10699
  • The Garrett
    Jah a bányás/börtönös pálya után. Az volt az a pálya mikor megláttad először azt a szemet a katedrálisban.. ÉS ott tököltem vagy 3 napig mert nemértettem mi a faszt kell csinálni :D
  • The Garrett
    Én ezt az "élő világoT" várom nagyon. A " ben is emlékszem volt a háztetős pálya. Aminek a folytatása volt a tornyos szornyűség.
    Nah a tetős pályán bóklászva ráakadtam 2 tolvajra akik épp kipakoltak 1 házat. PErsze az egész előrescriptelt jelenet volt, de akkor nagyon tetszett. :)
    Meg ugye nagyban hozzájárultak a kerek egészhez az eldobott naplók feljegyzések. Remélem ezeket se felejtik ki.Én mindent elolvastam ingame a legutolsó könyvig a kripta mélyén.Valahogy ettől érezted játékban hogy : Ez igen b+ az utolsó részletig mindenre gondosan ügyeltek. SOkkal szivesebben játszottam vele mint mással, mert érezni lehetett a játék minden mp ében hogy gondos tervezés eredménye. Na ez már elég csöpögős lett a végére :))
    de hirtelen ez jutott eszembe :)
  • FREAK
    pffff, mivel egy nap alatt játszottam végig az 1-et, nekem egybefolyik az egész, nem tudom, melyik a 3. pálya

rémlik egy kísértetváros, amiben a templom van, az az?
  • _Vegeta_
    Freak: az a 3. palya a thief1ben. Mint mar mondtam az a kedvenc palyam. :P Sok zombi hihetetlen hangulat es a vegen a quintusek kurtje. :)
  • FREAK
    bár így névről nem rémlik, melyik az, de biztos, hogy az elég dark volt

csak Indy Jones nem hangzik elég sötétnek, csak úgy kb annyira, mint Lara Croft :)
  • _Vegeta_
    Freak a te 5leted is jo! :)
    Majd ha megjelenik lessz vmi.
    "Mégis a legjobb ezek közül? Valószínüleg a mászókesztyü. Lopj elég pénzt, hogy megszerezd és úgy tudsz mászni a falakon, mint Spider-man!"
    Pfőj
  • _Vegeta_
    Jol hangzik!!!!!!!!
  • Bandew
    Miért a Csontvárosban mi nem volt neked dark?
  • FREAK
    nekem az nem elég "Dark", így első hallásra
  • Bandew
    Én valami Indiana Jones szerű pályát csinálnék, amiben van egy fő kincs, amit meg kell szerezned, de közben keresztül kell vágnod magad egy csomó csapdán, kb úgy mint a T1-ben a Csontváros.
  • Garrett27
    ..na meg egy jó nagy darab kocsmárosnéval :)

ha visszagondolok a Th1esre, csak álldogáló népeket lehetett látni egy kocsmában, akik a majdnem nappali fény ellenére kutakodni kezdtek a kis helyiségben, mintha mind szürkehályogosak lettek volna - de mégiscsak meg volt az 1esnek a varázsa, akármilyen is volt.

A szellemesdi szuper ötlet, figyelmeztető hangok, egy portré előtt megjelent alak, akinek a portréja a börtöne stb.
  • tep
    Sorry.....legközelebb belinkelem
  • tep
    Warren Spector Tolvaj interjú
    Birdy, 17:04 - Játék: Lopakodós - (12 komment)

(Homelan) Barny ismét nem hagyta, hogy információ nélkül maradjunk Thief: Deadly Shadows témában, ezért szorgos munkával kimagyolázta a lényeget a Homelan Warren Spector interjújából és szíves rendelkezésünkre bocsátotta (NR ->Nathan Regener, WS -> Warren Spector ):
    HomeLAN: Bár a Thief harmadik része az első, melyet az Ion Storm készít, mégis sok régi Looking Glass-os tag erősíti a Thief-en dolgozó csapatot. Milyen érzés továbbvinni a Looking Glass hagyatékát?

NR: Megtiszteltetés volt az eredeti Thief csapat nyomdokain haladni. Úgy érzem, hogy a velük való munka lehetőséget adott arra, hogy megőrizzük a Thief sorozat azon vonásait, melyek régen naggyá tették.

WS: Nem tudok ehhez sokmindent hozzátenni. Csak remélni tudom, hogy megfelelően kezeltük a Looking Glass által lefektetett alapokat. Szerintem a csapat nagyszerü munkát végzett.

HomeLAN: Mit tudtok elmondani a Deadly Shadows történetéről, illetve hogy viszonyul az előző két játékhoz?

NR: Semmit. Nos, az első két rész után játszódik. Ennyit mondhatok.

WS: Talán én adhatok néhány támpontot. Mint Nathan már korábban elmondta, az első két játékot akartuk folytatni. Míg az első rész afféle Pagan Story, a második Hammerite Story volt, ezért nem meglepő, hogy a Thief: Deadly Shadows egy Keeper Story. Garrett még egyszer belekeveredik a Keeper frakció proféciájába, először segít nekik megérteni a jövendölést, mely a világ végét jelzi (legalábbis ahogy azt ők értelmezik), és később ezt be akarják teljesíteni. Garrettre hárul a feladat, hogy felfedje az igazságot a próféciával kapcsolatban, és eldöntse, hogy ki az igazi cselszövő.

HomeLAN: Milyen új helyszineket és beállításokat láthatunk a Deadly Shadows játékban?

WS: T:DS a The City-ben játszódik, ugyanúgy, mint az előző játékok. Nem csak a megszokott, küldetés alapú játékmenetnek ad otthon, hanem a játékosok szabadon felfedezhetik a városrészeket, ahol rabolhatnak, fosztogathatnak anélkül, hogy korlátoznánk őket a pályatervezéssel.

HomeLAN: Milyen új, és visszatérő fegyverek (illetve tárgyak) kapnak helyet a harmadik részben?

WS: T:DS rengeteg eszközt tartalmaz - természetesen a blackjack visszatér. De ugyanúgy lesz nálad tőr, különböző nyílvesszők, robbanó aknák, gázbombák... rengeteg cucc. Mégis a legjobb ezek közül? Valószínüleg a mászókesztyü. Lopj elég pénzt, hogy megszerezd és úgy tudsz mászni a falakon, mint Spider-man!
    HomeLAN: Milyen ellenfelekkel futhatunk össze a játékban?

WS: A Thief főként arról szól, hogyan kerüld el az emberek, és ez alól a Deadly Shadows sem kévetel. Rengeteg városlakó van (akiket kizsebelhetsz), mint ahogy sok őr és bérgyilkos, stb... Lesz azonban néhány küldetés, ahol nem emberi ellenséggel találkozol. Ez egy remek tempóváltás, ugyanis más típusú kihívást jelentenek, mint az emberek.

HomeLAN: Mit tudsz elmondani az engine-ről?

NR: A Deus Exben látott engine-t továbbfejlesztettük, vagyis a fizika, bevilágítás és az interaktív környezet különleges lesz.

HomeLAN: Milyen különbségek lesznek a PC és Xbox változat között, illetve megtettétek a szükséges lépéseket, hogy elkerüljétek a DX:IW féle PC interface bakikat?

NR: Természetesen tanultunk a történtekből. Szerintem több rajongó lesz elégedett ezzel a rendszerrel.

WS: Ámen, Nathan testvér. Először is, szerintem a PC játékosok elégedettek lesznek a UI-szel és az installációs rendszerrel, a két terület ahol a legnagyobb mérvü fejlesztéseket végeztük az Invisible War óta. Emlékezzetek, a Thief 1 és 2 interface-e is elég egyszerü volt - köszönhetöen a játék témájának és a kevés eszköznek - a konzol verziókba ez egyszerü volt beépíteni. Véleményem szerint a PC játékosok nagyra fogják értékelni a könnyü kezelhetőségét a UI-nek, illetve az inventory-nak. Az Xbox játékosok elégedettek lesznek az analóg mozgással, illetve a zárak feltörésénél a "vibration feedback"-nek. Ha nincs csúcsgéped, lentebb veheted a részletességet.

HomeLAN: Lesz demo a Deadly Shadows-hoz release előtt?

WS: Ezt pillanatnyilag nem tudni.

HomeLAN: Jelenleg hol tartotok a játék fejlesztésében, és mikor adjátok ki?

WS: A játék nagyon jól néz ki, és nagyon jól is játszható. Pillanatnyilag bugfixelünk, illetve kisebb finomításokat végzünk. Ami pedig a kiadás dátumát illetve, ebben az Eidos illetékes...

HomeLAN: Terveztek másik részt a Thief sorozathoz?

WS: Mindig is azt mondtam, hogy a T:DS befejező rész lesz, mely lezárja a trilógiát. Rengeteg ötletem van, hogyan folytatódhatna innen a Thief. Pillanatnyilag várunk, és meglátjuk mi történik...
  • FREAK
    az én vízióm egy "ghost town", de majd csak összehozunk valamit :D

mondjuk egy kihalt kastély zajos kocsmával :D
  • Garrett27
    ...én még a Th1&2esnél elkezdtem pályákat készíteni, de időmböl nem futotta, így mindig abba hagytam. A Thief 3nál biztos csinálok egy pályát - mindigis el akartam készíteni legalább egy pályát, Steve Jackson - A Káosz Fellegvára c. inspiratív könyve alapján, a helyszín egy ókori vár kissé átalakítva volna. Ezen kívül a városi helyszínek is érdekelnének, főleg a zajos kocsmák (ahol mindig meg lehet tudni valami újat) stb.
  • FREAK
    jaja valahogy úgy
  • Zsoltee_a_bator
    pont az a legjobb az egeszben.
    semmi ertelme az elore beallitott "jarkal az or, de van egy funkcio nelkuli arnyekos melyedes a falban ahova bebujok" lopodzos szuk folyosoknak egymas utan.
  • FREAK
    na látod, majd te veszed fel a vészjósló suttogásokat :)
  • _Vegeta_
    majd leszek a dizajner vagy a hangmeneddzser, ezekhez ertek :P
  • FREAK
    majd keresünk neked is valami melót, mondjuk te hozod a pizzát :D

de komolyan, nem olyan nagy dolog, ha van rá elég ember
  • _Vegeta_
    ha ertenek hozza bennelennek. :D
  • FREAK
    figyi emberek, dumáljuk meg, hogy amennyiben a Thief 3 is módosítható lesz, mint az elődök, közösen csinálunk egy komoly kiegészítést hozzá
  • _Vegeta_
    Az lenne a legjobb ha a Thief1-2t megcsinalnak az uj endzsinnel. :>> Thief SE :P
  • tep
    Az nem jóóóó.
    Én mindig is a legnehezebb fokozatban játszok
    Akkor maradok a belső nézetnél
  • FREAK
    ahogy megmondták: könnyíteni fogja

nálam ez annyit jelent: elbassza

legjobb, ha be sem bindelem azt a funkciót :D
  • tep
    Kíváncsi vok , hogy a külső nézet mennyit ront , vagy tesz hozzá az élményhez.
  • FREAK
    nem biztos, mert mission után meg bejárhatod az egész várost, így semmi okuk rá, hogy közben lezárják

de majd meglátjuk
  • tep
    Vagy pont nem azt a kulcsot vettem elő , amelyik nyitotta volna
  • tep
    Szerintem ez most sem lesz másképp. / zárt vasajtók, kapuk / .....de nem is baj.......milyen fíling volt az , amikor 5 őr kergetett és én a kapuhoz érve döbbentem rá , hogy zárva van
  • FREAK
    hát.... házon belül nem, ez tény, de az utcák eléggé le voltak korlátozva

persze sok helyen dönthettél, hogy felmész a létrán vagy, átmész alatta, de a városnak mindig csak az a része volt "nyitva", amire épp szükség volt, és a lehetőségeid előre ki voltak számolva
  • tep
    Eddig sem kellett meghatározott útvonalakon haladni.
  • FREAK
    szerintem ez igenis sokat dob a feelingen, végre nem csak előre meghatározott útvonalakon lehet haladni, hanem legjobb tudásod szerint lopakodhatsz a városban
  • Bandew
    Én ezt hiányoltam az előző részekből. Mindig is szerettem volna igazából tolvajkodni, amit az 1-2-ben nem lehetett.
  • _Vegeta_
    egyaltalan nem ertettem felre. sztem ez sux. legyek palyak egymas utan es kesz. nem kell varos. eltart egy jodarabig mig felderitem es rajovok mi holvan. szamomra egyre rosszabb hirek jonnek thiefrol. :(
    azert meg remenykedek.
  • Bandew
    KIRCSÓK!!!
  • FREAK
    ilyen lesz, korábban már belinkelte valaki

kigallgatsz pár polgárt, és ha mázlid van, az egyik pont egy ellopható állapotban lévő ékszeresdobozról beszél :)
  • Bandew
    Nem olyan lesz a város, mint a GTA3-ban, hanem annyira lesz élettel teli.
    Annak örülnék, ha a készítők olyan dolgokkal színesítenék a játékot, mint mondjuk ki lehessen hallgatni a hétköznapi polgárok otthoni beszélgetéseiket, ha mondjuk bessurransz a házukba. :-D
  • FREAK
    GTA3 város sux lenne, de szvsz félreértetted
  • Bandew
    SZTEM AZ ISZONYAT KIRCSÓK!!!
  • _Vegeta_
    nekem a 3as pont sem rulz :\