Shrek2

← ElőzőOldal 13 / 13

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eye-scream
Jah az egybõl a kedvenc jelenetem mikor Shrek kunyhóját elözönlik a meselények és jön a hét törpe az üvegkoporsóval:

-Hé a haloitt csajt vigyétek a francba 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Hát nemtom, én úgy néztem meg, hogy unokatesóméknál voltunk és kisunokatesóm ezt kapta karácsonyra, mi meg pont ott voltunk mikor nézték... Fél óra múlva a társalgás megszakadt és mindenki meredt szemmel bámulta Shreket meg a szamarat...😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Dynamic
Igazából én az elsõ résztõl nem voltam elragadtatva.A nagy sztárolás után csak néztem, hogy ez volt a nagy Shrek múvi?Szóval én úgy vettem észre a S2 bemutatójából, hogy ez még ráadásul kevésbé viccesebb, mint az elõzõ, bár a Csizmás Kandúr jópofa😊
The Garrett
Macska rulez 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

cuki
zaki

tök ari

Eye-scream
Nemtom, tény, hogy az 1 az nagyon bejövõs volt, bár eléggé jóllezárták. Remélem nem csak profithajhászás lesz a 2. rész...

CSOCSO
a sok tudatlan😊
Gery1980
Miért kell állandóan ezt csinálni, nem értem?
Elég volt 1 is, rohadt pénzsóvár készítõk!

zaki
jaja, én már láttam is a trailer-t, aranyos...

Kandurex
Hardwireden láttam pár napja...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

csabawarchief
még nem is hallottam róla, hol láttad?

RelakSfromhome
hö?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Shaman
linket pls!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Evil
me van?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Gladiator
vkinek sikerült a videót letöltenie?

← ElőzőOldal 13 / 13