Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp egy sötét folyosón vagy, és hirtelen kétoldalról jön egy-egy õr. Nem tudsz sehova sem elmenekülni, ezért bebújsz egy sötét zugba. Azon rimánkodsz, hogy ne vegyen észre az õr. Lassan közelít. Ott van melletted...mindjárt elhalad....és akkor hirtelen egy hatalmas ordítással rád sújt a buzogányával! Neked meg annyi. Ilyenkor elég rendesen kiveri az embert a víz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mikor jön ki?
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

-Hát nekitámadtam az õröknek aztán megöltek. Betöltöttem, és próbáltam lenyilazni õket. Ez se ment. Újra betöltöttem, majd próbáltam a fagy nyílvesszõvel (ez természetesen a vizes volt), de ez még gyengébb volt, mint a normál.
Na most akkor kérdem én, normális az ilyen?
Meg ahol megirattam magamnak a Thief2-t, azt írták a katalógusba a Thief mellé a megjegyzéshez, hogy: Középkori Doom klón.
Anyád!

Mottóm: A DOOM III után nincs élet. (Legalábbis évekig nem lesz)
nyilván üzleti megfontolásból most lesz külsõ nézet is, ami többek között az általad említett játékoknál biztosította a sikert, és valószínû, hogy itt is ez a funkciója... de az a kérdés, jó-e az nekünk, ha a T3 topik egy év múlva tele lesz nyafogó kis pöcsökkel, akik a "divatos" nézetnek köszönhetõen belekezdtek, de az elsõ pálya elsõ akadályánál elakadtak, és közlik, hogy tök szar a játék... nekem ez nem hiányzik, mert eddig nem találkoztam buta Thief rajongóval
"A külsõ nézettel végül is nagyon megdobják a taktikázás lehetõségét"
Az lehet, de cserébe csökkentik a "realitást", ami eddig tökéletesen funkcionált a sorozatban, sõt pont ettõl volt igazi és kõkemény. Mostantól már nem kell hallgatózni a sarkokon, csak átkapcsolunk külsõ nézetbe, és bekukkantunk a fal mögé... Szuper, ennyit a mítoszról....
Riszpekk
Pórnép😊 Hiába, FREAK az FREAK marad.
Riszpekk

Bocsika a képek méretei miatt.
(Hardwired):
"Eriggy hátra, haszontalan kölke! - s ezzel nyakonvágta a hebrencs tanítványt, mire a mester mûszeme a földön koppant és eltûnt a padló rései között.
Az Eidos sajtóközleményében hírül adta, hogy a Thief III-ban Garrett, a mestertolvaj tevékenységeit mind Sajátszemmel, mind Nézdahátam perspektívában nyomon követhetjük. A Deus Ex 2 akció kampányával ellentétben a Thief: Deadly Shadowsban továbbra is a tolvaji kvalitások dominálnak. A HomeLan kapott három krémest is."

én a majmos erdõben fostam magam nyakon, azt végül is úgy csináltam meg, hogy egy fél perces üvöltés kíséretében végigrohantam a fákon, és egyszer csak kint voltam 😄
Riszpekk
A thief 1, nekem jobban bejött mint a 2.
A 2-ben is voltak azért para pályák, pl a bankban naggyon sok fémszar volt. Na azokat utáltam. Féltem tõlük.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
War. War never changes.
rajtam nem fog múlni, csak éjjel fogok vele játszani, üres szobában az tuti 😄
Riszpekk
Az elején kaptál belépõt és szabadon mászkálhattál 1 ideig... Na nekem se kellett több 😄
a Vár melletti árokba feltornyoztam mindenkit. az utolsó emberig a mapon, mert felbaszott a játék v.mi miatt, már nememlékszem így jó 6 év távlatából.
olyan 20-80 az ideális arány bunyó és sunnyogás között szerintem
Riszpekk
Már nagyon beleéltem magam, hogy karácsonykor Thief3-azok 😞
A "Dark Project" szerintem igen találó alcim volt. Kifejezi a játék stilusát (dark), maga a szó is igen misztikus, a "project" meg nyilvánvalóvá teszi, hogy nem holmi eszetlen rohangálásról van szó, hanem "terv"röl, gondosan elökészitett, átgondolt "munká"ról. Szerintem. Vagy csak belemagyarázom? 😊
Basszus, már unalmamban mingyár megcsinálom a Gold küldetéseket hardon, Lytha styleban....
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Vagy ez szentségtörés ?

"Ez lesz a Thief III. végleges címe, legalábbis az EB Games oldalán a hétfõ esti napon valaki titkon lecserélte a játék munkacímét Thief: Deadly Shadows-ra. Tõlem akár Thief: Rise of the Manci is lehet, csak legyen benne köszönet és ne a Deus Ex 2 sanyarú sorsára jusson..."
Tom nem valami sok hír, de ez is valami. Jaaaaj, csak jönne már ki!

egy külön szürreális játék volt a játékban, és 4 óra alatt csak 5 tornyot látogattam meg a nyolcból... istenem, de imádtam!
Riszpekk
Most akkor azis csúszik? Legalább addig ellennénk vele.
Ámbár Garrett nélkül thief?...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!