6542
![](http://www.freeweb.hu/rhinocheros/logo.jpg)
-
MorGanN #396 Hogyan csinálod, hogy megmaradnak a ComSat-jaid?? Én egy csomó időt töltöttem el azzal, hogy telepítsek 8-10 db-ot, de egy idő után már csak az elveszettek pótlásával tudtam foglalkozni. Mire kitettem 2 újat, elveszítettem 2 másikat. Utána inkább csak amolyan utazóként kereskedtem. Beléptem egy rendszerbe, amikor lekopasztottam, akkor mentem tovább egy másikba. Nekem legjobban a nagymennyiségű energy cell kereskedelem jött be. Vagy csak 'biztonságos' rendszerekben teszel le ComSat-ot? -
MorGanN #395 Jaja... Ez a dolog akkor a legidegesítőbb, hogy végig figyeltem az állomást, és nem volt semmilyen mozgolódás a közelében. De mire odaértem 6 helyett 18-ért vehettem (volna) ec-t. Mondjuk ha akarom, akkor meg lehet filozofálni a dolgot, mivel az állomásokon mindig van másvalaki is. Lehet, hogy ő vette meg... a szenya...:) -
Az a baj, hogy az irányítása borzalmas! Mivel nincs joyom, egyszerűen nem esik kézre! Egérrel össze vissza forgok, pl. húzom lefele egy kicsit és meglódúl, majd rőgtön felfele kell tólnom ezzerrel, hogy át ne pőrdűljek! Remélem joyal már nem ilyen nehézkes...(veszek egyett)
Vagy ott van a tolóerő szabályzás! Az is olyan nyögvenyelős..
Tudjátok minek tetszett az egérrel való irányítása? A Freelancernek! Húztam, nyomtam a gombot és arra ment amerre Én akartam!
Vagy régen nyomtatm az ELITE-et még az Enterprise-on és ott a kis botkormánnyal olyan szépen el lehetett vezetni...
Apropó! Az elején a beállításoknál, mit jelent az, hogy Child, Adult, Badybillder??Ott mi változik?
Mi az a DEADZONE??? -
Asszem az X-Tension-ben volt olyan lehetőség, hogy állomásokra lehetett rákeresni... -
Nah, igen...de sok gagyi megoldás van benne!
Pl. Én hiányolom azt a lehetőséget, hogy a kivezényelt hajóm bejelentkezzen, ha elvégzett egy adott feladatot"Megérkeztem X állomásra itt és itt"
vagy " Elvégeztem a feladatot és várom a további utasítást!"
Számomra legidegesítőbb, amikor megnézem a kompjuterben, hogy hol lehet a legolcsóbban venni valamit, és mire odaérek elviszik a készletett az orrom elől! Ráadásúl akkor, mikor éppen dokkolnék befele...
-
..és az mire jó, hogy látom a hajómat?? -
Haha
Azannyát.... -
A Teladiaiaknál lehet venni! -
MrTressy #388 hiányolom a best buy és best sell locatort ami az x-tensionban benne volt.Valaki nem találkozott vele véletlenül kalandozásai során az x-threatben? -
Repiv #385 A Three Worlds-ban meg van advanced satelit gyár. Ahogy olvastam azon keresztül már jön video is, ha pl az egyik hajód átmegy egy olyan rendszerbe ahol ilyen satelited van akkor látod továbbra is az egyik monitoron a képét, nempedig azt hogy no signal. -
Pöty #384 Red lightban (vagy arra felé) van szatelit gyár. Ott mindig van, egyébként marha ritkán lehet kapni. Nálam nincs vaku effekt, ugyhogy passz.
Egyébként a best buy/ best sell computerek működhetnének az egész besatelitezett területre. Sok értelme nincs egy szektoron belül... -
Repiv #383 ezt ismeritek?
Bible of the X-Universe
ittmeg levan irva az idő (mizura, sazura, stb) átváltása
time units -
MorGanN #381 Hát én is erre jutottam, hogy el kell küldenem máshová :(
De ez olyan gagyi megoldás. Miért nem lehet megmondani neki, hogy lapítson, mint sz*r a fűben
Kipróbáltam azt is, hogy leveszem róla a fegyvereket. Hát még úgy is rárontott az ellenre. Már nagyon várom azt a patch-et. -
Egyszerű...kűld el a hajódat egy biztonságos szektorba (pl. Argon Prime) és ott dokkolj be vele...
Nekem is megtámadták mind a két bányámat, de egy ideig lőtték, néhányan nekiütköztek és felrobbantak:), aztán továbbálltak... -
Valóban! Nekem se történt semmi változás. Szal, mikor bedokkolok egy állomásrá, mindig "fényképeznek"... -
Pöty #378 Sacc/kb. :) Tapasztalat, elég sok épület volt abban a szektorban ráadásul csata ment rengeteg idegennel. Máshol egész jól fut. De a grafikus motorra alapos optimizáció ráférne. Mindig az az érzésem hogy egyszerre modellezi az egész szektort, még azt is amit alig látni. Itt sokat lehetne spórolni az erőforrásokon. -
MorGanN #377 AAAAARRRRRGHHHHHH, megőőőőőőrülök!!!! A teherhajómon ügyeskedek némi energy cell-ért, közben támadják a kedvenc (sajnos ezidáig egyetlen) bányácskámat. Erre a bányában pihengető Discoverer-em fogja magát és ráront az ellenre. Hát mondtam én azt neki, hogy támadhat???? Persze letörlik az égről szegényt, én meg maradjak egy szál hajóra??? Hát nem!!!! Beállítottam, hogy mindenki barátságos legyen a számára. Hát nem odamegy a bu*i barátkozni az ellennel????!!! Adjatok tanácsot please... mit tegyek, hogy az a szemét ne hagyja el a bányát, kivéve ha én mondom neki!... -
FRAPS -
Az FPSt hogyan látod? -
Pöty #373 Szivesen! Nekem szerencsére volt egy fél órával azelőtti jó mentésem (a sok év tapasztalata...
három helyre mentettem felváltva), azóta 5 helyre fogok és kilépés előtt 3helyre is elmentem a biztonság kedvéért.
Egyébként megesett hogy radeon 9800-al 5-10 fps körül ment az imént árnyékok kikapcsolva... -
MrTressy #372 Voice Not Playing - WFMDist.exe should have been installed with the X² discs - check. Codecs may not be supported for Windows version below Win 98 SE - more to follow
ezt a problémát én meg oldottam mert win98 alól tolom és faxa (: -
Repiv #371 próbált már valaki felbérelni wingman-t? mert nekem sehogy sem sikerült. Ha van már több hajóm akkor az egyik üres hajómba hogylehet embert rakni? lehet egyáltalán? -
kisviku #370 Nem tudok egyebet mondani, mint hogy sajnálom.
De legjobban más hibáiból lehet tanulni, tapasztalatot szerezni (nem sértés!)
Na újrakezdem asszem, némi pénz csíttel, de csak annyit amennyi volt a "lefagyós" savémban....
-
És nincs valamely polc tetjén egy SB16 vagy valami hasonló ős-hangkártya? Berakod, letiltod a hangkártya-részét, rányomod a joy-t, oszt jólvan. Egy időben nálam így ment (kb. 2 éve...). -
Jó nektek! Nekem is itt figyel a joyom, tiszta por már szegényke, mert az ABIT BE7-es alapon nincs game portom, de van egy rakás USB-m! Állítólag átalakítót meg nem lehet kapni...:((( Szal vagy vesze 10e-ért egy új USB-s joyt vagy nyomom egérrel és bill.-el, bár így az irányítása katasztrófális...:(( -
kisviku #366 Hát igen a joy-t kifejezetten ilyen játékokra találták ki, no meg anno a c64-re....de az más tészta....
És lehet tudni valamit, hogy mikorra tervezik a patch-et? -
Én meg azért várom a patch-et, mivel a Joy-omat (Saitek Cyborg 3D FFB) nem kezeli le a játék. Játszhatnék végülis bill.-ről is, no de azért mégiscsak joy-al lenne az igazi... -
kisviku #364 Na, hát csítelni azt lehet de nem játszottam egy percet sem így, pedig megvehettem vola a titánt cagy a colossust is.De ez nekem így nem játék.Élvezni akarom, játszani szeretnék, és hogy elmondhassam elértem valamit benne.De legalább nem fagyott amikor újrakezdtem....inkább megvárom a frissítést és folytatom onnan ahol abbahagytam.De akkor is idegesít hogy egy percet nem tudok nyomni mert fagy! Pi...ba!
-
Jó kérdés, de ezt sok más játékról el lehet mondani.... -
kisviku #362 Az előző részeivel nem volt gondom, ment minden, élveztem ugyanúgy, mi a szarért kellett ezt így elrontani? Vagy hogy lehet ennyire bugosan kiadni?
Ott nincs náluk olyan hogy "MEO" (minőség ellenőrző osztály)?
-
kisviku #361 Szóval azt mondjátok hogy kezdjem újra az egészet mert lehet hogy a savegame a szar?Hát akkor miért játszottam 18 órát megállás nélkül szemkifolyásig vele?Csalni nem szeretek, főleg ilyen játékban mert akkor nincs semmi élvezet.Bár lehet hogy kezdek egy újat, megnézem mennyi pénzem volt és be csítelek annyi pénzt, de nem vagyok a híve ennek.Ne tudjátok mennyire vártam ezt a játékot, végre kezdenék belejönni,erre fagy mint az állat. Nagyon mérges vagyok.
Ja, köszönöm Dns5000-nek és Póty-nek az értékes hozzászólások bemásolását a hivatalos fórumokról.Természetesen gondolom az lesz hogy csak azok tölthetik le,vagy csak azoknak fog működni akiknek hivatalos verziója van meg.Ezt elfogadom, de remélem hamar meg lesz a crackelt patch is.
-
MrTressy #360 -
MorGanN #359 Naaaaa, lelövöd a poént. Pedig ha tudnád, milyen kellemes foglalatosság végignézegetni az asteroidokat, miközben egy rakás Unknown Enemy Ship üldöz :))
Egyébként ezek az "unknown enemy ship"-ek lennének a Xenon-ok? (sorry... nem játszottam az előző részekkel, hacsaknem az Elite+4-el, de ott Thargoid-ok voltak a gonoszok) -
MrTressy #358 ha esetleg valaki lusta dög akkor itt van egy kis segitség a kijelölt silicon bánya mellett van az 51 es ore is ahol áll az én bányám :) -
MorGanN #357 #130 -
MSGT #356 Hali!Meg tudná mondani valaki hogy hol találom azt a direct3d-s alatt frame beállítást!Kipróbálnám hátha működik!Köszi -
Pöty #354 Lehet hogy a write cache dolog azért kell hogy nehogy korruptat mentsen. De ha már visszatöltöd a korrupt állást azon nem segít. Mindenesetre ez csak akkor derül ki ha kezdesz egy újat, vagy egy megfelelően régi állást töltesz be és mondjuk 2-3 nap múlva sem jelentkezik a probléma. -
Pöty #353 Nem tudom mikorra várható. -
Ő izé.....utóbbi...:) -
MorGanN #350 ...Megnéztem!...
Mármint ilyen láma vagyok, hogy benne van a help-ben, vagy nekiálltál kipróbálni, hogy mi történik, ha beadsz a gyárnak mondjuk 10 ec-t? Ha az utóbbi, akkor ez ám a megszállottság