10699
-
#2215 Na vagyok. Nem szép dolog 137 új üzit berakni amíg van olyan aki nem tudja elolvasni. :DDD
Mellesleg Garretnek meg akit érint:
Hát télleg nem hardban nyomom. :-)
Ha te mondod akkor elhiszem. :-) -
#2214 ok. -
mike369 #2213 szedd le még1x, most raktam fel újratömörítve! -
mike369 #2212 az nem érdekes, abba még úgyse nyúltam bele... -
#2211 Hoppá, a kitömörítésnél a Quotes.sch fájnál azt írja ki, hibás blokk! -
#2210 Meglesem, már letöltöttem. -
mike369 #2209
nézd meg az eddigieket is! -
#2208 ok, akkor a tárgyakat, helyszíneket csinálom. -
mike369 #2207 a menüt javítottam -
mike369 #2206 reagált!
még meg sincs neki a játék, úgyhogy elküldtem neki a szövegeket. Azt írta, hogy ő nem használja azt, ami már kész van, hanem majd kezdi előlről az egészet.
Ő tudja... -
mike369 #2205 Persze! az inventory.sch, maprooms.sch, misc.sch -ban vannak a tárgyak, helyszínek,... azokban még bőven van mit fordítami! Ha segítesz, azt megköszönném!
Szedd le az eddigi fordításomat és ezeknek ess neki, ha gondolod!
Akkor ezekhez én már nem nyúlok! -
#2204 Amúgy KGY reagált valamit?
Írtam privátot az egyik HunGameses srácnak is, mert azt írta, hogy akarják fordítani ők is. -
#2203 Most akkor fordítsak valamit, vagy mi? -
#2202 még:
Finomítás = Dicsfény effekt, vagy Tündöklés effekt, vagy Ragyogás effekt, vagy valami ilyesmi. -
#2201 zsir ez a játék csak én nagyon nem tudok eligazodni benne :D arra még rájövök h hol vagyok a térképen amikor kezdek de utánna amikor akarok vhova eljutni... katasztrófa :D nincs vmi helyzetmutató? :p -
mike369 #2200 OK! Köszi!
Mellesleg most vettem észre, hogy miért voltak még angol kifejezések!
Néhány helyen a francia sor fel volt cserélve az angollal én meg mindig automatikusan az 1. sort írtam át -
#2199 Nincs mit. Apróbb fordítási dolgokban is besegíthetek ha kell, de pl. a párbeszédeket, írásokat nem vállalnám, mert az szerintem nagyon komoly fordítói munka lenne, amennyiben vissza akarnánk adni az irodalmias óangol hangulatot.
De fegyverek, helyszínek, tárgyak nevei stb.-ben egy kicsit segíthetek, ha kell. -
#2198 még:
FACTION = VISZONYOK
Új változások = Változások
Szünet = Játék alatti menü -
mike369 #2197 köszi a tippeket!
a többsége jogos pont ezért kértem, hogy tesztelgessétek!
amit tudok, azt kijavítom folyamatosan. -
#2196 Ja az fontos, hogy ne tükörfordítás legyen. Pl a menübe se az legyen, hogy kilépés az asztalra, sztem jobban néz ki, ha csak simán kilépés. -
#2195 Jaja, nekem is 8500 van, és simán elmegy. Egyetlen baja, hogy directX 8-as kártya. A 9000-esek lehet, hogy nagyjából annyit tudnak csak dirct x 9-esek, -asszem....na de még átcsúsznék offba, úgyhogy ennyi... -
#2194 pl. még:
fényerősség = fényerő
multismapling = élsimítás
IRÁNYÍTÁS = EGYÉB
GOMBOK = IRÁNYÍTÁS
Minőségi szint = Részletesség
Vsynch = Függőleges képszinkron
Nézetremegés = Auto középnézet
Invert Mouselook = Fordított egér(nézet)
Fényáttűnés = Fénytáv -
#2193 mind1!!
-
#2192 mike369: újabb észrevételek:
-papokat egy p-vel írjuk. (Garrett-re kattintva)
-a menüben nem ártana finomítani, összehangolni a dolgokat, mert néhol nem a legideálisabb az összkép (pl: kedves), illetve egy két esetben nem a legmegfelelőbb a fordítás (pl. nézet remegés vagy, hogy van) -
#2191 Az egyik - számodra - elzárt terület a tiltott könyvtár részleg. Na ez ahol van, az oda vezető folyosóból nyíló kör alakú helyiségben van a keresett személy. (pár lépcsőfokot le kell menni a körfolyosóról) -
#2190 Inkább az MX kártyádról kéne lemondanod!
Nem hiszem el, hogy nem tudsz pár rongyot rádobni egy 8500-ra, azon gond nélkül menni fog minden egyelőre.
Ellenkező esetben majdnem az összes új játékról le kell majd mondanod, mert bizony az MX-eden nem fognak elindulni!!! -
#2189 Senki nem tud segítenni a #2167-es hozzászolásomban leirtakban? -
#2188 Várjuk várjuk! :-) -
Rolee Papa #2187 Acca Thief3 cikket:) -
Rolee Papa #2186 bazdmeg, nem hiszem el, itt volt az orrom elött:D
Annyira fasz vagyok hogy fel se tünt:)
Na mind1, pedig gondolhattam volna, mert elég gyanus:)
Kösz a rávezetést. -
#2185 jeesssssszzz megkaptam a Thief3 cikket! -
#2184 tök durva, én bementem a szobába, és tök sötétben egyből a kapcsolóhoz mentem, nem is kutattam
biztos ráéreztem az első két epizód után, hogy mit kell keresni :) -
Rolee Papa #2183 Csá. Én is elakadtam. Lehet én vagyok a láma, de azért megkérdem. Az első pályán, mikor az utolsó szobába benn vagyok vmi secret switchet kéne megtalálnom, na mármost a gond az, hogy nemtom, hol a gecibe lehet! Tudnátok segíteni! Köszi és bocs, ha már volt. -
#2182 Aha..
Akkor télleg lemondthatok a Thief III-ról. -
mike369 #2181 az egy tulajdonsága a videokártyának, ami vagy van, vagy nincs (az egy megjelenítési eljáráshoz kell) -
#2180 le lehet tölteni a számgépboltok polcairól már 20 rongytól kezdődően -
#2179 Honnan lehetne olyantot letölteni? -
#2178 De miaza Pixel Shared 1.1? -
#2177 Vannak ilyen szekták amikel ugye illik jóban lenni. De kérdem én azt hogy kell??? Mert amint meglátnak megprobálnak megölni. A dock-nál már nem tok egy lépést se tenni mert minden sarkon áll egy katona. pls help -
mike369 #2176 hát ez valóban így van, ez benne volt a rídmíben is!