10699
-
_Vegeta_ #613 igyvan.. igy akarjak popularisabba tenni a gamet :\ -
#612 kit érdekel? nem kell használni -
#611 TÉnyleg minden képen nagyon erőltetik ezt a külső nézetet :/ suxx:/ -
#610 Szivesen. :-) -
#609 ...mármint kÖszi -
#608 Kosz -
#607 #271 -
#606 Mintha hallottam volna, hogy film kell, valamikor keszuljon Thief-temaval. Tud valaki valamit errol??? (mintha olvastam volna a thief-the circle bongeszese kozben) -
#605 A varos elso latasra jol nez ki , nem kell kulso nezet! ... majd kiderul ... -
_Vegeta_ #604 jaja vhogy ugy :D -
#603 Sztem nem rossz, csak azért tűnhet szarnak, mert külső nézetben van. -
_Vegeta_ #602 Jo kalap szar lesz! -
#601 Bocs ha túl nagyok a képek de nem érdekel.
(Hardwired)
Most már pár hét és jön!!! -
_Vegeta_ #600 :DDD en nem fogytam, de nagyon teccett a palya. :)
iszonyat jo volt az elejen a kulcsorges aztan a zombi ramnyitott az ajoba.. huuuu -
_Vegeta_ #599 hmm, ebben igazad van, de en nem a kornyezetre ertem hanem a hangulatra.. az kozepkori. :) -
#598 Hi All !
Írtátok azt a könyvtáros pályát.. Yikes ! Naggyon para volt ! De nálam a Return to the chatedral viszi a prímet, amikor Murus (haverszellem) kitalálja, hogy még meg kell öld az összes csörgő Haunt-ot. Nem volt elég hogy végigverekedtem magam a katedrálison, a katedrálison, ahol komplett vérvizsgálatot, koleszterinszint ellenőrzést, EKG-t, reflexológia-tesztet végzett rajtam a számítógépem azalatt a 2 óra alatt, - a csávó még visszaküld!
Mintha csak a körzeti doki küldene, hogy - ácsi ! Még az idegosztályon nem végzett.
Hát mire végigjátszottam azt a pályát, fogytam vagy 3 és fél kilót... -
#597 naja, csak én több olyan dolgot tudok felsorolni, ami fantasy, mint te olyat, ami középkor :) a közös elemeket kihagyva :) -
#596 Mindegy.......a lényeg , hogy a Thief a legjobb játék -
_Vegeta_ #595 1 velemeny vs. 1 velemeny.
Sose gyozzuk meg egymast. :)
(sztem inkabb kozepkor mint fantasy
szted inkabb fantasy mint kozepkor) kábé ez a tenyallas :) -
#594 szvsz ez így összességében FANTASY
persze a fantasy alapjai is középkori motívumok, de annál mégis jóval több -
_Vegeta_ #593 reszben kitalalt vilag persze, de a hangulata inkabb a kozepkor gondolkodasat idezi (szellemek, zombik, pokol, stb) sztem. -
#592 középkor? tény, az is van benne :) -
#591 talan, sajnos nem jatszottam se az Anachr+se az U9-et, gondolom, sok mindenrol lemaradtam emiatt. De a sok doomozás,quakezés meg hasonlók után végre megtaláltam a PCjátékiparban a számomra legmegfelelobbet a Thiefben. -
#590 Vagy emlithetnem az Anachronoxot, es az Ultima 9 et, irdatlan meretu hangulat, amit mindmaig nem tapasztaltam egyetlen gameben sem, ez igaz a Thief elso reszere is... -
#589 Inkabb a hangulatot valasztanam, nem tom emlekeztek e pl a Die By The Swordre, ami mai szemmel igencsak nem egy tip top latvanyu game, de hangulat alapjan az egyik legelso, es mindmaig szamomra a legjobb hack and slash game, kivalo multi resszel:)
-
#588 Hát igen, talán tobb pénz jon a konzolos verzióból, ha erre gondoltál, a minoség meg - paradox szeruen - hátra marad. Mi jobb? Tokéletes grafikai megjelenítés (reál-kozeli?), vagy kissé kockásabb kép, de annál jobb hangulat? -
#587 Lattam a legujabb videot a 3 bol, allittom a kozeleben nem lesz az 1 resz hangulatanak... A graf csucs, de az a real kozepkori feeling ami az egyben volt mar regesregen elveszett ebben a konzolmaniakus vilagban... Arra a sorsra jut sajna mint a dx 2...:( -
#586 Amikor "tífezek", a bátyám (idosebb 4 évvel) csak figyeli, hogy járom az utcákat, folyosókat meg a barlangokat, és néha nagyobb izgalomba jon :) ha megkerget egy or vagy szorny vagy éppen egy fontosnak vélt lezárt ajtót nyitogatok. Az atmoszférája az 1esnek páratlan, remélem, legalább ez megmarad a 3asban. -
_Vegeta_ #585 mert te nagygyabol olyan vagy mint en. :>>> -
#584 Lehet , hogy ha zökkenőmentesen akarjuk futtatni a T3-at , akkor az első két rész szintjére kell majd lebutítani a grafikát :DDD
Nekem is az első rész tetszett jobban -
#583 ...talán ha jó grafika lenne az 1eshez. Akkor persze jó volt játszani, de az ember hamar megszokja a jót. -
#582 Ez nem igaz. Én a T2-vel játszottam előszőr és az 1 jobban tetszik. -
#581 na ami a "szemes" palyat illeti, amikor en meglattam eloszor a szemet a katedralisban, nekem is jo nehany napba tellett mig rajottem, mit is ken csinalni - a suttogast tudtam alig megerteni.
A 2esbol a haztetos palya volt az egyik legOKebb, ahol at kellett bukdacsolni tetorol-tetore, abbol is mikor az ellenseges orok jol elagyabugyaltak egymast - no meg a lopakodas a sokemeletes Karrass "jovo" kastelyaban.
-
_Vegeta_ #580 Jah, vagom mar miert nem komalod annyira az 1. reszt. :))
Az elso elmeny a leghatasosabb mindig. :) -
#579 először a 2-t nyomtam, az hónapokig tartott, az utsó pálya ebből egy hónap volt
utána muszáj volt az 1-et kipróbálnom, első este megcsináltam 2 pályát, másnap Szombat volt, reggel tíztől kb. éjfélig megállás nélkül nyomtam, és egyszer csak vége lett :) -
_Vegeta_ #578 1 nap alatt jaccaottad vegig ?
Akkor a 2vel szarakodtal honapokig ?
Csakmer ugyemlexem mar mondtad eccer h hetekig estenkent jaccottal vele es tok jo volt, csak nememlexem mékre mondtad 1re vagy 2re.
Amugy en az 1el, kb 2hetig szarakodtam minden nap minden este. Iszonyat nagy volt amikor mar 5-6. oraja boklaszok a palyan es mar ugy ismerem mintha az otthonom lenne. En ezt szeretem. ;)
The Garrett: Igazad van... Es nem volt csopogos. :)) -
#577 ÁÁÁÁÁ az halálközeli élmény volt! -
#576 huhuhuhhu :D eszembe jutott melyik volt az :D -
#575 Az Indiana Jones-t csak a csapdákra meg a kincsekre értettem. :-D -
#574 na az megmaradt, meg a föld alatti rész, a lávapocsolyákkal :)
de egy hely volt, ahol kikapcsolt erősítővel rohantam át, az a könyvtár a T2-ben :)