619
  • VinylToy #338
    request.atw.hu
  • Gladiator
    angolul honann lehet a legjobb minőségben leszedni? leeht smsweb-es is. megér egy sms-t simán.
  • VinylToy #336
    Mit hallok? :DDDD
  • Bucser
    Inkább kivárnám dc-n:) sms warezért nem vagyok oda nem fogok lopott cumóért fizetni:)

Másrészt szerintem akkor is angolul az igazi...
  • Dzsini
    ügyes a magyar szinkron :) a végén az extra jelenet már angolul megy, elfelejtették a moziból ellopni a végét :DDDDDD
  • dexter161
    remélem letöltitek innen a magyar szinkronost, mer ez dvdrip

http://hardwarez.sms.atw.hu/Shrek.2.2004.FS.DVDRiP.XViD.Hungarian-SCP/?N=D
  • winnie
    látom elolvastad a #325-öt is:)))
  • dexter161
    http://hardwarez.sms.atw.hu/Shrek.2.2004.FS.DVDRiP.XViD.Hungarian-SCP/?N=D <- shrek 2 magyar szinkronnal
  • Alien
    De van szinkronos dvdrip:) méghozzá két változatban is (teljes képernyős és szélesvásznú változat)
  • CarajoEsp
    Nagyon jó volt épp most néztem meg. Fura ,de a legelején a tovább trombitáló alakot már lelőtték a Sárkány és Papaucsban.
    Csizmás kandúr meg ütött rendesen.
  • Eye-scream
    SPOILER

Egyéként nekem az tetszett nagyon mikor a tengerparton hemperegnek, beborítja őket egy hullám és Shrek a kis hableányt csókolja meg, Fiona meg beledobja a cápák közé
    Sose bírtam a kis hableányt...
  • Eye-scream
    Bizony, én is azt néztem meg...
  • winnie
    USA-ban már 1 hónapja leadták a premiert ezért lehet DVD ripet is találni.

ez mondjuk nem jelent semmit, a shrek-kel nemtom mi történt, de nagyon kevés filmnek jelenik meg ilyen hamar a dvdripje. általában 4-5 hónap szokott lenni a premier után (ld. a febrár végén bemutatott passió (passion of the christ) és függőség (twisted) sem jött még dvdripben - persze egyes ezután bemutatott filmek, mint a hidalgo vagy a starsky és hutch már kijöttek)
  • winnie
    ?? hogyne lenne szinkronos dvdrip?

a teljesképernyős lumiere-xvid-shrek2fs.avi és a szélésvásznú s2-ws-xvid-scp.avi is kijött már
  • Bucser
    Szinkronos dvd rip még nincsen... USA-ban már 1 hónapja leadták a premiert ezért lehet DVD ripet is találni. Szinkronosra még jó ideig várni kell... Apropó nem akarna valaki a Warner németországi dvd mastering stúdiójában dolgozni vagy ott állást szerezni nekem??? Kíválóan tudnám másolni a dvd-ket:)
  • CoolStuff
    Sztem jobb!
    Ez elég ritkaság...
  • Eye-scream
    Na végre megnéztem én is és csak egyet tudok mondani: méltó az első részhez! Nagyon jól sikerült!
  • Gladiator
    nem tudod véletlenül, hogy mit mondott akkor?
  • hen-tes
    hehh, ma megnéztem még kétszer
  • Alien
    Van belőle már full screen és wide screen is, én a full screen-es változatba néztem bele, nagyon jó a kép a sample alapján. Le is szedem azt hiszem, amig nem jön dvd-r-ben :)
  • OPM
    megvan vkinek a szinkronos dvd rip? ha igen, milyen?
  • Alien
    jaja, az is nagyon jó:))

• Bucser
    Vagy amikor a Szamárral lóként elakarnak lovagolni a naplementében és a macska leesik hátúlról és spanyolul elkezd káromkodni és közben porolja a kalapját:) Az is nagyon állat:)
  • Alien
  • Alien
    az biztos :DD
  • hen-tes
    hmmmmmm
    nem értettem mit mondott mert az a rész nem volt már lefordítva , de htx :)
  • hen-tes
    az a néézéés :DD
    kéész :)
    no de a szamár is kemény volt fehér lóként :D
  • Bandew
    Zöld vót.
  • Alien
    úgy bizony

Csizmás Kandúr forever !!!!

:DDDD
  • hen-tes
    :D
    megnéztem
    nekem nagyon tetszett ez is :)
    a gonosz jó tündér.... :)
    csizmás kandúr volt al egjobb :)
  • Gladiator
    én zöldnek láttam bocs.
  • Bucser
    Neked mióta fű a fehér por????
  • Bandew
    macskagyökér :-D
  • Gladiator
    ja, az bolhaírtó volt? aszittem fű
  • Bucser
    Megnéztem én is.... Aki nekem azt mondja, hogy rosszabb mint az első rész az még nem látott rossz folytatást... Többet táplálkozik TV-s és filmes utalásokból mint az első rész az tény de nekem nagyon tetszett ez is.. A vége kicsit kiszámítható lett de az aelső részé is az volt... Nálam nyert ez a film... Szerintem megérdemelte, hogy sikeres lett...

Kedvenc részem:

"Pursuing a White Bronco on the East of Far Far Away" Azután meg a rendőrségi jwelenetek mikor Pussnál megtalálják a Bolhaírtót:))) És ő spanyol-angollal védekezik.... Szerintem az egyik legeltaláltabb jelenet...
  • Bucser
    Azért lehet majd egy szinkront meszerzek és csinálok egy szinkronos verziót is:)
  • burkusdió
    gépen má láttam, most fogom moziba is megnézni! :DDD
  • Gladiator
    be volt rakva, de az szar minőségű
  • PLackó
    nektek szinkronos?
  • OPM
    aha, kössz a felvilágosítást, nem tudtam