Shrek2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rendõrös részen pedig teljesen kifeküdtem a nevetéstõl meg a sírástól. :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SLM MSN: [email protected]
Nemtom, hogy a szinkronos változat mennyivel jobb/rosszabb az eredeti hangoknál, de az eredetiek nagyon bejönnek :). Már a Shrek 1-et is feliratosan néztem meg.
nálamis 10/10
10/10
VideoCD kameraripphez
Magyar cím: Shrek 2
Fordító neve: Czanci & Misi
:
Feltöltõ neve: eric Verzió: 2 CD FPS: 25 Méret: 25.01 Kb
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
1cd-sen itt van.ha még is kell,akkor jobb klikk és cél mentése másképp,azt majd mellé olvasod :D
szedtem hozzá feliratot,még mikor letöltöttem,de az mind szar volt,mert fele angol maradt. mostmá szeretnék normálisat leszedni
a feliratok.hu-t nem hozza be...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ajánlom mindenkinek.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Kiváncsian várom a brigád Cápamese c. filmjét,a bemutató ígéretesnek tûnt...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
(majd a DVD-n)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Meg az egész Shrek 2, ilyennek kell lennie egy klasszikus folytatásának. Kicsit tartottam tõle, hogy a zseniális elsõ részt nem lehet még egyszer megközelíteni, de szerencsére alaptalan volt a félelmem :). Mondjuk a zenék tényleg sokkal jobbak voltak az elsõ részben (Smash Mouth - All Star, The Monkeys - Then I saw her face, stb), itt egyedül az I need a Hero ütött igazán.
Moziban néztem meg amúgy, szóval még csak magyar szinkronnal láttam, de elég sok színvonalas nyelvi poén került bele, és a hangok is eltaláltak (az elsõ részbõl), nincs vele semmi gond.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
és itt is elmondom, amit ott leírtam:
Spoiler
Ugye vártatok egy kicsit amikor a készítõket írták ki? mert volt még egy jelenet, jött a sárkány, és jöttek sárkány-szamár kölyök keverékek:))) és a szamár beszólása: Melót kell szereznem! :)))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nem értem én sem. minden film fent van az amerikai premiert követõen 1-2 nappal a neten. az, hogy nálunk mikor mutatják be, az irreleváns
és továbbra se értem, hogy minél hamarabb akarod letölteni, amikor másfél hónapja megteheted? (bár nem illik)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
úgyhogy nem értem a kérdést :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Már a mozikba megy.
annyi volt hogy osszehazasodtak ezek a fikak es a shrek kezebe adtak a frissen koholt gyurut.. de forro volt feldobta es raesett a csaj kezere.. es kiirodott a gyurun: I LOVE U