10699
-
#453 Tud vki segíteni?
Letöltöttem a The Circle of Stone and Shadow kiegészítő Gathering at the Inn misszióját.......
Hogyan kell feltelepíteni???
-
#452 Nekemnem emiatt az első. :-D -
_Vegeta_ #451 Mutatok vmit ami mindenkinek ismeros lessz. Ez az a vmi ami miatt a Thief lett az elso szamu jatek nallam.
Kedvenc -
#450 arról már lecsúsztunk -
_Vegeta_ #449 MESSZEMENOKIG TAMOGATOM! -
#448 Legyünk divatosak!
Írjunk petíciót kulcs ügyben -
#447 én csak azon az 1-2 helyen használtam, ahol ez volt az egyetlen megoldás, valszeg ezért nem érzem olyan fontosnak
de a kulcsos téma nagyon sux...... -
#446 Engem ezek mind nagyon zavartak. A rope arrow azért más mint a kesztyű, hisz a kesztyűt csak a szoba vagy terem végén lehet használni, hisz ott van a fal. A rope arrowt pedig kilőhetted a szoba közepéről is, és az én életemet nem egyszer mentette meg. Én igazság szerint nagyon szerettem a rope arrowt, legalább olyan fontos volt nekem, mint a vizes nyíl. A végén már tök profin tudtam vele bánni. Elég volt max 3-at kilőnőm, és máris eljutottam bárhová (persze csak ott, ahol fafelület volt). -
_Vegeta_ #445 Hat nekem a rope arrow is egyfajta kultusz..nagyon sajnalom h nemlessz.
Velemenyem a kovetkezo: ami jo, azon nem kell valtoztatni! :) -
#444 engem csak a kulcsos rész zavar, az úszás egy kicsit, a rope arrow-t meg leszarom, a mászókesztyű is egy eszköz, de azért remélem, nem MINDEN falon lehet majd mászni -
#443 Igen, a szöszmötölés a kulcssal hozzá tartozott a játék hangulatához. Ha ilyesmiket kivesznek, sima mászkálós lesz. -
_Vegeta_ #442 Ja, bandew tokeletesen egyetertek veled.
Bar h megemliti a termeszet folotti elemeket, kicsit enyhit a dolgon, de nem fuzok sok remenyt hozza..
Inkabb vegignyomom a T2-T1-et megegyszer ;) -
_Vegeta_ #441 En szoltam elore, penzes vilagban elunk, ahova ilyen jatekok kellenek. -
#440 Ja és most előszőr tört rám a para, hogy a játék iszonyat szar lesz.
Pedig a honlap milyen jóra sikerült...
De hát az nem jelent semmit. -
#439 Amiken KURVÁRA kiborultam!
-a rope arrow-t a mászókesztyűk tették szükségtelenné, mivel így túl sokat veszített a használhatóságából
(nem mondom, hogy rossz ötlet a mászókesztyű, de azért a rope arrowt nem kellett volna eltörölni)
-ezúttal nem kell a kulcsokkal szöszölni, a zárt ajtót automatikusan kinyitod, ha nálad van a megfelelő kulcs
(ezt valaki áldásnak veszi, de én nem. A valóságban is szöszmotölni kell a kulcsokkal. Ezek után nem lesz izgalmas egy menekülés sem, hogy gyorsan ki kell keresned a kulcsot, kinyitni az ajtót, majd rázárni az ellenre. Ez a móka kimarad :-()
-ezúttal főhősünk nem tud úszni
(No comment. Méghogy egy tolvaj nem tud uszni...Ráadásúl sztem nagyon jók voltak a vízalatti rendszerek az előző játékokban. Nem is értem. )
Nagyjából ennyi. A többit elfogadtam, vagy megbékéltem vele. -
#438 Hírek (Hardwired):
Barny szigorúan titkos ügynökünket kiküldtük egy hírszerző jellegű bevetésre az Ionstorm HQ-ra, amelyről az alábbi infokkal a tarsolyában tért meg:
Fegyverekről, felszerelésekről:
-a rope arrow-t a mászókesztyűk tették szükségtelenné, mivel így túl sokat veszített a használhatóságából
-több felszerelési tárgy lesz, melyeket majd vásárolni lehet a városban (mint pl. a mászókesztyű)
-moss arrow, scouting orb megmarad
-a megvásárolt felszerelések Garretnél maradnak, akár több küldetésen keresztül is (persze csak ha nem használod el)
-a magunkkal cipelhető tárgyak-fegyverek mennyisége továbbra sem lesz komolyan korlátozva
-a felszereléseket boltokban lehet vásárolni
-ezúttal nem kell a kulcsokkal szöszölni, a zárt ajtót automatikusan kinyitod, ha nálad van a megfelelő kulcs
-a water arrow-val a megölt ellenfelek által hátrahagyott vértócsákat is el lehet takarítani
-felszerelésekhez - fegyverekhez ugyanúgy mint az előző részek esetében, fokozatosan jutsz hozzá
-az ellopott értékeket a kereskedőknél lehet eladni
Pályák:
- a pályák jóval nagyobbak lesznek, mint az Invisible Warban látottak
-ezúttal nem lesznek az egész pályára kiható riasztórendszerek, mint az előző részben
-a város különböző részein az NPC-k eltérően reagálnak Garretre. Egyes helyeken vérdíj lesz kitűzve a fejedre, máshol meg barátként tekintenek rád.
-ezúttal Garretnek csak egy vázlatos térképe lesz a városról, az aktuális pálya térképeit neked kell ellopni/megvenni
-padlótípusok majdnem ugyanazok, mint a T2-ben
-tömegnyi titkos hely/átjáró lesz, hasonlóan a T2-höz
-lesznek különleges, természetfölötti pályák, mint pl. előzőleg a Lost City, Crypt, stb.
Garretről:
-ezúttal főhősünk nem tud úszni
-Garret szinkronhangja a régi marad
-Garret kapott néhány "dinamikus mozgást" (átlendülés akadályok fölött, stb.)
Egyéb fícsőrök:
-a játékban kb. annyi "természetfölötti" elem lesz, mint a T2-ben
-zombik visszatérnek (de nem lesznek olyan gyakoriak, mint a T1-ben), kísértetek maradnak
-a T3 a Metal Age után játszódik, és a sztoriját a T2-t alkotó designer jegyzi
-még nem tudni, hogy lesz e demo
-Garreten kívül jónéhány szinkronszínész visszaköszön az előző részekből
-néhány RPG elem is helyett kap (nem karakterfejlődés), főként az NPC-kkel, frakciókkal lehet machinálni
-
#437 Forrás? -
#436 lesz thief3 júniusban és csak DVD-RE jön ki nem lesz cd verzió!!! -
#435 Pre-Order: Ships on 05/17/2004 -
#434 Most jövök a Tescoból. Belepillantottam a Gamestarba. A híreknél volt egy csomó megjelenési dátum. Azt írja, hogy a Thief 3 tavaszi megjelenés, és egy "halasztva" jel van mögötte. Nagyon remélem, hogy baromságokat írnak... -
#433 azhát -
_Vegeta_ #432 LOL :D
Sp-t ugyerted hogy South Park ? -
#431 ja, ha van új SP epizód, onnan szedem le :) -
_Vegeta_ #430 tom h nem ide tartozik, de Freak szoktal ircelni ? -
_Vegeta_ #429 Nekem nemteccenek, de ezt mar kifejtettem eccer.:) -
#428 jó az, kibaszott para :) -
_Vegeta_ #427 Na Eljutottam arra a palyara ahol eloszor jelennek meg a robotok. (emlekeim szerint)
Eddig jo game volt, most kezd romlani. -
Az előbb nálam egy piros X volt, még frissítés után is, de most jó. -
_Vegeta_ #425 Mi? Mi tortent vele ? -
#424 Valami történt a bannerünkkel. Kéne másikat találni. -
_Vegeta_ #423 Hehe
Mint mondottam en szeretek minel tobbet idozni egy-egy palyan, es mindent atvizsgalni, mert imadom ezt a hangulatot.
Mégvalami, en nem kerdeztem h hol a zsé, csak kozoltem h 1enlore nemtalalom, de valoszinuleg ha nemmondod is megtalalom, max +2szer kellett volna vegignezni a palyat. Azert koszi! -
#422 Jól van öreg , neked van igazad -
#421 ő azt kérdezte, hol a lé, nem azt, hogy mennyi idő alatt csináltad meg... -
#420 fasza, de nem hiszem, hogy a 22 vagy 38 perces adatok bárkinek is segítenek :P
bocs, csak úgy tűnik, mintha most az lenne a lényeg, hogy minél gyorsabban átrohanj a pályákon (ami ráadásul magánügy) -
#419 Például Vegetának -
#418 Hátha vkinek tudok segíteni aki nem talál vmit. Amúgy + neszójjábe!!! -
#417 nem akarok beszólni, de most pontosan miért is osztod meg velünk ezeket az info-kat? -
#416 4.pálya:Ambush....ez a legkönnyebb- 22 perc tisztán :) -
#415 nálam az utsó pálya tiszta ideje volt 4 óra 20 perc (összesen 2 hétig csináltam esténként) :D -
_Vegeta_ #414 En nem a gyorsasagra megyek, van ugy h megallok 1 setét helyen, es kimegyek keresni vmi kajat, vagy iszok vmit. :D
Szal, 1 palya elhuzodhat 2-3oraig is. :)