-
kisviku #480 Hát igen, újabb tapasztalatok.
Most lekopogom, nem fagy amióta újrakezdtem, de újabb érdekességek vannak. Amióta megvan a kics ore mine-m az egyik aszteroidán, azóta FOLYAMATOSAN támadják a szájbaba*tt kalózok. Én ugye nem csítelek, de nem is lehet normálisan megvédeni azt a szar bányát.Egyfolytában lövik és lövik és lövik, ez engem baromira idegesít mert egyrészt ilyenkor nem termel, másrészt pedig az az egykoron kellemes női hang ami a computerből jön kezd nagyon idegesíteni...
Nem övik szét teljesen, vagy nem tudják hála a nagy pajzsnak, de alighogy elhagyom a szektort, már ott is vannak.Általában 4-5 pirate jön (természetesen olyan géppel ami neked soha nem lesz)de ahogy visszamegyek a közelükbe, elmennek.Pedig csak egy kis szar 2000-es lézerem van és 3 azaz három megawattnyi pajzsom szemben az ő 30-40 ezres pajzs és 11-15 ezres lézer....
Namost a lényeg a következő: Nem tudod megvédeni a bázisodat vagy kiírtani a kalózokat,mert ha sok pénzed is van, akkor is max egy Argon Nova S osztályú hullagyenge szart tudsz venni 850 ezerért/darab 1 azaz egy szar megawattos pajzzsal!A többiről ne is beszéljünk, mert nekem három vagy négy Argon Discoverert (a legolcsóbb amit lehet kapni) lőttek le....tehát jöhet a csít....
Megpróbáltam Lasertowerekkel megvédeni ami szintén k*va drága,de legalább ér valamit.Annyi pénzem volt hogy vegyek kettőt majdnem 360 ezerért...ezzel nem maradt több pénzem az anyagra.
Szorri hogy hosszú vagyok. Szóval ez a két tower gyönyörűen írtotta őket....egy darabig.Szépen ráfordul a célpontra (ezt nem gondoltam volna) és lövi. De a probléma itt is az hogy nem elég egy-két darab, szerintem kéne vagy öt de az már megint mennyibe van? Mikor szedem én azt össze? Ja és a hab a tortán hogy amikor kéne akkor nem lehet kapni.
Más. Ezeket a különböző software-ket nem kellett volna ennyire bonyolítani.Ha nem veszed meg mindet, akkor egy szar alap parancsot nem tudsz kiadni a hajódnak.Minek ez bele? Én többször megszívtam vele, hogy nem vettem meg egy párat belőle és az a sok idő mire átszálltam bele elrepültem,megvettem,installáltam,stb, szétveri az idegeimet.Ááhhh....hagyjuk....
Kiváncsi vagyok ki hogyan boldogul.