10699
-
#3095 lopakodás tipp: -
mike369 #3094 ...de mi legyen a stealth tip... -
#3093 hmmm, nekem egy egy LOAD legalább 8-10mp -
CUCLI #3092 kössz -
mike369 #3091 OK! akkor lefordítom gyorsan... -
#3090 Nekem olyan 5mp, de még az is idegesítő, közben olvasgatom a kiírásokat... -
CUCLI #3089 ha gyorsan olvasol akkor miért ne? -
#3088 neked 2mp egy pályabetöltés? -
CUCLI #3087 igen kell. most fogok neki game és nem tok benne mindent. -
mike369 #3086 (mármint a fordításban) -
mike369 #3085 GYORS KÖRKÉRDÉS!!!
Kellenek valakinek a pálya betöltése alatt kb. 2 mp-ig látható TIPP-ek?
Mert ha nem, akkor nem fordítgatom le, hanem egyszerűen törlöm őket! -
#3084 ok, segítek olyan dolgot keress, ami elfordítható -
#3083 Nem könnyítitek meg a dolgomat...Tudom melyik szobában van, csak még nem tom mit is keressek...próbáltam a könyvespolcokat de nem az... -
#3082 Didssze -
#3081 -
aron #3080 Van valahol magyar végigjátszás? -
#3079 szvsz ne erőltesd, mert még nem tartasz ott, hogy kelljen, de Laccnak most sokat segítettél :) -
#3078 Mászókesztyű... -
#3077 Találtam Stonemarket Plazaban, a legészaknyugatibb sarokban egy ablakot, amiben ilyen pályaváltós kékes köd gomolyog, de igen magasan van... Alátoltam két ládát, meg egy kishordót, és még úgy sem enged felmászni...
Volt már ott benn valaki ebből az irányból, vagy esetleg egy későbbi küldiben lesz kijárat valahonnan?
Nagyon idegesít, hogy nem tudok bejutni rajta.... :) -
Smokk #3076 Ez mondjuk eleg jol hangzik!
Rendben, en is beszerzem a kicsiket!!! -
#3075 Fent hmm... keresem majd, köszi :) -
#3074 nem, én úgy saccperkábé valahol a közepénél járhatok (az előző részekre alapozva a hosszt), de már akkora történések vannak, hogy szinte nem akarom tovább nyomni, mert félek, hogy ennél már nem lehet jobb :DDDD -
#3073 ejjel sotet szobaban egyedul jatszd.meglatod var rad par 'kellemes' pillanat :P -
Smokk #3072 A demo szamomra igen jonak tunik, ertem ezalatt azt h a var remekul ki van dolgozva(mindig is kivancsi voltam h milyenek voltak azok a a nagy kastelyok belulrol) franko hangulat!
Azt szeretnem megkerdezni, h a jatek a folytatasban is ilyen,nem baszodik el a hangulat? -
#3071 pontosan -
#3070 Az, hogy melyik helyiségben van, pedig elolvasható a játékban... -
#3069 hát az sajnos titok, ha elmondjuk, semmi értelme nem lenne megkeresni... -
#3068 A tutorial UTÁNI pályán hol van a "titkos kapcsoló"? (amivel ki lehet nyitni a páncélszobát) -
#3067 a titok nyitja ODAFENT van, ennyit segítek :) -
#3066 Amúgy nekem tetszik ez a kék aura dolog, jobban illik a játék hangulatához. -
#3065 Hajjaj, hogy tudok bejutni a Keeper Libraryba, miután leomlott az óratorony? Nem működnek ugye a glyphek :( -
#3064 És? NEm egy nagy meló kicsit a PC-sek kedvében járni, ha már egyszer arra is kiadták. -
#3063 Hehe, csak ne feledjük, hogy a konzolosok ált. tv-n játszanak... -
Braveheart #3062 Szeritnem jobb lenne ha simán olyan lenne mint az első két részben, nekem sem tetszik nagyon ez a kék "aura", bár jól néz ki. -
#3061 Tom, de engem nagyon zavar. AZ előző részekben a használható tárgyak gammája megnövekedett (ergo kivilágosodott) az sztem teljesen jó. -
#3060 Szerintem az a kékké válás nem rossz! Jobb, mint a Deus Exekben a keretezés. Nem csak az ajtók válnak kékké, hanem minden, ami éppen használható. -
#3059 Ja, ezt az érdekes kék fényt remélem javítják a pecsben. -
#3058 A magyarítás kb hány százalékos? -
#3057 Na, első benyomások:
+király a mozgás, fizika ---->>> REALISZTIKUS
-közelről kéken villogó ajtók ---->>> LoL
+egy végigjátszást megér, ugyanis még nem nagyon lopakodtam középkori várakban... -
mike369 #3056 szerintem menni fog.... a ragyogás (vagy mi) effektet alapból vedd ki!!!