619
-
TERENCE HILL #56 Mikor jön ki? -
#55 tény hogy jól meg lett csinálva a macsek, remélem apoénokat is szórni fogja :))) -
#54 -
#53 -
#52 -
#51 remélem ennek is lesz olyan jó a szinkronaj mint az elsőnek -
#50 kérj meg egy moderátort -
Augustus Gigo #49 vmi ilyesmi képet be lehetne rakni a topichoz -
honlap
Magyarországon sajnos csak július 1-jétől tekinthetjük meg a mozikban.
-
#47 Igazán jöhetne már a 2..... -
#46 az első rész most leárazva megrendelhető DVD-n: itt -
#45 Spoiler:
Az új trailerben a szamár átváltozik fehér táltos paripává, nagyon jó jelenet, közelít a kamera a nagy csataménhez és tisztán felismerni a szamár idétlen arcvonásait:)) -
#44 nekem nem tölti le :((((( -
#43 Shrek 2 Trailer
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=2794
Csak 27 Mega, Kötelező.... -
#42 Van újj előzetes a hardwireden. Hosszabb és jobb mint az előző rengeteg újj jelenettel. Kötelező anyag. -
#41 ja viszont a rohadt cseh&héber hangsávot 4x kellett kiszednem -
#40 jaja,cseles,de,hogy az extrákat mi a f*szér nem feliratozzák,azt egyszerűen nem értem....Meddig tartana az a +40 sornyi fordítás,mer ugye kifejezetten érdekelt volna,hogy, hogy készült,vagy,hogy mit nyilatkoznak a szereplők....Úndorító félkész munka.... -
#39 Jaja, jo ha van otthon biztonsagi masolat!
-
#38 bazzz cseles ez a Shrek DVD de azért is átírom :)) -
#37 Milyen már: Jön a lovag, rideg páncél, kietlen táj, tajtékzik a csatamén, nyílvessző átlövi a fát, ott áll a sárkány-kastély bejáratánál, aztán a páncélsisakot leveszi: és mint egy igazi homi, berázza a szőke haját, frissen mosva leng a szélben:)) Nagyon nagy poén a trailer elején:) -
#36 jo lesz -
#35 hehee láttam a minap 1 vicces plakátot belőle:
Volt 1 hegy és a HÁLIVÚÚÚD tábla mintájára ki volt írva a hegyoldalba hogy FAR FAR AWAY :)
k. nagy ;) -
#34 jaja! -
#33 kiváncsi vagyok nálunk mikor mutatják be, az elsőnek rohadt jó volt a szinkronja szal erre is érdemes lesz várni.... -
#32 én is várom
az egy az nagyon kész volt :)))))
"vigyázat! sárkány van nálam és nem félek használni!!" -
#31 szépek -
#30 pár új kép:
gondolom már vágjátok: lesz Shrek 3 is -
#29 május huszonegy
www.shrek2.com -
#28 mikor is jön ki a mozikba ? -
#27 a hivatalos oldalon van avi is asszem. -
OPM #26 honnan tölthetnék le egy nem qt-os trailert? -
#25 nekem a mátrix :P -
#24 Jaja, Eszeveszett birodalom nekem is sokkal jobban bejött mint a Shrek, azon rengeteget röhögtem:D -
#23 Mi is konnyesre rohogtuk magunkat a felesegemmel a moziban, amikor eloszor neztuk. Azota mar a kislanyunknak is nagy kedvence, es aznap amikor kikerult a Hardwiredre a treler, ra is csaptunk. Szvsz nagyon jo lesz. Abszolut legjobb animacios rajzfilm nalunk! -
#22 Én lepusztultam a röhögéstől az 1.nél. A duma is jó volt, meg a képi poénok... Mikor a békából lufit fújtak... meg amikor a Walt Disney "versenyt énekel a főhősnő az énekesmadárral" modult alázták... :o)))) -
#21 Az első rész nagyon bejött nekem. Mikor beültem a moziba nem volt semmi különösebb elvárásom, a premier után pár nappal volt, még nem terjedt el nagyon, hogy ez mekkora jó film (legalábbis én nem hallottam még). De aztán megszakadtam bent :)))
Az a 2. rész bemutató nem vágott annyira a földre... Remélem a film azért jó lesz, de ez a teaser elég gyenge szvsz. -
#20 először az első nekemse tetszett, nekem is azt mondta mindenki hogy pfú, shrek ilyen, pfű shrek olyan. megnéztem és alig röhögtem. aztán kivettem DVD-n is és elkezdtem kicsit jobban megnézni az apróságokat. pl. amikor shrek meg a szamár elindulnak a meselények által ellepet mocsarukból shrek felkap egy fáklyát amin még rajta volt a törpe, és elkezdi lerázni róla. az tetszet. meg amikor megfenyegeti a hóhér a mesetükröt vagy mit. amúgy az én kedvencem az eszeveszett birodalom. abban vannak ám király poénok. -
#19 amugy ha itt tartunk szerintem is nagyon ott van a mese....sőőőt.... -
#18 Nekem is a kedvenc anim. filmem, már várom a 2-t, de remélem nem okoz csalódást... -
#17 Nekem a Shrek a kedvenc egész estés animációs filmem.