Shrek2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
tessék megnézni a The Incredibles topikot, én nyitotam 😊
Alien!
Shrek 2-öt nem bántani!!! Hamár egyébként kiveszõben vannak a jó vígjátékok...Gáz,hogy rajzfilmekre kell várni.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Blasta
Szedd le a hardwired-rõl a trailer-t, elég kemény lesz (semmi idióta, eröltetett poén, álá shrek 2 bemutatóban)...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
"És pont a Némón nem röhögtem fel egyszer se...Aranyos,kis gyerekmese,szép környezetben...Ha Pixar akkor Szörny RT....Az viszont óriási lett.."

100%-ig egyet értek!!!!!!!!!! Azaz én is így vagyok a szörny rt-vel és a Nemo-val

Gladiator
hát, szentem iszonyat kemény poénjai vannak a szamárnak. amúgy mi az az incredibles?

amúgy szentem meg a némónak a magyar szinkronja jobb volt, bár az anfgolt csak félig hallottam.

Alien!
ezé jó,hogy nem vagyunk egyformák...Nekem meg pont a szamár volt a kedvencem....a hamisíthatatlan Eddie Murphy vigyorral...És pont a Némón nem röhögtem fel egyszer se...Aranyos,kis gyerekmese,szép környezetben...Ha Pixar akkor Szörny RT....Az viszont óriási lett...Számomra a Shrek-kel egyszintû...Az Incredibles-re kiváncsi vagyok,az elsõ trailere nemteccett(amikor a ruhát próbálja magára erõltetni)...de majd meglássuk...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Blasta
Mondom, az idióta szamár feka-szerû pofázása a plafonra baszott...
Ezt én nem bírom.
Láttam a moziban a shrek 2 bemutatóját és nem tetszett (szerencsérwe a b.nõmnek se, pedig elmondása szerint Õ szerette az elsõ részt).
Nem tetszhet minden, ez tény...

Dzsini
hát, ha neked a shrek nem felnõttes, akkor evva' 😊 szerintem az utóbbi évek legjobb rajzfilmjei a Nemo-val karöltve (bár abból a magyar szinkron rettentõ gyenge)

nemspoiler: nagyon jó a film, nem sirdogálós.

az Incredibles-t meg meglátjuk, az is nagyon jónak tûnik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Blasta
Én tuti nem nézem meg.
A bugyuta szamár olyan szinten idegesít, hogy kész!
Ebbe mi a poén, nem tudom, de már az elsõ részben is felidegelt a hülye "feka" beszólásaival és eröltetett poénjaival.
Nem mondom, hogy szar a Shrek 1 és hogy a 2 is tuti szar lesz de nem vágyom rá nagyon!!!!

Ellentétben a következõ PIXAr múvival (The Incredibles).
Na abban már lesznek értékelhetõ "felnõtt" poénok nem csak ez az idiótizmus...

shaba23
megöllek!
Gladiator
úgy hallotam szomorú a vége, és a szinkronizálók is sírtak rajta. na, aki látta, mondja el, hogy igaz-e, de azt ne, hogy miért szomorú

shaba23
akkorsem nézem meg😊
Dzsini
jólvan, látom értelmes téma van 😊 nemmindegy ha jó és élvezhetõ?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

a ts és a screener nem ugyanaz. a ts a mozivászonról 'szedi' a képet kamerával (a hangot meg közvetlenül), míg a screener a forgalmazó által gyártott demó, belsõ másolat vagy promóciós célokra készített kópia, mely már a televízióképernyõre (vö. screen) van készítve (ettõl persze még lehet szélesvásznú).
Bucser
Már miért lenne durva???? A screenr nem csak DVD-SCR lehet.... A Telesync is egy Screener csak mozibó van...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

én sem mondtam, hogy dvd screener - az lenne a durva. még normál screener sincs
VinylToy
Akkor elõbb magyarul, majd inglisül nézzük meg 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dzsini
nemrossz az elõzõ szinkronja sem, sõt - de Banderas akcentusát kizárt, hogy vissza tudják hozni... õ pedig szerintem úgy ahogy van uralja a filmet amikor képen van :o)

shaba23
akkoris megvárom😊
Dzsini
kinek kinek kedve szerint 😊 nem mondtam, hogy dvd screener 😉

szinkron?? nooormális? :o) azért jön csak júli 1-én a mozikba...

sumi
Ennek a címe ha kell vkinek,akkor,ha lejön priviben szivesen megadom.

sumi
hali.Én ezt a fajtát szedem lefelé.:..:::::Shrek.2.TS-MPT::::..

theatre date : 05.18.04
release date : 05.20.04
genre : Animation /Adventure
runtime : 93 minutes
imdb url : http://us.imdb.com/title/tt0298148/
imdb rating : 7.1/10
source : TS
Package Type : CD1 30X15MB CD2 30X15MB
Image Type: BIN/CUE
Sample: Yes

Ehhez nem tud vki feliratot,esetleg szinkront??

elég durva lenne, ha screener lenne belõle - egyelõre csak ts van!

amúgy a Suprnováról vagy IRC-rõl elég jól lehet tölteni, ha valakinek nincs ftp-je.
Dzsini
screener van belõle, de elég jó minõség, hogy NE várjak július 1-ig... rossz vicc, hogy másfél hónapot húzzák, és túl jó film, hogy ne nézzem meg még soksokszor 😊

shaba23
én fizetõs ftp-n találtam
de csak screener 😊
részemrõl megvárom a mozit😊
emléxem, hogy az elsõ mekkora moziélményt nyújtott számomra és ezt megismételném😊
comet
Shrek.2.DIRFIX.PROPER.SVCD.TELESYNC-VideoCD <4 hours 17 minutes 57 seconds> <20.05.2004>
Shrek.2.SVCD.TELESYNC-VideoCD <7 hours 5 minutes 33 seconds> <20.05.2004>
Shrek.2.TS-MPT <21 hours 26 minutes 6 seconds> <20.05.2004>
Shrek.2.Characters.from.Presskit-GC <5 days 12 hours 20 minutes 16 seconds> <15.05.2004>
Kevin_Manthei-Shrek_2_(Game_Soundtrack)-OST-2004-MVP <1 week 2 days 3 minutes 11 seconds> <11.05.2004>
<0DAY> Shrek.2.Movie.Addon-SDM <2 weeks 5 hours 52 minutes 22 seconds> <06.05.2004>
VA-Shrek_2_OST-Retail-2004-XXL <2 weeks 15 hours 56 seconds> <06.05.2004>
PRETIME] <0DAY> Shrek.2-FAS <2 weeks 23 hours 30 minutes 6 seconds> <06.05.2004>
PRETIME] Shrek_2-Razor1911 <2 weeks 1 day 13 hours 13 minutes 8 seconds> <05.05.2004>
Shrek_2_USA_GBA-DAGGER <2 weeks 3 days 16 hours 10 minutes 53 seconds> <03.05.2004>

van pár shrekes cuccom :]

Punker
honnan szedtétek le?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
nézzétek meg, megéri 😊 Banderas/Csizmáskandúr rulez végig 😊))

Dzsini
dehogynem 😊 és tutiiiii

shaba23
ezexerint még nem nézte meg senki😊
shaba23

..:::::Shrek.2.TS-MPT::::..

theatre date : 05.18.04
release date : 05.20.04
genre : Animation /Adventure
runtime : 93 minutes
imdb url : http://us.imdb.com/title/tt0298148/
imdb rating : 7.1/10
source : TS
Package Type : CD1 30X15MB CD2 30X15MB
Image Type: BIN/CUE
Sample: Yes

Gladiator
de faszom, kb. a 85%-a lassú szám. hát milyen lesz már ez a film??!!

Gladiator
huhh, viszont az uccsó elõtti nagyon zúzós:-D

Gladiator
jajj, nem amúgyot, hanem ahogy-ot akartam írni.

Gladiator
viszont szentem az elsõ rész zenéje sokkkal jobb volt

Gladiator
jesszus, most hallgatom a soundtrackeket. a második szám alatti jelenet szerintem iszonyat durva lesz....

Gladiator
viszont a magyar nyelvben vannak marha jó szófordulatok.

Gladiator
Jaaajjj, letöltöttem a legújabb bemutatót, hát, agyon röhögtem magam. Amúgy mondja a szamár, hogy sexi vagyok, ott kész voltam.

Bucser
Én akkor is maradok az angol szinkronnál...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Hát nem tudom... Szerintem angol szinkronnal ért igazán valait az elsõ rész... Farquad hangját senki nem tudja visszaadni, meg a Mike Myersét.... És a szamár dumája is jobb volt angolul....

Punker
azért az öreg Murphy mint szamár se rossz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mayday
De ez szinkronosan er igazan valamit, en azt mondom!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Punker
igen, de az angol verzió sokkal hamarabb letölthetõ lesz 😊

BaLeeX
Attól függ mire. Mo-i bemutatóra azért még kell.
Úgy tudom július 1. Az még odébb van.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Punker
a premier megvolt már nem kell sokat várni

Punker

Punker
frissült

Punker
hogyan tudnám letölteni azt a 3 számot amit meglehet hallgatni?

Punker

Punker
thx