6542
-
ShaiHulud #809 valaki tudja egeszen pontosan hogy ebben a blindwrite 4.5 ben pontosan milyen beallitasok mellett kene kiirni ? -
ShaiHulud #808 nah ez az obitos verzio...Kiirtam redneb mindent...beis olvassa latom a cd tartalmat...de a securom vedelmen nekem most sem jut at:( -
ronhaven #807 Az S M L valtozatok asszem alapfelszerelesben kulonboznek, pl egy Argon Nova L-hez alapbol jar 3x25MW pajzs + 2 BETA HEP 1,9millioer.
Bazooka a Solar Power Plant a jatek legnagyobb biznisze, annyira,hogy a patchben allitottak az EC min/max árán. Rakd olyan szektorba ahol nincs konkurencia( vagy lodd szet a tobbi SPP-t), es 26cr-ert adhatod akar eladohajo nelkul is. A kristalyt 1900ert is veheted, meg akkoris megeri a hulyenek is, arrol nem is beszelve ha talalsz valahol 1600as aron. -
MrTressy #802 hát én amit tudtam kiraksiztam.De scaneléshez kikell szálni a hajóból és kb 40mre repülni és akkor bescanneli -
#800 Köszi. -
ShaiHulud #799 OBiT os verziot szedd..bar meg nekem sem jott le szal nem tudom az mar muxeni fog e normalisan..de amint lejott tesztelem:) -
#798 Hopp valszeg a régi Clone-t szedem amit ki kel írni. Akkor mit kell leszedni illetve melyik verzióval megy a játék és a Patcjh? -
#797 Kellemes Karácsonyt mindenkinek!!! Most szedem épp a CloneCd-t remélem utána megy majd az 1.1. -
MrTressy #796 cristal fabomból kristályt na ez lemaradt :) -
MrTressy #795 jó de 1.1es patchba 9 kredit ára legolcsóbban is az EC és igy mindig van mivel tölem függ hogy mikor viszek cristal fabomból.Ore mine meg egy silicon minenak jól jön hogy mindig 8 kredit egy cell.És nem kell mindig utána kószálni.Hanem töle 5 kmre van :) -
Bazooka #793 Ez igaz, de gondolj bele, per pillanat sokszor van feles teherhóajóm, ekkor elmegyek wall-ba, veszek 6-ért ec-t és elviszem a borlonokhoz ahol mindíg van 25-ös eladási lehetőség, szóval felesleges a solar power, mert drágábban és macerásabban jutsz ec-hez. -
Bazooka #792 Én nem használok automata dokkolást, kamikáze megközelítés a leggyorsabb és az utolsó pillanatban fékezés, elég jól megy már :) -
DobiSoft #791 Persze hogy kilehet, de utánna csak akkor tudsz vele játszani hogyha a BlindWrite fizikai emuláció be van kapcsolva. Az első verziónak az volt a lényege hogy nem kell hozzá semmilyen emuláció és megy egy egészen másik gépen is. -
MrTressy #787 persze az 1.1 es patchnál :) -
MrTressy #786 Hát én utána számoltam.Ha saját EC gyárad van és kristályt lehet kapni a trading portokon 1684 ér akkor 12 creditre jön ki.De ha van saját cristal fabod akkor kristályt az összetevökböl 1200 creditre lehet kihozni és igy már az ECnek csak 8 credit darabja.Ha eladod valami jó helyen 20 fölött elég jókat lehet kaszálni 1 nagyobb rakterü hajóval -
Bazooka #785 Hát a power plant nem biznisz - legalábbis a 150-es szektorban. Wall-ból veszek energiát rendszerint 6c-ért. A Power plant meg 15-ért csinál egyet szóval felejthető. Nekem mondjuk van egy de nem termel, csak energia raktárnak használom és beállítok 26c eladási árat. Néha még visznek is :). Javaslom a Wheat farmot meg a Rims factoryt. Ez a kettő összefügg weat kell a reams-be. Két wheat ell tud látni egy rims-t. Olyan nagy a kereslet hogy mind a wheat mind a rims max eladási árakon dolgozik, de még így is úgy kell összekaparnom a wheat-t saját magamnak mert viszik mint a cukrot. -
ShaiHulud #783 na vegre feltettek ftpre a cuccot mar jon lefele...majd irok kb 3-4 ora mulva hogy mik a tapasztalatok az OBiT os verzioval... -
Repiv #782 szerintem az OBIT féle image-et egyszerübben kilehet irni egy 'mezei' iróval és egy blindwrite-al, mert nincsenek benne a twinsectorok vagy mik. -
#780 Egy kissé el vagy tévejedve.......
Egy Plextor író ára 15.500 ft + áfa. Hol van ez 50k? -
#779 Kösz, már csak a clone cd-s változat ccd fileival kapcsolatban tud-e valaki segíteni.
-
#778 Shift+J! Az ugrásokhoz EC-ra van szükség. A térkéően látod az infót, hogy mennyi EC kell egy bizonyos szektor elérésére...
Sajna a tapasztalatom az, hogy a Jumpdrive-ot csak Te magad tudod használni, mert hiába raksz rá egy teherszállítódra, amelyik éppen EC kutat a bányádnak, mert az a nyomorút nem fogja használni... -
REDBUG #777 Sziasztok! Egy időre eltűntem, mert idegesített az állandó lefagyás. Azért közben be-benéztem van-e CRACKPATCH. Időközben újrakezdtem a játékot, mivel Ore Belt-ben nincstelenné tettek ezek az átkozott Khaak-ok. (Na csak várják ki a végét)
Az NFORCE-on én is láttam a CLONECD-s verziót.
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden X2- univerzum lakónak (kívéve a Khaak-okat, meg a gyevi bírót:))
Valamint zokni, sál, sapka, és egyéb marhaságok helyett CRACKPATCH-et a fa alá!!!!!!!!!!!!! -
REDBUG #776 Amikor kiadjá a feladatot legtöbbször elmutogatja neked hogy merre kell menned. Később a már korábban meglátogatott szektorok elhelyezkedését nyomon tudod követni a "navigation" menüpont "universe map" alatt. Olvass vissza a forumban és rengeteg hasznos infót találsz. -
MrTressy #774 Hát alapos logisztikai megtervezés kell hogy önellátók legyenek a gyáraim.ÉS még csak 4 van.És már igy sem egyszerü.Mi lesz akkor ha 20 lesz -
MrTressy #773 Argon Primetol délnek 2 szektorra :) -
#771 Kérdés2 : Hogyan kell használni a JUMPDRIVE-t, nekem és a hajóimnak egyaránt ???? -
ShaiHulud #770 nah me azota sem sikerult megszerezni ezt az uj clonecds versiont :(( -
#769 Kérdés : el tudja nekem valaki küldeni a CLONE CD-s iso-nak a ccd file-ait? Mivel csak abban különbözik a CUE-s változattól, ha jól tudom, vagy nem?
Mindenkinek Kellemes Karácsonyt -
ShaiHulud #768 hat en majd privat ftprol fogom "megvenni" de meg egyelore ott sincs fennt...epp most kezdemenyeztem hogy tegyek mar fel:) -
#767 Ha tudod , tedd már legyél szíves közkinccsé a lelőhelyét - persze privátba . -
#766 Igy van kávé+cigi+x2 trimvirátus a kircso :)
És:
Boldog Karácsonyt minden X2 fannal, és az összes többi töbpic olvasónak aki ide látogat. Kivánok mára mindenkinek extra profitot és legalább 2 titánt :))), nekem meg krekkelt peccset!! (és mindazoknak akik szenvednek a hiánya miatt!!) -
kisviku #765 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!!!!
Még egy szó a játékhoz. A Docking Computer nagy okosság.
Hál' istennek itt nem olyan drága mint az Xtensionben, 18 ezer creditért vettem Paranid Prime-on.
Ezentúl csak megközelítem az állomást és végre be tudok dokkolni a Centaurral az Equipment Dock-okra, Shipyardokra, Wharf-okra is. Hurrá!
Mivel most keltem fel, ezért még jön a cigi+kávé, de aztán irány az univerzum.
Mégegyszer, kívánok Mindenkine nagyon Kellemes Ünnepeket! Bárcsak lenne a fa alatt egy eredeti X2.... -
#764 Eh... korán van még... ;)
Szeretnék Kellemes Ünnepeket Kívánni minden kedves topiclakónak! -
#763 No mind1, majd csak lesz valami, de addig is...
Szereték Kellemes Ünnepeket Kívánni minden kedves topiclakónak! -
#762 Csakhogy nekem ugye Saitek FFB-s joyom van, az meg ugye nem működik a játék 1.0-ás verziójával... -
MrTressy #761 na meg találtam ez az unknown sectort van benne egy széttört kapu meg pár asterodia de amúgy töküres :) -
ShaiHulud #760 hat irtora remelem :) -
MrTressy #759 Ezt emulálva lehet megy az 1.1es patch... -
ShaiHulud #758 Install & Burning Notes:
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
1. Unrar.
2. Burn using Blindwrite 4.5 without autoplay support or enhance weak sectors
enabled.
3. Enjoy...
-
ShaiHulud #757 hopppa mit latok :
2003-12-24 PC Game ISOs X2: The Threat (c) Enlight *CLONECD* 55x15 MB