Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faterx
Na jól van most az egyszer
ScoobyDoo
Jó van tudom, hogy hülye egy kérdés volt, de nem is válaszolt rá senki. ha VIP-s lennék töröltem volna, de nem vok az sajna. Bocs mindenkitõl! És azé mer voltam olyan hülye és beírtam egy faszságot még nem kell minõsíteni. Sorry

FREAK
a filmmel vagy a játékkal? nagyon nem mindegy

Riszpekk

Bammeg, gyerekek!
Megette a kutyánk a gammát...Szõröstûl,cdéstûl, illetve dobozostúl. Most vegyem meg mégegyszer ?
FREAK
de tökmindegy, sok gyökér úgyis meglátja valami ftp-n, kötelezõnek fogja érezni a letöltést és kipróbálást, aztán majd ide járnak panaszkodni, hogy túl lassan töltõdik a nyíl, és nem lehet elég nagyot ugrani......

Riszpekk

FREAK
hát nem, bár ez EIDOS nekik is szánja, errõl volt szó pár hete

Riszpekk

Faterx
Majd lekopnak, ez a játék nem hülyegyerekeknek való
FREAK
jönnek a hülyegyerekek....

Riszpekk

Faterx
???
FREAK
atyaisten

kezdõdik, amitõl tartottunk........

Riszpekk

ScoobyDoo
Kira! mit kell rabolni? 😊

Bandew
Persze, ki kell egymást rabolni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ScoobyDoo
Sza! lesz ebben multi?

tep
Jajaja én is.......de tolvajként nem élnék sokáig asszem

\"SLICE of LIFE\"

Bandew
Én a Gyûrûk Urával vagyok így. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

😊) jajjdejo h nem vagyok 1edul ezzel az erzessel. Jo hallani mastol. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

FREAK
"szivesebben eltem volna ott mint itt"

DETTO basszus, nagyon gyakran hiányzik az a környezet, nagyon ott akarok lenni!!! De nem leszek... :/

Riszpekk

Nekem ilyen gondjaim nincsennek. A hangulata annyival magavalragad(t), hogy volt olyan ido amikor szivesebben eltem volna ott mint itt. :>
Tobbszor almodtam azt h a csontvarosba temetnek 1 koporsoba, meg h Constatine palotajaba maszkalok, nagyon jo volt. 😉
Amiota megjelent a T1 minden evben elovettem, kiveve ezt az evet. :\

FREAK
én is nekifutottam másodszor a T2-nek, de valószíneg mivel már ismertem a sztorit, egyszer csak nem volt kedvem folytatni...

annyira sztoriközpontú, hogy az élmény legnagyobb részét az adja

pedig a hangulata is "beégett" az agyamba, de ugyanazt a vonalat képtelen vagyok újra végigvinni

Riszpekk

Bandew
Persze amúgy a 2-t vittem csak 2x végig, az 1-et csak egyszer, pedig az a kedvencem. Bár nem rég raktam föl megint, csak hát nem mûxött.

Bandew
De nekem igeeeeeeen!!!!!!!!!!!!

Bandew
Ohhh...
Köszönöm!

FREAK
persze, de valahogy.... ronggyá játszani egy ilyen gémet nekem nem fér bele

Riszpekk

tep
11 UszkárCongratulation

\"SLICE of LIFE\"

Bandew
Sztem simán lehet, hisz egy ilyen játékot többféleképpen végig lehet nyomni.

FREAK
ezeket nem is biztos hogy lehet/szabad többször végigjátszani

maradandóbb és szebb az élmény, ha egyszeri és megismételhetetlen (ez kb. olyan mint 2x egymásután ugyanoda menni nyaralni, az elsõ mindig emlékezetesebb)

Riszpekk

Jaa, boccs. Kicsit Bamba vagyok. :>
("Bankosat 😊")

Hat kaland.. khm nemtudom thief2-t csak eccer jaccottam vegig. Az a lenyeg mindenkinek teccen vmiert. punktum 😊)

Takimate
_vegeta__ a szakdolgozatra 😊))

Lesz itt para, meg hangulat a thief 3-ban is sztem.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

FREAK
azért a T2 sztorija sem volt egyszerû, sõt

a T1 inkább volt meseszerû, míg a T2 "kalandfilmes"

Riszpekk

tep
Mintha úgy olvastam volna , hogy lesznek benne lények is.....persze kevesebb mint az elõzõ részekben.
Nem lesz olyan jó?---De az lesz meglátod

\"SLICE of LIFE\"

"Megyek oszt lopok." Ugy ertettem h pl a Thief 1ben normalis volt a sztory (foenemy: Constantine, egy ördög vagy mifene)😊 es nem csak olyan palyak voltak h csak "megyek oszt lopok" ala Thief2(tudom T2ben is volt egy ilyen hangulatosabb palya amiben szellemek voltak, de az keves). T1-ben voltak amolyan hangulatgerjeszto palyak. Ahol zombik, meg pokok, meg majomemberek, meg saskaemberek leselkedtek rank, es indonkent a hangjuktol jol megilyedtunk. Na ilyesmi nem lesu a Thief3ban imho, ezert nem lesz "Olyan" jo.

"Bankosat 😊" ? ezt mire erted ? :|
Ugyemlexem a Thief2nek volt Escape! palyaja. De lehet keverem kavarom, már 1 éve nem vettem elo. :\

tep
Amúgy csakis a legnehezebb fokozaton szabad végigvinni a játékot......disszízgonnabífan

\"SLICE of LIFE\"

tep
Nekem a zombik is tetszettek benne.....fõleg a hangjuk
"megyek oszt lopok"------szted méé ez a neve a játéknak?
lopakodás és akció keveréke....a legjobb game amivel valaha is játszottam....a nagybetûs HANGULAT

\"SLICE of LIFE\"

Takimate
Sztem a 3.rész most mindenféle lécet meg fog ütni. Attól azért parázok, hogy a hangulata megmaradjon.

Ez a sci-fi mágia középkor mix, eleve olyan hangulatot teremtett a Thief 1-2 -ben, hogy akkor is magam alá fostam amikor nem is sunnyogtam sarokról sarokra. (pl. Thief 1 Escape!-pályája)
_vegeta_: bankosat 😊

jaja 😄DDDD

FREAK
na igen, így hangzik röviden fogalmazva 😊

Riszpekk

Bandew
A Thief egy új mûfaj. Saját világa van, akár a Star Wars-nak, vagy a Gyûrûk Urának.

ebben van vmi Freak, aszthiszem egyet kell h ertsek veled.
Galocza: nem.

mond valamit az hogy steampunk?

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

FREAK
Ennyire talán nem egyszerû a dolog. A ruhák és a "díszletek" egy része a középkort idézi, ez tény. Más dolgok egyértelmûen a sci-fibõl jöttek (utcai világítás, nagy piros fejes kapcsolók, robotok), míg tipikus fantasy környezetek is szerepeltek az eddigi epizódokban.

Sõt egyes levelek simán nevezhetõk avantgarde-nak, mert egyszerûen csak megmagyarázhatatlanok és mûvésziek.

A páncélos õrök középkoriak, a majmok, szellemek és zombik a fantasy-bõl jöttek, a robotok hozták a science fictiont. A THIEF mindegyik egyszerre, és egyik sem.

Riszpekk

Mindenkinek a Zombik nem teccenek, hat behalas.
Az eg adja h a T3 ne T2fele megyek oszt lopok jatek legyen.
Szerintem a Thief vilaga inkabb kozepkori (hogy kinek mi a fantasy az 1 dolog) tudjuk h kozepkorban voltak boszorkanyegetesek, meg feltek farkasembertol meg ilyen "szornyetegekrol" szoval imho nyugodtan mondhatjuk ra a kozepkori jelzot.
Ez csak a szemelyes velemenyem! Lehet anyazni meg stb.

Adam5
Igen halottam.
Akkor bocsi rosszul tudtam.

FREAK
Május eleje

Riszpekk

tep
Mikor jön már a kedvenc játékom???
Nem gyõzöm kivárni

\"SLICE of LIFE\"

FREAK
ki mondta neked, hogy a Thief egy középkori játék??? fantasy-rõl hallottál már?

Riszpekk

Adam5
jók a thiefek nekem mind2 eredetiben van meg csak a zombi meg az ilyenek sztem a gáz 😞
királyság lenne ha valódi középkori lenne csak emberekkel
a hitmanba is ez nem teccet egy normális bérgyilkos gamet akartam erre jött hogy klon meg mit tudom én 😞

Haldoklik a topic. :\
Szia Takimate!
Mien szakdolit irtal ?
Suliba, vagy ECDL, vagy miffajta? 😊

Takimate
Sziasztok !
Szakdolgozatot írtam, és csak a word volt fenn a gépemen. 😊 Nem hittem a szememnek, hogy végre elindult a thief3-oldal. Hé ! Decemberben a tippem 05.15-volt !Majdnem eltaláltam nna.
FREAK: #27 😊))