10699
-
#3135 Huha ilyen durva hely a diliház?! Már alig várom hogy odaérjek! -
#3134 Kezdem sajnálni, hogy felfüggesztettem a játékot. Ha Freak így kiakad ezen a pályán, akkor az jöhet. :-D -
#3133 :-DDD -
#3132 ja még valami, megtaláltam a "világ" végét Auldale-ben
:)
-
#3131 Nálam nincs ilyen probléma. -
#3130 na jócakát, remélem, nem a saját hányásomban ébredek hajnalban :D -
#3129 ÁZ a kurvaéletbe!
Ezt vagy nappal vagy kikapcsolt erősítővel fogom megcsinálni, mert még nem is történt semmi, már elpattantak az idegeim :) -
#3128 Na azt mondjátok meg nekem az miért van, hogy felraktam a magyarosítást erre nem tudom beállítani hogy a kurzorgombokkal tudjak mozogni, hát ez óriási -
#3127 navajon a diliházban? -
#3126 a játékban hol járok szerinted? :)))) -
mike369 #3125 AZ ŐRÜLET HATÁRÁN? -
#3124 TALÁLÓS KÉRDÉS:
Kiléptem a játékból, remegek, üveges tekintettel rágyújtottam egy cigire (és erősen pislogok a konyakosüvegek felé). VAJON HOL JÁRHATOK? :) -
mike369 #3123 Na, tippelők, lehet örülni!
Kész lettem a tippekkel és már ki is raktam!!! -
mike369 #3122 nm.
...de ne csak nekem köszönd! -
#3121 Ezer köszönet a fordítóknak
Na meg azért is, hogy az eredmény rögtön fel is kerül. THX mike369 -
#3120 á a fene, hogy állandóan pakolgatni kell. -
#3119 Rakd vissza a 4.4-es Catalyst-ot, ha ilyen gondod van! -
#3118 Srácok másnak is hibásak sok helyen az árnyékok, néha eltűnnek majd bevillannak, a hiba nállam van, vagy a progi hibás, a deusex2 ben nem volt ilyen jelenség. -
#3117 Szerintem aki ennyire nem ért angolul az inkább jobban jár, ha megvárja a magyarítást! Sokkal teljesebb lesz a játékélmény, mindent megértve! -
#3116 Ennek mondjuk én sem örülök nagyon, de annyira sztem nem zavaró, hogy a fantasy-t kevésbé kedvelők elriadjanak. -
Gbr #3115 A tutorial utáni pályán merre van a kijárat?Mindent felvettem,lekapcsoltam egy csapóajtót vagy mit,de a kijáratot nem találom,a térkép se irja.
A magyarítás nagyon király már alig várom,hogy 100%-os legyen,mikor várható? -
#3114 NAAAA!! Valaki..plsplsplspls. -
Trespasser #3113 Miért kellett megint hülye zombikat meg varázslókat beletenni a játékba??? -
#3112 Hát én asszondanám, hogy menj a piacra, törj be az toronyórába és szabotáld az órát..kb...asszem -
#3111 Üdv az ötödik napon járok a játékban, a feladata a következő: Break into the Stonemarket Clocktower via an upper story access pine in Stonemarket Plaza to sabotage the clockworks. Segítsen mrá valaki, hogy mitt kell csinálni mert csak egy-két szót értek a feladatból. Köszi a segítséget. -
mike369 #3110 Új kedvencem: "Tipp: A nyitott könyvet el lehet olvasni."
nanemonddná'... -
#3109 úgy komplette, hogy mi is történik utánna az elkövetkező 5 pályán..:) -
#3108 na majd ha eldöntötted, mit akarsz tudni -
mike369 #3107 NNNNA!
Mivel annyian kérdezték, kiszámoltam kb!
Szóval a lefordított / nem lefordított fájlok arányát figyelembe véve most tartunk kb. 18%-nál
De ebben benne vannak olyan fájlok is, amiket nem kell majd lefordítani, ill. egy szó van bennük... -
#3106 Azon túl vagyok....a történetet... -
#3105 meglátogatod az ex-kapitány házát, hogy megkeresd, a tudodmit :) -
#3104 tehát ez azt jelenti, hogy akkor lesz a fordítás olyan...kb...:25%-os ?
VALAKI: #3101 <------ izé...help -
mike369 #3103 szerintem holnap...
...rettenetesen sok idióta tipp van pl: a csukott ajtókon kevesebb zaj jut át, mint a nyitottakon
köszi szépen! -
#3102 Hol tartasz? Mikor lesz kész? -
#3101 Valaki homályosítson már fel, hogy hogyan alakul a történet a zombis hajó után...én nem beszél ínglandul,,;) -
mike369 #3100 nem állok meg, közben folyamatosan írom...
...basszus, ez RENGETEG............... -
#3099 -
#3098 Bújócska tanácsok
-
#3097 Nem hót mindegy? ha minden szónál megállsz sose végzel :D egyébként jó a rejtőzködési tipp :D -
mike369 #3096 rejtőzési tipp?
...mert nem csak lopakodásra vonatkoznak