6542
-
MrTressy #569 amúgy ha valaki nem tudná shift+d az az "autopilot" ha sima útvonalrepülés kell ahhoz nagyon jó.Kijelölöd hova akarsz repülni shift+d és még be is dokkol .Lustáknak (nekem) feltétlenül ajánlott -
antijedi #568 intronál nálam ia ez volt, ezt hivják ugy hogy a programozás csodája :P
elvikeg irtak lentebb valamit hoghy mi segit rajta de nekem nem javitott semitse :P -
#567 Na eloszor is feltelepitettem a jatekot. Mar az elejen gyanus volt hogy a logokat nem mutatta egy par ESC utan kaptam fomenut. Mat ott lasult minden es amikor elindittotam a jatekot az intronal ugy szaggatott mintha wegy PII-esen jaccanek 64 Sdrammal vazz...
En nem tudom en alitottam be valamit roszul vagy most mivan? -
MrTressy #564 kockulás rlz -
kisviku #563 Hát aszt hittem = Hoppá ennyire nem szoktam tévedni!
Helyesen: Hát azt hittem
Szorri, gyorsan írtam. -
kisviku #562 Elfelejtettem a jelszavamat úgyhoy más néven jelentkezek be.
A helyzet, hogy megvan az Argon Centaur. Mit mondjak, elég kellemes darab. Kábé 4-5 nap (4*24 óra) folyamatos játék után sikerült megvenni. Hát aszt hittem a szemem kifolyik a végére, és lehet hogy el kéne mennem egy szemészhez.... :)
A lényeg hogy még mindig nem sikerült rájönnöm (ennyi játék után sem!) hogy mi a francot kell Antigone Meorialban csinálni. Már odautaztattam az Argon Mammoth-ot és semmi nem történik.Lehet hogy el*tam?
Ugye mikor megkérdi az elején a spanom hogy mit akarok én a másodikat választottam, és egyszerűen nem tudok leszállni a bolygóra. Tudom, már valaki segített közületek, de még mindig nem tudom....
Mindegy, viszont a Centaur nagyon jó! Kis csatahajó és van hely rajta egy M5-ös (legkisebb) vadásznak. Dokkolni egyszerű, én először a freight bay-t akartam megkeresni, de bizonyos távolság után automatikusan berak a hajóra.Nekem nagyon bejön. 250 ezres pajzs, már a lézerem 25 ezres (nagyon drága volt) két fő ágyú és egy alul egy felül a cirkálón, tehát négy összesen.Isteni érzés hogy menet közben nem nekem kell irányítani az ágyúkat hanem lehet automatára is állítani. Mindig ilyenre vágytam, már a Tie Fighter korában akartam cirkálót vezetni, a Freespace-ben legálább parancsot adhattam neki, itt meg már vezethetem is! Isteni, megyek kalózokat irtani!
(jé időközben rájöttem a jelszóra) -
MrTressy #560 talán kis szerencsével holnapra meg is lesz és ki tom próbálni hogy tényleg müxik e az 1.1 es patch ezzel az isoval.Ha igen akkor megoldom hogy letölthetö legyen (: -
MrTressy #559 eseteg ha valakinek meg van a clone cd-s threat akkor nyert ügye van mert azzal müxik a gyári patch is igazából azt lenne jó meg szerezni és létezik is ilyen itt az nfoja -
Dns5000 #557 amugy jo otlet lenne ha lehetne az elejen karaktert valasztani , igy kulonbozo bonuszokat kapnal egyes kepezttsegekre, mint fejvadasz, kereskedo, bergyilkos, csempesz, kem, vallalat vezeto stb. kicsit rpgsebb lenne jo lenne -
Dns5000 #556 akkor mit lehet?
esetleg irhatnek egy nagyon bugos oprendszert es ezt par evente le kellene cserelni ugyanolyan bugosokra? ebben van am penz :D -
ronhaven #555 "amúgy is a nagy pénzek nem a bányában vannak"
De nem is a szallitasban -
#554 A lényeg hogy csak a szállítással is lehet szép pénzeket keresni nem kell bánya meg ilyesmi az elején, amúgy is a nagy pénzek nem a bányában vannak.
Igen ezt tudjuk, de az X2-ben nem lehet politikusi pályát választani -
#553 Crackelt patch-et akarunk!! MINDANNYIAN!! :) -
#551 Országotmat (szektoromat?) egy crack-ért... -
MrTressy #549 Hát sajna még az orosz barátaink se leptek mert tört exével -
ronhaven #548 Van egy Argon Nova L-em,2 Kristalyszedo a SPP-hez,(Dolphin,Mercury),egy SPP, 1 Xenon L, meg 2-3 kalozhajo.750ezer credit,nemsok,nemreg vettem meg a Novat.
Most kezdtem el kalozokat irtani itt-ott hogy megszeressenek a népek. -
#547 Jó kérdés! Próbálta már valaki???? -
#546 Na, Skacok!
Most jutottam el odáig a 2.ujrakezdéssel, hogy 2 bányám és 1 SolarP figyel a szektorban és van 1millerem meg 1 Mercury(Full-full), 3 express és nosztalgiából megtartottam a Discoverert!
A SolarP, a 3 express és az 1miller a mai nap termése, reggel 11óta!:)) Nem is olyan nehéz pénzt szerezni, ha tudod, hogyan kell!
Ti hol tartotok?? -
#541 ...és mennyiért nyomod az EC-t? -
#540 Jaja! Ezerrel! -
MrTressy #538 A patchet nem lehet leszedni a hivatalos honlapról amúgy csak olyan nyuzernek akinek van serialja.Mirrorok meg nincsennek.Más kérdés hogy én megtaláltam belinkelve egy orosz forumon megjegyzem egy kukkot nem tudok oroszul .De hamar rájöttek és leszedték a linket de már késö bánat nekik -
REDBUG #535 Hol tudom megnézni hogy az általam használt verzió milyen nemzetiségű? Remélem ma kint lesz a tört verzió is!
-
MrTressy #534 Us és AUSpatch -
MrTressy #533 hm már meg szünt mind1 átlinkelem magamhoz :P -
MrTressy #531 Itt az US és itt az AUS változathoz az official patch cracket még sajna vadászgatni kell -
MrTressy #530 Nah a patchot sikerült beszerezni de sajna törésem még nincsen hozzá -
Asmodeus84 #529 1 millióért? Egyértelműen az M3 osztályú hajókat. Nézd meg melyik mit tud, aztán válassz. Bár nekem lenne ennyi pénzem.
Hajók adatai -
REDBUG #528 Lehet hogy néhány fontosabb szektorban már portyáznak a Khaak-ok és leállt a termelés, vagy a szállítás. Vigyázz hogy hova küldöd a teherhajóidat. Én is így jártam, megjelentek ezek a k..va "TOBLERONE" hajóikkal és még csak a szektorból (Ore Belt) sem tudok elmenekülni, mert egyből kiszúrnak. Persze az Argon föderációs hadsereg sincs a helyzet magaslatán. -
#523 Tenkjúúú, harrower, tenkjúúú! Tenkjúúú.... -
MrTressy #520 hohoho remélem ez jön hamarosan 0-dayes cumóba... -
#519 Esetleg valaki, nagyjából lefórdítaná, mert szerintem velem egyetemben sokan vannak, akik nem nagyon beszélnek angolúl... -
#518 Jaja!!! EZERREL!! -
#516 Improved multi monitor support: Graphic cards with more than one monitor connected can open special resolutions which are two or three screens wide. These modes now show all menus on one monitor and allow configuring a second or third monitor to be used either for a wide angle view or for minimonitors. Such modes include 1+1 (secondary screen shows a "large" minimonitor), 1+4 (secondary screen has four minimonitors), 1+1+1, 1+1+4
To get access to mulitmonitor modes you can use a dual or tripple head graphic cards or turn on the "horizontal span" in the NVidia NView tool.
Added support for EAX (activate at startup)
Re-adjusted fighting AI: Ships fighting in remote sectors
Added slider to input settings for Joystick sensitivity
Improved quality of audio streaming
Improved loading speed of new sectors
Added technical details screen about ships when buying a new ship from a yard (open with "i" or "u")
Added various tips to help unexperienced players during the plot missions
Example: Wide stretch to 3 monitors
Example: 1 plus 4 mode on two monitors
Example: 1 plus 1 plus 4 mode on three monitors
BUGFIX:
FIXED: Support for some joysticks did not work.
FIXED: Crash in sectors with a distant laser tower (E.g Ore Belt)
FIXED: Memory Leak when leaving cockpit view could cause slow down of the game and huge savegames
FIXED: Possible hang of game in sectors with more than 40 free floating ware containers
FIXED: Possible hang of game cause by NPC trading.
MINOR FIXES OR IMPROVEMENTS:
FIXED: Wrong percentage display for fight ranking in player menu.
FIXED: Command Console for Fighter Drones.
Launching from docking platform should work better when using Joystick with throttle control.
Mouse hold feature deactivated for higher rotation speeds
Improved trading scripts for NPCs
FIXED: Under certain circumstances a second ship could not be controlled in a minimonitor.
Hit counters are now correctly increased for wide area and lightning weapons
Subtitles are now synchronous with speech.
FIXED: Some few NPC powerplants did not produce energy.
Changed behaviour of fights in non active sectors (sectors where the player is not currently in)
Changed price variations for many products slightly.
Changed the default configuration of S/M/L variations of ships sold in yards.
FIXED: Infomenu for astronaut called from property menu was incorrect.
FIXED: Racecondition in rare situation when entering a sector caused corrupted sector ships.
Changed behaviour of monitor activation. Now F4 does not turn off a running command automatically. To get manual control of such a ship you will now have to press "u" to turn off the command first.
FIXED: Incorrect handling of installed upgrades when taking over a ship.
FIXED: Sometimes the sector music was played incorrectly.
Changed: Building a station is now also possible from a TL ship freight menu.
Added an additional message before ejecting from a ship and before quitting the game. -
#515 Kijött az 1.1-es patch, DE egyenlőre csak a gyári CD-kulcsal rendelkező emberkék tölthetik le az egosoft honlapjáról.
Szóval most lehet malmozni, hogy legyen crackelt patch...
Amúgy a régi mentések megmaradnak, de azok első betöltésénél átkonvertálja a játék azokat, így betöltésik (csak a patch feltétele utáni első alkalommal) kissé tovább tart... -
REDBUG #514 Igen, ez még nagyon fontos! -
#513 ...és van a megadott paramétereknek megfelelő cuccos!(Engedélyezett ugrás, X Cr-ért) -
REDBUG #512 A "Buy for best Price" paranccsal folyamatosan kellene hoznia a cuccost, feltéve ha hagytál elég creditet a Homebase-en. -
#509 Sajnos még semmi hír róla, pedig patch nélkül én se kezdek neki... -
MrTressy #506 patch gyerekek van már?Kéne -
REDBUG #505 A Trade Command parancs alatt tudsz folyamatos parancsot kiadni a beszerzésre. A tapasztalatom az hogy szükség van mindkét Tradecommand software-re is. Persze tegyél le némi pénzt a homebase-re.