Shrek2
← ElőzőOldal 13 / 13
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah az egybõl a kedvenc jelenetem mikor Shrek kunyhóját elözönlik a meselények és jön a hét törpe az üvegkoporsóval:
-Hé a haloitt csajt vigyétek a francba 😄
-Hé a haloitt csajt vigyétek a francba 😄
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Hát nemtom, én úgy néztem meg, hogy unokatesóméknál voltunk és kisunokatesóm ezt kapta karácsonyra, mi meg pont ott voltunk mikor nézték... Fél óra múlva a társalgás megszakadt és mindenki meredt szemmel bámulta Shreket meg a szamarat...😄
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Igazából én az elsõ résztõl nem voltam elragadtatva.A nagy sztárolás után csak néztem, hogy ez volt a nagy Shrek múvi?Szóval én úgy vettem észre a S2 bemutatójából, hogy ez még ráadásul kevésbé viccesebb, mint az elõzõ, bár a Csizmás Kandúr jópofa😊
cuki
Nemtom, tény, hogy az 1 az nagyon bejövõs volt, bár eléggé jóllezárták. Remélem nem csak profithajhászás lesz a 2. rész...
hö?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
me van?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
← ElőzőOldal 13 / 13