Shrek2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Gladiator <8 csillag>8 csillag> által írt üzeneteket ne olvassák el azok, akik még nem látták a filmet, mert egy csomó poént lelõ(vök)
vagy
Shrek.2.2004.FS.DVDRiP.XViD.Hungarian-SCP
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nekem tetszett, de nem annyira mint az elsõ rész. Lehet hogy csak azért, mert akkor új volt ez a világ meg minden, de lehet hogy azért, mert nem mertem minden résznél röhögni, nehogy felébredjen a bátyám, és akkor vége a Shrek-nézésnek:-)) de egy biztos; Antonio Banderas hangját senki sem tudja élethûen visszahozni:-)
Pókember
Mission Impossible
Alien
The Lord of the Rings
Apáca show
Drágám a kölyök marha nagy lett!
Godzilla
Oscárgála
LAPD
Shrek1
aztán, az oscardíj átadókat is parodizálja, meg a reality tv-n szkott menni ilyen rendõrös mûsor. na, pinnokióék is azt nézték, csak a rendes neve LAPD, vagyis Los Angeles Police Department, õk meg nézték a FFAPD, vagyis Far Far Away Police Department. Ez iszonyat nagy poén szentem, aki ezt kitalálta, annak:

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
miután fetreng a zongorán a tündér és beindul hogy I need a hero és feljön a kórus
pókember
mission impossible
alien
lord of the rings
apáca show
amikor a CSK a záróbulin a vizet magára önti az egy videóklippben volt , most nem jut eszembe a neve vmi Feeling van a címében
mikor az iszogatás után a király bemegy a jótündérhez meg szõkéhez, akkor a jótündér a varázspálcájával piszkálja ki a koszt a körme alól. király:-D
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
aztán még amit észrevettem:
mikor CSK bekapja az egeret, és utána kiköpi, akkor az egér utána keresi a botját.
ezek apróságok, de iszonyat naggyá teszik a filmet.
más is kereshetne ilyeneket. biztos van olyan is ami elkerülte még az én sasszememet is.
ugyanakkor, mikor távolról mutatják õket, nézzétek a 3 kismalacot. nem tudom, hogy mit is jelent igazából, de tom hogy létezik ilyen. lényeg, hogy az elsõ a szemét, a második a fülét, a harmadik a szájáz fogja be. bazz, mit ki nem találnak.
mikor nézik a csodatükörben ezt a showt, vagy mit, aztán bevágják azt a rendõrõs mûsort, majd mondja a süti, hogy tekerjék vissza. na, azt utána, mikor távolról mutatják õket, az egerek mindegyike másfelé néz. nagyon kemény. és akkor is a botukkal így vizsgálódnak. iszonyat poénosan néznek ki.
én mindig jobban szeretem az angol szinkronos filmeket.
Egy-két kivétellel az angol szinkronok mindig 1000-szer jobbak.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
amugy én most töltöm a szinkronos részt dc-rõl... holnap reggelre meglesz
amikor kérdezi Csizmás Kandúr, hogy milyen fajta bugyi van rajta, akkor mondja a süti emberke, hogy tanga, felhúzza, és altta látszik a napozás nyoma. szal olyan tangában fehérebb a pinnokió segge.
A feliratok.hu-ról leszedtem a XviD-BRUTUS*WS* féle feliratot, de a film felétõl a felirat késik 3 mp-et!
Tud valaki olyan feliratot, amelyik nem késik?
Ja, nekem az 592 MB-os "Shrek 2 video cd's version dvix.avi" változat van meg.