6542
-
MrTressy #756 seizwelbe van lasertower factory hehe vagy hogy hivják -
Bazooka #755 Ti hogy oldottátok meg hogy ne szedjék le a teherhajóitokat? Folyamatosan figyelni kell, hogy nehogy megtámadják őket, ami viszont unalmassá válik. Tipp? Nincs sok pénzem per pillanat kb 300e, ennyiböl mit lehet kihozni? Vagy vegyek express-t az meg tud lógni a támadók elöl? -
MrTressy #754 Köf de a paranid uraknál per pill nem lehet dockolni :s -
ShaiHulud #753 engem igazabol az 1.1 a Dual monitor support miatt erdekelne veszetttul :( -
Bazooka #752 Ne igegesítsen. Én 1.0 val nyomom és haladok, semmi problem nem volt eddig. -
ShaiHulud #751 #703 -
MrTressy #750 Lasertower factoryt hol lehet kapni amúgy? -
#749 Ilyen az én formám...
MSI CD-RW MS-8348 író (olvasásra próbaképpen volt Toshiba DVD-Rom is)
Philips CD-R80 és CD-RW80 lemezek
Minden úgy, ahogy MrTressy leírta, az írt CD-t rendesen meg lehet nyitni, de ha elindítom az X2.exe-t, akkor teker a CD-n párat, majd úgy befagy, hogy öröm nézni (az X2.exe-t a feladatkezelőben nem lehet kilőni, a CD vagy DVD-rom meg nem ragál semmire (a tálcát sem lehet kinyitni semmiképpen...).
Szomorú vagyok.... -
Zombye #748 MY KEYBOARD HAS BEEN CLEAND!
FOLYTATÓDHAT A SHOW!!!
-
MrTressy #747 -
ShaiHulud #746 -
Zombye #745 ahhh Ez így nem megy! Sürgősen ki kell puculni ezt a klaviatúrát!
-
Zombye #744 Óhh máj gáááád!
Végreeeeee!!!!
Mióta vártam erre a pillanatra!
Első pofáraesés:
kidobáltam a turbobustot, meg a scannert, oszt fel akartam szedni. 1. Jéé van autopilot alapból? X-tensionban mit össze kellet gürcölnöm egy ilyen kis cuucér! Na mindegy cél befogva autopilottal ráfordulok, mehet. 130 méternél az istennek nem megy közelebb!. kb 2 percbe tellett míg rájöttem, hogy ki kéne tán kapcsóni a robotpilótát. úgyhogy most megyek home of lite-ba. ez az első küldetésem.
Az irányítás egy kicsit nehézkes, na nem a játék hibájából, én öntöttem egy kis cólát a nyilak közé, így a lefele nyíl kicsit nehezen jár. na, holnap szétszedem, oszt kipucolom.
Asszem módosítanom kell egyik korábbi megjegyzésemet. Azt hiszem, ma éjjel egyáltalán nem fogok aludni.
-
MrTressy #743 Amúgy lehet hülyeség de az ember a valós életben is jobban kezeli a dolgait egy ilyen játék után sztm :).Már mitn az anyagi dolgait úgy értem :)) -
kisviku #740 Amúgy csítelni nem érdemes, ahogy azt előtte többször kifejtettem.Teljesen értékét veszti a játék, elemegy a hangulata.Minek?
Hát nem jobb érzés, ha elmondhatod, hogy pl: "végre sikerült megvennem az új lézereket a hajómra", vagy "végre sikerült ezt a rohadt gyárat megépíteni" ? Nagyon jó érzés, sokkal jobb mintha megvennéd az összes hajót, stb és utána dől a lé. Persze csak dőlne, de mire odáig jutsz, hogy ennyi gyárad,stb van, addigra MEGTANULOD menedzselni is! Nem pediglen ülsz ott a sok állomás és/vagy hajó közt,aztán azt sem tudod hány óra....
Én addig nyomtam vele amíg össze nem jött a Centaurra, most a célom, hogy erős gazdaság a háttérben, és építeni a flottámat. De a végcélom az a Titán csatahajó.
-
kisviku #739 No, ha már itt tartunk, hasonlóan állok, mint te.
Van 1 ore mine, 1 silicon mine, most építem a powerplantot, van 4 db fullos Argon Mercury (TS), 4 db fullos Discoverer (M5), raboltam egy Pirate transportert, és persze a jó öreg Argon Centaur+1 db Discoverer hozzá.
Kp az most kb 450 ezer,de ha eladom a szerzett fegyvereket/árukat, akkor lesz több is.
Most a gép berakott egy pirate base-t a szektoromba (Ore Belt), úgyhogy szétlövöm mindenestül, plusz még jött megint egy rakás Unknown Enemy Ship, darabonként 500 credit + a nagyért 5000 (!) credit.Mindezt persze csak ha van Police License-d.
Nagyjából ennyi.De már megvan a helye a Lasertower Factorynak is! Hurrá....
-
Zombye #738 Hát akkor...
A pillanat elérkezett!
Start!
-
Zombye #737 88%
-
DobiSoft #736 Szurok,Szurok.... -
DobiSoft #735 Szerintem a CD1 hosszabb mint a CD2.
Sose irtam ki őket, installálva a mountolt image-ről volt.
Csak az Alcohol Clone-t irtam ki hogy legyen egy 'PLAY' cd-m.
Az csak a 80 perces lemezre fér ki. -
Zombye #734 Nos, a kettes cd is felment egy síma 700-as korongra. Most jön az install!
Szurkoljatok!
-
Zombye #733 Hálás köszönet DobiSoft!
Igaz az, hogy a cd2 csak 800 megás cd-re fér rá? -
DobiSoft #732 Priv ment -
Zombye #731 Szóval a .cue fileokat nem találom, pedig ugyi azok kellenének. Elvileg a nero felajánlja, hogy beállíthatom az írás paramétereit, de nem tudom, mire kéne állítani.
Nincs meg esetleg valakinek ez a két .cue file?
-
#730 Hiába a peccs, a játék kidob az asztalra, amint belépek az Ore Belt-re. Miért??? -
Zombye #729 Szervusztok!
Lenne egy kis gond!
A rarral tömörgött fájlban csak a .bin van ott, a .cue-t!
-
#728 Ha' MÉ' ÁLLSZ ELÉ VAZZEG!!:DDD -
#727 Nyehehehe... -
ShaiHulud #726 :DD sok sikert hozza:D -
Zombye #725 Már csak 10 mp!
-
Zombye #724 Helló mindenkinek!
Már csak 10 perc, és lent van mind a két CD!
Remélem, a felírással se lesz gond, és akkor... hát ez esetben nem sokat fogok aludni.
Basszus! Már alíg bírok magammal!
Tőcsed mááá!!!
-
MrTressy #723 minek elkisérni megy az magától :) nem kell babusgatni -
MrTressy #721 hm jól állsz :).Bár én nem sokat tudtam játszani az 1.0 ás patchel.Igy az 1.1 esel nekem van 1 silicon bányám 1 ore bányám 2 szállitó hajó.Meg a felfedezö meg kb 200rongy kb most tápolok egy powerplantra :) -
#720 Nah jah!
Nekem van jelenleg, 1 SOLP, 1 OREM, 1 SILM,
1 TS(Full), 5EXP(M ostály)+3 MANTA(M oszt.), 1 NOVA(Full), 1 Mercurym, és 1.5millám!
Nos itt áltam meg, mert elborúlt az agyam...és várom a pöcsöt... -
MrTressy #719 Nem tom mi lehet az.Amúgy csittel minek huzott fel ennyi cuccot nem világos na mind1...Én nem csitelek mert hazavágja az egészet.X-Tensionba is csitelés után tök értelmetlen volt az egész játék -
#718 AZTALEBORÚLTSZIVARVÉÉGITNEKI!!!
Szerintem tuti csít! De ha nem akor baaaaazzeeeeeg!Az áááááááálaaaat!!!
Mi az, hogy ismeretlen szektor???!! Ilyen is lesz, ami csak a tied lehet? Szal lehet saját rendszered is??!!
Alpha Defence Command???!!! -
kisviku #717 Ahhh, KÖSZÖNÖM!!!!
Megyek és építem is...mellesleg mi az az Alpha Defence Command, amit a lejjebb lévő képen mutatsz? Azt vajon Ő nevezte így el vagy az valami újdonság? Egyébként csíttel, meg lehet oldani könnyen amit az ábra mutat, de nélküle kicsit hosszabb lenne....
Én most valszeg építek egy Powerplantot vagy megveszem a Lasertower Factory-t, de előbb ki kell számítanom hogy mennyibe lesz egy lasertower.
A tervem még mindig az, hogy építek egy kis flottát magamnak, ha lehet akkor egy Titan-al, de az még nagyon drága. Aztán megyek és kiírtom azt aki nem szimpatikus és közben segítem az Argonokat,Gonereket,stb-t.
-
DobiSoft #716 Néha nekem is ezt mondja, akkor CD-ki, CD-be.
Egyéb szoftverek melyek az olvasón csücsülnek leállitani. (az ATIP tiltás kivételével).
A Toshiba DVD a LEGROSSZABB választás ha olvasni akarod. Ezek a DVD-k igen kényesek és ezért mint etalon vannak arra használva hogy kideritsék hogy a CD 1:1-e vagy sem. Mivel ez nem az ezért rosz dolog ebből futtatni.
Ha nem megy semmiképp akkor lassabb irás 4x,8x CDRW használata és valami egyszerű CDROM-ból való indítás.
-
[VS]Thomas #715 Sajna amit íram 52x Teac íróval scak elsőre tűnik jónak, de itthon a Toshiba dvd ugyan olvassa de a game kiirja hogy nem tudta ellenőrizni a védelmet megadott időn belül.Valakinek van rá ötlete vagy marad a nocd crack ? -
Repiv #714 nekem egy kb 3 éves plexem van ami még nem prémium, és max csak 12x-en tud irni és scsi-s, de elsőre tökéleteset gyártott.