Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
nekem folos lenne, ugyanis max 69 KB -al tok tolteni😊

`Take a look to the sky just before you die`

mukika
😄D csaknem... bár akkor átállnék rá!

shaba23
sõt, (bár olyan szerencsénk nincs) esetleg észbekapnak és kinyomják szinkronosan 😊
gergou
igy van, ez a game megeri az arat!

a következõ meg biztos az lesz, hogy fizetnek érte, hogy letöltsd és jön 800k-val

gergou
Nekem a menu is nagyon tetszik, hangulatos lett... Bar nincs olyan kirra, mint az elodoke, de franko😊

FREAK
hát akkor ezt meg kell venni, nincs mese

ha szerencsénk van, és mások is fizetnek érte, akkor lesz még részünk Garrett kalandjaiban 😊

Riszpekk

hmmmmmmmmmmmmmmmm........................................

mukika
tök ingyé és jön 100k-val! 😄

gergou
egyet ertek, szerintemis nagyon kirra lett, pedig ha valamire gondoltam, hogy bukni fog, az ez volt, es pont az ellenkezoje torten, kiraly a game😊

donneck
160 huf és jön 66 k-val. Nem igaz, hogy nincs ennyi.

FREAK
azaz

csak elég gáz, amikor egy-egy másodpercig tök világos az egész fal, aztán elfordulok, és sötétbe borul

ha oda megyek, fekete a kristály, vagyis valójában sötét van, csak a fal világít 😊 néha kurva zavaró, hátha lesz rá patch vagy valami...

2. mission után azt mondom, ez pont olyan, amilyennek lennie kell, tökéletes folytatás, ritka a jó trilógia, de ez hibátlan... a hangulat a régi, és a sok rémhír nem bizonyult igaznak, happy vagyok 😊

Riszpekk

gergou
Na kiprobalva a game, es egesz kellemes, a grafik nekem nagyon tetszik, meg egy oreg gef 3 ti 200 on is...😊 Es a hangulat megvan😊

nem, tökéletes volt minden, nem volt 1 hajszálnyi gond sem

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

és kiírásnál/telepítésnél nem volt semmi gebasz? mert ha megnézed lejjebb az én konfigomat azon semmi gond nincs. nem lehet, hogy az isoval volt v.mi?

swap sztem jól be van állítva..és 1gb ram

Kandurex
Tegnap éjfél körül szabad slotok voltak, sõt volt egy bejelentés is miszerint egy LANost csak a Thiefre állítottak rá 😄 30+slot 80k stb. stb. voltunk vagy 40 -nen akik leszedték a játékot

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Andie
Nem te vagy az 1-etlen, a bill. konfigolási gondommal énis egyedülálló vagyok a magam nemében 😊

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

swap file (lapozófájl) rendesen be van állítva?
mennyi RAMod van?

ha vki erre tudna egy tippet plz segitsen, ugyláccik én vagyok itt az egyetlen ien..

M@TriX
az eddigi reakciók alapján nem nagyon. 😉 d emajd még meglátjuk...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hat nemigaz most sem megy.... valami nagyon nincs itt rendben..

Tumor
De hogy a rákba?!?!?!?!?! "rzr-tdsa/b/c" néven rákeresek és megvan 2 db T1-esenek meg 4-5 DSL-nek, persze 0 slot ....
mukika
10k körül gondolom...

Andie
1ébként mennyi a boltban?
Mer ez, és a diablo2 azok a játékok, amiket megvettem/megveszek. Thief 1, 2 és Diablo2 +exp megvan eredetiben, erre nem sajnálom.
Úgyhogy T3 is ott figyel majd eredeti dobozban, amint lehet kapni. Megérdemli szerintem...

Már rengeteg helyen "kapható".

Kandurex
De a skorpión megtalálod.

Kandurex
DC++ 😊

Voltan
Honnan "vásároltátok meg" a gamét?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hat ha ez nem megy, akkor tényleg nemtudom mi a gond nálam.. szinte ugyanolyan gépünk van tomper

jah okes mar megvan csak rakerestem nvidia.com-on

toMpEr
www.nvidia.com

nem tudod honnan tudok régebbi, tehát a legfrissebb elõtti drivereket tölteni?

Hi!
Én AMD2400+ 512DDR(333) ATI9600XT -al nyomom mindenféle tuning nélkül és minden high-on van. Megy rendesen...

toMpEr
5.2.1.6

nem nagyon találok megoldást itt sem.. nem értem pedig mi lehet, minden rendbe van, és a menüben folyton le-lefagy, nemtok továbbmenni..

Tomper, te milyen nvidia driverrel jaccol?

toMpEr
SPOILER

Fent nyitja ki, baloldalt van a letra, ott kell felmaszni a karzatra

toMpEr
Lentebb irtam,hogy nemmukodnek a grafikai beallitasok (legalabbis nalam)

Andie
Corey (és akinek mindenféle hw gondja van) : érdemes szétnézni a TTLG fórumán, néhány dologra már megtalálták a választ.
Sajna az én bajomra még nem, konkrétan : miért nem enabled az a 3 advenced sound checkbox (holott más játékban, igy pl thief2-ben nyomtam az EAX-ot rendesen), és miért nem tudom átkonfigolni a billentyüket (azonnali windowsba dobás). Bár erre az utóbbira kaptam egy tippet : options.ini (bár nem emléxem ilyen file-ra, de azért megnézem majd)

Garrett : ezt a fáklyás dolgot kipróbálom ! ott mentettem el tegnap 😊
(eloltottam az oroszlán fejnél a fáklyát, de mi nyilik ki ilyenkor, és hol??)

shaba23
kösz az együttmûködésti hajlamot...gondoltam én naívan valami konfigonkénti más-más screenshotra...de sebaj 😊
toMpEr
De abban igazad van, hogy rosszul mondtam es audigy1-el is mukodik a 3. opcio abban is bennevolt mar az AdvancedHD

toMpEr
Hat nemeppen mert audigy2 az 24 bit-es, bar teny hogy egy 10ezer forintos hangfalszetten nem jon ki a kulonbseg

insp
Ez egyértelmû. Nem azon volt a lényeg, hanem azon, hogy Audigy 1-el is mûkszik az összes hangextra, nem kell Audigy2. Az Advanced HD "ugyanaz".

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

valaki nemtud erre valamit, mert már semmit nem tudok csinálni.....

toMpEr
www.thief3.com, ott van par screenshot, ugy nez ki a jatek.

toMpEr
Enis felrakhatok livera is audigy 2 drivert megse lesz belole audigy 2, meg ha a programok azt is hiszik...

shaba23
milyen konfiggal nyomjátok, és mit tudtok kihozni a grafikából?
Rakhatnátok be képeket 😊
insp
Audigy1-em van (Audigy2 driverrel) és mind a három pipa OK.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

The Garrett
nekem akkor "villognak" a tekxtúrák, mikor mondjuk van 1 mozgó fény: plafonról lógó gyertyák. és azon lengedeznek. Akkor körülöttük a tetõn a fény nem dinamikusan változik, hanem 2 frameben sötét/világos.

Jah tényleg és errõl jut eszembe, a fáklyás õr! Elbujok a legelsõ pálya legelején a szekér mögé... na mondom akkor csapjunk zajt. ELbasztam a lövést a noise arrowal (belement a szekérbe 😄 ) az õr meg közeledik... á mondom itt sötét van. Aztán hirtelen a fáklyával bevilágított mindent. KOmolyan mondom lesápadtam. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.