Shrek2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amikor mondják pinokkiónak, hogy hazudj valamit, pl hogy nõi alsónemü van rajtam, erre kimondja és nem nõ meg az orra 😄D

amikor shrek menekül a varázsszerrel, az tisztára olyan szvsz mint egy platform játék 😊

Gladiator
ja, meg mikor a "jó"tündér énekli az I need a herot, és mutatják ahogy Szõke meg Fiona táncol, akkor a háttérben a jótündér nem repül, hanem sétál. amit asszem nem szokott.

Gladiator
na, most, hogy mindenki látta, elkezdhetjük kielemezni az apróságokat. nekem 2 "találatom" van eddig:

1: annyira nem apróság, de a bál az 100% oscárdíjátadó. a kapuk mellett pl. a páncélos lovagok is aranyszínûek és ugyanúgy állnak mint az oscar szobor.
2: miután szamár visszaváltozik és leesik vissza a földre, akkor az egyik vak egér a fehér botjával megütögeti, hogy "felmérje" a helyzetet. akárcsak egy igazi vak.

na, vki még írhatna hasonlókat.

Gladiator
köc

wizy
feliratok.hu-n van hozzá angol! van az XviD-BRUTUS*WS* , REPACK.Xvid-BRUTUS *FS* , XviD-BRUTUS *FS* *NUKE* változathoz:-)) válogas kedvedre:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Gladiator
most néztem meg angolul 2x egymás után. még keményebb. a sárkány-szamár gyerek jelenetnél csizmás kandúr: héj amigó! nem jössz? leugrunk a kit-kat klubba. jaj😊
meg szõke herceg, mikor az annya odaadja a királynak a szerelmi löttyöt, azt mondja, hogy nem az én hibám jó van? olyan kurva jól mondja angolul, hogy szétestem.

le lehet vhonnan tölteni hozzá ANGOL felirtot? mert a szöveget nem mindig értem.

kömben énis láttam a sárkányosat
szerintem nincs olyan ember aki legalább ne mosolyodna el tõle
mondjuk szerintem nem volt olyan nagy durranás, mint az 1

persze, mivel az ingyenes smswebek általában 2-3 napig tartanak

Eye-scream
Áááá azt én se vettem észre de most megnéztem 😄DDDDDDD
Naaagyon durva 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Alien
😊)

ok, thx, megvan 😄DD

Alien
Kiírnak pár készitõt és utána van még egy jelenet 😊

ez hol van? mennyire a végén? én nem láttam benne

RelakSfromhome
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez nagyon fájt, a röhögéstõl helyenként a fulladás környékezett 😄😄😄😄😄😄

És a vége!! 😄 szakány - sármár kölykök rulez 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Solya
Nekem sem akart már ingyenesen mûködni egy idõ után...😞

itt mondom egy éve, hogy ingyenes

rámész jobb gombbal, és "save target as".....már menti is
tök ingyenes, hiába van odaírva az elejére, hogy smsweb

Solya
Köci

http://atw.hu/info.php?id=request

Solya
Hol? Mert nem vágom😞

Gladiator
megtaláltam

Gladiator
akkor egy uccsó kérdés. honnan szerzek passt, mert sehol se találok telszámot amire küldenem kéne sms-t. vagy ez hogy megy?

Úgylátszik nem olvastad el amit írtam, ez ingyen van. Ingyen le lehet tölteni

Alien
Ops😊 Bocsika😊

Eye-scream
És állítsd be, hogy csak egy szálon menjen a letöltés.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Csacsi
használj flashgetet.

Klikk az oldalon vhova. (ne file-ra), majd minden letöltése flashgettel. Itt kiválasztod mit akarsz letölteni (rar fileok) Majd login szerverhez. Majd megadod username, pass, és utána rákérdez, hogy ez az összesre a beállítás, azt mondod igen.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Gladiator
ja, ez rar. de akkor is! hogy lehet az egészet egyben? semmi kedvem 100x beírni a kódot, meg a felhasználó nevet.

Gladiator
jesszus, innen hogy kell letölteni? van vagy 100 file. egyenként töltsem le õket? és után milyen progival kell egyesíteni õket?

Gladiator
mi az a shrek 2 3D?

Gladiator
kösz

VinylToy
request.atw.hu

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gladiator
angolul honann lehet a legjobb minõségben leszedni? leeht smsweb-es is. megér egy sms-t simán.

VinylToy
Mit hallok? 😄DDD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Bucser
Inkább kivárnám dc-n😊 sms warezért nem vagyok oda nem fogok lopott cumóért fizetni😊

Másrészt szerintem akkor is angolul az igazi...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dzsini
ügyes a magyar szinkron 😊 a végén az extra jelenet már angolul megy, elfelejtették a moziból ellopni a végét 😄DDDDD

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

remélem letöltitek innen a magyar szinkronost, mer ez dvdrip

http://hardwarez.sms.atw.hu/Shrek.2.2004.FS.DVDRiP.XViD.Hungarian-SCP/?N=D

látom elolvastad a #325-öt is😊))
http://hardwarez.sms.atw.hu/Shrek.2.2004.FS.DVDRiP.XViD.Hungarian-SCP/?N=D <- shrek 2 magyar szinkronnal

Alien
De van szinkronos dvdrip😊 méghozzá két változatban is (teljes képernyõs és szélesvásznú változat)

CarajoEsp
Nagyon jó volt épp most néztem meg. Fura ,de a legelején a tovább trombitáló alakot már lelõtték a Sárkány és Papaucsban.
Csizmás kandúr meg ütött rendesen.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Eye-scream
SPOILER

Egyéként nekem az tetszett nagyon mikor a tengerparton hemperegnek, beborítja õket egy hullám és Shrek a kis hableányt csókolja meg, Fiona meg beledobja a cápák közé
Sose bírtam a kis hableányt...

Eye-scream
Bizony, én is azt néztem meg...

USA-ban már 1 hónapja leadták a premiert ezért lehet DVD ripet is találni.

ez mondjuk nem jelent semmit, a shrek-kel nemtom mi történt, de nagyon kevés filmnek jelenik meg ilyen hamar a dvdripje. általában 4-5 hónap szokott lenni a premier után (ld. a febrár végén bemutatott passió (passion of the christ) és függõség (twisted) sem jött még dvdripben - persze egyes ezután bemutatott filmek, mint a hidalgo vagy a starsky és hutch már kijöttek)
?? hogyne lenne szinkronos dvdrip?

a teljesképernyõs lumiere-xvid-shrek2fs.avi és a szélésvásznú s2-ws-xvid-scp.avi is kijött már
Bucser
Szinkronos dvd rip még nincsen... USA-ban már 1 hónapja leadták a premiert ezért lehet DVD ripet is találni. Szinkronosra még jó ideig várni kell... Apropó nem akarna valaki a Warner németországi dvd mastering stúdiójában dolgozni vagy ott állást szerezni nekem??? Kíválóan tudnám másolni a dvd-ket😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CoolStuff
Sztem jobb!
Ez elég ritkaság...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Eye-scream
Na végre megnéztem én is és csak egyet tudok mondani: méltó az elsõ részhez! Nagyon jól sikerült!

Gladiator
nem tudod véletlenül, hogy mit mondott akkor?

hen-tes
hehh, ma megnéztem még kétszer

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Alien
Van belõle már full screen és wide screen is, én a full screen-es változatba néztem bele, nagyon jó a kép a sample alapján. Le is szedem azt hiszem, amig nem jön dvd-r-ben 😊