619
  • Solya
    Valaki látta a shrek2 3D-t?
  • Eye-scream
    Szvsz nem, ugyanúgy ülnek a vállán mint a Drágám a kölyök marha nagy lett-ben meg ugyanúgy csalogatják is...
  • Dzsini
    a menetelés inkább Ghostbusters 2 szerintem, a katapultozás stimmel.
  • Solid Snake GH
    Nem tudom, hogy miért, de nekem az óriássüti, Mongo menetelése a várhoz a Drágám, a kölyök marha nagy lett-re hajaz, a várőrök és Mongo gumicukor-katapultja a Gyűrűk Ura 3 Minas Tirith katapulozására ismerős.
  • PLackó
    ja,nagyon király!!
  • Solid Snake GH
    Aztán egyből: En guarde! :D
  • PLackó
    voltak benne király részek de az egy jobb volt!!
    főleg azt bírtam amikor a kandúr úgy állította meg a sereget hogy aranyosan nézett:)
  • b-type
    nekem spec. az első nagyobb élmény volt, de nagyon bírtam ezt is :)
    írdatlan témák vannak benne, pl. egyik kedvenc a nyelvel megforgatott rózsa a szőkétől :DDDD
  • Dzsini
    igen. néhány angol szubkultúrában (hagyományosan a fekete amerikaiban) szokás az ismerősöket, rokonokat a nevük kezdőbetűjén szólítani.
  • OPM
    mér mondja azt hogy "great soup missis Q"
    Q = queen?
  • wizy
    my........ the....... .......... anyone:-)))))
  • wizy
    ja megvan:-) az utolso szo anyone
  • wizy
    ki az a dorisz?:-)) az a csúnya mostohanővér?
  • Gladiator
    még egy érdekesség:

A mérgezett almában ki van téve a tábla dorisz mögött, hogy 21 éven aluliakat szeszes itallal nem szolgálunk ki. mondjuk ez annyira nem nagy ötlet. meg kint van egy koktél receptje is, de azt nemtom elolvasni.
  • HUmanEmber41st
    Szerintem meg benne van a szappanoperák paródiája is, hiszen az egész történet olyan, mint valami brazil sorozat 200000 része 1 be sűrítve Főleg a vége, mert mindenki azt várja, hogy Shrek "úgy" marad, de aztán mégis visszaváltoznak.
    Ja és a nagy sütivel mi történik ? Ezt szeretném a következő részben megtudni... Na a bakik meg hibák a Mátrxban...lol
  • Solid Snake GH
    1000 azért csak nem :)
  • Gladiator
    én azt hittem ez egyértelmű, és midnenkinek leseik, hogy indiana. de mondjuk télleg elfelejtettük beírni a listánkra. amúgy már 1000 film lekoppintotta azt a sapka visszanyúlós dolgot
  • Solid Snake GH
    Amúgy nem tudom, hogy ki vette észre, de van egy utalás az Indiana Jones és a végzet temploma című filmre is.
    A IJ filmben mikor a tüskés, koponyás csapdateremből kijutnak, Indy éppenhogy vissza tud nyúlni kedvenc kalapjáért. Nos, itt a Shrek 2-ben ugyanez a jelenet van, amikor a bájitalgyárban észreveszik hőseinket, akkor a bájitalraktár elkezd bezáródni, Shrek éppenhogy ki tud jutni a hóna alatt Szamárral és Csizmással, de Csizmás az ajtó lezáródása előtt visszanyúl a kalapjáért.
    Hát ettől a jelenettől letaglóztam! Hát bravó, készítők!
  • wizy
    mit okoskodik az ott összevissza:-)
  • Gladiator
    Dogs must move their jaws when they bark, otherwise it sounds like a whine instead.

ja, igen, csak a gyerek okoskodott még, hogy mennyire ért a kutyákhoz. lényeg:

a kutyáknak mozgatniuk kell a szájukat, mikor ugatnak, különben az inkább vonyításnak hangzik.
  • wizy
    kösz, teljesen érthető volt:-)))
  • Gladiator
    érdekel = énekel
  • Gladiator
    The hook handed man's voice changes between the two times he is playing the piano in the Poison Apple, due to the two different singers used to voice him.

lényeg: a kalóz a mérgezett alma kocsmában 2 számot érdekel. de más a hangja a két szám között, azé mert más a szám valódi énekese.

When Shrek enters the castle via the drawbridge, he enters on the right side (if viewed from outside the castle)and grabs the chain for the drawbridge. When he clides down the chain inside the gatehouse, he is on the opposite side of the entryway.

amikor arról a nagy sütiről shrek beugrik a várkapu mögé, akkor a jobb oldalon ugrik be, de a bal oldali láncon csúszik le.

When Puss In Boots flicks the Gingerbread Man to Pinocchio he is on the back of Donkey. But when Shrek jumps on the back of Donkey he is not there, then Puss In Boots suddenly jumps down to fight the guards.

Mikor Csizmás Kandúr kikapja a vízből a sütit, akkor a szamár hátán van, de mikor shrek felugrik szamárra, nicns rajta, majd mikor leugrik a katonák elé, akkor megint a hátán van.

Although the second movie takes place not long after the first, Shrek has grown a startling amount of chest hair. In the opening sequence of the first movie, Shrek is rather hairless as he bathes. However, in the castle in Far Far Away, he walks around shirtless, but definitely not hairless.

Habár a második és az első rész között volt egy kis szünet, shreknek jó nagy mellszőrzete lett. az első rész nyitó jelenetében, mikor shrek fürdik akkor inkább kopasz. aztán mikor mászkál a kastáélyban, akkor tök szőrös.

Shortly after Fiona's dog is introduced, he is seen on the sofa while Shrek and Fiona are talking. The dog yips throughout the scene, but early on he yips twice and only opens his mouth once. Dogs must move their jaws when they bark, otherwise it sounds like a whine instead.

mikor fiona kutyája ugat, miközben shrek és fiona beszélgetnek, akkor 2 ugat, de csak egyszer mozog a szája. meg még utána ír vmit, de azt nem értem.

nem szó szerint fordítottam, hanem inkább olyan énfélésen. remélem érthető.
  • wizy
    a többit (mind az érdekességekben, mind az egyébben) értem:-)
  • wizy
    A Mistake-ek közül:
    Deliberate "mistake": The hook handed man's voice changes between the two times he is playing the piano in the Poison Apple, due to the two different singers used to voice him.
    Continuity: When Shrek enters the castle via the drawbridge, he enters on the right side (if viewed from outside the castle)and grabs the chain for the drawbridge. When he slides down the chain inside the gatehouse, he is on the opposite side of the entryway.
    When Puss In Boots flicks the Gingerbread Man to Pinocchio he is on the back of Donkey. But when Shrek jumps on the back of Donkey he is not there, then Puss In Boots suddenly jumps down to fight the guards.
    Although the second movie takes place not long after the first, Shrek has grown a startling amount of chest hair. In the opening sequence of the first movie, Shrek is rather hairless as he bathes. However, in the castle in Far Far Away, he walks around shirtless, but definitely not hairless.
    Shortly after Fiona's dog is introduced, he is seen on the sofa while Shrek and Fiona are talking. The dog yips throughout the scene, but early on he yips twice and only opens his mouth once. Dogs must move their jaws when they bark, otherwise it sounds like a whine instead.
  • wizy
    egy pillanat, összeszedem:-)
  • Gladiator
    melyiket nem érted?
  • wizy
    na kár hogy nem vagyok olyan yo angolbol...... de a legtöbbet megértem:-)
  • Gladiator
    kiváncsi vagyok milyen extrák lesznek hozzá. az elsőben jó poén volt a bábú öltöztetés, mondjuk 2 perc alatt meguntam, de azé jó volt. remélem lesznek kimaradt jelenetek.
  • OPM
    áz :)

azt hiszem, ez olyan film, amit majd megveszek dvd-n!
  • Gladiator
    The scene where King Harold enters the Poison Apple is a parody of The Prancing Pony scene from "The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring" (2001). Harold is wearing clothes similar to those of the Hobbits, and Puss-in-Boots is hidden in the shadows the exact same way as Aragorn. Even the way the man opens the peep-hole is identical

erre nem is ogndoltam, pedig gyűrűk ura buzi vagyok. de cikiii
  • Gladiator
    nem. mindjá meglesem.
  • OPM
    :DDD már végigolvastam párat, tényleg jó

thx!!
  • Dzsini
    Hibák
    Érdekességek
    Egyebek
  • OPM
    a hónap dolgozója c. képet a falon észrevettétek a bájital gyárban? :)
  • Gladiator
    jóvan akkor. ennek örülök. te esetleg fedeztél fel vmit?
  • wizy
    igen, teljesképernyős meg széles:-)
    Gladiátro: amikor beirtad azokat én még nem láttam, de megbocsátok, mert igy azokra a jelenetekre is figyeltem, amiket leirtál:-))) amugy nem vettem volna észre őket:-)
  • Gladiator
    ahogy nagymamám mondaná: jobb később mint soha.
  • Breki33
    jókor mondod P
  • Breki33
    teljesképernyős meg a széles?