Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Mekkora szívás lesz a Patch...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FREAK
persze, találtam is ilyeneket, de fele bugos, a másik fele meg zsákutca

Riszpekk

_Atti_
elég sok helyen fel lehet mászni tetõre..csak semmi értelme sajna😉

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

FREAK
az is elég komoly, hogy pár napja azt álmodtam, Thief 3-at játszom, és találok egy helyet, ahol ki lehet menni a tetõkre 😊))) de sajnos felébredtem

Riszpekk

FREAK
szvsz semmivel nem nyújt többet a játék nehezebb fokozaton... én amúgy is lassan csinálok mindent, nem rohangálok, nem bunyózok, nem kapokodok, vagyis mindegy, hogy mennyi õr van és milyen éberek, sõt egy ponton túl már frusztráló és "valótlan" lehet a helyzet

a megszerzendõ loot mértéke csak arra kényszeríti a játékost, hogy alaposan végigjárja az egész pályát, amit én szintén alaphelyzetben megteszek, mert minden sarokra kíváncsi vagyok, és élvezem a Thief világát

szóval semmi értelmét nem látom a nehezebb szintnek jelen esetben, nem úgy, mint az elõzõ részekben, ahol "hard" szinten nem lehetett ölni, "expert" szinten még leütni sem senkit

más... eddig egy dolog hiányzott a játékból, a T2 mechanist szektája és környezete, a biztonsági "kameráikkal", az ultrapara cyber szolgákkal meg a gõzrobotokkal

kicsit üresek ezek a pályák, ami nem baj, de nem dobja fel a feelinget

Riszpekk

_Atti_
monnyuk ez szép...
fõleg ha vki elkezdte direkt ujra experten😄DDD

Egyebkent lenyegtelen, hogy milyen nehezsegi fokon jatszod a jatekot, mert az elso loadolas utan minden visszaall normalra, marmint ami az AI-t illeti. Az objectivek, meg az orok szama az megmarad.

http://forums.eidosgames.com/showthread.php?s=&threadid=39797

http://www.gamespot.com/news/2004/06/08/news_6100241.html
hykao
Kíváncsi leszek az ION mit fog reagálni a mail-edre. Emlékszem annó a Deus Ex 1 esetében, amikor valaki írt nekik szintén ezügyben, valami olyasmit válaszoltak, hogy 100 000 $ -ért, átadják a forráskódot...

Remélem azóta változtak a dolgok! Jó lenne, ha megdobnának egy text editorral (a credits-ben mintha lenne utalás rá, hogy van)
Andie
Na letöltöm a jelenlegi állapotot, és asszem nekikezdek VÉGRE jáccani! 😊

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

IMYke2.0.0.0
Értem.
Már csak 6 filmecske felirata és kész a MoviesSubtitles is! <összesen 16 film van>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Andie
Bizonyos szituációkban maradtam énis a magázódásnál, a többi tegezödés. Szerintem ez igy oké.
A diliházban a dokik pl magázzák egymást, ez asszem nem kérdés.
De pl Gartettet mindenki tegezi. Kivéve a németben, ott minden magázás. Node a németeket ismerjük 😊

_Atti_
tenksz

IMYke2.0.0.0
Újabb bug a feliratozásban...

IMYke2.0.0.0
Kérdés: Releváns az, ha a filmek alatt mindenki tegezõdik nálam?
- most pl. Drept felügyelõ és Garrett dialógusát fordítom...

PTW
gondolom mert nalam a shift a jaras es muxik..

FREAK
shift nálam futás, vagy mindegy, mire van bindelve?

Riszpekk

IMYke2.0.0.0
A patch nagyon be fog kavarni nekünk.

PTW
Korul lehet nezni zarnyitas kozben:
SHIFTET nyomvatartva...sot meg tudod ugy babralni is hogy kozben mondjuk tok mas iranyba nezel 8)

FREAK
lehet hogy lesz, a patch már megjelenéskor meg lett ígérve, mivel világos, hogy nem volt idejük mindent befejezni

Riszpekk

_Atti_
hát azt igérték lesz ebnne Custom difficulty
én pl beállitanám ugy hogy minden legnehezebb de kevesebb loot😉 de már megnézem az ini-t akkor thnx

FREAK
"-saját nehézségi fok beállítása"

Ezt hogy érted? Amúgy ini-ben azt állítasz be, amit akarsz, anyjáig tweakelheted az AI-t, beállíthatsz minden nehézségi paramétert, ha neked nem elég nehéz...

Riszpekk

_Atti_
kár hogy néhány igéretüket nem tartották be mint pl:
-zárnyitás közben körül lehessen nézni
-saját nehézségi fok beállítása.

tibor16
Nehogymááár, így a jó, hogy 1 kalap alatt olvasható minden

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

FREAK
kurvaélet, kinyitok egy zárat, közben megy fel a pumpa, mert ugye nem lehet körülnézni, zár kész, ajtó kinyit, körülnéz megnyugszik, és lépne be a terembe, ahonnan kiront egy olyan izé...... most megint 1-2 nap pihi 😊

Riszpekk

IMYke2.0.0.0
Na elárulom:
A feliratozás úgy mûködik, hogy a (pl.) <at=78.6,0.0> szekcióban a 78.6 a felirat megjelenési idõpontját mutatja, a 0.0 pedig az idõtartamát (azaz, hogy meddig van a képernyõn az adott szöveg...
Igen, a hiba itt a 0.0 - azaz nem jelenik meg a szöveg!

FREAK
hehe én pont a diliházban paráztam, erre a vihar kibassza az összes ablakot 😄D

na megyek vissza kikészülni

Riszpekk

PTW
persze nem azert mondtam felreertetted...
csak mar annyira beindult a gepezet hogy siman megerdemelne egy sajat topikot....

Andie
Na, irtam egy levelet az egyik fejlesztönek az Ion Stormnál, elmondtam a bajunkat a con-okkal kapcs, remélem segit.

Közben itt akkora vihar lett, hogy kettétörte a 10 méter magas fákat az utcán, az egész utat zöld levél meg ölnyi faágak boritják. A ház udvarán is letört egy magas juharfából egy akkora ágat, hogy át sem érném. Hálistennek a kocsim fölött csak egy kis facsemete van, remélem más meg nem döl rá...

IMYke2.0.0.0
Egy óriási bugot írtottam ki az egyik videofeliratban!
De elõbb egy találós kérdés, hol a hiba szerintetek?:

<...>
<at=78.6,0.0>I’ll get you the trinkets; you just make sure your Keeper buddies come through on their end of the bargain.
<at=85,4.7>I will… - Garrett? Garrett?"

Aerosmith-ék mondták:

...there's a blind man,
who told me how to see...

Úgyhogy fel a fejjel!

bazza
Kössz, elég vakk vagyok...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Így igaz!

ok

hykao
Nehogy már! Meg aztán úgyis bezárnák, meg jönnének, hogy van már thief 3 topik stb...

Más téma úgysincs nagyon, ha meg van, mindig van válasz is rá...és elég hamar.
hykao
van a menüben, csak hülye a menü (egérgörgõvel és léfelényíllal kell legördíteni) ha az egérrel az alsó kék gömbre kattintunk egybõl a végére ugrik...
NYISSAK KÜLÖN TÉMÁT A MAGYARÍTÁSNAK?

vannak, de ha a játék menüjében nincs subtitles on/off, akkor az ini-ben kell átírnod valamit hozzá

hykao
Hogyne lehetne! A/V menü -> feliratok
bazza
Beszélgetések közben vannak feliratok? Be lehet kapcsolni?

azért eddig még minden egyéb kérdésre is válaszoltunk közben, amire tudtunk...

FREAK
nemhülye ötlet, mert így a topik 90%-a magyarítás téma

Riszpekk

PTW
Nem csinaltok egy Thief Magyaritas forumot?

akkor bagó!

hykao
baccy - dohány, bagó (szleng)
Ha már itt tartunk:
Cress and Baccy = Zsázsa és ?

hykao
hehe, ne feledjük, hogy ezek a pogányok meglehetõsen növényorientáltak...
OK!

hykao
mármint a pogányok szövegeiben
hykao
Pedig a Bloodroot az vérpipacs (Sanguinaria Canadensis).
Írjátok be a google-be, és nézzétek meg, milyen oldalak, és képek jönnek be!
Egyébként találkoztam már olyan szöveggel a játékban, ahol növények etetésérõl van szó vérrel és hússal! (asszem valami szõlõs szöveg)
Seth
Ez így tökjól hangzik..akár maradhatna is így 😊

szvsz vérgyökér jó

PSN ID.: Beegabor