6542
  • Bazooka
    Csak hogy bővüljön az adatbázis. Én MSI-vel írtam ki és azzal sem megy. Felismeri meg minden de lefagy.
  • ShaiHulud
    nekem philips van azzal irtam ki..de nem olvassa be :( bar meg kene probalni 2 vagy 4 szeresen is megirni hatha akkor jobb :)
  • ShaiHulud
    jah es catalyst 3.7
  • ShaiHulud
    nekem radeon 9700 van es siman szalad...no problema.
  • Al Bundy23
    nekem egyszerüen nem hajlandó megirni, vagyis megirja de nem olvasható. Egy sony iróval próbáltam, most egy philips jön majd, ha azzal sem megy akkor szepuku..
  • Titan
    Sajan azt így nem lehet! Csak egy saját bázishoz lehet hozzárendelni a hajót...:(
  • [VS]Thomas
    Jelentem van plextoron kívűl is élet :) a Teac 52x író is megírta jól és olvasható is, de a Pioneer 106 DVD-RW álltal megírt lemezt semmi sem olvassa.
  • gyozo
    Ja és egy kérdés, ha csak hajóm van, de nincs bázisom, akkor nem lehet ráállítani, hogy kereskedjen magától? A command consolon van Trade, de szürke alatta minden. Az oktatóban creditet kellett adni a bázisnak, szimplán szállítóhajónak nem lehet?
  • gyozo
    Találkozott már valaki olyan fagyással, hogy a betöltés után látszólag elindul, és utána fagy meg mindig, de teljesen, az egész gép, nem csak a game, sőt néha ha visszabootolok, még a hang is némítva van?
    Rohadtul dühít, mert éppen kezdtem pénzt keresni. Elvállaltam egy munkát, amiben időre kéne enegria cellát szállítani, és egy köpésről kell hozni, és majd dupla áron veszi a cuccot.
  • MrTressy
    na hamár bisznisznél tartunk.Érdemes sztm meg látogatni a weapon component factoryt.Mert ahogy nézem a raksi gyárakba nem szállit warhead-et az ai konkurencia.Vagyis a ahol csinálják mindig fullon van és ahol meg kéne ott meg nincs és egy nagyobb hajóval egész szépeket lehet kaszálni egy kanyarral
  • MrTressy
    köfi de kb 50 órát xtensionoztam az xthreat elött
  • kisviku
    Hmmm, nekem van egy silicon mine-m az Ore Belt-ben (64 yield-es aszteroida)ez 1 p 14 mp alatt termel ki 2 egységnyi Silicon Wafert kb 45-50 egységnyi Energy Cellből.
    A lényeg hogy dugig tömöm Energiával mint a másik bányámat (az egy Ore) és aztán elmegyek körülnézni.Mire visszaérek, kb. 30-50 ezer credit vár...jó ebből mondjuk egy tízes az Energy Cell, de azért nem rossz.Ha meg nem akarnak venni tőled, akkor te vidd máshova vagy "Sell ware for best price" paranccsal vitesd egyik hajóddal.

A helyzet hogy most lépek vissza a játékba, mert már lassan habzik a szám ettől, és nem bírok egyszerűen ennyit előtte ülni... lehet hogy hamarosan valami rohamom lesz... :)

Ja még egy dolog.Érdemes megvenni az Argon Law Enforcement...szóval az engedélyt hogy mintha rendőr lennél, mert nekem egy szétlőtt unknown enemy ship után, minden egyes külön darabjáért 500 creditet utaltak át!
    Tudod, az a lila szar amibe ha belelősz 15-20 darabra esik szét és mind lő rád....
    Megyek, megnézem a Paranidokat...
  • MrTressy
    pedig tényleg :o.talán még a silicium waffer amivel lehet jókat biszniszelni
  • Titan
    Ez tuti??!! Ne már! Így is elég nehéz profitot termelni!
    Csóró hajóimat így is állandóan tizedeli az alien...:(((
  • Al Bundy23
    na kiirtam uyg ahogy irtátok, de semmi, még a cd-t sem ismeri fel a drive :(
  • MrTressy
    Hát el kell hogy keseritselek mert az energy cell eladási és vételi árát szükitették .Most minimum 9ért veheted és max 23 ért adhatod el...
  • MrTressy
    az aus patch nem securom 5.03mal van védve hanem egy starforce nevezetüvel
  • DobiSoft
    Az a sok szöszmötölés kb 5-10 másodperc
  • DobiSoft
    ja és a legfontosabb, ki kell tiltani valamivel (célszerű az Alcohollal) azt hogy fel tudja a szoftver olvasni az ATIP-ot (ne tudja azt azonosítani hogy CD-R vagy CD-RW van a drive-ban)

Alcohol: Emulation -> Ignore Media Type beikszelve.

• DobiSoft
    a sebesség nem is annyira lényeg mint az hogy egy tisztességes drive kell hozzá. Azt meg úgy hivják hogy Plextor. A legjobb egy Plextor Prémium, de az előtti irók kb úgy 40x-ig (talán még jó a 24x is ) meg az új DVD írók azok abszolválják a problémát.
  • ShaiHulud
    mondjuk en 16xosan irtam...utana irtatok hogy 4szeresen kene :D na h meg nem plextorom van hanem philipsem
  • ShaiHulud
    wrong disc inserted :(
  • ShaiHulud
    mennyi az a sok ? mert nekem mar vagy 4 perce szoszmotol:)
  • Titan
    Azé' remélem lesz majd egy tőrt exe is, és nem kell így szorakozni...
  • DobiSoft
    :)
    csak azért nem lehet használni installra a CD-t mivel a TwinSector-os megoldás fizikailag rosz CD-t eredményez hiszen itt lesznek ún. Twin (iker) szektorok melyeknek a szektor címe és tartalma megegyezik. de ezzel a módszerrel lehet "emulálni" a gyárilag elrontott master által okozott olvasási sebesség ingadozást. És ez az alapja a SecuRom "vizjel" technológiájának. Tehát a CD-csak jáccani jó ami rajta van az szemét.

• MrTressy
    Amúgy csak az us patch van védve securommal.Az aus patch bár szerencsére minket nem érint egészen másfajta védelemmel van ellátva.A mocskok :)
  • MrTressy
    ugyan ezt irtam neked msgbe :)
  • DobiSoft
    no kérem a nyerő kombináció a következő:

Alcohol 1.4.7 build 1005

Plextor PX-708A DVD+-RW

TDK Metallic 40x 80 perc

Irás mód: SecuRom New csak az enable buffer underrun van beikszelve

Amikor rákérdez hogy mi legyen a TOC-cal akkor az első (recommended) opciót kell választani
    4x sebességgel kell kiírni.

Induláskor sokat szöszmötöl a CD-vel (ugyanabban a drive-ban kell lenni ahol irva lett). DE UTÁNNA ELINDUL !!!

Hajrá Sony lehet gyártani a következő Securom verziót.

:))
  • DobiSoft
    Tressy
    Olvass privit.

• kisviku
    Hm, látom mindenki próbálkozik a cd írással, stb.Én azért még megvárom a végeredmeényt, nem idegesítem magam.... :)
    Viszont jó hír (számomra), hogy sikerült túljutnom Antigone Memorial-on.
    Namost, kérdésem: Érzékényen érinti a játékot ha nem veszek M4-es vadászt, hogy a Jumpdrive-ot rárakják? Mi van, ha csak "simán" elmegyek a jó öreg Centaurommal a Paranidokhoz?

Jaj, csak még mindig de messze van a Titan.... még 60-62 milla....
  • MrTressy
    LOL
  • Bazooka
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Szopat! De nem hagytam magam letöröltem :)))
  • MrTressy
    Lehet talán az iród nem szereti én egy plextorral véstem ki.De jobb lenne inkább ha ujrairhatós cdvel próbálkoznál...
  • MrTressy
    elvileg a simával kell én azzal csináltam
  • Bazooka
    Van olyan is hogy Securom New meg Securom New v4.x. Ez a 4.x-el is ki lehet írni?
  • Bazooka
    Már 3 cd-t elfogyasztottam :( Esetleg ha lassabban írom jobb lesz vagy kell még valamit bekapcsolni az íróban?
  • MrTressy
    nem tom mi lehet az oka...
  • Bazooka
    Tressy nekem nem megy. Felírom ahogy le van írva de nem megy. Nekem már 2%-on lefagy. Ha deviance -t indítom és ez bent van a meghajtóban szintén lefagy :((( Valami ötlet?
  • MrTressy
    persze hogy próbáltam azzal kezdtem...
  • [VS]Thomas
    Értem én tressy de ugye tudod hogy az alcoholnak is van virtual drive-ja, azzal probáltad ?