6542
-
REDBUG #451 Sziasztok!
Két napja kezdtem a játékot és nagyon-nagyon bejön!
Szeretném a segítségeteket kérni: nem tudom hogyan lehet a frissen letett első bányámhoz kereskedőhajókat venni. Áll a bánya, mivel nem jövök rá a dologra. Előre is köszi a segítséget. -
Repiv #450 a crackolt patch tuti kintlesz utánna elég hamar max 1-2 nap legrosszabb esetben a gamecopyworld-on, de szerintem akinek meglesz hamarabb ugyis belinkeli ide. -
kisviku #449 Szokták mondani, hogy a pénz pénzt szül.Kicsit játszani kell és egyből összejön a lóvé.Na nem egy titánra mindjárt, ne legyünk annyira telhetetlenek....
Viszont ha szépen építed iparmágnás karrieredet, akkor meglátod milyen jó lesz.Vagy "kalózkarriert" játszva is összejöhet egy s más.Meg ahogy lejjebb írtam amikor még az első fagyás tapasztalatok jöttek, én nem csítelek, mert nem akarom már az elején lelőni a poénokat és nem akarom elveszíteni az élvezetet sem.
Újrakezdtem én is, nagyon nehéz döntés volt, de talán így nem fog annyit fagyogatni.
Mellesleg érdemes kikapcsolni az autosavét és akkor csak te tudsz menteni.Egyelőre jól állok, még nincs baj.
Más.Namost, ha kijön a peccs,akkor azt ki tudja majd letölteni.Úgy tudom hogy csak regisztrált játékosoknak megy a letöltés.Ja és lesz e belőle crackelt patch? Mert ugye anélkül lehet hogy szart sem ér.... -
Repiv #448 tényleg inkább az minőségbiztositás, logikusabb is.
bocs hogy hülyeséget irtam. -
#446 :) bár kiprobáltam nem valami strapabiró ez a titán:) egy ilyen hajónalk az a minimum hogy átgázol bármin, erre meg egy nyamvadt terracorp hq simánt utat áll :)))azé nem semmi hogy a colossusba 130!! vadász fér!! ecsém 3-4 ilyen carrier aztán kö kövön nem marad :)alig várom már a patch-et..hoyg folytathassam máááááááá -
#442 n inkább azt mondom hoyg már igy is késett :) -
#441 nekem is ien karim van alapon küldve, de fagy :) Már csak a patch-be reménykedek. Na de nem birtam ellenállni, és kicsit csaltam pénzügyileg (persze csak kiváncsiságbol) és épitettem egy flottát :) 3 colossus, 3 titán, és 50 nova. Hát igy nem igen kellett félnem senkitöl :) félelmetesen jó érzés igy vezetni egy flottát.Csak tudnám hoyg rendes gamázással mikorra jön össze ennyi lové, amennyi erre kell?!?! szinte sose.. -
#438 Hurrá!
Akkor jövő héten már talán játszani is lehet vele -
#437 Na, jah!!!! -
Repiv #436 épp ideje... -
Repiv #435 ETA: Estimated Time of Arrival (asszem) - érkezési idő
QA: Question-Answer - valami kérdés válasz, de hogy mire vonatkozik azt nemtom
amit leirtál az azt jelenti hogy most a hétvégén jön a patch -
#431 DETTO.. ÉS elég régota nem mentettem :(
pont üzembehelyeztem volna legfrissebb Ore mine-om. :( szal frankó nem tudom mér baszták ezt el, azét tény hogy igy kiadni egy gamát.... -
Pöty #429 Én viszont eladtam, de ugyis egy novát vagy hasonlót akarok venni, addig nem megyek tovább.
Érdekes hogy az Ore-beltben cirkálok lassan 1.5 órája profitot csinálni, és az idegenek nem támadnak meg, mégha szemberepülök velük akkor sem. Igaz se pajzs se fegyver nincs a hajón... :) -
#428 eh hazudtam nem is ore mine hanem silicon..az ore mine lesz a köv befektetés. -
#427 oke ezt tudtam de késön :( msot meg mar nem akaro m ujra kezdeni..és pár pill és üzemel az elsö Bunderátor's Ore mine:)) majd veszek egy másik scoutot. jaaaaaaaaaaa nem adtam el, a rossz kimentésben volt eladva.most jutot eszembe :) szal megvan még... eh leköti a figyelmem a csencselés :) -
MorGanN #424 Olvass egy kicsit vissza. Mindenképpen valamilyen bányát (silicon, ore) javaslok. Ore Belt nevű sectorban találsz jó kis asteroidot mind silicon-hoz, mind ore-hoz. Bővebben lentebb találsz info-t. -
#423 ez igaz :)na de nem ezzé volt a szakitás :) de igy most jo, na de ne firtassuk itten a társas életem :) me ez itten kérem nem erröl szól :)Na eladtam a ratyi kishajómat, és méár csak a transporterrel nyomom..most gyüjtögetem a lovét egy bányára...a kérdés: MElyiket érdemes venni kezdésnek? -
#421 Nem lehetetlen!!:)) Az Én feleségem már 7 éve elviseli, hogy itt ülök órákat a gép előtt! Hála istennek a két gyerek még kicsi, hogy kitúrjon(4 és 2), de szerintem sokkal jobb, mintha a kocsmában butúlnék, vagy a cimborákkal a ribancokat kergetnénk.... -
#419 már megy a nagyüzeni seft :)köszi srácok!! nah back to buisness :) -
Pöty #418 Hát igen... azok a régi szép idők mikor még volt tengernyi időm játszani... manapság ha 2 óránál tovább le tudok ülni k-va jó napom van! -
Pöty #417 Sose tudhatod mikor cseszi el. Bár a hivatalos fórumon azt irják hogy ez nem minden konfigon esik meg. Csak visszatöltéskor derül ki, ha sokat mentesz de nem töltesz vissza nem esik meg... :)
-
MorGanN #416 Jaja. Ez a legjobb megoldás. Nekem 10 slot-om van erre fenntartva + egy-két nagyobb biznisz utáni plusz mentés. Ahogy beérek egy állomásra --> save.
Nekem sohasem fordult elő ez a "fagyás" dolog. -
#415 okey... rádumáltál :) megfejtem...talán van még ilyenem mentésem. Azé ez a gama rádöbbentetrt hoyg miylen jo is hoyg szakitottunk asszonyal :) legalább van idöm ebben a fasza kis univerzumban seftelni :))) szal midnen jóban van valami mégjobb is ehehehehe..bocsi az offért :) -
Pöty #414 Egyébként ritka eset de előfordul. Velem eddig csak egyszer esett meg és szerencsére volt egy félórával korábbi jó mentésem. Azóta se történt ilyen, de nem adok lehetőséget neki! -
Pöty #413 Ha visszaolvasnál láthatnád hogy ez azért van mert a game korrupt mentést csinál és azt visszatöltve fél percen belül lefagy. Keresned kell egy régebbi állást ami megy és okosan rendszeresen 4-5 helyre menteni felváltva majd ha abbahagyod a játékot 2-3x elmenteni hogy valamelyik biztos jó legyen mire újra belépsz! -
MorGanN #412 Én is energy cell biznisszel szereztem meg a pénzt a bányáimhoz. Szerencsére a kalózok engem még sohasem bántottak, de az idétlen alien-ek tisztára blokád alatt tartják a 2 bányácskámat. Kénytelen vagyok kommandózós, sunnyógós módon hazavinni az e.c. szállítmányokat :) -
#411 kilépni nem lépett kis sose deskre, nekem szimplán megfagy a hanggal együtt :) És nem szivesen kezdeném ujra mert ennyi gama után. Amugy kereskedés szinten azt csináltam csak hogy energia cell-el nyomultam full rakomány 6-7ér megvesz 22-25ért elad. Amikor a rendszerben vételi ár fel, eladási le, tovább álltam. Ez elég szépez hoz..na ha nem fagyna..szal eddig itt tartok, se bányám se semmi, csak a 2 ratyi hajo azt csokolom, de akkor is nagyon élveztem a seftelést :)föleg miko kiszagolták a kalozok hogy fullos a rakományom azt jöttek volna levadászni hehe na akkor jumpdrive azt báj-báj pájrétsz :) -
#410 Természetesen nyomjuk az ilyen gamát, hiszen ilyen nem igen volt. A freelancer ehhez képest csak kis zupa mario volt :) Csak ne fagyna ki 20 mp után miután kidokkolok :) pedig már olyan jól beindult a "MOBIL SZATÓCSBÓT-om" :) -
#409 Attól még külföldről meg lehet szerezni a játékot...:P -
MorGanN #408 Azért ez a fansite elég érdekesen hangzik. Európában az X2 hivatalosan februárban fog megjelenni (legjobb tudomásom szerint). -
#407 Hehe olvastam az index fórumát! Nagyon pörög és készűl egy fansite is!!
Szívesen hozzászólnék a témákhoz, de a régi jelszavamat elfelejtettem, és az új regisztrációm nem igazán akar műxeni, mert az a szar mindig behal...:(( -
MorGanN #406 Ravasz! Ezt én is kipróbálom
Köszi. -
MorGanN #405 Azért amint látod, nyomjuk egy páran. Bugosnak bugos, de játszható. Amióta sűrűn mentek, azóta nem is lép ki a desktopra sem (nálam). -
#404 hát ez bakfitty :(( nem hajlandó menni, tetves bugos gama. Amugy istentelenül kiráy lenne, de ez iyg egyenlöre értelmét vesztette...majd hja jön a peccs akkor folytatom...ha megy.. -
#403 na jelentem nekem is fagy :( mindig máshol, de általában mindig a legjobb profitot hozo biznisz közben:(((
szal akkor teendö? Del, vagy várjunk peccs? :) -
kisviku #402 Kuncogva olvasom a joy-os játékosok hozzászólásait.
Hát ige, az előző részeiren is ugyanez volt a probléma, akkor még én is joy-aél nyomtam (gravis analog pro) de aztán ez a balra húzom, megállítom és ő forog tovább.....hát ez aztán betett.Maradok a billentyűzetnél, végülis a Freespace részeket, a Freelancert, és az Independence War-t is billentyűzettel nyomtam végig....
Szokás kérdése. Nos, mivel nem sikerült életre keltenem "lefagyó" állásomat ezért újrakezdem....némi pénz csíttel, de lehet hogy anélkül.
Nagyon bánt hogy nem megy, egyszerűen kijövök az allomásomról és fagy.Végül is tél van...
-
MorGanN #400 ??? Nem egészen értem a kérdésedet. A joy világ életében úgy működött, hogy elhúzod balra, akkor balra kanyarodik. Ha jobban húzod, jobban kanyarodik. Amikor visszatér alappozícióba, akkor nem fordul tovább. Az egérnél nem tudom, hogy van e ilyen, mivel joy-al játszom.
A force feedback pedig úngáriseul "erő visszahatás". Nem játszottál még ilyennel?? Ha mondjuk nekimész valaminek, akkor a joy megrászkódik. Olyan érzés, mintha valóban nekimentél volna. Más szimulátorban (IWar2:) pölö a különböző fegyverek különböző erővel 'rázzák' meg a kezedet. Valami fenomenális élmény, amikor a gépemre szerelt 4 gatling ágyú köpi az ólmot az ellenre, miközben minden egyes lövést szinte a mellkasomban érzek. Ha még nem volt hozzá szerencséd, mindenképpen próbáld ki.
Lehet szólni a Jézuskának, hogy lepjen meg egyel :) -
#399 Ehh...force feedback??
Ezek szerint úgy nem lehet beállítani, hogy ha Én x helyre húzom az egeret, akkor csak addig fordúljon és ne tovább????
Áááá...ennyire joyra van kihegyezve az irányítás?? -
#398 Ez jó kérdés! Nekm is mindig leszedik az alienek.... -
MorGanN #397 A DEADZONE a joy-on a deadzone... Húúúú, de megmagyaráztam.
Szoval az a terület, ahol még nem érzékeli irányításnak a joy elmozdulását. Jól jöhet nagy buli után reggel fejfájósan remegő kézzel való játékhoz :))
A Child...budybuilder pedig a force freeback erejét szabályozza.
Szerintem is el van cseszve valami az irányítással. Ez a force feedback dolog bennem olyan érzést kelt játék közben, mintha a program a kijelölt cél felé akaná tolni a kezemet. Illetve néha a hajó forgolódás közben olyan orsózó mozgást végez, amire én nem adtam utasítást. Olyan, mintha valami 'auto-levelling' lenne, és néha beigazítaná a halyót, hogy a lefelé valóban lefelé, a fel pedig valóban fel legyen. Tisztára elszédülök tőle...