Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Szótárba:

Gamall's Lair = Gamall búvóhelye
Akkor? Lobotómia Mûtõ?

...sz.tem azért theatre, mert a mûtétet meg lehet tekinteni, mint egy elõadóteremben...

Jó ez!
Akkor a Lobotomy Theatre-t is felvezetem a szótárba...

hykao
tánc "elõadás"

lobotomy theater = (homlok)lebeny mûtõ - lobotomia mûtõ

mechanikus gramofon

Az tébolydában (Lauryl korában árvaház) a különbözõ páciensek rigolyáit havonta egyszer engedélyezték.
ezekhez a rigolyákhoz "tartozó" tárgyakat pl: korhadt madárkalitka, csorba evõeszközök, elromlott gramofon stb.
kell Garettnek a hozzájuk tartozó helyre tenni, hogy átlépjen a régmúltba az árvaház emlékeihez.
Andie
2. bejegyzés: Engedélyezzük az alany gyerekeknek tartott havi táncelõadásait a Homloklebeny Színházban. A régi Mechanista gramofont használja.

Lobotomy = Homloklebeny metszés (az MTA sztaki szerint)

Jobb 5let?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Takimate
understood.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Nem mert a recite az elszaval. Szerintem a gramofon segitsegevel meseli el az elmenyeit, biztos regen tancos volt.
De tolem aztan lehet az is.
PTW
tanc "beszamolo" inkabb bemutato nem?

Andie:
Ugy dontottunk engedelyezzuk a havi tanc "beszamolokat" amit az alany lobotomy theaterben(boncoloszoba? nem tudom ,lusta vagyok megnezni) ad elo a gyerekeknek. A regi mechanista viktrolajat hasznalja.
a viktrola az a gramofon
valami ilyesmi
nem szeret az ultraweb? otthonról próbálod?

Andie
Mi az a "viktrola" ?

TopGun
itt kattintok a "magyaritas itt"-re es ott nezem meg, nekem nem mukodik! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

nézd meg még1x, mert itt megy!

amúgy elküldeném szívesen, csak nem otthon vagyok és nálam is csak az az adag van, amin dolgozok...

Andie
Ez miajóisten?
Have decided to allow the monthly dance "recitals" subject performs for the children in the Lobotomy Theater. She uses that old Mechanist viktrola of hers.

TopGun
Hi! mitol van az, hogy a miniszotar es a szotar program 404 most? egy perce neztem meg!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

nem, nem!

a játékban van az a könyvtár, ott vannak a fájlok!
az oldalra már csak a lefordított dolgokat teszem ki!

1. szedd le a legfrissebbet és tedd fel (ez az oldal már tutira mûködik)
2. lépj be a megadott könyvtárba
3. nézd végig az AUL kezdetû fájlokat notepaddal, és amelyik nincs még lefordítva, ANNAK ess neki!

Takimate
tehát töltsem le az oldalról a rar-t, ugyi ?
megtennéd, hogy elküldöd a [email protected] mivel a múltkor sem tudtam valami miatt elérni a magyarítás oldalt, oszt majd ha kész, jól visszaküldöm.

Takimate
thnxx !

Már meg is történt...

hykao
De úgy csak az erszényüket, ill. az övükön lévõ cuccokat lehet elcsórni. A különbözõ viselt dolgokat, ékszereket nem.
FREAK
nem mindig, az ékszereket így nem lehet

Riszpekk

ha van helyed, csinálj egy 1Gb-os partíciót, és azt add ki teljes méretben a lapozófájlnak!

Hykao: A jarókelõk cuccait eltudod úgy is lopni, hogy nem ütöd le õket. Lopozz mögéjük és a használ gombbal egyszerûen el tudod lopni...

Mike: Miért nem teszel a forumhoz egy közvetlen linket az oldaladra?

http://www.gamestar.hu/gmiki

Hajrá!

A szótárprogit már kiraktam!
Köszi!

Andie
Sajátgép - jobbegér, tulajdonságok. Speciális - Teljesitmény/beállitások. Speciális fül : Virtuális memória.
Kötelezöen állitandó, ha gyorsabb gépet akarsz.
Ajánlott minimális méretek egy gamer gép esetén(Megabyte):
Fizikai - Virtuális
128 >300
256 2-300
>256 200

Ja, és nem árt egy olyan particióra tenni, amit semmi más nem irogat/olvasgat. Pl egy kifejezetten erre a célra létrehozott particióra...

Mike : nyomom a HH fileokat. Ez a gyogyós rész. Már a forditásba beleborsódzik a hátam... De ma este végre gameeeeeeeeeeeee!! 😊)))

a \contents\t3\Books\English könyvtárból megcsinálhatnád, mondjuk az AUL kezdetûekbõl, ami még nincs kész!
simán csak megnyitod notepaddal és szerkeszted. használd a szótárat! vigyázz, hogy a /n -eket ne töröld ki a szövegbõl!

elõre is köszi!

köszi! mindjárt kirakom!

Takimate

Takimate
mér azt hol állítod pl. hogy a lapozófájl mérete mekkora legyen?

Andie
Új szótár proggi ment.

Elárulom, hogy nekem 1.6-os AMD-n (ami 1.4-en megy az alaplapom miatt), és 256 mega SD (!!!!) rammal gyönyörüen megy közepes beállitásokkal (800*600, közepes csúszkák). Ja, gef3Ti200.
Mindennek a titka a jól karbantartott gép, és oprencer. Ne legyen ezer dolog a memóriába, épp csak a legszükségesebbek. Ne induljon gépinditáskor minden xar, rezidens task. Én 2 hetente átnézetem winpatrollal meg a registriben a "Run" részleget, és kigyomlálok belöle mindent. Ja, és virusirtó rezidensen a memómirában? Minden program halála. Tudom, kell a virusirtó (bár én mióta gépezek - 10 éve - 1 db virusom sem volt!!! pedig netezek erösen. ZA és megfelelö óvatosság), de miafrancnak nézze át mind a 600 file-t, amit a thief betölt inditáskor?
Ha minden vackot engedtek a memóriába betöltödni és ott kavarni, akkor ne várjátok, hogy 1 giga ram elég. Még 2 is kevés lesz :-/
No persze én csak egy mezei programozó vagyok, lehet hogy nemjól csinálom 😊

bazza
Na haggyuk a %-ot, kérdésem: Mikor lesznek meg a feladatok, jegyzetek?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
"TE mi alapján határoznád meg a szövegek "mennyiségét"? "

Nem fogom a betûket számolgatni, egyszerûen: sacc/kb.

hykao
szerintem a programmal... nekem 1 giga rammal, és 9800-assal is ezt csinálja. hol töltés közben, hol a játék alatt... egyszercsak kivág a desktopra, vagy egy hülye kék kép - reset (olyan mint a kékhalál, csak szöveg nélkül)
hykao
A töltések alatti tippek között szerepel, hogy "fegyverrel fenyegesd meg a járókelõket, hogy eldobják értéktárgyaikat" (vagy calami ilyesmi)
tibor16
Na, tényleg megy a cd-én lévõvel. Csak annyira bonyolult az indítása, pl ha a virusírtó el volt indítva, hiába állítom le nem indul a gém. Újra kell a gépet indítanom vir nélkül. Ezért, meg se próbáltam. Tényleg, egy ilyen kiakadásnál figyeltem a lapozófájl méretét, 1,4 GB tartott amikor aszonta, nem indítom a Thiefet. Sztem, ép csak elmegy a gépemen (512 Ram, ATI 8500). A proci P4 2,4, -azzal nem lehet gáz. Sztetek a memóriával vagy a VGA-val lehet a gond?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

puncsos!
;-)
Voltan
Nem hiszem, hogy meg lehetne õket fenyegetni... Az ékszereiket csak akkor lehet elvenni, ha lecsapod õket.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hykao
2 kérdés:
-van valami extra, ha mind a 15 sarokkövet meglövöm mohanyíllal? ill. ha mind a 15 rozsdabogarat elpusztítom?
-hogy kell megfenyegetni a járókelõket, hogy eldobják a vagyontárgyaikat?
hykao
Lefoglalt Tárgyak Raktára.
Ez a Tömlöcben van, itt tárolják a raboktól elvett holmikat, köztük a miénket is.
Érdemes egyszer tömlöcbe kerülni, mert még innen is gyarapodva távozhatunk...
Takimate
MIKE ! Szívesen elvállalnánk családilag a feleségemmel egy részt, valahonnan a fordításból, hogy gyorsabban haladjunk.
Szóval kérekszépen melót. Lehet könyv is...
Hol találom, hogy szerkeszthetem stb...

én csak annyit csináltam, mivel annyian kérték, hogy kiszámoltam a lefordított/le-nem-fordított fájlok arányát és kész...

FREAK
"Én az angol-magyar szövegek arányával szoktam számolgatni"

Bocs, de már engem is idegesít, mégis TE mi alapján határoznád meg a szövegek "mennyiségét"? Õk fájlok alapján saccolnak, ez pontatlan, de valami, te meg számolgasd a betûket....

Riszpekk

bazza
Igazad van, mondom hogy nem akarok beleszólni...

Én az angol-magyar szövegek arányával szoktam számolgatni.

azért írom mindig oda, hogy:
A FÁJLOK SZÁMA ALAPJÁN!!!
mert ugye van olyan fájl, ami 1 bejegyzést vagy szöveget tartalmaz és van olyan, ami 10-50-... feljegyzést, utalást,...

ténylegesen csak sorok száma szerint lehetne megmondani, hogy hol tartunk, de ha most nekiállok számolgatni, akkor nem igazán tudok haladni...

bazza
Hát igen...
Most vagyok a St.Edgar templomnál, és õszintén eddig nem sok magyar szöveggel találkoztam...PL a feladatok, jegyzetek nuku...gondolom most ezzel foglalkoztok. Ja és találtam vagy három papírt(könyv) amik szintén angolul olvashatók !MÉG!

Én a hatvanat 45%-ra kerekíteném le, de persze nem én fordítok, nem szeretnék beleszólni, elnézést!

inkább 60% körül