Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem fel kell crackelni 😄DDDDDDDD

ez izgalmasan hangzik...

Tipp:

a Default.ini -be a pontba ezt rakjátok be! szerintem így a legjobb (nvidia,- és eaxmentes)

ShowIntroMovies=True
ShortIntroMovies__t=d:\content\t3\VideoTextures\Copyright.bik;d:\content\t3\VideoTextures\ThiefTrailerNoESRB.bik

Felarktam a gamet, de vmi olyasmi ir, hogy conflict with disc emulator software detected. Erre mi a teendo?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hykao
nem
Andie nemrég csinált hozzá szerkesztõprogramot, de ha nem megoldható a szerkesztésük, hogy a játékban jól, magyarul jelenjenek meg a dolgok, akkor felesleges lefordítani.
IMYke2.0.0.0
OLVASS!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem vágtam ki, csak kimásoltam a szöveget (copy-paste) egy textbe. Eléggé lassú munka.
De, aki akarja lefordítja, és visszaküldheti nekem. Én bevállalom a Játékba való beillesztését és a tesztelést is.
Nekem nincs mit veszteni, ha mondjuk emiatt összeomlik a Játék, hisz én nem nyomom - még.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sil3nt
hykao: már levannak fordítva?

outlook ekszpressz 😄
amúgy "hogy né ki a háttered?" topicban bent van a hibaüzi
nézd meg

http://thenamelessphoto.com/

hykao
Feladatok, jegyzetek, kikötések, párbeszédek a .con fájlokban vannak.
Andie
Imi : vigyázz, hogy #-eket ne vágj ki, mert jelentõségük van. Csak az olvasható részeket vágjátok ki és forditsátok. Minden egyéb karakter (#0408, stb) ott kell maradjon, valami funkciója van, de nem jöttem rá, hogy mi. Ennek ellenére, ha nem engedi módosítani a szöveget, ahogy Hykao mondja, akkor passz, nincs 5letem. Mjad mingyár megyek haza, és ránézek énis.

Cucli : melyik outlook? Mondd a gondod, hátha.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

IMYke2.0.0.0
Mert nem sok idõm van most.
Kiderült, hogy július és augusztus hónapban nem lehet bentlakni a kollégiumban, így a hazaköltözésemet és az internet-nélküliségemet kell megoldanom.
Szeptembertõl - ha Isten is úgy akarja - ismét be tudok jutni a koliba.
Tehát, most van 2 és fél hetem a kiköltözésig. A szoba cuftig dolgokkal - teknõsök, halak, közel 1000 CD, könyvek, apróságok - és még nem tudom, miként költözöm haza...

OFF:
valaki nem ért outlookhoz?
help kéne
ON

http://thenamelessphoto.com/

Sil3nt
hogy álltok a feladatok fordításával? eddig tökéltes a munka..gratula..így tovább

hykao
De miért nem játszol a játékkal amúgy?
hykao
no de, a játékban jó, kiírja jól, ha változtatsz?
mert nekem eddig nem sikerült.
IMYke2.0.0.0
Ez csak egy részlet volt!

IMYke2.0.0.0
Na srácok!

Mivel én nem játszom a Játékot, viszont páran túl vannak Auldale-n, elkészítettem nekik az Auldale.con fájl fordítható kivonatát.
Mivel semmi kedvem "honlapozni", ezért vagy ide teszem ki a textet, vagy elküldöm vkinek, aki lefordítja...

Így néz ki:

"(beszélgetés)
- We're lucky to have him.With Inspector Drept taking offices so closeshould keep the riff raff at bay.
- I haven't noticed any difference in the level of riff rafferty...in fact...I don't feel safe walking down my own street. And Wilson says there's an absolute throng of Pagans that've taken over the park.
- 'Throng,' really! Is he sure it's Pagans? Maybe they're just...you know...shabby.
- Either way...when's the last time you enjoyed a stroll through the Auldale Public Gardens? Mmm, Lady Cafferty?
- Well...just the other...hmm...was it...I'm sure I recall it wasn't TOO too long ago...
- So much for your Inspector Drept keeping us all safe." ...

Érdekel valakit?

hiba
cat 4.5el nalatok is villg nehany textura?
(regebbivel nem csinalja)

IMYke2.0.0.0
108 hozzászólás????? Beszarok.

hykao
de hülye vagyok, a dumák a .con-ban vannak...
hykao
ja aha, akkor tébolyda. azt hittem Lauryl mondja.
hykao
többi helyen szürke hölgy van (pl: quotes.sch)
Andie
Mike : most akkor melyik? 😊

Hykao : Ez egy incidens leirása éppen, a kislány meggyilkolásáról. Az egyik doki irja, hogy valamely páciens ölhette meg a kislányt, amint a padláson jáccott. Tehát itt már erösen tébolyda az épület. Meg ez a forditás is lassan 😊

hykao
Ööö, illetve Árvaház Padlása! Vigyázni kell, mert Lauryl idejében még Árvaház volt!!! (ha a jelen helyszíneirõl bezél, ált. mondja, hogy "most" ez vagy az)
szürke hölgy, õszes hölgy

Andie
gray lady?

hykao
Tébolyda Padlása.
Andie
ah, ok.

Andie
attic of the asylum area ? (az elmegyógyintézet padlásszobája?)

hykao
Ja, akkor ez a Tébolydára vonatkozik (ami régen Árvaház volt).
Akkor maradjon Tébolyda, asszem máshol is így van.
Andie
pl HHgourmetfile.sch

hykao
Ez hol van?
Andie
Áh, értem már.
Nyilván nem jártam eleget kórházban 😊 (hálistennek)
Apropos : hospital? Kórház? vagy van valami régiesebb kifejezés?

hykao
Tehát a játékban így van:
Térképen: Kezelõszobák. "A és B van belõle, ahol a táblák szerint: lobotómia, sokkterápia, kényszerzubbony stb. -> ezek vannak.
hykao
A segédszótárból: "Treatment Rooms = Kezelõszobák"
hykao
Nem a kórterem, ahol a betegek fekszenek, alszanak.
A kezelõ pedig ahol kezelik õket.

A kezelõ az ma is használatos kifejezés. Kórházakban, rendelõintézetekben még ki is van sok helyen táblázva, hogy: KEZELÕ
TopGun
ok. de akkor a tobbi miert jon be?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Andie
Már akkor inkább Kórterem, nem? Kezelõ az inkább valami gép kezelésére alkalmas terem 😊
Áh, nehéz ügy ez 😊

hykao
Lehetne amúgy KEZELÕ is, úgyis a térképen is úgy van, hogy KEZELÕK (2 van), a másikban meg kényszerzubbony, sokkterápia van.
Andie
Ja, ok. Akkor Lobotómia Mûtõ, és tûzszerszám doboz.

#3563-al egyetértek, csak sajna nincs rá esély, hogy 1-2 napon belül végigjátszom. Még mindig ott tartok, ahol a múlthéten. Nincs idõm játszani, max éjfél után, akkor meg már fáradt vagyok. Igy kb augusztus végére nyomom végig. Ráér addig a forditás?...

hykao
Van több mûtõ.

Tinder Box = Tûzszerszám doboz. (kukk a szótárat -> tinder)
Andie
Remember to remove fuel from her tinderbox afterward!

Miajóisten az a tinderbox? 😊

Tánc az tánc, mert egy másik jegyzetben azt irja : "we almost lost our little "Dancer" ...."
Mechanikus Gramofon? Ez könnyen a müködési elvére utalhat 😊 (tehát nem digitális 😊)
Akkor a Lobotomy Theater = Mûtõ lesz, és kész. Gondolom nincs 2 mûtõ, igy tökmindegy, hogy Lobotómia vagy farokcsont mûtõ.

hykao
Az összes fordítónak!

Meglátásom szerint érdemes lenne végigjátszani mindenkinek a játékot a fordítás elõtt! Ezt a játékot - szövegállományát - lehetetlen lefordítani helyesen úgy, hogy nem látjuk "élõben", hogy mirõl is van szó!
Sok-sok idõt spórolna meg mindenki magának! Nem kéne hosszasan gondolkodni egy-egy dolgon, hogy mi lehet, mert a játékban megtekintve egycsapásra egyértelmûvé válik egy-egy mondat! Illetve, sok idõt vesz majd igénybe a finomítás, javítgatás, ha elõször elkészül a magyarítás, aztán a játkot játszva sok-sok javítani valóra derül fény!

Persze ez csak az én meglátásom, de már az eddigiekben is sok-sok javítani valóra derült fény, ami jelentõsen lecsökkenne, ha mindenki a szöveghez azonnal képi világot is tudna társítani magában.
PTW
Jo csak egy javaslat volt , enis vegigjatszottam mar szoval lattam es nekem az ugrott be rola..

hykao
De ez nem ilyen mondom! Szerencsére már volt szerencsém megtekinteni a játékban!
A theatre egyszerûen mûtõt is jelent!
PTW
Eloado is lehetne! Ha lattatok "A Pokolbol" cimu filmet pl... de rengeteg mas eben a korszakban jatszodo filmebn is volt mar hogy az ipari forradalom koraban ilyen hatalmas eloadotermekben mutottek/boncoltak az ipseket
es szerintem ez is ahhoz hasonlo nem? (csak egy otlet)

azért, mert a melóhelyeken hajlamosak bizonyos linkeket, szolgáltatókat, fájltípusokat,... letiltani a gonosz rendszerga(rá)zdák

hykao
Nem! A theatre mûtõt is jelent! az angol angolban!!!
TopGun
melohelyrol netezek es csak ez a ketto nem mukodik, a magyaritas es a filek listaja siman bejon! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!