Shrek2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊 akkor értékelek, jó😊

hellboy:
http://dvd.stuff.gr/subtitles/2531-Hellboy2004-English[Xsubt<1>.com].zip

ez a good by lenin! c. német film felirata.

kill bill 2:
http://dvd.stuff.gr/subtitles/2556-Kill%20Bill%20Vol.%202%20(By%20Salvador).sub

ez a kill bill 2 spanyol felirata - fordítógéppel átültetve angolra és benne ilyen echte angol mondatokkal:
"this one I am, in my more masoquista…"
"How sucedio 'Who was alli '"
"Why you are aqui '"

(szóval a szöveg és a filmbeli sz9veg nem fedi egymást)

a looney tunes és a 21grams természetesen régen kijöttek, hiszen tavaly októberi és novemberi filmek.

a van helsing felirat, mint a címben is ott van a dvd-n megjelent 'van helsing - the london assignment' címû 30 perces rajzfilm felirata.

no, és akkor hogy ne legyen hiányérzeted, íme a Shrek 2 is, halláskárosultak részére.

ez egy picit hiányos, s elismertem, hogy ez a szöveg bizony nagyjából jó, de ezért viszont nem kellett sokáig elmenni, hiszen ez fent van a feliratok.hu-n is
Dzsini
no, és akkor hogy ne legyen hiányérzeted, íme a Shrek 2 is, halláskárosultak részére.
http://extratitles.to/xsubt.subt.link.php?dd=Shrek22004-EnglishHearingImpaired%5BXsubt.com%5D%5B6340665801%5D.sub

{51709}{51756}Pray for mercy from -
{51800}{51856}Puss... in Boots

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
hellboy:
http://dvd.stuff.gr/subtitles/2531-Hellboy2004-English[Xsubt<1>.com].zip
kill bill 2:
http://dvd.stuff.gr/subtitles/2556-Kill%20Bill%20Vol.%202%20(By%20Salvador).sub
looney toons back in action: (bár ez lehet, hogy már kijött...)
http://dvd.stuff.gr/subtitles/2079-Looney%20Tunes%20Back%20In%20Action.rar
21 gramm:
http://dvd.stuff.gr/subtitles/2080-21%20Grams%20(2003).en.rar
Van Helsing:
http://dvd.stuff.gr/subtitles/2533-Van.Helsing.The.London.Assignment.2004.DVDRip.XviD-VH-PROD.rar

és ez csak 1 subtitle oldal 😊))

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wizy: persze, azokhoz a filmkhez van angol felirat, amik már kijöttek dvd-n. a shrekhez nincs. (a magyar felirat, az a 15, iagzából 1 felirat, csak 3 féle shrek2 verzió jött ki, így 3-hoz lett megcsinálva)
dzsini! ha valahol találsz a shrek-hez angol feliratot akkor nyilvánosan beégetem valahol magamat.

és ahogy magyart, úgy angolt is írnak egyetemisták 1 nap alatt...

😊egyet, csak egyet mutass... csináltál valaha magyar szinkronos, esetleg magyar filmhez feliratot? senki nem olyan hülye, hogy csináljon - még az angolajkúak között sem. de mondom, ha mutatsz egy aktuális mozifilmhez angol feliratot (nem kell, hogy shrek legyen, elég a hellboy, a mean girls, a kill bill2 vagy bármelyik film, ami még nem jött ki dvd-n), akkor megkövetlek. addig viszont nem, mert _tudom_, hogy nincs ilyen...
wizy
hülye vagyok...... durván 15db magyar felirat:-))) király

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

wizy
magyar felirat van hozzá 2-3 db:-))) szal már nem hiányolom az angolt:-) már csak magát a filmet kéne letölteni:-)

wizy
én már egy csomo filmnek láttam az angol feliratát, miért pont a shrekhez ne lenne?

Dzsini
nem csak, simán megy moziban is feliratosan, és ahogy magyart, úgy angolt is írnak egyetemisták 1 nap alatt...

😊 persze, egy kéthetes mozifilmhez. angol feliratot a dvd-kre szoktak tenni.
Dzsini
halláskárosultakról és nyelvtanulókról hallottál? van angol felirat

angol felirat meg szerintem található a shrek2

honnan lenne angol felirat a filmhez? vicces lenne...
wizy
hát ja, biztos:-))))))

Dzsini
akkor maradnak a pasik 😊 hajrá, biztos mindenkinek tetszene, hogy shrek2 miatt barátkozol velük 😉))

wizy
:-))) nem trafált bele:-)))

Dzsini
hát, anélkül nem lehet tudni, hogy csajokat vagy pasikat akarsz összeszedni 😊 úgyhogy mayday akár bele is trafálhatott 😊)

wizy
mert, kellett volna?:-))))))

Dzsini
és? 😊 ki mondta, hogy hetero vagy? 😉))

wizy
öhm.... pillants az infomra:-))))))))

Mayday
Hehe, szedjel fel egy idosebb csajt! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

wizy
bátyám az nincs odáig érte (még itt sem akarja megnézni a moziba, fõleg nem velünk:-) )
nõvérem nincs
idõsebb haverokat még körbekérdezek:-))) (van 1db:-) )
havernak nincs olyan bátyja, se nõvére, akivel joba lennék
szal egy esélyem maradt:-))) de vele is busszal kéne menni:-) vagy vonattal

Dzsini
angol feliratot én nem ott keresnék, hanem google-al, de te tudod...
hát igen, 13évesen nehezebb a dolog... 😞 báty/nõvér/idõsebbhaver/haverbátyja akit esetleg érdekel?

wizy
elsõ hiba: 13 évesen nem nagyon tudok utazgatni haverokkal ide-oda nagyobb városokba:-)) (szülõ meg ugyse akar jönni)
második hiba: az egyetlen olyan hely, ahol jo feliratok vannak, a feliratok.hu most vmiért rossz, szal nemtok mit csinálni:-(

Dzsini
hát, ha szerencséd van valaki lelopja moziból a magyarhangot, és akkor lesz neten... vagy elutazgattok társasággal valami nagyobb városba júli1 után, és megnézitek

nyelv-nemtudáshoz meg valahol jobb a szinkron, de vannak filmek ahol inkább a feliratot kedvelem... ez kicsit hozzáállás-kérdés, de sokkal inkább kulturális dolog. nálunk nagy hagyománya van a szinkronizálásnak, és emiatt is nagyon magas színvonalú szokott lenni...

angol felirat meg szerintem található a shrek2 alá, és nyelvgyakorlási szempontból kevés jobb ötlet van 😊 (esetleg a duplafelirat angol-magyar, és angol szinkron... :o) )

Mayday
Na mondjuk az gaz... Erre nem tudok mit mondani sajnos.
Pedig anno en is jartam ilyen cipoben, es teljesen elszoktam tole mostmar.
Hat akkor meg nezegesd a topicot, itt ugyis hirezunk majd rola, ha elerheto!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

wizy
yo, de én egy kis eldugott városba élek, és mikor BP-n lesz a Shrek2, utána kb 4 hónappal kerül át hozzánk......

Mayday
A fene sem tudja. Elvileg a magyarra szinkronizalt filmek csak a dvd megjelenes kornyeken jonnek ki. Vannak kivetelek (pl. nemo, gyu3, amikhez a moziban felvettek a magyar hangot, es ratettek az eppen aktualis angol TS, dvdrip verziora.
En azt mondom, nezd meg moziban, az a legegyszerubb. Utana meg kivarod, mig megjelenik. En legalabbis igy fogok cselekedni...

nincs angol, természetesen.
wizy
pontosan:-) szal az uccsó kérdés: mikor jön ki a sinkronos változat a neten?

Mayday
Na ez az. Mivel en sem tartok ott angolbol, hogy mindent megertsek, ezert irtam lejjebb, hogy sokkal jobban tetszett szinkronnal! (Lattam angolul is!) Ez az elso reszre vonatkozott mondjuk.
Es valljuk be, ha valaki a szinkronos es a feliratos kozul valaszthat (tekintve, hogy olvas, mert nem ert), akkor jobb neki a szinkronos.

wizy
yo, de én még alig tudok angolul, szal még van egy kérdésem: angol felirat van hozzá?:-))))

Dzsini
olvasni? hallgatni és érteni 😊 egy szójáték lefordíthatatlan, viszont újat kitalálni helyette úgy, hogy stimmeljen hosszra sok munka.

nekem speciel az eredeti hang (Mike Myers talán a kivétel, bár...) jobban bejön. és igenis Banderas a csúcs, és nem tudom elképzelni ki mer ilyen akcentust magyarban elõadni neki...

wizy
szerintetek a szereplõk meyik hangja a jobb? az eredeti vagy a szinkron? és nem zavaró olvasni a poénokat?

Kandurex
Néztem (nincs kedvem spoilerezni, na meg ezt nem is szabad):

Szamár a legjobb. Csizmás is büntet. Bár az elsõ rész jobban bejött. Nézzük csak, míg az 10/8.5 addig ez 10/7

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Csacsi
2004. július 1. Shrek 2. (Shrek 2)

Csak ilyen késõn jön itthon? Hát ez még jó messze van. Miért nem tudják ugyanúgy behozni, mint mondjuk a kill bill 2-t, a holnaputánt, és még sorolhatnám.

Ez azért szemétség.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

wizy
az is igaz:-))

Aramir
Ja, nekem is feltünt, de legalább leadták a dvd extráját 😊

wizy
néztétek az egyet tegnap a TV-ben? figyeltétek, hogy az elejérõl hogy kihagyták az eredeti hangok felsorolását:-))))

Mayday
Gyere csak itthon vagyok!
De atjossz, leszedem az arcodat, es kicserelem a Travoltaeval!
😊))

én most néztem meg és azt kell mondanom, hogy ISZONYATOSAN TETSZETT!! 😊 ha lenne idõm, most rögtön megnézném még1x! a legjobbra ismét a finálé sikeredett, meg persze az egész film tele van paródiákkal (pl lotr, spiderman), tehát mindenkinek csak ajánlani tudom!

shaba23
legyé otthon, mert átmegyek és véged, mint a tvinpíksznek 😛
Mayday
Es meg agressziv is...

shaba23
te is kapsz!
Mayday
Huu, de szigoru vagy! 😊

shaba23
ez nem a játékok-os fórum!
😄
Bucser
Nekem is szamár a kedvencem persze csak eredeti szinkronnal😊 ÉS ami nagyon tetszett az a karikatúra ami az egészben benne van.... Az élõszereplõs filmek nagybetûs karikatúrája a Shrek... A második részt még nem láttam😞 De idõvel ezt is megnézem😊 Tutiiiiiiiiii😊 A Pixaros filmek általában a 6-12 éves gyerekeket célozzák meg és a melléjük beülõ felnõttnek is adnak némi szórakozást, míg a Shreken egy 6-12 éves gyewrek hülyére unja magát mert nem olyan látványosak a poénok míg egy felnõtt szénné röhögi a fejét.... Ennyi a különbség szerintem A Nemo és a Shrek között vagy akár vehetjük a Szörny RT-t is. Ja és a Pixaros filmek mindig általában barátságról és atyai gyermeki szeretetrõl szólnak a Shrek meg a Szerelemrõl...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jáccik itt valaki a shrek 2 játékal? Az lenne a kérdésem a macskával amikor elkezdem az egészet egy laboratoriumba vagyok az elején ahol mennem a szalagon kotyvalékok hova merre menjek?
shaba23
A meglehetõsen szép sikereket mondhat magáénak a Shrek 2 a múlt heti amerikai bemutató után. Öt nappal a bemutatás után 125 millió dollárt kaszírozott a kövér óriás és majdnem a dupláját hozta be a 70 milliós büdzsének. Eddig ilyen szép nyitóbevételt csak a Spiderman tudott produkálni. Az animációs filmek közt egyértelmû a rekord, hiszen a Finding Nemo tavalyi 70 milliós bevételéhez képest a böfögõ hõs 104 milliót kaszált. Persze azért egy-két aprócseprõ kisebb rekordot még megdöntött 😊 Mindenesetre szép eredmény az elsõ rész 42 milliós nyitányához képest...
"bbe mi a poén, nem tudom, de már az elsõ részben is felidegelt a hülye "feka" beszólásaival és eröltetett poénjaival."

direkt eddie murphy-s a szamár, eddie murhy meg feka, nem?
Blasta
Nekem nem gáz.
Full jór elszórakzom az animált filmeken, nem hiányoznak a 12-egy-tzcat amcsi vígjátékok...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"