Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként a zárnyitásban mi a titok? Volt amit gyorsan, volt amit vagy 2 perc alatt nyitottam ki 😊
Kár, hogy a levert õrt nem lehet belerakni ládába 😞
már minden számomra jó helyre nemleges választ kapok...bárhova rakom az õrt...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
én is megpróbálom, mert engem is zavar az enyhe darabosság
Riszpekk
sebaj majd veszek egy 64bites gépet (athlont) karácsony elött sulinetes verziót az ingyért van nekünk!mindenki pedagógus a családban!meg teszek bele valami gyorsan elavuló videókártyát is!
Megpróbálok levenni a detail-ból. Lehet, hogy a 2Gz, 512 DDR, radeon_9600 -nem elég a full mindenhez... 😞(
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
nyilván tök hasonló, mivel ugyanaz a csapat csinálta ugyanabból a kódból, de NEM ugyanaz a vége
Riszpekk
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
es nem biztos hogy abbol is jovore ujat kene venni 😊
`Take a look to the sky just before you die`
Riszpekk
Az ehhez hasonló shotok terelik rossz irányba a fiatalságot.... Nem mintha én még soha nem nyilaztam volna le senkit, na de minimum sötétbõl és hátba! 😊 Ezek meg doomoznak vazzeg...
Riszpekk
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
OPERATING SYSTEM: Windows 2000 or Windows XP (95/98/ME/NT not supported)
na most ez azt jelenti, hogy a játék nem támogatja a WIN98 -at???
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

`Take a look to the sky just before you die`

Azt irja Goalsban, hogy nem art ha van egy terkepem teruletrol,aztan fingom sincs hol keressem. Egyszer amugy mar vegigjartam az egesz varost, kifosztottam szinte mindent, de lovesem sincs hogy hol lehet.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
persze, pl. én is úgy nyomom
eddig ebbe így bele se gondoltam!
DE NAGY KIRÁLY VAGYOK!!!