Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
robotok valószínûleg lesznek, mivel a mechanistok is megmaradtak

de nézegesd a weboldalt, ott van errõl is szó

Riszpekk

Na most akkor lesznek robotok meg zombik (meg kitudja még mi) vagy sem?

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

FREAK
ja és a közös pont AZ EMBER minden rossz tulajdonságának birtokában

Riszpekk

FREAK
nekem nem a középkor ugrik be az egészrõl

egy komoly utópia, egy teljesen más világ, más történelem, mint amit az emberiség átélt

a mágia és a technológia harca, keveredése, és ennek lehetõségei

mint egy érdekes (rém)álom, minden pillanata egyedi és értékes

Riszpekk

nekem epp a zombik hianyoztak, a "robotok" meg nem nagyon illettek a kozepkori lelkemhez. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Namost az en velemenyem kovetkezik ami pedig a kovetkezo: 😄
A thief sorozat leghangulatosabb palyaja (es egyben legjobb is a Bonehord(asszem igy kell leirni)😊 ez a 3.palya volt. Itt Zombik voltak. A Lost City is jo volt, 1-2szer ramjott az ideggörcs a tuzelementalok lattan. 😉
imho a leghangulatlanabb (?van ilyen szo?😉) palya a ramirezes volt, mert ott csak siman tolvajkodni kellett.
Ezeket csak azer irtam le, mer engem komolyan aggasztanak az uj infok.
-több harci képességet kap Garret (hangulatronto)
-nem csak ellenség - barát típusú lesz (semmi szukseg ra)
-a rope arrow nemlesz (ez nagy hiba)
-két küldetés között nyugodtan mászkálhatsz a városban (elore latom a sztory nem fogja Lnyerni teccesem)
Ez csak az en velemenyem, remelem nem hurrogjatok le a fejem.
Bandew: akkor passz, nekem megy 😉

FREAK
nekem a zombik nem hiányoztak, de a "robotok" szerintem nagyon megdobták a színvonalat

a kamerák úgyszintén, résen kellett lenni

ami nem tetszett, az a lövöldözõs kamera volt, de az meg ritka

Riszpekk

De most komolyan. Nekem nagyon bejött mind a kettõ. Csak azt nem értem miért kellett olyan hülyének lenni a készítõknek hogy ekkora baromságokat tettek bele. Sokkal jobb lett volna ezek nélkül is. De mondom hogy csak SZERINTEM!

FREAK
lol ez az évtized vicce 😄

a házfalak remélem, nem zavartak 😄

Riszpekk

FREAK
ja megvan mindkettõ, csak ezekkel a nevekkel vagyok gondban 😄

ilyen földalatti barlangok, mi? fossá paráztam ott az agyam 😄

Riszpekk

Lenne egy kérdésem:
Az elsõ részben nagyon zavartak a zombik, meg az elementálok, meg a többi hülye szörny. A második részben pedig a robotok meg a kamerák idegesítettek. Ezek megmaradnak a 3. részben is?

The Garrett
Az 1 ben fedezte fel elõször a lost city-t. Ahol ilyen csótányszerû izék voltak.. A 2 ben meg ugyanott építettek a mechanisték valami bázist, ahova a tengeralattjáróval jutottál 😊

😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FREAK
az a 2-ben az erdei falu vagy az 1-ben a horrorváros?

Riszpekk

The Garrett
hehe
sooooo this is the loost city... Well its not lost no more!

The Garrett
Ez tényleg 10 pontos ötlet. gondolom akkor ha küldetést akarsz akkor bemész a házadba /v a keeperekhez és kapod a feladatot.
ZSíR!

Bandew
Amugy nem nagyon látod derüsen a dolgokat.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Az elveszett város! Az mekkor volt már!!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FREAK
igen, de bevillant egy újabb aggasztó lehetõség

remélem, nem csak egy városban fog az egész játszódni

a T2 "csodavilágai" nagyon beütöttek, de az 1 sem panaszkodhat

Riszpekk

Ezek az infok bíztatóak, reméljük a végeredmény is jó lesz.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Bandew
Ja, ez tényleg ötletes. Igazság szerint ezt hiányoltam az elsõ kettõbõl.

FREAK
"ezúttal nem jönnek a pályák egymás után, hanem két küldetés között nyugodtan mászkálhatsz a városban, zsebtolvajkodhatsz, vagy bemehetsz házakba rabolni "

Riszpekk

Bandew
Ezek nem is rossz hírek, bár a "harci képesség" kicsit gáz. És az is, hogy nincs az én általam oly kedvelt és imádott rope arrow.

Bandew
Bocs, ha kicsit nagy az össze-visszaság a kezdõbetük miatt.
Csak mert kicsik.

Bandew
Infok a Hardwiredrõl:

"A hétvégi cikkelemezgetõ sorozatunk következõ darabja az IGN Thief: Deadly Shadows cikkébõl szûri ki az érdemi infokat. Eme remek kis összefogalalót Barnynak köszöhetjük, akinek háza elé azon nyomban kirendeltünk egy topimaciszázadot, díszsortûz leadása céljából! Lássuk hát milyen új tudásanyag birtokosai lettünk a mai nappal:
a korábbi Thief részeket készítõ csapatból jónéhányan az Ion Storm alkalmazásában állnak, köztük a Thief II lead designere, Randy Smith
a 3. rész szervesen kapcsolódik az elõzõ 2 történéseihez, plusz Garret személyisége se változik, megmarad a cinikus tolvajnak, aki missziók közben kommentálja a fontosabb történéseket
a játék mind FPS, mind TPS nézetben tökéletesen játszható lesz
az interface is változatlan marad. Visibility mérõ középen, jobb oldalt tárgyak, bal oldalt fegyverek
az egyik fõbb változás a játékmenetben az, hogy több harci képességet kap Garret. De a Rambo szerû rohamok ezúttal se fognak bejönni, az õrök túlerõ esetén elintézik Garretet
a nehézségi szintek ezúttal is abban mutatkoznak meg, hogy több feladat lesz pályánként, illetve legnehezebb fokozaton itt se lehet megölni embereket
az NPC-k típusai is kibõvülnek, nem csak ellenség - barát típusú lesz, mint a 2-ben
a rope arrow-t ezúttal felváltja Garret azon képessége, hogy képes falakat megmászni (nem csak felkapaszkodni, mint a 2-ben)
a megölt ellenfelek vértócsát hagynak maguk után, ha nem tünteted el, akkor ugyanúgy keresni fognak az õrök.
ezúttal nem jönnek a pályák egymás után, hanem két küldetés között nyugodtan mászkálhatsz a városban, zsebtolvajkodhatsz, vagy bemehetsz házakba rabolni
ha eloltod a fáklyákat az õrök közelében, akkor körülnéznek, hogy miért történt
nincsenek scriptelt események
kisebb puzzle-ök lesznek, de nem lesznek bonyolultabbak a 2-ben látottaknál"

Bandew
Neked DirectX9 van fönn? Mert nekem igen, és lehet, hogy az a gáz.

Bandew
Nekem Gf4 Ti 4200 64Mb

elfelejtettem mondani... nekem Elsa Gladiac Gef2 GTS-van

hmm, nekem XP-n megy minden fa**ául..mien videokaresz az ?

Bandew
Én meg tegnap raktam fel az 1-et, de sajna XP-n nem támogatta a videokártyát, ha pedig kikapcsoltam... na arról inkább nem is mondok semmit.

FREAK
én is nekiálltam fél éve a 2-nek, de valahol elfelejtettem folytatni 😄DDDDD

Riszpekk

uuu, gyerekek asszem megin vegignyomom a thief1-2t 😊

😊))))

FREAK
abba, béke poraira

Riszpekk

ohhh, 576KByte-ba ?

OKé, thx!

FREAK
max 2 nem tudom, én még KByte-ba írtam róla tesztet, szóval a vége felé volt

Riszpekk

Metal Hammer World 😄

FREAK
1-1,5 éve kb.

Riszpekk

De ez amúgy mikori játék? Mármint mikor jelent meg?

FREAK
az valami férfimagazin? 😄

Riszpekk

Én MHW-n kivül nem veszek semmilyen újságot 😊

Bandew
Nemrég volt teljes játék a PCGuruban..

FREAK
az is jó ám benne, hogy ha lenézel, akkor nem egy folt van a földön, hanem ott a saját tested, az épp aktuális páncélban 😊

Riszpekk

Na az jó! 😄

FREAK
amúgy tényleg nagyon jó game, sok az akció benne, de vannak kimondottam sztori-centrikus részek, amikor sunnyogni kell, kulcsokat lopkodni, mindenkit átbaszni, megmérgezni stb 😊

Riszpekk

FREAK
ezt pl. nem is tudtam:

"A game developed with the participation of the Thief 😄ark Project and System Shock team."

Riszpekk

FREAK
azt nem tudom, de itt nézelõdj elõtte

http://www.arx-fatalis.com/

Riszpekk

Hm, honnan lehet ezt leszedni? Elég jónak hangzik az elmondottak alapján.

Bandew
Én pont most telepítettem. :-D

a full jatekba nemsok bugot talaltam ha jolemlexem...
nagyon hangulatos volt, par perc alatt elragadott magaval a game, ugy ahogy anno a thieffel is volt. sztem is thief3 elott mindenkeppen erdemes megeccer eloveni. 😉