10699
-
#373 ?? nekem tökéletesen bejön.
Akinek mégsem, az esetleg próbálja itt -
#372 hű micsoda piros x :D -
#371 Sziasztok!
Index fórumán igen aktiv voltam, de miután az leült néhány hónapja, és látom, hogy itt pörög az élet, gondoltam beköszönök :)
Üdv minden Thief rajongónak, jómagam is a keménymaghoz tartozom, legalábbis úgy vallom. Át thiefelt éjszakák százai után asszem nem nagyképüség :)
Nagyon örültem, mikor irtátok a hivatalos site elindulását, a májusi megjelenésnek meg mégjobban örülök, már a T1/TG/T2 hármas sokadszori végigjátszása nem nyújtja a régi feelinget :)
Beköszönésképpen fogadjatok tölem egy képet, ezt 2 éve Sartiból hazafele jövet egy parkolóban löttem, éjszaka. (a képen semmiféle photoshopolás nincs, ez az eredeti).
-
Gandibá #370 Én kiköttetem még januárban a chellot mert egy nagy szar. 15 giga korlát nagyon ratyi. Most 512es adsl-em van, sokkal jobb, és kb 20-30kval gyorsabban is töltök. Chellonál max felugrált 60al, itt meg az a minimum. Átlagban 60-70el töltök, de gyakori a 80an is. És ugyan annyiba kerül, szerintem cseréld le. -
_Vegeta_ #369 Igen, még 1evvel ezelott nekem is olyan 16-19giganal jott a levelecske. De hogy 4gigat elveszitsek ? Raadasul toltenem az animéket torrenttel... -
#368 sztem egyik program sem jó
a chello nálam pl kevesebbet mér, mást nem próbáltam -
_Vegeta_ #367 Bocsassatok meg ez most nem a temaba vag, de tiszta ideg vagyok miatta.
Szal nekem fennvan a Du meter nevezetu prog ami ugye meri az adatforgalmat...Tortent ma dutan h megnezem mailjeim, erre kapom a Chellotol a 80% ill. 90% adatforgalmat tartalmazo levelet, erre rogton felmegyek a Chello sitejara h megnezzem az adatforgalmam. Hat mi van kiirva ? 146465 szal 14,6 Giga a havi adatforgalmam hat mondom bazze'.. Rogton csekkolom a Du meter eredményét es ezt kapom:
március 2004 DU:7,82 GB UL:2,36 GB DL+UL:10,17GB
Na most erre mit mondjak ? Nemhogy csak 15giga lehet az adatforgalmam de még ebbol is levesznek, az eszem megall!
Hogy a témához is szoljak vmit. A morrowind is jo jatek volt vagy 3* vegignyomtam más más karakterekkel, de nekem eddig csak a Thief volt kepes magavalragadni ilyen mértékben. :) -
#366 az is jó, de a 2 olyan monumentálisabb
nagy élmény, nagy látvány, nagy feeling -
#365 Na izé én a G2-ről dumáltam az 1-el még nemis játszottam:)) -
#364 elfelejtettem a Gothicot, főleg a 2 fogott meg nagyon, Morrowind mellett a helye -
#363 "azt kívánom, hogy a halálom után ott élhessek tolvajként"
Énis pont így éreztem,csak én
felébredni akartam egy Thief világi házban:)
Meg még hasonlóképpen éreztem a Gothiccal is+ a Morrowind!
OFF
Egyébként nem értem miért van elfelejtve a Gothic(????)amikor egy (szvsz)nagyon kira game,lehet hogy nem MMORPG de szerintem az eggyik legjobb sima RPG!
Na kicsit elkalandoztam de a téma még mindig a Thief:)
-
#362 Hagyjátok Scooby-t , fasza gyerek ő......csak még lehet hogy nem játszott a Thief-fel.
Scooby ebben nincsen és nem is lesz multi.......nem lenne értelme csinálni mert itt a lopakodáson van a hangsúly....nem lenne akciódús.
Ez a kedvenc játékom , ezért nagyon tudom ajánlani az 1-2. részét....HANGULAT a köbön Egy próbát megér.. -
#361 Nekem még:
Monkey Island
Grim Fandango -
#360 világos
de egy könyvnél más a helyzet, mert úgy képzeled el, ahogy neked a legjobb, viszont ha egy játék a saját világát égeti az agyadba, az már valami
nálam még a Mafia ért el komoly hatást, és a Morrowind, de egyik sem olyan súlyos, mint a Thief világa iránti rajongás
azt kívánom, hogy a halálom után ott élhessek tolvajként :) (hallod te geci ott fent? ) -
#359 Hát ezt nem egészen így értettem, de ha így kérded, akkor inkább egyik sem, csak a könyv. De én arra a világra gondoltam. -
#358 addig szedd össze az árát :) -
#357 óóó az még messze van:( -
#356 Május 15 -
#355 mikor jön má ki?? -
Gandibá #354 :DD -
#353 Na jól van most az egyszer -
#352 Jó van tudom, hogy hülye egy kérdés volt, de nem is válaszolt rá senki. ha VIP-s lennék töröltem volna, de nem vok az sajna. Bocs mindenkitől! És azé mer voltam olyan hülye és beírtam egy faszságot még nem kell minősíteni. Sorry -
#351 a filmmel vagy a játékkal? nagyon nem mindegy -
Deajka #350 Bammeg, gyerekek!
Megette a kutyánk a gammát...Szőröstűl,cdéstűl, illetve dobozostúl. Most vegyem meg mégegyszer ? -
#349 de tökmindegy, sok gyökér úgyis meglátja valami ftp-n, kötelezőnek fogja érezni a letöltést és kipróbálást, aztán majd ide járnak panaszkodni, hogy túl lassan töltődik a nyíl, és nem lehet elég nagyot ugrani...... -
#348 hát nem, bár ez EIDOS nekik is szánja, erről volt szó pár hete -
#347 Majd lekopnak, ez a játék nem hülyegyerekeknek való -
#346 jönnek a hülyegyerekek.... -
#345 ??? -
#344 atyaisten
kezdődik, amitől tartottunk........ -
#343 Kira! mit kell rabolni? :) -
#342 Persze, ki kell egymást rabolni. -
#341 Sza! lesz ebben multi? -
#340 Jajaja én is.......de tolvajként nem élnék sokáig asszem -
#339 Én a Gyűrűk Urával vagyok így. :-) -
_Vegeta_ #338 :)) jajjdejo h nem vagyok 1edul ezzel az erzessel. Jo hallani mastol. ;) -
#337 "szivesebben eltem volna ott mint itt"
DETTO basszus, nagyon gyakran hiányzik az a környezet, nagyon ott akarok lenni!!! De nem leszek... :/ -
_Vegeta_ #336 Nekem ilyen gondjaim nincsennek. A hangulata annyival magavalragad(t), hogy volt olyan ido amikor szivesebben eltem volna ott mint itt. :>
Tobbszor almodtam azt h a csontvarosba temetnek 1 koporsoba, meg h Constatine palotajaba maszkalok, nagyon jo volt. ;)
Amiota megjelent a T1 minden evben elovettem, kiveve ezt az evet. :\ -
#335 én is nekifutottam másodszor a T2-nek, de valószíneg mivel már ismertem a sztorit, egyszer csak nem volt kedvem folytatni...
annyira sztoriközpontú, hogy az élmény legnagyobb részét az adja
pedig a hangulata is "beégett" az agyamba, de ugyanazt a vonalat képtelen vagyok újra végigvinni -
#334 Persze amúgy a 2-t vittem csak 2x végig, az 1-et csak egyszer, pedig az a kedvencem. Bár nem rég raktam föl megint, csak hát nem műxött.