6542
-
hork #972 ha jól látom többen is panaszkodtak erre
gyanús, hogy a krekk nem sikerült tökéletesen, és a játék érzékeli a "csalást", mert a blindwrite-os cd-vel nem tapasztaltam ilyesmit az 1.1-el -
ShaiHulud #971 flashgettel is le lehet szedni...csak azt kell csinalni hogy ami filet leszed hibasan arra a downloaded resznel jobb klikk majd a pipat levenni a Refererrol(kozvetito) es az allatta levo sorbol (vagyis felulrol a masodik sor) kitorolni mindent.. es utana OK es ujra jobb klikk a fileon es download again(letoltes megegyszer)... -
#970 Na, felraktam ezt a krekket....hát a tapasztalat szerint az irányítás fényévekkel jobb már, de...
Egy kicsi idő után mindenki az ellenségem lesz!!!! Pedig nem is csináltam semmit csak űltem a gyáramban...!!!!!!!!
Szal a reputációm rohamossan lecsökkent..:(( -
#969 Valóban!!:DD
Azt az "Ecliptic projectort" melyik gombal kell bekapcsolni?
TNX -
TneX #968 Nincs 1 mega...amugy nyomsz a flash getnek egy mégsét ha pattog,aztán hagyd hogy az explorer leszedje.Én is igy csináltam -
#967 Húú, de láma vagyok! Ha beírom a címet, akkor rögtön a fleshget jön be...:(
Mekkora a kiterjesztése a file-nek? -
kisviku #966 Mivel már csak ma leszek itthon, ezért kívánok mindenkinek Boldog Új Évet és azoknak is akik nem ezen topic "írói".
Tudom hogy csak holnap lesz 31., de azért:
BUÉK!!! -
kisviku #965 Ha visszaolvasol egy kicsit, elmagyaráztam, hogyan szereltem fel az Argon Centauromat.Ez ugye egy cirkáló/korvett/stb.
Ezzel kizárólag a Shipyard-ra, Equipment Dock-ra, és Wharf/Dry dock, stb.-re lehet dokkolni.
A paranid szektorban (paranid prime) tudsz venni Docking Computert kb 18 ezerért.Ezzel már könyebb egy kicsit.Közel kell menni az állomáshoz, úgy kb 4-5 km-re és megnyomni a "D" billentyűt....ennyi.
De asszem a sima autopilot is bedokkol.
-
TneX #964 Próbáld flesget nélkül.. -
#963 Nekem erről a címről egy hibás file-t tőlt le... -
#962 Shipyardot meg miért ne?
Nem kéne mindig elmenni L-es tipusú hajókat keresgélni, hanem bemegyek a Gonar Temple melletti Shipyardomba és megveszem, ami kell -
#961 Hát az én piranid demeter-em nem tud beledokkolni a Piranid Odissey-be;
Meg az a gond, hogy lehet, hogy a világ túlfelén van a 125 MW / B HEPT gyár, s nincs kedvem 2 hajót is elküldeni olyan messzire (tekintve azt, hogy az ilyen cuccokat szállító hajóimat előszeretettel támadja a gép) -
MrTressy #960 mért ne lehetne dokolni bele?Elég sok hajót képesek elszállitani... -
#959 Shipyardot lehet a játékban valahol venni?
Csak azért kérdem, mert a nagy hajók (Titan, Odissey, Herkules, stb.) nem tudnak máshoz dokkolni. A transzporter hajók sem tudnak beléjük dokkolni, ergo nem tudom, hogy hogy lehet őket egyszerűen felszerelni fegyverekkel megvételük után ???
(Nem mintha lenne pénzem rá, mert csak 3-4 Millióm van, de akkor is ) -
MrTressy #958 Amúgy hasonló volt az x-tensionban is a védelem.Ott speciel meg a pénz nem ment a tört exével.Mindig automatikusan levonta ilyen 1000 kredit összegre az egyenleget:).Elég sok idö lett mig végre kitudták irtani teljesen és használhatóak lettek a patchek -
#955 Csákó emberek!!!! A játékhoz van valami magyarostás??? Tök szar volt ki kellet hagynom egy napot és nem játszhattam a bratyó (Zombye) Itt örül a fejének és cukkol!! De most már én is viszatértem a veztőfülkébe.. -
MrTressy #953 hm lehet rossz a törés...? -
#950 NA ECSÉM AKKOR ELKEZDEM FELÉPITENI A BIRODALMAM.. -
MrTressy #948 jah müxik :).Használom én is inkább ezt mint a cd-t azt elrakjuk máskorra ha jön ujabb patch :) -
#947 S Áldott a te neved, Istennek hála.
Valóban működik
JJJJJJJJJJJUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Bazooka #945 A másik hiányérzet az univerzum. Kb a felét fedeztem fel. Kicsit olyan ez is mint a freelancer. Ott is volt még játék a történet után. Na mindegy nekem egyenlőre elég volt, kicsit összedobták a végét, sok minden nem derül ki, majd talán a 3-ban :-) -
Bazooka #944 Na hát vége. Kicsit hiányérzetem van, na de mindegy. A történetet végig lehet vinni egy full-os Nova-val, a hiányérzet a csatahajó miatt van. Nagy hajó egyszerűen nem kell, sőt az utolsó küldetésben csak hátráltat. Bár végül is érthető azért azt a 65 milliót nem semmi lenne összegyüjteni. -
Bazooka #938 Valaki tud segíteni. Hogy a fenébe kell felrobbantani a Khaak anyahajót? Közepén kéne valami izét lőni de valami hiányzik mert az istennek sem döglik meg. Aztán jól szétlövi a bolygót :-) -
ShaiHulud #936 Nforcen akkor miert nnics kint? remelem nema virusra hiszed hogy crack...mert van egy ilyen cracknel alcazott virus.. -
kolbaszosfank #932 Skacok!
Ez 1 jo site X2-re. Sok info van a forumban.
http://free.srv.hu/s/p/spacegames/
Mas:
Mivel engem erdekelne hogy masok hogyan haladtak, illetve meddig
jutottak es hogy ezert leirnam eddigi tapasztalataimat. Hatha masi is
kedvet kap hozza es leirja a tobbiek okulasara.
Kezdes:
-2x 25MW elad
-Boron delfin vasarlas
-Galya addig mig megvehettem az elso SPP-t
-Az ORE BELT es az ottani szilikon banyaszasi lehetoseg sokkal
veszelyesebb es kevesbe profitalo mint az SPP, szoval az ORE
BELTet nagy ivben elkerultem.
-SPP Felallitasa KINGDOM END. Boron szektor , energiahiannyal kuzd,
a kozelben sok CRYSTAL FAB van.
-SPP: 2 darab Express, 1 Crystal vetel 1850, 1 EC eladas 22 credit. Max 1
jump, SOHA NEM VESZTETTEM ITT HAJOT, dol a le, total biztonsaggal.
-Meg 1 kis galya a delfinnel.
-Masodik SPP ANTIGONE MEMORIAL.
-SPP: 2 darab Express, 1 Crystal vetel 1850, 1 EC eladas 22 credit. Max 1
jump, NEHA LELOVIK. Gyorsan potolhato a kozeli Argon WHARF-
bol. Kb 6 Expresst vesztettem itt. Eleg jol jon a penz a vesztesegek
ellenere is. :twisted:
-Dokkoltam valahova, majd SETA 10X, nehany orara , hadd termeljen kis
penzt a birodalmam.
-Vissza: 1 Expresst megint lelottek, de 2 000 000 haszon vart. :D
-Epress potlas
-Megint SETA.
-Ismet 2 000 000, MOST NEM LOTTEK LE SEMMIT 8)
-Argon Nova L vasarlasa, LFL dekoder megszerzese a paranidoktol, majd
a csajszival irany Nyanya hideout, termeszetesen a RED ROUTE
(veszelyesebb) keresztul.
-Na quest pihen az ore belt Kaak installacio megszerzesene, ismet
birodalom bovites kovetkezik.
-LUCKY PLANETSEN komoly energiahiany, nincs SPP-juk. HURRA.
-SPP Felallitasa LUCKY PLANETS. Boron szektor , energiahiannyal kuzd,
a kozelben 1 CRYSTAL FAB van.
-SPP: 2 darab Boron Express, 1 Crystal vetel 1850, 1 EC eladas 23!
credit. Max 2 jump, SOHA NEM VESZTETTEM ITT HAJOT, dol a le, total
biztonsaggal.
-Kristaly hianyom van. Konzekvencia-> Ezek a szektorok hianyt
szenvednek kristalyban.
-CRYSTAL FAB Felallitasa, Rolk Legacy. Crystal Ertekesito hajo NEM KELL,
1850 kredit eladas, viszik mint a cukrot, mellesleg ellatom a sajat SPP-
met is. 4 beszerzo kell: 1 Silicon W (kozepar), 1 EC - 12 Cr, 2 Bofu
beszerzo (MAX aron).
-Innen is dol a le :D
-Hajajjj, bofu hianyom van. Konzekvencia-> Ezek a szektorok hianyt
szenvednek bofuban.
-BOFU plant felallitas, Rolk Legacy. Ertekesito hajo nem kell, ar-MAXIMUM.
viszik mint a cukrot. 2 Beszerzo: 1 EC - 12 Credit, 1 Bogas - Kozepar.
-SETA 10X fel nap, neha lelott hajok potlasa (KB 8 darab)
-NOMOST VAN 15 000 000-m :D :D :D
-Vettem 1 Paranid Nemesist, felszereltem max-ra. 2 fele total fegyverzet
(mindjart leirom miert kell), belekerult kb. 14 000 000-ba a scout sippel
egyutt ami kell hozza a dokkolas es energiacella potlas miatt.
-Story tovabb, Ore belt aszteroidek felterkepezese, a Khaakok
eselytelenek (ez mondjuk nem tetszik) :x
-Mellesleg kiirtottam kompletten a XENON 347-est (ez 1 szektor).
-Most itt tartok.
Nehany szo a korvettrol. EZ a hajo 1 GYILKOS. Szo szerint, wingmant
es semmilyen tamogato hajot nem szabad korulotte tartani mert harc
eseten VEGE !! A GPSG es a BPSG-k miatt az az erzesem hogy 1 oriasi
pokoltuz kozepeben ulok, es minden es mindenki a kornyeken halalra
van itelve. Eszmeletlen erzes.
Egyebkent eleg fordulekony es gyors ahhoz hogy mint egy M3-assal
manualisan elvezetesen lehessen harcolni.
2 fegyverzet szukseges ra:
-GPSG 1x front, es BPSG 2x turretek. Turretek missile defence mod.
Ez a szektor gyilkos uzemmod. Semmilyen civilizalt helyen nem ajanlott
a bevetes, csak ha sok ellenseget akarunk szerezni. :twisted:
-GHEPT 1x front, es BHEPT 2x turretek. Turretek missile defence mod.
Civilizalt uzemmod, barhol bevetheto. :)
2x 125 MW pajzs.
1 legalabb 20 Hajobol allo Khaak Cluster leszedese kb 3 Sec. :(
A front BPSG-bol 4-5 loves, emiatt a cluster OSSZES kishajoja mikozben
nyitnak mar folrobban. Marad 3-4 25MW-s hajo, ezeknek is gyorsan vege.
A korvett ha a PSG fegyvereket hasznalom, gyakorlatilag erinthetetlen
bejovo raketak szamara.
IZZO POKOLTUZ :twisted: :twisted: :twisted:
Egyenlore ennyi. Remelem mas is leirja a tapasztalatait, szivesen
olvasnam.
-
Bazooka #928 Na továbbjutottam. Nyugodtan vehetsz Nova-t elég jó kis hajó. Én ore belt végéig ezzel csináltam mindent. Javaslom a hátsó ágyút a rakéta-elhárításra állítani így elég jól viselte a 6-10 támadót is ore belt-ben. Viszont nem kell venni Centuriont, mert ezután ADNAK egy Borlon Hydra-t! Jó pajzsa van viszont csak két lézerágyúja. Szóval nem lesz vele nagy dog-fight. Viszont nem is arra adják... -
MrTressy #927 Hát én meg centaurra gyüjtök.Van 2 crystal fabom, 1 quantum tube factorym,1 Solar Power plant,1 silicon mine,és 1 ore mine.Mig meg nem lesz a centaur addig nemis csinálom tovább single szálat.Mert 1 db boron mako val nem nagyon lehet ugrálni elég gyorsan leverik :) -
Zombye #926 Bármelyik állomáson menthetsz, SHIFT+S oszt kísz.
Az űrben csak úgy tudsz menteni, ha veszel a Gonar templomban egy mentőkristályt. Illetve többet is vehetsz, de ez asszem elég drága. -
Zombye #924 Kezdek belejönni a kereskedésbe.
nemrég vettem 900 raktérbővítést a dolfinemhez, kb 280 ezerért. Most 2400 a raktér, és a legutóbbi beírásom óta eltellt ídő alatt, már ki is termeltem az árát. Azt hiszem, most kezdek el szateliteket venni, és ráállok a komolyabb távolsági bizniszelésre. pl. búzabegyűjtő körút, bogas, szilikon wafer stb.
-
Zombye #923 Jó reggelt!
"2 hajtóműves viszonylag nehezebben kilőhető, gyors és fordulékony kalózhajóért adnak 5000-et."
ő asszem az ornaco
"a + jel alaku 4 hajtóművesért 1000-et."
ő a pirate "béjeman" szép fonetikusan írtam, mer most nem jut eszembe, hogy kell pontosan leírni. Mingyá pontosítok, de biztos, hogy az.
"a kis szarokért és teherhajóért 500-at"
A kis szar a Mendelay, a therhajó, meg szimplán a pirateship.
Kösi a segítséget. akkor elvileg jóval többet adnak, mint az x-tensionban, ott asszem emelkedő sorrendben:
100-200-500-1000 volt a "vérdíj"
-
Repiv #922 2 hajtóműves viszonylag nehezebben kilőhető, gyors és fordulékony kalózhajóért adnak 5000-et.
a + jel alaku 4 hajtóművesért 1000-et.
a kis szarokért és teherhajóért 500-at
(direkt nemirtam neveket, mert keverem őket)
Nova után mit tervezel? én ugyláttam az a legütősebb -
MrTressy #921 500-1000 de volt mikor 5 ropit is adtak egy kilött kalózért -
Zombye #919 Kész, a mai napra befejeztem.
Iszonyú fáradt vagyok, már majdnem profit nélkül adtam el egy rakomány ércet. Itt az ideje nyugovóra térni.
Jó éjszakát mindenkinek!
-
Zombye #918 Megvan a napi jó cselekedetem!
Megmentettem a boran királyné lányát!
Most már a "királynő lovagja" büszke címet viselem.
Hmmm már a nova is kevés? Én meg még a kis vézna dolfinommal bizniszelek! Jó le vagyok maradva.
-
Bazooka #917 Szerintem a Buster-t ne eröltesd. Inkább gyüjts még egy kicsit a Nova-ra, mert csak azzal lehet előrébb lépni a történetben. Mindenképp az L-est mert azon már rajta van a három 25-ös pajzs. Ha anélkül veszed el kell menned a világ végére 25-ös pajzsért... Nekem most kell cserélnem a jó kis Nova-t valami ütősebbre, mert lassan már ez is kevés :-( -
Zombye #916 Nos, egy régebbi elmentésem már nem fagy. Sajna cak 227 ezer creditem van a 381 helyett, úgy hogy mos kuporgathatok megint.
Francba!
Szerintetek mit vetgyek?
Boran Mako L = 430e
vagy
Argan Buster L = 560e
Ja, és még valami! Tudja valaki, hogy mennyi fejpénzt adnak a lelőtt ellenséges hajókért? többet mint az X-Tensionban, vagy, ugyanannyit?
Előre is köszi.
ui:
Egy pozitívum azért van! Az animok egyálltalán nem szaggatnak. Hogy mé nem, f...ogalmam sincs!
-
Zombye #914 Szervusztok Srácok!
Nos, érdekes dolgok történnek mostanság!
A szitu az, hogy fagy a gém! Eddig is fagyott, de csak kb 4-5 óra folyamatos játék után.
Most alaplapot cseréltem, (albatron kx600) és az az érdekes fagyási effektus figyelhető meg, hogy az elmentés betöltésétől számítva PONTOSAN 30 másodpercnek kell elltellnie ahhoz, hogy a fenti jelenség bekövetkezzen.
Állítottam én má mindent! Fast Write ko/be, most új ATI driverrel próbálkozom, de ennyire "kiszámítható" fagyást még nem leáttam mindíg minden alkalommal fél perc, és katt!
PEDIG MOSTANÁBAN AKARTAM MEGVENNI A BUSTEREMET/MAKÓMAT!!!
BRÜHÜHŰŰŰŰ!
De azé se adom fel! -
hork #913 ja bocs, látom hogy ugrás után megjavul(?). így már bugszagú a dolog -
hork #912 Üdv! Repiv, ha nem megy a max sebességen a hajó, az nagy valséggel a hull sérülésének köszönhető, meg kell javíttatni. -
stewings #911 Köszi akkor szenvedek még.....