Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor a Lobotomy Theatre-t is felvezetem a szótárba...
lobotomy theater = (homlok)lebeny mûtõ - lobotomia mûtõ
mechanikus gramofon
Az tébolydában (Lauryl korában árvaház) a különbözõ páciensek rigolyáit havonta egyszer engedélyezték.
ezekhez a rigolyákhoz "tartozó" tárgyakat pl: korhadt madárkalitka, csorba evõeszközök, elromlott gramofon stb.
kell Garettnek a hozzájuk tartozó helyre tenni, hogy átlépjen a régmúltba az árvaház emlékeihez.
Lobotomy = Homloklebeny metszés (az MTA sztaki szerint)
Jobb 5let?
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

De tolem aztan lehet az is.

Ugy dontottunk engedelyezzuk a havi tanc "beszamolokat" amit az alany lobotomy theaterben(boncoloszoba? nem tudom ,lusta vagyok megnezni) ad elo a gyerekeknek. A regi mechanista viktrolajat hasznalja.
a viktrola az a gramofon
valami ilyesmi
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Have decided to allow the monthly dance "recitals" subject performs for the children in the Lobotomy Theater. She uses that old Mechanist viktrola of hers.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
a játékban van az a könyvtár, ott vannak a fájlok!
az oldalra már csak a lefordított dolgokat teszem ki!
1. szedd le a legfrissebbet és tedd fel (ez az oldal már tutira mûködik)
2. lépj be a megadott könyvtárba
3. nézd végig az AUL kezdetû fájlokat notepaddal, és amelyik nincs még lefordítva, ANNAK ess neki!
megtennéd, hogy elküldöd a [email protected] mivel a múltkor sem tudtam valami miatt elérni a magyarítás oldalt, oszt majd ha kész, jól visszaküldöm.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Mike: Miért nem teszel a forumhoz egy közvetlen linket az oldaladra?
http://www.gamestar.hu/gmiki
A szótárprogit már kiraktam!
Köszi!
Kötelezöen állitandó, ha gyorsabb gépet akarsz.
Ajánlott minimális méretek egy gamer gép esetén(Megabyte):
Fizikai - Virtuális
128 >300
256 2-300
>256 200
Ja, és nem árt egy olyan particióra tenni, amit semmi más nem irogat/olvasgat. Pl egy kifejezetten erre a célra létrehozott particióra...
Mike : nyomom a HH fileokat. Ez a gyogyós rész. Már a forditásba beleborsódzik a hátam... De ma este végre gameeeeeeeeeeeee!! 😊)))
simán csak megnyitod notepaddal és szerkeszted. használd a szótárat! vigyázz, hogy a /n -eket ne töröld ki a szövegbõl!
elõre is köszi!
Elárulom, hogy nekem 1.6-os AMD-n (ami 1.4-en megy az alaplapom miatt), és 256 mega SD (!!!!) rammal gyönyörüen megy közepes beállitásokkal (800*600, közepes csúszkák). Ja, gef3Ti200.
Mindennek a titka a jól karbantartott gép, és oprencer. Ne legyen ezer dolog a memóriába, épp csak a legszükségesebbek. Ne induljon gépinditáskor minden xar, rezidens task. Én 2 hetente átnézetem winpatrollal meg a registriben a "Run" részleget, és kigyomlálok belöle mindent. Ja, és virusirtó rezidensen a memómirában? Minden program halála. Tudom, kell a virusirtó (bár én mióta gépezek - 10 éve - 1 db virusom sem volt!!! pedig netezek erösen. ZA és megfelelö óvatosság), de miafrancnak nézze át mind a 600 file-t, amit a thief betölt inditáskor?
Ha minden vackot engedtek a memóriába betöltödni és ott kavarni, akkor ne várjátok, hogy 1 giga ram elég. Még 2 is kevés lesz :-/
No persze én csak egy mezei programozó vagyok, lehet hogy nemjól csinálom 😊
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Nem fogom a betûket számolgatni,
egyszerûen: sacc/kb.\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
;-)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
-van valami extra, ha mind a 15 sarokkövet meglövöm mohanyíllal? ill. ha mind a 15 rozsdabogarat elpusztítom?
-hogy kell megfenyegetni a járókelõket, hogy eldobják a vagyontárgyaikat?
Ez a Tömlöcben van, itt tárolják a raboktól elvett holmikat, köztük a miénket is.
Érdemes egyszer tömlöcbe kerülni, mert még innen is gyarapodva távozhatunk...
Szóval kérekszépen melót. Lehet könyv is...
Hol találom, hogy szerkeszthetem stb...
Bocs, de már engem is idegesít, mégis TE mi alapján határoznád meg a szövegek "mennyiségét"? Õk fájlok alapján saccolnak, ez pontatlan, de valami, te meg számolgasd a betûket....
Riszpekk
Én az angol-magyar szövegek arányával szoktam számolgatni.
A FÁJLOK SZÁMA ALAPJÁN!!!
mert ugye van olyan fájl, ami 1 bejegyzést vagy szöveget tartalmaz és van olyan, ami 10-50-... feljegyzést, utalást,...
ténylegesen csak sorok száma szerint lehetne megmondani, hogy hol tartunk, de ha most nekiállok számolgatni, akkor nem igazán tudok haladni...
Most vagyok a St.Edgar templomnál, és õszintén eddig nem sok magyar szöveggel találkoztam...PL a feladatok, jegyzetek nuku...gondolom most ezzel foglalkoztok. Ja és találtam vagy három papírt(könyv) amik szintén angolul olvashatók !MÉG!
Én a hatvanat 45%-ra kerekíteném le, de persze nem én fordítok, nem szeretnék beleszólni, elnézést!