6542
-
ShaiHulud #910 meg nem volt europai megjelenes..az majd ha minden igaz csak februarban lesz:) most meg csak USA es AUSTRALIABAN jelent meg hivatalosan... -
stewings #909 Szevasztok.. 3 hete játszom az 1.0-ás X2-vel.Mondanom sem kell hogy fagy mint az állat.. Végig csináltam az összes kiirási módot de egyik sem hajlandó elindulni az 1.1-el.
Kérdés Hol lehet itthon MEGVENNI a GYÁRI EREDETI cd-t????
Már 1 pár boltban megkérdeztem. De úgy néznek rám mintha kinaiúl beszélnék. Köszi az Ötleteket. -
MrTressy #908 Átkapcsoltam csillag térképére és kizoomoltam a home billentyüvel és nyomtam f9et :).End-el lehet visszazoomolni -
Repiv #907 én néhány dolgot nemértek:
van egy hajóm ami elég erős és beállitottam neki hgoy lője ki az összes enemyt beleértve a kalózokat is akkor azok után miért nem kapok kreditet?
miért van az hogy néha ugyanez a hajóm csak 18-al megy, holott tudna 167-el és ha átküldöm egy kapun akkor utánna helyrejön. ez lehet hogy valami bug?
Peppuu:
hajót elfogni ugy kell hogy majdnem teljesen szétlövöd. Mikor már a hull-ja majdnem 0% akkor van esélyed rá hogy kiugrik belőle a pilóta és tiedlesz a hajó. Még csak kalózoknál láttam ilyet.
tressy:
hogy csináltad azt a térképet oda a képre? -
MrTressy #904 Aceela's Beacon nevü helyen van egy 25 mw pajzsgyár.Itt a kép jobb szélén van.Legegyszerübb megtalálni hogy ore belttöl mész egészen jobbra.Persze kell kerülnöd,mert közvetlenül ore belt után 1 ugrásra nem lehet tovább menni.Itt ore belt a kép baloldalán középtájt van.
-
DobiSoft #903 Hát EXI próbálkozz, én is fennt vagyok a DC-n (Camelot) és ki van osztva az CLone :) -
Bazooka #902 Help! Hol lehet 25MW-os pajzsokat venni? Van valami titkos argon bázis de sehol sem találom. -
kisviku #900 Hmm,ez valóban érdekes.
De emlékszel arra milyen volt a "nem hivatalos" X és Xtension? Én nem tudom hogyan oldották meg a németek/stb, de nekem állandóan kilépett, pedig tört volt, mondta a kellemes női hang hogy "Xtension could not verify the .EXE..." asszem valami ilyen volt a duma.
Jó persze igazuk van, de akkoriban nem is lehetett itthon kapni egyik részét sem.Na jó talán a sima X-et.Tehát te hiába akartad megvenni, nem tudtad, mert a köcsög magyar boltosok a "milyen játék?", "mi a címe?" , "sose hallottam róla" kifejezésekkel utasítottak el....
-
KeviN #899 Hello ! Valami public helyre nemtudnad felrakni (a BWA file-t es a BWS-t)? Mert az en emailem sem fogad ekkora filet, es en is szeretnem elvezni a peccs elonyeit :) Raadasul meg be is vagyok korlatozva (chello karacsonyi lepetese), igy eleg hosszu ido lessz mig leszedem :(
Jah es kellemes unnepeket mindenkinek :D
Udv : KeWiN -
#898 Azon gondolkoztam (mint laikus), hogy ha az 1.0-ás exe-ét fel tudták tőrni, akkor ugyanaz a szisztéma alapján a pecs exéjét miért nem lehet feltőrni??? Más a védelem rajta?
Vagy olyan nyelven kódon írták, hogy nincs megfelelő konvertáló progi hozzá?? -
#897 Mivel úgy látom a csíterek nemigazán fogják annyiban hagyni a dolgot, ezért a további sirást elkerülendő itt 1 guide nekik.:
1, Leírod/megjegyzed hogy mennyi a credit.
2, Készítesz 1 biztonsági másolatot a savegame file-ról (bár megérdemelnéd hogy tönkremenjen több órai játékod :))
3, Fogsz 1 hex editort és betöltöd neki (Xxx.sav)
4, Átváltod creditjeid számát 16-os számrendszerbe. (szinte minden hexeditorban van kalkulátor, de ha mégsem akkor ott a winfosé tudományos módban)
5, Rákeresel erre az értékre és átírod mondjuk FF FF FF -re. (Pl. van 371306 kredited, az hexben 6A AA 05 tehát keresel: 05 AA 6A)
6, Örülsz és békén hagyod a topicot a további csitelésre irányuló kérdéseiddel. -
MrTressy #896 Us 1.1 es patch még 1x ha valakinek kéne -
MrTressy #893 feleségül ne vegyünk?csitelni sux.Teljesen értelmetlenné teszi a további játékot.Mi értelme van annak hogy bevásárolsz mindent...?Semmi -
ShaiHulud #890 learn english :) -
#889 SZiazstok magyarosítás a játékhoz lessz?Mert gondolom még nincs! -
MrTressy #888 hát max az lehet segitség én megcsináltam az a ppf-file dolgot gigán felül volt file mérete... -
DobiSoft #887 Hali
Adj egy jó email cimet és kapsz egy BWA file-t meg egy BWS file-t a kettő együtt 32MB!
ebből meg egy deviance bin-ből sikerülhet jó CD-t gyártani.
A többi próbálkozás halva született ötlet. -
#885 Ez mán tuti! -
Repiv #884 :)))
szerintem ha 2 percnél többet jáccol a játékkal ugyis rájössz magad is:) -
ShaiHulud #883 uhh -
#882 Sziasztok biztos én vagyok a béna de nagyon érdekelne,hogy honnan lehet megtudni,hogy mi a feledat és hogy holkell vásárolni???? -
MrTressy #881 Jó de ez csak bin file-al müxik a cyclone féle változtat meg mfd... -
Repiv #880 ha hazaértem énis megpróbálom megcsinálni -
MrTressy #879 Hát ha elmagyarárod pontosan mit kell csinálni meg csinálom.De még van még 1 akadály.Ha nincsen egy jobb irod nem fogod tudni kiirni -
MrTressy #877 Exi bár ez a ppf izéhez nem értek de a cyclone-s változat csak úgy müxik ha cdre irod de az a cd nem másolható!Vagyis az imagét el kell tenni és ha kell valakinek ujra kiirni az imagéböl -
goyo2 #876 A programozó zseni leleste az Egosoft hivatalos forumjából, hogy lehet bekapcsolni a script editort :-) Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni.
Kellemes ünnepeket! -
Repiv #874 nem igy értem,
hanem a script editor előhozásához szükséges szó beirása csit nem? -
#873 A Script editor nem csít!!!!
Ott lehet beállítani, hogy egy adott hajód milyen paramétereknek megfelelően- vagyis mennyire legyen inteligens- mozogjon!
Pl.: Ha nincs elegendő EC a X SPP-ben akkor menj az XY szektorba és ott vegyél maxx ennyiért ennyi EC-t!
Vagy Max ennyi ugráson belül vegyél olyan cuccot ami az átlag ára alatt ennyivel alatta van és add el X ugráson belűl az átlag ár felett ennyiért!
Ez csalás???!!! -
#871 Még ha az is , de mivel ez nem multiplayer játék , így ha használod is , csak magadat vered át és előbb unod meg a játékot .Szóval ennyit ér a dolog . -
#869 Ok csak tudnám,hogy hogy kell! -
Repiv #867 Tressy, ez a beirás hogy legyen script editor nem minősül csitnek? -
MrTressy #866 Jul speciel most még én sem tudok segiteni neked mert meg nyuvadt az az ftp ahonnan az elsö clone cds változat lett körbe adva.Valamikor január magasságában fog müködni megint.Addig meg megszerzed sztm -
#865 Én segítenék szívesen , ha tudsz adni egy ftp címet , ahová feltöltöm neked , mert ahonnan én leszedtem az nem publikus cím ... ezt azért remélem megérted . -
MrTressy #862 Én azokat szétrakétáztam biztonságos távolból majd kiszáltam a hajóból és közel repültem a scafanderes cuccal.És mikor asszem 50m belül volt automatice beindult egy engines anim hogy dekódoltuk a kaput stb.. -
MrTressy #859 bár azt nem tudom hogy müxik e az 1.0-ásban is próba cseresznye :) -
MrTressy #858 na kibe van egy kis programozói vér?:)Elö lehet hivni a script editort.Repülés közben bekell irni hogy "Thereshallbewings" nagy T betüvel egy csippanással elfogadja majd és itt a kép hol jelenik meg
-
Bazooka #857 Kisviku, milyen gyáraid vannak? Mit érdemes venni? -
Callisto #856 Azt azért ne felejtsétek el, hogy az így kiírt példányt már nem lehet másolni. Szóval ha még ki akarjátok írni, akkor a képfájl tartsátok meg! -
kisviku #855 Én lekopogom, mert most már "csak" hangfagyás van nálam, de az is már ritkán.
Lehet hogy túl kell jutni egy bizonyos ponton és onnan megy a játék. Így most már kihúzom februárig, amíg megjelenik az európai verzió is. Szarok rá hogy nincs még 1.1-es verzióm...most már kibírom.
Na, asszem folytatom is birodalmam építését. -
DobiSoft #853 Hajrá :)
minél gyorsabban sikerül elindulnia a proginak annál jobb az olvasó tűrése a twinsector-rokkal szemben. De az igazi prób az az hogyha egy másik gépen is ahol se blindwrite se alcohol nincs felinstallálva, megy a progi. Ha ki tudod igy próbálni és megy akkor biztos lehetsz benne hogy az 1.2 patch-en levő esetleg újabb verzió számú SecuRom se fog belekötni. Mert ez az igazi kihívás, a macska-egér harcban elért totális győzelem :)