10699
-
_Vegeta_ #493 Hat, kepek alapjan teccik... bar az elso kep nem kene. :D -
#492 Thief 3: NAGY büntetés
[2004-04-10 @ 13:10 - ZeroCool]
Mike mester dobott egy linket három új, nagyfelbontású Thief: Deadly Shadows kép lelőhelyéről. Mit is mondjak. Nem rossz, nem rossz :) Najó, szigor állat! :D A grafika mondjuk szerintem nem 100%-os, de azért bőven jó lesz lopakodás közben. A szörnyi-mörnyi viszont elég barátságos, attól tényleg be fogok... NI :D
1 kép
2 kép
3 kép
nagyok a képek azért nem tettem be.
Info: Gamestar! -
#491 Új képek a Hardwireden!!! -
_Vegeta_ #490 Tehat.. Smith=Garrett :D -
#489 ezt nem vágom
Garrett volt a projektvezető? :D Ki az a Smith? Ez valami Mátrix humor? :D -
#488 Na vazze':
THIEF III: Garrett nincs többé
Egyik nagyobb tavalyi THIEF III. médiakitörés alkalmával - mint valami magyar Edgar Cayce vagy szalonnacsipegető Nostradamus - megjósoltam, kereken kijelentve, hogy „Probléma lesz a Thief 3.-al!” (??!)
Nos, tisztelt publikum:
Az Adrenaline Vault újságírói – 2004. április másodikán – megtudták, hogy Garrett mestertolvaj elhagyta a céget és új cinkostársat keresgél magának. Nem projektvezetője többé a Thief: Deadly Shadows című játéknak. Smith rengeteg hangulatos elemet építtetett a Thief: The Dark Project és a Thief II: The Metal Age című játékokba, munkájával növelve ezen termékek élvezhetőségét. Régi Looking Glass Studios tagként költözött át társaival annak idején Texasba, az Ion Storm Austini irodájába, miután az Eidos felvásárolta a Thief frencsájzt. A projekt így Warren Spectorék stúdiójához került, ahol a mai napig is kalapálnak rajta. A harmadik Thief rész evilági manifesztációja három éve áll már fejlesztés alatt. Megjelenését májusra várják a nagy játékboltok. Az Eidos nem tudta kommentálni e hírt.
(Hardwired)
-
_Vegeta_ #487 Latjatok, mar a nagyfonok is tudja mi az abra -
#486 Randy Smith, a Thief sorozat atyja úgy döntött elhagyja az EIDOS épületét. A lépés összefüggésbe hozható az EIDOS újonnan érkező menedzserével, aki nagy változtatásokat eszközöl a kiadó életében. Több, mint három éve van fejlesztésben a játék, s csak reménykedhetünk, hogy nem lesz különösebb negatív hatása Randy távozásának.
HaRDWIRED -
_Vegeta_ #485 nah egy telefon megoldotta a kezuket :D -
_Vegeta_ #484 Varjal ezt masolom! kuldtem mailt a supportra ez a valasz:
Tisztelt XY!
Köszönettel vettük UPC Magyarország Kft.-hez küldött megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
Az okozott kellemetlenségekért mindenekelott szíves elnézését kérjük.
A modemét ellenőriztük, a modem felől érkező adatok szerint a szolgáltatás a chello csomagnak megfelelő sávszélességen működik.
XY az én lennek :)
Ezekszerint a chello 64/64-es.. na varjatok csak kurva upc-sek, bemegyek a irodaba es borogatni fogok.. huu de ideges vagyok.
-
#483 csinálj botrányt
én már rendeltam adsl-t, ahogy tudom, lemondom a chello-t -
_Vegeta_ #482 Nem Thiefhez kepcsolodik, de figyeljetek. Mondtam marcius elejen h belassitott az upc. Na most aprilis van és még mindig 64/64kbit van.. mit tegyek sztetek ? -
#481 Utólag is KÖSZ -
#480 a thief the cirle oldalon a top rated modokat próbáld! -
#479 Pedig a GATI nem volt rossz , csak nem eléggé összetett. -
#478 Nem játszottam egyikkel sem sajna. :-( -
#477 Játszottál Thief2 mod-okkal?
Melyiket érdemes letölteni? / Gathering at the Inn-en kívül / -
#476 Na mi van, kihalt mindenki? -
#475 Na van már az SG-n is info ITT! -
Gandibá #474 Reméljük a végeredmény is jó lesz :) -
#473 Hát igen.......ez már nem a Dark Engine :D -
#472 Új képek (Hardwired):
Vannak még ott concept art képek is, de sztem azok nem érdekese annyira. Aki kiváncsi rá, ugyis meg tudja nézni a Hardwireden.
Megjelenéshez második negyedévet írták. -
#471 Kész van a Gathering at the Inn.....De hol volt az az emléktárgy /nab a token/????? Sehol sem találtam -
#470 OK rájöttem...... -
#469 A Gathering at the Inn-ben mit kell csinálni a smelly hanky-vel??? -
#468 nekem xpsp1-el gf4-el 45.23 driverrel tökéletes! -
kiskorúbézoltán #467 THX ! -
#466 Nekem 4.4.0.3-assal /Nvidia Detonátor/ működik rendesen.
A legújabbal nekem sem ment!!! -
kiskorúbézoltán #465 Egy kis OFF (SRY) : T 2-t sikerült valakinek működésre bírni XP-n ? Patch-et feltettem , progi eredeti de nem sikerült összehozni a dolgot . :( (XPprofhu,Gef4,AMD,NForce2;legutólsó hivatalos driver-ekkel) -
#464 ez hülyeség amit írsz én egyszer abbahagytam másfél évre 96-98-ig aztán megjelent a thief1 és azóta is itt vagyok! -
#463 hát akkor ezt kitárgyaltuk
túl sok az újítás, és többségük rossz irányú
amire nekünk, rajongóknak szükségünk lenne, az a régi, bevált játékrendszer, egy új sztorival és az új, döbbenetes grafikával, de mi túl kevesen vagyunk az anyagi sikerhez, és győzött a marketingosztály, korhatár kitágítva, mítosz megtépázva a tömegek kedvéért
ma eldöntöttem, hogy a T3 lesz az a játék, ami alapján eldöntöm, hogy játszom-e a jövőben valamivel, vagy végleg lezárom életem gamer korszakát - mert ha már ez is csalódás, akkor semmi más nem marad -
_Vegeta_ #462 jajaja -
#461 :-D -
#460 Water arrow-al eddig is el lehetett tüntetni a vérfoltokat. Nem használtam ugyan, de el lehetett.
Gáz hogy nem lesz rope arrow.
Néha órákig képes voltam bojongani és átnézni a pályát amolyan "rope-arrow" szemmel. Az mindegy, hogy végül semmi értelme nem volt, de hogy nálam erősen játékélményt emelt az biztos ! Sajnálom, hogy nem lesz.
Mászókesztyű ? Röhej... Remélem a gas arrow helyett nem fingani kell majd... -
#459 Kib...ott jóóóóóóóó.....a legnehezebb fokozaton /no hints/ -
#458 Megtaláltam....Köszönöm -
#457 Darkloader??? -
#456 zip-ben kell hagyni, és betölteni a darkloaderbe, az majd telepíti -
#455 nem a pcdome az eidos hivatalos lapja csak ott olvastam!!! -
#454 eidos hivatalos lapjárol a pc dome-ról tessék:
Thief 3 csak DVD-n
Az Eidos hivatalos közleményéből az derült ki, hogy a Thief sorozat harmadik tagja csak DVD-n jelenik majd meg idén júniusban. Az akciójátékot az Ion Storm fejleszti és az Unreal engine legújabb verzióját használják fel hozzá.