6542
-
Asmodeus84 #504 Kinnt az űrben találkozol a haveroddal (Saien II a hajó neve). Dumáltok, majd lemész a bolgyóra. Ha a második lehetőséget választottad, akkor szerintem nézz körbe. A bolygóra a mozi alapján egy Mammoth visz le, javaslom próbálkozz velük. Ha meg már lennt vagy akkor a computerszobában nem kell mást csinálni mint minden oldalon lefuttatni az összehasonlítást. Nyilakkal választasz oldalt, majd enter (lehet, hogy kétszer kell enter erre már nem emlékszem).
Más: a patchről tud valaki valamit? Na és a 25MW-os pajzsok fellelhetőségéről?
-
kisviku #503 Asszem folytatom is a játékot. Még mindig nem tudja senki, hogy Antigone Memorialban mit kell csinálni?
Még valami, pár szektorral odébb az Argon Prime-tól van Argon Wharf ahol már M és L típusú és felszereltségű transportereket és vadászgépeket is lehet kapni.Asszem talán a The Wall szektorban, majd megnézem...
Csak azért mondom, mert én is kerestem jobb hajókat és az Argon Shipyard-on nincs csak a kisebb változatok. -
kisviku #501 Megadom a válaszokat neked is és Redbug-nak is.
Ahhoz hogy a hajók venni tudjanak alapanyagot a gyáradba, először be kell állítani neki(k) a Home Base-t. Ennek aalapján a hajód már tudja is hogy melyik az ős "anyabázisa", azaz ő melyik állomáshoz tartozik.Ezek után már ki lehet adni nekik a vásárlás parancsot is.
Hajót meg shipyard-on és wharf-ban lehet javítani, de elég húzós....persze egy új áránál azért olcsóbb.
-
REDBUG #499 Hol tudok hajót javíttatni? -
REDBUG #498 Kérdés: Mitől van az, hogy a teherhajómnak nem tudok kiadni vásárlási parancsot csak eladni tudom küldeni?
Pedig tettem a Silicon Mine-ra 10000 creditet, tehát elvi akadálya nem lehetne, hogy energia celláért menjen. Ennek ellenére csak a sell parancsok működnek. Kijelöltem a hajó bázisának az említett bányát, és semmi. A hajó nem 100%-os, eléggé le van amortizálódva. Lehet ez az oka? -
Asmodeus84 #496 A gyárat a szállítóba rakják, utánna szólj neki, hogy kövessen arra a helyre ahová a gyárat szeretnéd. Ha ez megvan mondd neki, hogy "Drop my freight here.". A szállítóknak a megtett ugrások száma alapján fizetsz. -
Szerintem ő Space Station-t akar venni ;) -
Asmodeus84 #494 Fel kell bérelni egy nehéz szállítót (Mammoth, Orca, stb.). Odaküldöd a Shipyardhoz, és amint odaért vehetsz gyárat. -
kisviku #492 Na ja,de már nem lehet választani....meg asszem nem is volt ilyen kérdés.
Csak azt kérdezi a span mikor visszamegyek hogy találtam e valamit az antigone memorialban.De az mi vagy hol van? A szektorban semmi érdekeset nem találtam....mindegy folytatom tovább a kutatást.
Kösz. -
kisviku #490 Nah, újabb kérdésem volna.
Játszom a sztori részt és eljutottam Antigone Memorialba ahol rövid vaker után közli velem spanom hogy valami múzeumba kéne kotorásznom vagy mi....
Namost mit kell itt csinálni? Mert semmi érdekest nem találtam abban a szektorban, így gondoltam elmegyek megkeresni Elena Kho-t a Terracorpnál vagy Ban Danna-t az argon csatahajón.Persze egyiket sem találom, biztos most nem is fogom.Tehát mit kellene tenni? Lehet hogy le kéne szállni a bolygóra? De azt hogy lehet, mert szerintem sehogy.
Vagy egyáltalán mit kell csinálni? Várom tapasztalataitokat.
Mellesleg a President's End-et tényleg érdemes elkerülni, ahogy előtte figyelmezetett Ban Danna.Tele van a szektor Unknown Enemy Ship-el.Rengetegen vannak! Ja és tök üres a szektor, mindent elpusztítottak benne...
-
Asmodeus84 #489 Üdv!
Meg tudnátok mondani, merre kaphatóak a 25MW-os pajzsok? Egy szál 1MW-es Mercuryval rohangálok és a Khaakok egyre gyakoribb feltűnése mellett ez nem egy életbiztosítás
.
-
Érdekes, mert engem a kalózok nem bántanak, inkább az idegenek okoznak fejfájás... -
Jah, azt Én is, és a tört pecs is jólesne... -
kisviku #486 Kösz a hozzászólásokat.Úgy döntöttem hogy kiírtom a kalózokat a bányám mellől, és sikerült is....
Azóta béke van.Most kellene mennem az Antigone Memorial-ba ha nem lennék oly' álmos.
Jó éjt mindenkinek, holnap folytatjuk.
-
REDBUG #485 Köszi az infót, már nagyon várom a patch-et. Jelenleg nem lehet teljes odaadással nyomni a játékot, mert az emberben állandóan a lefagyás lehetősége motoszkál. Teljesen széttördeli az élményt ez az állandó mentegetés. Remélem ha kijön a Patch belinkeli valaki ide a fórumra is. -
Vasárnap vagy Hétfő, a mérete emberi, olyan 7-8 Mbyte körüli... -
kisviku #480 Hát igen, újabb tapasztalatok.
Most lekopogom, nem fagy amióta újrakezdtem, de újabb érdekességek vannak. Amióta megvan a kics ore mine-m az egyik aszteroidán, azóta FOLYAMATOSAN támadják a szájbaba*tt kalózok. Én ugye nem csítelek, de nem is lehet normálisan megvédeni azt a szar bányát.Egyfolytában lövik és lövik és lövik, ez engem baromira idegesít mert egyrészt ilyenkor nem termel, másrészt pedig az az egykoron kellemes női hang ami a computerből jön kezd nagyon idegesíteni...
Nem övik szét teljesen, vagy nem tudják hála a nagy pajzsnak, de alighogy elhagyom a szektort, már ott is vannak.Általában 4-5 pirate jön (természetesen olyan géppel ami neked soha nem lesz)de ahogy visszamegyek a közelükbe, elmennek.Pedig csak egy kis szar 2000-es lézerem van és 3 azaz három megawattnyi pajzsom szemben az ő 30-40 ezres pajzs és 11-15 ezres lézer....
Namost a lényeg a következő: Nem tudod megvédeni a bázisodat vagy kiírtani a kalózokat,mert ha sok pénzed is van, akkor is max egy Argon Nova S osztályú hullagyenge szart tudsz venni 850 ezerért/darab 1 azaz egy szar megawattos pajzzsal!A többiről ne is beszéljünk, mert nekem három vagy négy Argon Discoverert (a legolcsóbb amit lehet kapni) lőttek le....tehát jöhet a csít....
Megpróbáltam Lasertowerekkel megvédeni ami szintén k*va drága,de legalább ér valamit.Annyi pénzem volt hogy vegyek kettőt majdnem 360 ezerért...ezzel nem maradt több pénzem az anyagra.
Szorri hogy hosszú vagyok. Szóval ez a két tower gyönyörűen írtotta őket....egy darabig.Szépen ráfordul a célpontra (ezt nem gondoltam volna) és lövi. De a probléma itt is az hogy nem elég egy-két darab, szerintem kéne vagy öt de az már megint mennyibe van? Mikor szedem én azt össze? Ja és a hab a tortán hogy amikor kéne akkor nem lehet kapni.
Más. Ezeket a különböző software-ket nem kellett volna ennyire bonyolítani.Ha nem veszed meg mindet, akkor egy szar alap parancsot nem tudsz kiadni a hajódnak.Minek ez bele? Én többször megszívtam vele, hogy nem vettem meg egy párat belőle és az a sok idő mire átszálltam bele elrepültem,megvettem,installáltam,stb, szétveri az idegeimet.Ááhhh....hagyjuk....
Kiváncsi vagyok ki hogyan boldogul. -
TneX #479 Soon..ennél többet senki nem tud :( -
REDBUG #478 Kb. mikorra várható ez az áhított 1.1-es patch? -
Várd meg az 1.1-es patchet. Abban elméletileg az összes joy-problémát megoldják (egyébként a Joy-ra kellett volna rákeresned, ugyanis nem csak a Logitech-el vannak gondok a játék alatt...) -
Pöty #475 Visszavonom, keverem valami mással....
de mintha láttam volna valahol... vagy mégsem...
-
Pöty #474 Valaki belinkelte, ugy emléxem jövő hétre igérik. -
REDBUG #473 Nekem tetszik hogy nem lehet elérni könnyen a gazdagságot. Ez magas szavatosságot ad a játéknak. A gépemet nem húztam, így most tanácstalan vagyok. Megpróbálok egy kicsivel korábbi állást betölteni, talán az segít. A Patch- el kapcsolatban nincs infótok? -
REDBUG #471 Mi van? Sehol senki? Engem is elkezdett kidobálni a progi a desktopra. Ez általános jelenség? Pedig én sűrűn mentettem és mindíg máshova. Nálatok is előfordul ez? Van már Patch, és ha nuncs mikor lesz?
Azt hiszem egyenlőre kérdésből ennyi elég. -
REDBUG #470 A teherhajóba nem lehet vadászt pakolni, max kísértetni tudod velük. -
Menj vissza a fórum lapjára és ott egy priviüzi neked...
-
Halo itt vagy -
Na itt vagyok!
-
Na, kiváncsi leszek erre a majdan megjelenő script editorra! -
Nem lehet... -
Erre már Én is gondoltam, de eddig még nem sikerűlt felbérelni senkit....:(( -
Dns5000 #463 be lehet pakolni a kapott fightert a kapott teherhajoba? mert nekem nem megy -
ej bocsi a sok hibáért, kicsit fárad vagyok már :) -
nézd, ne mazé csiteltem benne hoyg iyg játszakk, pusztán a kiváűncsiság hajtott! És igy mégjobban akarom hoyg legyen sajáterömböl lovém egy iyle nlentebb irt flottára :) nagyon várom már a peccset, addig viszont nem játszom, de utána :) -
gonosz #459 azt lecsuknak ittas vezetesert.. -
REDBUG #458 Köszi az infót a jó teherhajóról. A vadászok hozzárendeléséről sajnos még nem tudok semmit.
-
jah... -
REDBUG #454 Már korábban visszaolvasgattam a fórumban a mentésekkel kapcsolatban. Elég sűrűn mentek én is. Megnéztem a sav file-ok méretét, mindegyik 21-26 MB között van. Ez jó? -
REDBUG #453 A teherhajóm már megvan és eddig rendben is lenne, de mi történik ha a gyárhoz szeretnék több hajót is (2-3 beszerzőt ill. egy értékesítőt)? Amikor már több gyáram lesz szükségem lehet akár 30-40 teherhajóra is. Hogyan szerezhetők ezek be? Az X BTF-ben magában a gyárban lehetett megrendelni ezeket, sőt kérhettem vadászokat is a védelemre.Nagyon egyszerűen meg volt oldva.Köszi a tippeket a shipyardról meg a wharf.....-ról. Kipróbálom. -
Repiv #452 1. kapsz egy teherhajót a harmadik küldetés után azt tudod használni. Lehet manuálisan küldözgetni vagy úgy hogy kijelölöd hozzá a home bázist (ezlegyen a gyár) és utánna autómatikusan hozhatja és viheti a nyersanyagot, persze ennek is vannak paraméterei. Így tud a gyár dolgozni meg a termelt cuccot eladni.
2. veszel teherhajót a shipyardon vagy a wharf nemtommiben, az argon prime rendszerben.
két jótanács:
ments sűrűn!
olvass vissza a fórumban! sokmindent megtudhatsz nálam okosabbaktól.