6542
  • ShaiHulud
    :D
  • Titan
    Bakker! A Novámra ráraktam két ION Disruptort és véletlenűl megpörköltem egy Argon vadászt! Most meg az összes Argon az ellenségem...:((
    Jó kis csúzli ez az IonD., de vigyázni kell vele, mert csak a pajzsot szedi le ezerrel és egy bizonyos körön belűl mindenkit sebez...jópofa látvány mikor az alakzatban felémközelítő idegeneken végigcikázik a "felismerés", hogy nincs pajzsuk!
  • Al Bundy23
    jelentem mégis van 80-as cd-m ugyhogy este méd tolom vagyis folytatom a seftelést nagyon nagy egetverő formában :)
    a patch javit a sebességen valamit?
  • MrTressy
    ja és 80perces cdre lehet kiirni
  • MrTressy
    nem megy daemonal ez csak cdre irva müködik... most mpróbáltam ki
  • Bazooka
    Tressy küldtem privátot itt a sv-n.
  • MrTressy
    Na jó reggelt .Mint mondottam csak privi ide nem irok linket...Másik nem lehet bemountolni mivel cyclone arcok bele piszkáltak direkt és ha mountolod egy track01.cda látszik a cdn.CSak a clone cd1 kell hozzá mivel az van clone-ozva 2 es cd-t nem is csinálták meg mivel csak az 1esen van a védelem
  • Titan
    Rohadt Mázlista!
  • Al Bundy23
    nah akkor dear tressy csiripeld el hun lehet fellelni a klóncédés iksz kettöt :)
  • [VS]Thomas
    És ha Alcoholal bemountotlod a image-t az nem jó neki ?
  • MrTressy
    majd lehet irogatni a priviket akit érdekel hogy hol lehet beszerválni a hozzávalókat
  • MrTressy
    Nah van 1 jó hirem müxik az 1.1es patch a clone cds változattal.De azért megküzdöttem vele... mivel én amit hittem hogy hibás volt az image az nem egészen volt igaz.Nem volt az hibás hanem a clone cds arcok direkte belenyúlkáltak és azért nem lehetett beemulálni.Következö szopás ott volt hogy csak az alcohol egyik változatával lehet kiirni vagyis itt benyaltam 1 cdt :).Dear russian barátaink közremüködésével kiderült hogy melyik alcohollal lehet kiirni.Többit követni kell az nfoba leirtak szerint vagyis "Burn it with Alcohol 120%, using the 'Securom *NEW' profile. When asked about Lead Out Settings choose: "Keep TOC as on source cd and write until end of image file (recommended)" ezt kell követni.Bár nekem igy kiirva a cd jó lett ránézésre.De fizikai gondok voltak vele szóval a cdröl nem birtam felinstallálni mert elakadt.De megoldottam deviance install fel rá az 1.1es us patch.Szerencsére azért a cd annyira olvasható hogy be tudja róla olvasni a cd védelmet és voala müxik.Hergelésül a bizonyték
  • MrTressy
    shift+d és repül ahova kijelölöd és ha U és nyomsz hozzá még be is dokkol nem kell vackolni a sima repülésekkel...
  • ronhaven
    Hajokra nem birsz dokkolni U-val, akkor csak koveti, ahhoz kell a docking computer.
  • Titan
    ...hát nem sok haszna van az biztos! Én vettem egyett próbaképp és csak annyi, hogy ha 4Km-re vagy akkor rögtön bedokkol...egy kicsivel gyorsabb így a dokkolás, bár lehet, hogy a nagyobb hajóknál nagyobb szükség van rá.
  • Titan
    A pecs valszeg segít majd ezen...
  • MrTressy
    én is kockulni akarok
  • kisviku
    Hát látom nem sok sikerrel jártok a patch ügyben.
    Én inkább várok még és figyellek titeket.
    A változatosság kedvéért most hang miatt fagy nálam.Persze hál' istennek nem olyan sűrűn.

Válaszolván hogy mit adnak a Centaur-hoz. Hát alapból "csak" egy darab 125 MW-os pajzsot kapsz, a másikat neked kell megvenni, több nem fér rá, de elég is.A másik pajzs kb 1 milla én azt hittem lehidalok, de összegyűjtöttem. Asszem valami szar lézert is adnak hozzá, de érdemes minél előbb valami jóra cserélni. A közeli Argon szektorokban lehet kapni.
    Ha nem lennék most olyan ideges a hang fagyás miatt akkor megnézném neked azt is hogy melyeket lehet rátenni.Mondom, 4 db ágyúnak van hely, 2 fő (main) és 1 felül, 1 alul.
    Ami viszont fontos!
    Egy darabig eltartott amíg rájöttem, hogy hogy a francba dokkoljak vele (docking computer nincs hozzá alapból) egy szabvány űrállomásra.A helyzet az hogy van hely a korvetten egy db M5-ös kishajó számára.Érdemes megvenni, mert azt a 60 ezret amibe a legjobb felszereltségű M5-ös Discoverer kerül, már eltörpül az egyéb felszerelés költségei mellett.
    A lényeg, hogy be tudsz dokkolni a korvettbe a kicsivel és ugyanúgy "Freight Exchange"-el cserélsz a két hajó raktere között.Például mikor új lézert vettem a nagyra, fogalmam sem volt hogy hogyan teszem rá.Ugye ez nem fér be a hagyományos állomáskapun....Freight exchange és kész.Mindent azért nem lehet, de amíg nem szerzek egy docking computer-t (remélem itt is van,nem csak az Xtensionben) addig ez a jó megoldás.
    Sajnos nagyobb hajók nem férnek bele, pedig jó lett volna egy transporternek a hely.
    Mit is adnak még hozzá alapból? Hát sokmindent nem...Asszem rakétát is lehet rárakni, én még nem vettem. A raktér jó nagy, lehet szórakozni rendesen vele, de asszem a két 125-ös pajzs mindjárt levesz vagy 50 egyéget, de kit érdekel? Ez pedig, hogy engedélyt kérek a dokkolásra a saját hajómtól, hát ez aztán nagyon feldob. Én most maxra küldtem a sebességtuningot így 207-el tud menni ami azért nem rossz egy ilyen nagy hajótól. A többi cuccot (scannerek, trading sys.extension,stb) ugyanúgy lehet rá pakolni.
    Majd írok még bővebben, de megyek még pénzt keresni....
  • MrTressy
    nem az image file hibás volt clone cd-s x-threat van lejjebb ott az nfo
  • MrTressy
    hátha nincs más kénytelen vagyok én is leszedeni a lejjebb emlitett siteról...De csak sajna akkor még 1 nap
  • ShaiHulud
    gondoltam is hogy nem clone :\ ...nforcen fennt lenen ha lenne clone..
  • MrTressy
    eh valami fake xart sikerült leszednem audió cdnek látta az alcohol örültem neki nagyon
  • ronhaven
    Asmodeus vard meg mig ismet 20 felderitett szektorod, meg 10 hajod lesz,hogy akkor szaggat-e:)
    A patch crack nelkul nem valtoztat semmin.
  • Asmodeus84
    Na bazz, gépelni sem tudok...
    ... sebességet ...
  • Asmodeus84
    Üdv!
    Én is kipróbáltam az 1.1-es patchelt gamere feltenni az eredeti cracket:
    - a joybeállításnál továbbra is fagy.
    - az eredetileg corrupt savegameim maradtak.
    - DE!!! amikor új játékot kezdtem, teljesen jól futott. Ég és föld volt a különbség srbrsséget tekintve. Még Argon Prime-ban is! Az NPC szövegelésen tényleg javult egy kicsit.
    Szóval én reménykedem, hogy a patch megoldja a legégetőbb problémákat.
  • MrTressy
    nos még kb 2 óra és kiderül megy e a clone cds xthreat-tel az 1.1es patch :)
  • Titan
    Emléxem, hogy XBF-hez volt egy olyan image file(párKB volt),
    ami olyan hamis képet adott, mintha eredeti CD lenne az olvasóban!
    Nem lehet ilyet csinálni ??
  • Al Bundy23
    hát müködik, de ha megnézed, akkor az 1.0 vezio lesz igy :( mér én is proóbáltam de nyista 1.1
  • Titan
    Valahol olvastam, hogy az US pecs műxik Deviancos krekkel, de ez nem igaz!
    Valóban elindúl, de semmi javítás nincs benne...:(((
    Várjuk a pecskrekket...
  • Titan
    Én is akarok egy Centaurt!!!!
    Kérdés: Mikor megveszed, akkor milyen felszereléssel adja???
  • CarajoEsp
    Én meg most is azt tanulom épp silabizálom mit írhattak.
    Ja ne Znaju sto lubit:((
  • kisviku
    Hú de rég volt amikor oroszul tanultam!
    Még az olvasás valahogy megy, de fingom sincs mit akarnak....

Na mindegy, én is körülnézek crackelt patch után...
  • MrTressy
    Itt van orosz barátaink okulása szerencsére az a rész pont angolul van középtájt nézegesd
  • MrTressy
    dir rassan frendnek sikerült ezzel a változattal használni az 1.1 es patchet bár ö kiirta cdre.Valami speci mód bekapcsolásával ha nagyon nem hiszed meg keresem
  • [VS]Thomas
    közvelten link
    /disk1/GAMES2/GAMES/X2.The.Threat.CD1.Clone-Cyclone/
  • [VS]Thomas
    S.O.S
    Tdom nem illik reklámozni de itt http://freedom.warez.hu/ megtaláltam a clone cd-s verziót
    Elkzdtem húzni de hát a 8k :(
  • Dns5000
    Lassan 1 hete lesz mar pach es crak meg sehol, hat mi van itt kerem?
  • antijedi
    nem biztos hogy az javitani fogja... :P
  • MrTressy
    1.1 es patch törten ami még nincs
  • Sephi
    Aha sot nekem most le is fagyott a gama ugy hogy reboot kellet... valaki tud valamit ellene ?:(