10699
-
mike369 #5015 Jó ez az élő, egyenes közvetítés! -
#5014 Jól Lvagy :) -
Gbr #5013 Príma itt meg semmi nics,csak egy rács a földőn de az nem nyilik. -
Gbr #5012 Oké Orland szobájába bejutottam,elvakitpttam az alatt egy zár fel.Jee -
Gbr #5011 Még mindig a kőnyvtárba vagyok,találtam az egyik glifé mögött,ami az alsó kőnyvtárhoz vezet,van a falon egy kapcsoló,mit nyit ki?
Még mindig nem sikerölt bemeni Orland szobájába,sehogy se tudom kicselezni az emert,elaltatni meg nem lehet,nem kivüről kell,az épület oldalán valahol?Elolvastam a feladatot,már amenyit értek belőle,+térképet,de nem jövök rá hogy kell.
valaki? -
mike369 #5010 ennyi erővel inkább csinált volna meg pár npc-t... -
#5009 :DDD -
#5008 Megvettem a Pioneer 107D-t!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#5007 Majd megnézed nekem a mailben küldött fájlt?
#5006 LOL! A Fatia Negra:
-
mike369 #5005 Na, még néhány "bogarat" eltapostam!
A Helptextek közt volt kb. 6 db., ahol szöveg helyett csak ennyi volt: <XBOXOnly><PCOnly>
Ezek is okozhattak leállást elvileg... -
mike369 #5004 Jó Pihizést Neked! -
#5003 Na lépek haza, mindenkinek jó 7végét, sok sok játékot és élményt, vasárnap este jelentkezem! -
mike369 #5002 -
#5001 Még ilyenebb! Istenem, miket csináltunk mi?!! :) -
#5000 én csak magamról tudok nyilatkozni -
#4999 :) -
#4998 Minden 14 éves ilyen?
#4997 Jézusom!
#4996 kk
-
#4995 Thief 3, de a lessz, az 1 db sz! -> lesz -
#4994 jó van na :D
-
#4993 -
#4992 A Deadly shadows akko a thief 3?
vagy az más lessz?
-
#4991 Jah, elég lett volna egyféle pofa (az eredeti alapján...de nem kék szemmel...), a többi időt nyugodtan fordíthatta volna más textúrákra...
Terrorista símaszkos pofa...nagyon LOL!
-
mike369 #4990 ez a maszk azért már kicsit túlzás...
majd csinálok én is egyet mondjuk BKV-s karszalaggal... -
mike369 #4989 az sch fájlok már majdnem kész vannak (30 hiányzik a 498-ból), a con fájlokkal még elszöszmötölünk egy darabig, hogy jók legyenek -
CUCLI #4988 hány %nál van a magyarosítás?
-
mike369 #4987 Megoldás: ajtó alá törölköző, ablakot feketére festeni -
#4986 Képtelenség jáccani nappal.
Én tegnap a trója után 9 fele akartam, lehúzott redönnyel, de az ajtó alatt a konyhából és a redöny alatt az utcáról beszürödö fény úgy reflektált a monitoron, hogy hót feketeséget láttam csak, meg néhol 1-1 világos foltot. Betöltöttem az állást, vaksiskodtam fél percig, aztán valaki elkezdett kiabálni, hogy há! áhááá! No I gáttyá, de fogalmam sincs, ki volt, úgyhogy gyorsan ESC-t nyomtam :)
Aztán 1 óra múlva, tök sötétben már mindjárt más volt minden.
Brigthness állitás nem megoldás, mert mindennek olyan opálos, körözött szine lesz, hogy rossz ránézni. -
mike369 #4985 -
#4984 ...vagy inkább nappal játszanak az emberek a játékkal, éjszaka meg nem mernek...félnek... :))))))))) -
#4983 Tudjátok mi tetszik a legjobban ebben a fórumban?
Nappal tiszta pangás. Max a magyaritásról témázunk, netán civódunk egy kifejezésen, linkeket adunk, offolunk, stb.
Ahogy besötétedik, 22 óra fele megélénkül az élet, mint egy kikötöi kocsmában, és pörgünk ezerrel, percenként 3 hozzászólás, mert jáccik mindenki :)
Azért ezt nem sok játékról lehet elmondani :))) -
mike369 #4982 pl.: http://bounce.freeweb.hu/ -
#4981 Hali.
Régebben kérdzetem hogy honnét lehet letölteni a gamét, tudom hogy nem cak onnét már de kéne a két oldal címe:
egyik a 7wrz volt azt tudom a másik kéne valami box vagy mi volt, pls valaki irja le cimet.
thx -
#4980 A menüben állítható a nyelv? -
#4979 Ma frissítette az oldalát a gyerek. Bekerült a fej textúrák közé egy símaszkos, terrorista féle is (LOL)!
Tehát eddig:
-4 féle fejtextúra (Nagyon megvágott, kicsit megvágott, nem megvágott, símaszkos)
-2 féle testtextúra (Fedetlen karos-mint az eredetiben, fedett karos)
-Ezen kívül a módosítócsomag: Más (nagyobb felbontású, jobb) menüháttér, az ellopható tárgyak sötétebben, és kevésbé csillognak, a "világoskékre válás" helyett "barnulás" (a használható, felvehető tárgyak)
Ezen kívül ne feledjük Mike barátunk módosításait sem (letölthető a magyarítás oldalról):
-tovább módosított fejtextúra (a módosított fejtextúra kék szeme helyett barna szem)
-más menühátterek -
benlude #4978 Na én tegnap jártam itt és mivel előtte olvastam ezt a beszámolót - legalábbis elkezdtem de aztán gyorsan átugrottam, hogy ne lőjjön le poént és csak a szövegre emlékeztem belőle ("aki ezt tette az többet tud a Glyphektől mint a Keeperek és ez nem jó"), meg hogy frászt kaptál -, ezért kissé felment az adrenalin szintem és lépésenként mentettem, hogy mi fog történni.
Aztán így belegondolva nem is történt semmi... :-) -
mike369 #4977 OK!
Ha elkészültünk, akkor végre én is nekiállok játszani! -
#4976 Ez az Import-export progginkkal seperc alatt megoldható (nem a "lang_english" kezdetüeket cseréljük ki, hanem a lang_akármit.)
A library-ba való bejutás trükkjét köszi mindenkinek, sajna már csak vasárnap lesz módom kipróbálni, mert délután megyünk haza Szegedre.
Enforcers - Végrehajtók - elég brutál figurák. Jason maszk van rajtuk, és valami elektromos sarlóval flangálnak. Úton útfélen összekapnak a hammeritákkal, ilyenkor öröm nézni, ahogy csépelik egymást :)