Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De gondolom másoknak nem.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Jo a story meg minden?
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Csak én pl. jelenleg is két pálya szövegeit fordítom párhuzamosan, amibõl az egyik az vala máron meginn eléggé falusi, hogy töré ki az rossz nyavalya összes Pogány Sámánoknak tetûvel belepett derékját.............
de amint lesz valakinek szabad kapacitása, szerintem meg fogja csinálni.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Hammerite-ok: kalapácsosok ?
Paganok: ?
Keeperek: ?
(hogyan fordítottátok õket ?)
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
2004. Június 10. | Napi hírcsokor - Grusi
Igencsak fõhet a fejük az átlagnál tapasztaltabb, valamint a kezdõ Thief 3: Deadly Shadows játékosoknak, rendkívül csúnya - és a tesztelõkre nézve felettébb ciki - hiba került bele a végleges verzióba. A játék ugyanis nem menti el a kezdéskor beállított nehézségi fokozatot, így csak és kizárólag ”normal” módban lehet lopakodni. Úgy érzem, nem kell ecsetelni, mennyire kiábrándító tud lenni, ha az érzékelési képességektõl nagyrészt megfosztott öröket légy módjára csapkodhatjuk le - természetesen szöges ellentétben az elõzõ két epizóddal. Az Eidos képviselõje természetesen biztosított mindenkit, hogy a javítás már úton van, s néhány napon belül minden virtuális tolvaj átérezheti az árnyak takarásában való osonás valódi gyönyörét.
Forrás: GURUGAMER
(na, vajon kik mondhatják?
)
Másrészt meg olyan jó sötét volt.
Benyitottam egy ajtón, amihez kurvaközel volt egy õr. Valahogy beslisszoltam, õ meg mondta, hogy: "...ez hogy nyílt ki?"
És elindul arra ahonnan én bejöttem, :" ezek a lámpák miért aludtak ki itt? "
Na és itt már leütöttem szegényt hátulról.

Riszpekk
FANGWORT?
Ott volt egy feljáró aminek volt egy párkánya derékmagasságban.
Na ott kb. 18 zombit halmoztam fel egyszer poénból, és csak holywatert, meg water arrowt, vettem 😊)) Na ott micsoda tánc ment agyaég. Ha valakit érdekel szivesen elküldöm a SAVE-t, én egyenesen fuldokoltam a röhögéstõl... 😊)
Hykao: Néha képes fellármázni a környéket, néha meg nem. Ez az amit nem értek.
FREAK 😊))))))
Pl: minden ellenfélnek ugyanaz a mozgáskultúrája a sima mezei õröktõl kezdve, az árvaházi pedellusokon át, a gólemekig. Ugyanúgy tárják szét a kezüket ásítás közben, rá-rá pillantva a kézfejükre, ill. ugyanúgy rapliznak behajlított térdekkel, kezüket az égnek emelgetve még a zombik, meg a gólemek is, ha nem tudnak elérni valamiért (ez a legLOLabb kb. olyan, mint egy afrikai benszülött rituális táncféleség...)
utána pár év alatt megoldják a csendes hûtést és elkezdik csökkenteni a méretét 😄
Riszpekk
egy mai PC még csirke a mesterséges intelligenciához, és a játék már így is szaggat....
Riszpekk
Teccik teccik, de az AI nekem nagyon furcsa. Egyszer tényleg le a kalappal, mennyi eszük van, máskor meg borzalmasan hülyék.
Le akartam ütni egy õrt, nem sikerült. Sajna tõr elõ, megcsapkodtam. Erre elfut fellármázni a házat, s akik mellett elfut, csak mennek mint birkák.

Majd én személyesen fogom átrakosgatni a szövegeket az új fájlokba!
Volt már pár játék, aminek több fordítási verziója is megjelent a patchek után (pl. Hitman2, MetalGearSolid2,...)).
De jelenleg még csak szó sincs semmiféle patchrõl (illetve állítólag valaki hallott valamit valakitõl, aki...), mi meg még bõven nem tartunk a fordítás végén...
SPOILER!!!
Az elmegyogyintezetben mar egeszen odaig vittem hogy csak ki kellene ugranom az ablakon a legeslegvegen...
Namarmost,Garret nem akar bemenni a toronyba mondvan hogy meg nem csinalt meg mindent....igaza van,a legelso objective hogy Find more about the " HAG" nincs kipipalva...gondolom ez a baj,de en minden papirt elolvastam,mindent bejartam,fejbol tudom az egeszet,az osszes szoveget meg a lootom is 90% feletti szoval ketlem hogy kihagytam volna valamit,de akkor meg mi a baj?? elore is koszonom...
...idõzítései
...*.con és *.sch fájlok
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- a Játék ugye hemzseg a hibáktól.
A hibák többnyire a kódban vannak. A kódban vannak a filmek és a dialógusok idzítései. A dialógusok *.cob fájlokban vannak...
Leesett?
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.