
én is ma néztem meg,nagyon jó,a legjobb rész ez:

Gladiator
szinkronosan, vagy feliratosan?

Gladiator
jéé, most veszem csak észre, hogy én nyitottam a topikot. nem is látogattam. kösz, hogy fent tartottátok!

St
ma megnéztük moziban, nagyon ütõs
A csizmás kandúr nagyon ott van
Mond már meg melyik oldalról lehet szinkronosan letölteni?

Gladiator
Az elsõbe is milyen kemény képi poénok vannak. akárhányszor megézem DVD-n mindig találok vmit. pl. amikor shrek dobja ki a házából a farkast, akkor mögöttük a széken a törpe épp azt nézi, hogy milyen kényelmes is a kanapé amit választott. nagyon kemény. meg amikor fionávl patkányt esznek, a háttérben a szamár legel. kicsit furcsa volt, nem gondoltam, hogy a szamár tényleg szamár, és füvet eszik. meg még rengeteg...

Alien!
javítok..a Némohoz képest mindenképpen...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Csacsi
Tegnap én is egnéztem. Nagyon jó lett. Nekem nagyon tetszett. Barátnõmmel már rég nevetünk ennyit egy filmen.

Ajánlom mindenkinek.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

magus
hat nekem kevesbe tunt igeretesnek...

Alien!
Tegnap nekem is sikerült megnéznem...Idén az elsõ olyan mozifilm,ami kifejezetten érdekelt is....Méltó folytatása az elsõ résznek,rengeteg érett poénnal,de ebbõl szerintem a 14 év alatti gyerekek nem sokat értenek,mert szemlátomást nem is nekik csinálták...nálam 10/10,bár nagyon elkeserít az,hogyha jót akarok röhögni "rajzfilmre" kell beülnöm...ja és annyi képi poén van benne,hogy másodszorra nézve is valszeg jó móka lesz...

Kiváncsian várom a brigád Cápamese c. filmjét,a bemutató ígéretesnek tûnt...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien
Ooo, kár! De ahogy mondtad, majd a dvd-n:)

Punkerwork
az én verziómban nincs benne a vége :(
(majd a DVD-n)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

magus
Jó, kevesebb eredeti ötlet mint az elsõ részben, paródia. Attól függetlenül hogy paródiát nem nehéz csinálni nagyon jó lett végig röhögtem:) Csak nem annyira eredeti mint az elsõ.

guardian hero
Bonnie Tyler - I need a hero, a Flashdance-bõl volt. Szerintem is baromi jó volt ez a szám, és a táncolós-csatázós jelenet ami alatt ment!
Meg az egész Shrek 2, ilyennek kell lennie egy klasszikus folytatásának. Kicsit tartottam tõle, hogy a zseniális elsõ részt nem lehet még egyszer megközelíteni, de szerencsére alaptalan volt a félelmem :). Mondjuk a zenék tényleg sokkal jobbak voltak az elsõ részben (Smash Mouth - All Star, The Monkeys - Then I saw her face, stb), itt egyedül az I need a Hero ütött igazán.
Moziban néztem meg amúgy, szóval még csak magyar szinkronnal láttam, de elég sok színvonalas nyelvi poén került bele, és a hangok is eltaláltak (az elsõ részbõl), nincs vele semmi gond.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Alien
Nagyon tetszett, a Filmek, amiket most láttunk... topicban elmondtam már róla a véleményem, nagyon jól sikerült szerintem a folytatás:)

és itt is elmondom, amit ott leírtam:

Spoiler

Ugye vártatok egy kicsit amikor a készítõket írták ki? mert volt még egy jelenet, jött a sárkány, és jöttek sárkány-szamár kölyök keverékek:))) és a szamár beszólása: Melót kell szereznem! :)))

Sephi
Enis aszondom hogy nem jobb mint az elso de nagyon jo ez is.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
tesom szerint jo, nem olyan jo mint az elso de nem rossz. ja es sok poent nem fog erteni a magyar kozonseg, mert amerikai szimbolumok, markak vannak rejtetten atultetve, amit erthetoen mi nem ismerunk

Sephi
Az a trombitas jelenet az elejen engem kikeszitett :) Konyekel rohogtem :)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

már némely ember azt mondta hogy megy a mozikba,másik pedig pl:underworld tán így kell leírni a film címét azt már hetekkel hamarabb feltették az internetre,úgyhogy ezt is feltehetik hamarabb

nem értem én sem. minden film fent van az amerikai premiert követõen 1-2 nappal a neten. az, hogy nálunk mikor mutatják be, az irreleváns
Dzsini
premier elõtti vetítések voltak már, de hivatalos premier csütörtökön van.

és továbbra se értem, hogy minél hamarabb akarod letölteni, amikor másfél hónapja megteheted? (bár nem illik)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wizy
nálunk olyan juli végén lesz a moziban a hp3-mal és a van helsinggel egyetemben

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

már némely ember azt mondta hogy megy a mozikba,másik pedig pl:underworld tán így kell leírni a film címét azt már hetekkel hamarabb feltették az internetre,úgyhogy ezt is feltehetik hamarabb

CSOCSO
:)
Dzsini
magyar mozikban csütörtökön lesz a premier, külföldön másfél hónapja volt, és premiernap után 2 nappal már le lehetett vadászni kamerás változatban...

úgyhogy nem értem a kérdést :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Na mikor lesz már fent az interneten?
Már a mozikba megy.

Gladiator
:-D király. amúgy mijaz, hogy fikák? nekem ne fikázd a shrekket!,

CSOCSO
spoiler:

annyi volt hogy osszehazasodtak ezek a fikak es a shrek kezebe adtak a frissen koholt gyurut.. de forro volt feldobta es raesett a csaj kezere.. es kiirodott a gyurun: I LOVE U
Gladiator
jaj, láttam a bemutatóját magyarul, és hát kibaszoptt szar... lehet hogy csak furcsa, miután már meghallgattam vagy 30x angolul, de akor is.... meg rengeteg dolgot másképp fordítanak, gondolom a szájmozgás miatt, de akkor is! viszont volt egy kettõ, ami az angolban nem volt szópoén, magyarban meg "azzácsinálták". na, mind1. Vki írta, hogy van benne gyûrûk urás poén. mondjon róla többet pls!