619
-
#338 request.atw.hu -
#337 angolul honann lehet a legjobb minőségben leszedni? leeht smsweb-es is. megér egy sms-t simán. -
#336 Mit hallok? :DDDD -
#335 Inkább kivárnám dc-n:) sms warezért nem vagyok oda nem fogok lopott cumóért fizetni:)
Másrészt szerintem akkor is angolul az igazi... -
#334 ügyes a magyar szinkron :) a végén az extra jelenet már angolul megy, elfelejtették a moziból ellopni a végét :DDDDDD -
dexter161 #333 remélem letöltitek innen a magyar szinkronost, mer ez dvdrip
http://hardwarez.sms.atw.hu/Shrek.2.2004.FS.DVDRiP.XViD.Hungarian-SCP/?N=D -
winnie #332 látom elolvastad a #325-öt is:))) -
dexter161 #331 http://hardwarez.sms.atw.hu/Shrek.2.2004.FS.DVDRiP.XViD.Hungarian-SCP/?N=D <- shrek 2 magyar szinkronnal -
#330 De van szinkronos dvdrip:) méghozzá két változatban is (teljes képernyős és szélesvásznú változat) -
#329 Nagyon jó volt épp most néztem meg. Fura ,de a legelején a tovább trombitáló alakot már lelőtték a Sárkány és Papaucsban.
Csizmás kandúr meg ütött rendesen. -
#328 SPOILER
Egyéként nekem az tetszett nagyon mikor a tengerparton hemperegnek, beborítja őket egy hullám és Shrek a kis hableányt csókolja meg, Fiona meg beledobja a cápák közé
Sose bírtam a kis hableányt... -
#327 Bizony, én is azt néztem meg... -
winnie #326 USA-ban már 1 hónapja leadták a premiert ezért lehet DVD ripet is találni.
ez mondjuk nem jelent semmit, a shrek-kel nemtom mi történt, de nagyon kevés filmnek jelenik meg ilyen hamar a dvdripje. általában 4-5 hónap szokott lenni a premier után (ld. a febrár végén bemutatott passió (passion of the christ) és függőség (twisted) sem jött még dvdripben - persze egyes ezután bemutatott filmek, mint a hidalgo vagy a starsky és hutch már kijöttek) -
winnie #325 ?? hogyne lenne szinkronos dvdrip?
a teljesképernyős lumiere-xvid-shrek2fs.avi és a szélésvásznú s2-ws-xvid-scp.avi is kijött már -
#324 Szinkronos dvd rip még nincsen... USA-ban már 1 hónapja leadták a premiert ezért lehet DVD ripet is találni. Szinkronosra még jó ideig várni kell... Apropó nem akarna valaki a Warner németországi dvd mastering stúdiójában dolgozni vagy ott állást szerezni nekem??? Kíválóan tudnám másolni a dvd-ket:) -
#323 Sztem jobb!
Ez elég ritkaság... -
#322 Na végre megnéztem én is és csak egyet tudok mondani: méltó az első részhez! Nagyon jól sikerült! -
#321 nem tudod véletlenül, hogy mit mondott akkor? -
#320 hehh, ma megnéztem még kétszer -
#319 Van belőle már full screen és wide screen is, én a full screen-es változatba néztem bele, nagyon jó a kép a sample alapján. Le is szedem azt hiszem, amig nem jön dvd-r-ben :)
-
OPM #318 megvan vkinek a szinkronos dvd rip? ha igen, milyen? -
#317 jaja, az is nagyon jó:))
-
#316 Vagy amikor a Szamárral lóként elakarnak lovagolni a naplementében és a macska leesik hátúlról és spanyolul elkezd káromkodni és közben porolja a kalapját:) Az is nagyon állat:) -
#315 -
#314 az biztos :DD -
#313 hmmmmmm
nem értettem mit mondott mert az a rész nem volt már lefordítva , de htx :) -
#312 az a néézéés :DD
kéész :)
no de a szamár is kemény volt fehér lóként :D -
#311 Zöld vót. -
#310 úgy bizony
Csizmás Kandúr forever !!!!
:DDDD -
#309 :D
megnéztem
nekem nagyon tetszett ez is :)
a gonosz jó tündér.... :)
csizmás kandúr volt al egjobb :) -
#308 én zöldnek láttam bocs. -
#307 Neked mióta fű a fehér por???? -
#306 macskagyökér :-D -
#305 ja, az bolhaírtó volt? aszittem fű -
#304 Megnéztem én is.... Aki nekem azt mondja, hogy rosszabb mint az első rész az még nem látott rossz folytatást... Többet táplálkozik TV-s és filmes utalásokból mint az első rész az tény de nekem nagyon tetszett ez is.. A vége kicsit kiszámítható lett de az aelső részé is az volt... Nálam nyert ez a film... Szerintem megérdemelte, hogy sikeres lett...
Kedvenc részem:
"Pursuing a White Bronco on the East of Far Far Away" Azután meg a rendőrségi jwelenetek mikor Pussnál megtalálják a Bolhaírtót:))) És ő spanyol-angollal védekezik.... Szerintem az egyik legeltaláltabb jelenet... -
#303 Azért lehet majd egy szinkront meszerzek és csinálok egy szinkronos verziót is:) -
#302 gépen má láttam, most fogom moziba is megnézni! :DDD -
#301 be volt rakva, de az szar minőségű -
#300 nektek szinkronos? -
OPM #299 aha, kössz a felvilágosítást, nem tudtam