Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megette a kutyánk a gammát...Szõröstûl,cdéstûl, illetve dobozostúl. Most vegyem meg mégegyszer ?

Riszpekk
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
DETTO basszus, nagyon gyakran hiányzik az a környezet, nagyon ott akarok lenni!!! De nem leszek... :/
Riszpekk
Tobbszor almodtam azt h a csontvarosba temetnek 1 koporsoba, meg h Constatine palotajaba maszkalok, nagyon jo volt. 😉
Amiota megjelent a T1 minden evben elovettem, kiveve ezt az evet. :\
annyira sztoriközpontú, hogy az élmény legnagyobb részét az adja
pedig a hangulata is "beégett" az agyamba, de ugyanazt a vonalat képtelen vagyok újra végigvinni
Riszpekk

Köszönöm!

maradandóbb és szebb az élmény, ha egyszeri és megismételhetetlen (ez kb. olyan mint 2x egymásután ugyanoda menni nyaralni, az elsõ mindig emlékezetesebb)
Riszpekk
("Bankosat 😊")
Lesz itt para, meg hangulat a thief 3-ban is sztem.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
a T1 inkább volt meseszerû, míg a T2 "kalandfilmes"
Riszpekk
Nem lesz olyan jó?---De az lesz meglátod

\"SLICE of LIFE\"
Ugyemlexem a Thief2nek volt Escape! palyaja. De lehet keverem kavarom, már 1 éve nem vettem elo. :\

\"SLICE of LIFE\"
"megyek oszt lopok"------szted méé ez a neve a játéknak?
lopakodás és akció keveréke....a legjobb game amivel valaha is játszottam....a nagybetûs HANGULAT

\"SLICE of LIFE\"
Ez a sci-fi mágia középkor mix, eleve olyan hangulatot teremtett a Thief 1-2 -ben, hogy akkor is magam alá fostam amikor nem is sunnyogtam sarokról sarokra. (pl. Thief 1 Escape!-pályája)
_vegeta_: bankosat 😊

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Galocza: nem.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Sõt egyes levelek simán nevezhetõk avantgarde-nak, mert egyszerûen csak megmagyarázhatatlanok és mûvésziek.
A páncélos õrök középkoriak, a majmok, szellemek és zombik a fantasy-bõl jöttek, a robotok hozták a science fictiont. A THIEF mindegyik egyszerre, és egyik sem.
Riszpekk
Az eg adja h a T3 ne T2fele megyek oszt lopok jatek legyen.
Szerintem a Thief vilaga inkabb kozepkori (hogy kinek mi a fantasy az 1 dolog) tudjuk h kozepkorban voltak boszorkanyegetesek, meg feltek farkasembertol meg ilyen "szornyetegekrol" szoval imho nyugodtan mondhatjuk ra a kozepkori jelzot.
Ez csak a szemelyes velemenyem! Lehet anyazni meg stb.

királyság lenne ha valódi középkori lenne csak emberekkel
a hitmanba is ez nem teccet egy normális bérgyilkos gamet akartam erre jött hogy klon meg mit tudom én 😞
Szia Takimate!
Mien szakdolit irtal ?
Suliba, vagy ECDL, vagy miffajta? 😊