Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
ez az igényeidtõl függ...amiket viszont mi nem ismerünk...
Evin
Nem azért mondtam, hogy siessetek vele, mert nekem pl. nincs is még meg, valószínûleg csak szeptemberre lesz, úgyhogy nekem ráér.
De gondolom másoknak nem.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

hykao
Nem vennék rá mérget, hogy a Hexeditoros megoldás mûködni fog...
Ruffi
SZiasztok én még csak képeket láttam a játékbol mer nem ismerem az elözményeit sem!Érdemes megszerezni?
Jo a story meg minden?

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Yo!

Csak én pl. jelenleg is két pálya szövegeit fordítom párhuzamosan, amibõl az egyik az vala máron meginn eléggé falusi, hogy töré ki az rossz nyavalya összes Pogány Sámánoknak tetûvel belepett derékját.............

de amint lesz valakinek szabad kapacitása, szerintem meg fogja csinálni.

hykao
Ja, hehe Mammeriták LOL...
Evin
Ide akart szólni.

Evin
Ha esetleg egyáltalán nem sikerülne "feltörni" a con fájlokat, szerintem essetek neki hex-szerkesztõvel. Ami így megolható, még akkor is jobb, mintha teljesen kihagynátok.

Takimate
ok

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

A tutorial (a feladatokat és párbeszédeket leszámítva) teljesen kész, és a következõ (castle) pálya is. A többit nem tudom...

A feladatok és a párbeszédek a CON fájlokban vannak, amiket még nem sikerült "feltörni". Ahogy sikerül, azonnal nekilátunk...

Bandew
Tényleg a párbeszédeket már megoldottátok?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

NeoMaN
Tényleg skacok, el lehet már kezdeni magyarul? Monnyuk elsõ 1-2-3 pálya kész végig? Vagy még nem?

bazza
Majd szóljatok már mikor lesznek készen a feladatok, jegyzetek, és mikor értek el a St.Edgar részhez! Most mit fordítotok? Párbeszédeket?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

tanult kollégám nyilván azt akarta írni, hogy : Hammeriták...

hykao
Na ezért van a thief segédszótár!

Amúgy: Mammeriták, Pogányok, Õrzõk
Takimate
ohh. El se kezdem addig játszani, míg ki nem jön a peccs.

Hammerite-ok: kalapácsosok ?
Paganok: ?
Keeperek: ?
(hogyan fordítottátok õket ?)

hykao
...ha még csak ez maradt volna benne a végleges verzióban...
hykao
Thief: Deadly Shadows AI patch készülõben
2004. Június 10. | Napi hírcsokor - Grusi

Igencsak fõhet a fejük az átlagnál tapasztaltabb, valamint a kezdõ Thief 3: Deadly Shadows játékosoknak, rendkívül csúnya - és a tesztelõkre nézve felettébb ciki - hiba került bele a végleges verzióba. A játék ugyanis nem menti el a kezdéskor beállított nehézségi fokozatot, így csak és kizárólag ”normal” módban lehet lopakodni. Úgy érzem, nem kell ecsetelni, mennyire kiábrándító tud lenni, ha az érzékelési képességektõl nagyrészt megfosztott öröket légy módjára csapkodhatjuk le - természetesen szöges ellentétben az elõzõ két epizóddal. Az Eidos képviselõje természetesen biztosított mindenkit, hogy a javítás már úton van, s néhány napon belül minden virtuális tolvaj átérezheti az árnyak takarásában való osonás valódi gyönyörét.

Forrás: GURUGAMER
hykao
Talán: körömfû, méregfû, fogfû (talán leginkább az utolsó) - ezek mind létezõ növények
ez egy növény!
(na, vajon kik mondhatják? )

Takimate
tehát valaki ott volt ahonnan jöttem, és esetleg még hiányolhatta volna arról az õrhelyrõl a kollégáját 😊

Takimate
Egy játék AI-jának kóstolgatása közben, gondoltam mit tudni mit hoz ki egy õrbõl, hogy idegeskedik a fáklyák miatt. Mint késõbb kiderült semmit. Azt hittem balhé lesz belõle, pláne, hogy ott votl egy silbak is elõtte. 😊

Másrészt meg olyan jó sötét volt.

hykao
az az érdekes, hogy a vége felé mintha tovább bírnák szuflával, és néha megtalálnak még a falnak lapulva is
FREAK
miért ütötted le?

<érdeklõdik>

Riszpekk

Takimate
A következõ viszont nagyon tetszett:
Benyitottam egy ajtón, amihez kurvaközel volt egy õr. Valahogy beslisszoltam, õ meg mondta, hogy: "...ez hogy nyílt ki?"
És elindul arra ahonnan én bejöttem, :" ezek a lámpák miért aludtak ki itt? "
Na és itt már leütöttem szegényt hátulról.

hykao
hát ezt nem tudom, milyen a szövegkörnyezet? Mikor van ez? Ki(k) mondják?
hykao
Illetve mintha Lauryl is mondana valamit még a gyermek toronyszobában a napló megszerzése után, hogy a barátjával Drept-el sokat bújócskáztak, és Drept soha nem találta meg, de a "Szürke Hölgy" (õszhajú öregasszony - gyermeki megfogalmazásban) igen...
FREAK
tökmindegy, mert ha egyszer eltûnsz egy sarok mögött, és lelülsz az árnyékban, büdös életben nem találnak meg 😊

Riszpekk

növényszakértõ úr! jó reggelt!
FANGWORT?

hykao
Van, hogy feladják a küzdelmet az ellenfelek, amikor már párszor megsebezted õket, ilyenkor kiesik a kezükbõl a fegyverük, és elmenekülnek. Ha csak simán észrevesznek, akkor is néha segítségért kiáltanak miközben üldözõbe vesznek.
hykao
Ha jól emlékszem a boszorkáról akkor jutsz információhoz, amikor Lauryl naplójáért mész a múltban, és ott van az asztalon egy jegyzetpapír.
Takimate
Down in the bonehorde. Thief 1 második pálya.
Ott volt egy feljáró aminek volt egy párkánya derékmagasságban.
Na ott kb. 18 zombit halmoztam fel egyszer poénból, és csak holywatert, meg water arrowt, vettem 😊)) Na ott micsoda tánc ment agyaég. Ha valakit érdekel szivesen elküldöm a SAVE-t, én egyenesen fuldokoltam a röhögéstõl... 😊)

Hykao: Néha képes fellármázni a környéket, néha meg nem. Ez az amit nem értek.
FREAK 😊))))))

hykao
Van egy-két mókás momentum...
Pl: minden ellenfélnek ugyanaz a mozgáskultúrája a sima mezei õröktõl kezdve, az árvaházi pedellusokon át, a gólemekig. Ugyanúgy tárják szét a kezüket ásítás közben, rá-rá pillantva a kézfejükre, ill. ugyanúgy rapliznak behajlított térdekkel, kezüket az égnek emelgetve még a zombik, meg a gólemek is, ha nem tudnak elérni valamiért (ez a legLOLabb kb. olyan, mint egy afrikai benszülött rituális táncféleség...)
FREAK
elõbb AI szerver lesz, berakod a sarokba, és a játékban bekapcsolod az "AI server present" opciót 😊

utána pár év alatt megoldják a csendes hûtést és elkezdik csökkenteni a méretét 😄

Riszpekk

Takimate
kiváncsi vagyok mikor lesznek a gépekbe AI kártyák 😊)

FREAK
minél jobbat akarsz, annál több a hibalehetõség

egy mai PC még csirke a mesterséges intelligenciához, és a játék már így is szaggat....

Riszpekk

Takimate
Tegnap végignyomtam a második pályát.
Teccik teccik, de az AI nekem nagyon furcsa. Egyszer tényleg le a kalappal, mennyi eszük van, máskor meg borzalmasan hülyék.
Le akartam ütni egy õrt, nem sikerült. Sajna tõr elõ, megcsapkodtam. Erre elfut fellármázni a házat, s akik mellett elfut, csak mennek mint birkák.

Don't Worry!

Majd én személyesen fogom átrakosgatni a szövegeket az új fájlokba!
Volt már pár játék, aminek több fordítási verziója is megjelent a patchek után (pl. Hitman2, MetalGearSolid2,...)).
De jelenleg még csak szó sincs semmiféle patchrõl (illetve állítólag valaki hallott valamit valakitõl, aki...), mi meg még bõven nem tartunk a fordítás végén...

Lacc
Rotfl most találkoztam az elsõ pácienssel, bele van vezetve az amper
Lacc
Ja és köszi a helpet az ablakkal 😄
Lacc
Én is itt vagyok a diliházban, tényleg elég idegtépõ egy pálya 😊) De õszintén szólva az Undying sokkal félelmetesebb volt néhány helyen, de azért ez se rossz.
EndreMan
Hello,tudnatok segiteni?

SPOILER!!!

Az elmegyogyintezetben mar egeszen odaig vittem hogy csak ki kellene ugranom az ablakon a legeslegvegen...
Namarmost,Garret nem akar bemenni a toronyba mondvan hogy meg nem csinalt meg mindent....igaza van,a legelso objective hogy Find more about the " HAG" nincs kipipalva...gondolom ez a baj,de en minden papirt elolvastam,mindent bejartam,fejbol tudom az egeszet,az osszes szoveget meg a lootom is 90% feletti szoval ketlem hogy kihagytam volna valamit,de akkor meg mi a baj?? elore is koszonom...

hykao
Kijött a 4.6-os Catalyst...sajnos Thief 3 hibák javításáról nem esik szó benne...
hykao
Nem kell mászni sehova! A kocsma közelében sétálj oda ahhoz az ablakhoz, amelyik szerinted egy Hammerita ablaka lehet...
IMYke2.0.0.0
na írni sem tudok:
...idõzítései
...*.con és *.sch fájlok

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Akkor felhomályosítalak:
- a Játék ugye hemzseg a hibáktól.
A hibák többnyire a kódban vannak. A kódban vannak a filmek és a dialógusok idzítései. A dialógusok *.cob fájlokban vannak...
Leesett?

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lacc
Valaki tudna segíteni? Auldaleben kéne bemásznom a felügyelõhöz, de sehol nem találom az ablakot 😞 Elvielg valahol a pub környékén van, de nem találom, pedig már összemásztam minden falat. Help!
hykao
???
FREAK
most ez ide hogy? 😊

Riszpekk