6542
-
MrTressy #713 mondjuk lehet ja :o -
DobiSoft #712 Bocs Blindwrite 4.3 vagy ÚJABB !!
Nem ittam még elég sört és kissé félrebeszélek. -
DobiSoft #711 No tehát nem muszáj a legdrágább írót beszerezni ehez. Néhány tipp.
Aktuálisan a legjobb SecuRom másolatot a BlindWrite 4.3 vagy régebbi és egy Plextor Premium író páros tudja gyártani. Ezek úgy tudnak írni, hogy szinte minden olvasóban sikerül a CD-t eredetiként autentikálni a SecuRom védelmi modulnak. DE EZ SEM 1:1 másolat!!
1:1 másolatot a SecuRom-ról nem lehet csinálni.
Jó irók ezzel foglalkozó Fórumook tapasztalatai alapján.
1. Plextor Premium - legújabb firmware
2. Egyébb plextor iró 24x - felfelé legújabb firmware
3. LiteON 24x felfelé legjobb a 52x olcsó és sok esetben jobb mint a plextor, bár a prémiumot nem veri
4. lehet még próbálkozni az ASUS, MSI, TEAC,LG (ebben a sorrendben) márkákkal mert már volt akinek sikerült működő másolatot gyártani velük.
5. A többi típus felejthető
Ja és még csak annyit hogyha egy haver, akinek van plextor prémiuma kiirja neked, akkor a te olvasód nagy eséllyel fogja olvasni úgy ahogy a SecuRom szeretné. Csak az ATIP-ot ne felejtsd el elrejteni valamilyen utility-vel. (CloneCD, Alcohol etc.)
-
MrTressy #709 lasertower factoryhoz a hozzávalók:
-
MrTressy #708 bla sokat na -
MrTressy #707 hát úgy tünik vannak urak akik sokát játszanak ezzel a gémmel sajna hogy én még csak 2 db gyárral büszkélkedhetem -
kisviku #706 Jaj, még egy kérdés.
Ugye a sztoriban benne van, hogy nem árt, ha a Paranidokkal jóban vagyunk.Javasolták, hogy mielőtt azt a Low Frequency...akármit felszedem, írtsak ki egy pár kalózt.
Namost én találtam egy Pirate Base-t Paranid Prime mellett jó sok kalózzal plusz az űrállomásuk.Én szépen leszedtem a Lasertowereket először, majd kb 20-an nekem estek egyszerre. A kis Argon Centauromnak a pajzsát még feléig (!) sem tudták levenni pedig mondom, egyszerre vagy huszan lőttek.Mindent kinyírtam, kapom közben az üzeneteket, hogy a Paranid uralkodó így hálás meg úgy, hát úgy gondoltam szétlövöm az állomásukat is. Szétküldtem az egészet így a rangom Commodore, a kereskedelmi rangom már amúgy is Privateer, viszont az elutasítottságom csak 40 %-ra esett vissza a 100-ból.
Vajon még sok ilyet kell írtanom?
Nem is szaporítom tovább a szót, megyek és végzek az összessel.... -
kisviku #703 Tudja valaki, hogy a Lasertower Factory milyen nyersanyagokkal dolgozik? Tegnap este elalvás előtt jutott eszembe, hogy milyen jó lenne vennem egyet... :)
A Paranid Prime shipyardon árulják, asszem 1.2 milla de szerintem nagy bizniszt lehetne csinálni.Mivel 1 db lasertower kb 180 ezer, ezért 10 db már be is hozta a gyár árát. Ja, és hát meg van oldva a védelem is....
-
Bazooka #702 Hát dumált hozzád egy npc és egyszerűen lefagyott az egész. Egyébként fagyás előfordulhat "húzott" gépeken is én most visszavettem mindent. Illetve nem is kell úzva lennie ha nincs kitisztítva a prochűtő akkor is előfordulhat. Pl A Zalman szép meg jó de 2-3 fónaponta ki kell tisztítani mert teljesen elzáródnak a portól az alsó légutak. -
Bazooka #700 Na! Akinek a hangok miatt fagyott: Uninstall minden kodek csomag amit feltettél és csak a hozzá adott playert instaláld. Nekem eddig totál fagyott, most meg lás csodát tökéletesen megy. Az 1.1 persze még mindig nem de ahogy néztem akkora nagy bugokat nem javítottak, viszont tudok játszani, amúgy is az energia cell bizniszt nyomtam amit ha jól hallottam az 1.1-ben jól elbasztak. -
#699 já já, nem is "lebaszásként" irtam, csak már ez a felgyülemlet elvonási tünet :) na nem baj x2 helyett marad a bejgli :))))))))))) -
gyozo #698 Roger
Mondjuk a kérdőjelet azért odaraktam mentségemre legyen mondva -
Repiv #697 meg a doksiban is benne van nagybetükkel, hogy nem működik mountolva -
#696 talán azért mert a legujjabb dameon se tudja még a legujjabb securom védelmet nem. Hát nyilván ennyire hülyék nem vagyunk, hogy ha ilyen eccerü lenne,itt szopjunk vele... kápis? -
gyozo #695 Nem étem, emberek, miért kellene kiírni, daemon tools nem huzza be, annak meg lehet adni securerom emulációt, ha jól rémlik? -
#694 azé jövök sürün :) hátha esetleg lesz valami uj 5let vagy esteleg egy link a krekkhez :) addig meg nem x2-zöm. Addig maradok az America's Army-nál :) -
MrTressy #693 ua ez a helyzet az df4el is ahhoz sem kell crack müszik a gyári update simán -
MrTressy #692 én most a patchekröl beszélek az cdkey ellenörzés az megint más tészta -
#691 Pardon, az OFP esetén a védelem lényege nem az, hogy jó CD-keyt adjál meg, különben a FADE fog halálra szivatni a patchek feltétele után? Anno mi simán NERO-val írtuk az OFP CD-ket, egy teljesen átlagos LG 4x CD-íróval. Vagy ez a kombo is képes volt az akkori SecureROM-ot kikerülni? -
MrTressy #690 -
#689 hát akinek meg nincs 50 ezres cd iroja az rohaggyon meg, világos..nekünk marad a kikurt krekkre várni, ami azthiszem sose fog megjelenni sehol :( na ennyit az x2-röl....delete.. -
MrTressy #688 Hát nem árt beruházni egy jobb iróra lásd plextor én is anno 1 éve pont ezért vettem ezt a tipust mert tudtam hogy képes securom védelmet kivésni.Az Clone cds ofpmre is simán rámászik a gyári patch nem kell hozzá törés -
DobiSoft #687 Hali,
Mindenkinek ai sír hogy nem sikerült a CD-t kiírni.
Ez nem direkt kibaszás velük szemben. Akinek sikerült, annak mázlija van. Ahogy mondtam csak igen jó és preciz drive-okkal lehet ezt megtenni 4x-8x sebesség mellett. De előszörre érdemes mindig RW-re írni mert akkor kevesebb lesz a selejt.
Akit érdekel a technológia ,amivel meg lehetett szívatni a SecuRom hitelesített hipertitkos CD gyártósort, az kattintson ide. http://kickme.to/blackcheck
-
#686 TNX! Ön egy Úr! -
kisviku #685 Várjál, ott még nem tartok, pont előtte vagyok.... :)
Eddig még csak most megyek a frekvenciás készülékért, de sietek, azt' meglátom mit tudok segíteni. -
#684 A BF mellett nem sok játékra jut időm ( kerek-perec max 2-3 volt eddig ) , de ez köztük van és folyamatosan olvasom a topic-ot a fejlemények ügyében .
És kössz mégegyszer . :) -
#683 Srácok !
Az index fórumán találtam az alábbi linket , ahonnan hORK-nak köszönhetően letölthető a TELJES X2 MANUAL !
Szóval töltsétek le IDE KATTINTVA ! -
MrTressy #682 Kölcsön kenyér visszajár -
#681 #675 PLZ! -
Repiv #680 ja és igen köszi mindenkinek aki leirta ide a tapasztalatait! -
Repiv #679 ugynézki nekem is jólett és 1.1-en működik, de a zene még mindig csak csiripel :)
a savegame file is csak 10 megával lett kevesebb.
8x-an irtam rw-re plex-el és egy másik plex olvasóban működik, de pio dvd olvasóban nem. kiakasztja a gépet. -
#678 MrTressy !
Köszönöm ! -
Bazooka #677 Lenne egy kérésem. akinek nem akad a hangok miatt az nézze már meg a vezérlőpult-hangok-hardver-audiokodekek nél hogy mik vannak fent illetve mik nincsenek. Szóval egy lista kéne hogy milyen kodekek vannak fent. -
#675 Skacok a történetben ott tartok, hogy jóba lettem a kis pondrókkal és kaptam egy alacsony frekvenciájú műszert, követtem a kis ribancot a világ végére, lenyomtam a roszfijukat, jött egy MAMUT bepakolt és elvitt valami hajót...most beszéltem az Argon Prime-ban az ARGON ONE-nal és valamit az Ore Bellt-ről makogot...sajna angol nyelvtudásom, nyente, így miről van szó eddig??Mit kell csinálnom? -
#674 Fullon van...:(( -
MrTressy #673 ej ej mi lenne ha már végre a játékról is lenne szó nem csak a sok technikai kérdésröl... -
MrTressy #671 tegyél fel a hajóra rudder optimationt vagy hogy hivják akkor irányithatóbb lesz nem fog annyira késni az irányitás -
#670 Kész eldurrant az agyam....joy nélkűl egyszerűen nem lehet ezzel játszani???!!! Össze vissza megy, nem lehet irányítani, bill.el, de egérrel se...bahh
Teljesen rá vagyok utalva a compjúterre, ami...hát...hagyjuk...talán majd a script editorral lehet valamit okoskodni, hogy egy kicsit intelligensebb legyen, de addig, asszem parkoló pályára rakom a gémet...
Kellett nekem új gépet vennem! Ezen meg nincs game port, de van kb. 6 USB-m! Hurrá! A joyom meg itt figyel, amit max a seggembe dughatok...
Nincs valakinek egy porosodó PCI-os hangkarija??!! Olcsóért vagy esetleg ajándékba?:)
Ehh...mind1!
Vett már valaki CristalFabot? Mik kellenek a gyártáshoz és mennyi?? -
MrTressy #669 naja nekem sem olvasta be a plextorral kiirt cdt -
#668 hát én 4x-esen irtam. Na mind1 asszem nem hergelem magam tovább ezzel a szarral. vagy lesz krekkelt peccs vagy letörlöm a rákba...