Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
hmm...hol lehet menteni? az elsõ pálya uccsó õre levert 😊 és nem találtam a mentést 😊
egyébként a zárnyitásban mi a titok? Volt amit gyorsan, volt amit vagy 2 perc alatt nyitottam ki 😊
Kár, hogy a levert õrt nem lehet belerakni ládába 😞
már minden számomra jó helyre nemleges választ kapok...bárhova rakom az õrt...
Bucser
Ja csak rohadtul nem osztotta vissza szinte senki.....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

rorr
mediumra elég olvasd el a readme-t!elég érthetõen leírták mi mire jó vagy elég!

FREAK
a camera.ini-ben nézelõdj, és próbáld meg a külsõ nézet paramétereit belekölteni a belsõ nézetbe

én is megpróbálom, mert engem is zavar az enyhe darabosság

Riszpekk

rorr
sajnos a mostani gépem jõvõre csak chatelni lesz jó!
sebaj majd veszek egy 64bites gépet (athlont) karácsony elött sulinetes verziót az ingyért van nekünk!mindenki pedagógus a családban!meg teszek bele valami gyorsan elavuló videókártyát is!

Takimate
Zavaró, hogy akadozó Garrett mozgása. Olyan nem is tudom. Darabos? 3rd ben egész folyamatos, de 1st-ben gáz. Más tapasztalt ilyet ?
Megpróbálok levenni a detail-ból. Lehet, hogy a 2Gz, 512 DDR, radeon_9600 -nem elég a full mindenhez... 😞(

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

FREAK
te mégis mibõl tudod megkülönböztetni, hogy két hasonló de különbözõ engine ugyanannak a két külön változata, vagy egyik a másik módosítása?

nyilván tök hasonló, mivel ugyanaz a csapat csinálta ugyanabból a kódból, de NEM ugyanaz a vége

Riszpekk

nah én L windowst pakolni

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

rorr
szerinted miért van benne külsõ nézet?a splinter cellt is konzolokra írták elsõsorban sajnos ezt is....

rorr
látod ,hogy nem vbolt igazad!egyébként nem volt itt kettéágaztatott unreal2 motor! egy az egyben dx2-es módosított motor van ez alatt is nézz csak bele a dx2 config fileibe már találsz ott thief3-as beállításokat is! bár ezt már leírtam pár hónapja! akinek az jól ment ez is jól fog menni a gépén!várni kell egykét patchot és lesz eax sblive! alatt is!

hiba
hat az uj vidkartya arabol mar kijon 2 ps2 ujonnan.
es nem biztos hogy abbol is jovore ujat kene venni 😊

gergou
Ez nem teljesen igaz, es pl egy thief stilusu gamezt konzolon kurvaszar sztem jatszani...

`Take a look to the sky just before you die`

rorr
ez igaz! lehet, hogy új videókártya helyett konzolt veszek! mostanában mindent azokra írnak aztán pc-re portolják aztán vagy jó vagy nem....

FREAK
TV-n elég az is

Riszpekk

Nincs valakinek CD-Cover?

FREAK
How to konfigoljuk unsere Thief gamma 😄

Érdemes végigfutni és bookmarkolni, hasznosnak tûnik.

Riszpekk

rorr
elég retek az xbox verzió grafikája! a pc-s még minimum beállítással is szebb!!!

FREAK

Az ehhez hasonló shotok terelik rossz irányba a fiatalságot.... Nem mintha én még soha nem nyilaztam volna le senkit, na de minimum sötétbõl és hátba! 😊 Ezek meg doomoznak vazzeg...

Riszpekk

rorr
leírták a readme-ben , hogy az eax beállítások csak audigy 1 és audigy2 hangkártyával müködnek!ennyi szerintem azért nem lehet úgymond pipálni bár azt a barátnõm is szereti😊

van egy windows 1.0-m majd azzal rákattanok...

ezekszerint MS-DOS alatt még megy? király én azon fogom nyomni 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Picsába, pedig WIN95-ön akartam játszani.

pontossssssan

Kandurex
hehehehehe....

OPERATING SYSTEM: Windows 2000 or Windows XP (95/98/ME/NT not supported)

na most ez azt jelenti, hogy a játék nem támogatja a WIN98 -at???

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Ja igen, meg a T3MAIN.exe -t vlamiért nálam e kettõ hibás 😞

Kandurex
valaki eltudja nekem küldeni v. felrakni valahova a t3.exe (razor) filet? help pls!

bizony, és ha ezt a szabályt vesszük alapul, akkor pl. a "lebutít" fõnévi alakja a "lebutív"

Voltan
Honnét???

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hiba
nana=naná 😊

hiba
nana, nincs is meg a game 😊

gergou
interaktit, szep uj szo

nem, az "interaktít" valóban nem az interaktív múltidejû alakja és nem is egy ige arra, mikor valaki valamit interaktívvá tesz, csak én voltam megint ügyes

ez már egy olyan interaktít játék, ahol TE MAGAD ehetsz a képernyõ elõtt ülve és a játékban jóllakik a fõhõs...

shaba23
kösz mindkét választ 😊
gergou
Egy valamit hianyook a Thief 3 bol... Azt, hogy nem lehet bent enni😞 Az elodokben almatol kezdve repaig, sult uru combig mindent lehetett enni, itt meg van par darab kenyer a konyhaban, de meg azt sem lehet megenni😞

hiba
olyan lassu mint a deusex2?

éljen a májkroszoft, éljen a vindóz!

A pogany palyahoz talalt valaki terkepet?
Azt irja Goalsban, hogy nem art ha van egy terkepem teruletrol,aztan fingom sincs hol keressem. Egyszer amugy mar vegigjartam az egesz varost, kifosztottam szinte mindent, de lovesem sincs hogy hol lehet.
soxerencsét hozzá!

hm ugyláccik erre senki sem tud választ se az eidos, se a másik fórumon... nah asszem ebbõl megint win install lesz..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

shaba23
nehéz szülés volt...most kezdtem telepíteni😊
shaba23
milyen konfigon és hogy fut?
a NASA egyik kísérleti gépén próbálták, de nem bírta el...
persze, pl. én is úgy nyomom

mukika
na már csak 1 CD!!! akirõl töltöttem tegnap eltünt, szóval 7 órát álltam sorba, a 2. CD-ért, és remélem a harmadikért is! 😄

shaba23
nyomja valaki fullos grafikával?
donneck
Akkor neked most nagyon jó lehet.

tulajdonképpen most én is ezt csinálom.

eddig ebbe így bele se gondoltam!

DE NAGY KIRÁLY VAGYOK!!!

hykao
Képeket még, légyszíves!!!
FREAK
egyik ex munkahelyemen szó szerint ez volt, pénzt is kaptam, és töltöttem is 800k-val orrbaszájba 😄

Riszpekk