Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Default.ini -be a
ShowIntroMovies=True
ShortIntroMovies__t=d:\content\t3\VideoTextures\Copyright.bik;d:\content\t3\VideoTextures\ThiefTrailerNoESRB.bik
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Andie nemrég csinált hozzá szerkesztõprogramot, de ha nem megoldható a szerkesztésük, hogy a játékban jól, magyarul jelenjenek meg a dolgok, akkor felesleges lefordítani.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De, aki akarja lefordítja, és visszaküldheti nekem. Én bevállalom a Játékba való beillesztését és a tesztelést is.
Nekem nincs mit veszteni, ha mondjuk emiatt összeomlik a Játék, hisz én nem nyomom - még.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
amúgy "hogy né ki a háttered?" topicban bent van a hibaüzi
nézd meg
http://thenamelessphoto.com/
Cucli : melyik outlook? Mondd a gondod, hátha.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Kiderült, hogy július és augusztus hónapban nem lehet bentlakni a kollégiumban, így a hazaköltözésemet és az internet-nélküliségemet kell megoldanom.
Szeptembertõl - ha Isten is úgy akarja - ismét be tudok jutni a koliba.
Tehát, most van 2 és fél hetem a kiköltözésig. A szoba cuftig dolgokkal - teknõsök, halak, közel 1000 CD, könyvek, apróságok - és még nem tudom, miként költözöm haza...
valaki nem ért outlookhoz?
help kéne
ON
http://thenamelessphoto.com/
Mivel én nem játszom a Játékot, viszont páran túl vannak Auldale-n, elkészítettem nekik az Auldale.con fájl fordítható kivonatát.
Mivel semmi kedvem "honlapozni", ezért vagy ide teszem ki a textet, vagy elküldöm vkinek, aki lefordítja...
Így néz ki:
"(beszélgetés)
- We're lucky to have him.With Inspector Drept taking offices so closeshould keep the riff raff at bay.
- I haven't noticed any difference in the level of riff rafferty...in fact...I don't feel safe walking down my own street. And Wilson says there's an absolute throng of Pagans that've taken over the park.
- 'Throng,' really! Is he sure it's Pagans? Maybe they're just...you know...shabby.
- Either way...when's the last time you enjoyed a stroll through the Auldale Public Gardens? Mmm, Lady Cafferty?
- Well...just the other...hmm...was it...I'm sure I recall it wasn't TOO too long ago...
- So much for your Inspector Drept keeping us all safe." ...
Érdekel valakit?
Hykao : Ez egy incidens leirása éppen, a kislány meggyilkolásáról. Az egyik doki irja, hogy valamely páciens ölhette meg a kislányt, amint a padláson jáccott. Tehát itt már erösen tébolyda az épület. Meg ez a forditás is lassan 😊
Akkor maradjon Tébolyda, asszem máshol is így van.
Nyilván nem jártam eleget kórházban 😊 (hálistennek)
Apropos : hospital? Kórház? vagy van valami régiesebb kifejezés?
Térképen: Kezelõszobák. "A és B van belõle, ahol a táblák szerint: lobotómia, sokkterápia, kényszerzubbony stb. -> ezek vannak.
A kezelõ pedig ahol kezelik õket.
A kezelõ az ma is használatos kifejezés. Kórházakban, rendelõintézetekben még ki is van sok helyen táblázva, hogy: KEZELÕ
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Áh, nehéz ügy ez 😊
#3563-al egyetértek, csak sajna nincs rá esély, hogy 1-2 napon belül végigjátszom. Még mindig ott tartok, ahol a múlthéten. Nincs idõm játszani, max éjfél után, akkor meg már fáradt vagyok. Igy kb augusztus végére nyomom végig. Ráér addig a forditás?...
Miajóisten az a tinderbox? 😊
Tánc az tánc, mert egy másik jegyzetben azt irja : "we almost lost our little "Dancer" ...."
Mechanikus Gramofon? Ez könnyen a müködési elvére utalhat 😊 (tehát nem digitális 😊)
Akkor a Lobotomy Theater = Mûtõ lesz, és kész. Gondolom nincs 2 mûtõ, igy tökmindegy, hogy Lobotómia vagy farokcsont mûtõ.
Meglátásom szerint érdemes lenne végigjátszani mindenkinek a játékot a fordítás elõtt! Ezt a játékot - szövegállományát - lehetetlen lefordítani helyesen úgy, hogy nem látjuk "élõben", hogy mirõl is van szó!
Sok-sok idõt spórolna meg mindenki magának! Nem kéne hosszasan gondolkodni egy-egy dolgon, hogy mi lehet, mert a játékban megtekintve egycsapásra egyértelmûvé válik egy-egy mondat! Illetve, sok idõt vesz majd igénybe a finomítás, javítgatás, ha elõször elkészül a magyarítás, aztán a játkot játszva sok-sok javítani valóra derül fény!
Persze ez csak az én meglátásom, de már az eddigiekben is sok-sok javítani valóra derült fény, ami jelentõsen lecsökkenne, ha mindenki a szöveghez azonnal képi világot is tudna társítani magában.
A theatre egyszerûen mûtõt is jelent!
es szerintem ez is ahhoz hasonlo nem? (csak egy otlet)