6542
-
#1018 Visszaolvasol , megkeresed azt a hozzászólást , ahová beszúrtam az X2 manual letöltési heylét és ennyi . -
#1017 A pecselés után a shipjardon az "i"-re löki az infókat... -
#1015 rákeresel a neten :) -
#1013 Hát RYAN MCKEAN te nem vagy normális sokat ittál újév alkalmából vagy nem tudom de hogy nem SZARRRRRRRRRRRR A GRAFIKÁJA!!!! az tuti...
JA ÉS BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK... -
RYAN MCKEAN #1012 SZARRRRRRRRRRRR A GRAFIKÁJA!!!!
SZAR A TÖLTÉSI IDEJE ÉS MINDENE!! -
#1011 lammaer: én is hasonló módon jutottam egyhez :)) -
Zombye #1009 Most mentem végig ötödszörre.
módszer:
Aszteroida befog, autópilótával ráállok, autópilóta kikapcs
kb fél kilóméterre elsuhanok mellette, szkenner bekapcs (i).
SEMMI.
Most vagy én vagyok nagyon láma, vagy a tükör görbe. -
Zombye #1008 Akkor én szúrhattam el valamit. Megnézem megint.
Köszi.
Egyébként megnéztem, sőt, én már előzőleg felderítettem magánszorgalomból, akkor még persze semmijen cucc nem lehetett ott, mert nem rohanták le presidents end szektort a khaakok.
-
#1007 Buék.
Ez a "4x néztem meg oda-vissza" azt jelenti hogy kértél róluk infót is? (i betü)Nekem az északkeleti részben volt, ha jó aszteroidáról kéred az infót akkor bejátszik 1 kis anim. Látszott az az aszteroida a térképen. -
Zombye #1006 Halihó Mindenkinek.
Először is buék mindenkinek!
Másodszor:
Van egy kis gond. Miután megszereztük AP gonnert, meg kéne találnom ore beltben egy khaak cuccot. a kolosszus kapitánya azt mondta, szkenneljem az aszteroidákat, amíg meg nem találom.
HÁT NEM TALÁLOM!
Pedig vettem egy perenid pegazust, felhúztam maxra, és elkezdtem szép sorban nézegetni. 4x néztem meg oda-vissza, és nem találtam meg. elvileg a mineral scanner 20 km alatt használható. Lehet, hogy közelebb kellene menni? A másik elképzelésem az, hogy alapban nincs megjelenítve minden aszteroida a szektorban. Lehet, hogy még kóvájognom kéte ismeretlen aszteroidák után kutatva?
HOL A NYŰBEN VAN AZ A NYANVADÉG DÖG!!!
UI:
Viszont a phase shakwave generatorral iszonyúan tudok khaak klasztereket írtani!!!
Kérlek segítsetek!!!
lécci! Lécci! Léciiii!!!
-
#1005 B U É K mindenkinek -
#1004 bocs TITÁN, elnézést -
#1003 bár, titan már tudja, hogy mennyire feledékeny vagyok -
#1002 Jó van na egykicsit túloztam,de nem sokat -
#1001 -
Borg #1000 1000:) -
#999 Hú, megnyugodtam, kipróbáltam vagy 5x és végre elindult :))))))))))
Nagyon király, végre nem fagy ki, a Joy-t is jól kezeli, nagyon király :)))))))))))))
Igaz a Deamon toolst le kellett szednem, de ennyit megért :))))) -
#998 Remélem az automata lejátszást kikapcsoltad...! -
#997 Ugyanaz van nekem is(Plexwriter), csak az enyém 16/10/40A!
Gond nélkűl megy.... -
#996 Titan: Köszönöm a CD-t, még nem sikerült működésre bírni az olvasómban (PlextorPlexwriter 24/10/40A). Lehet, hogy túl új az olvasóm??? Van még egy LG 16/10/40-es-em is, meg egy Panasonic DVD-m 6x (ez speciel fel sem ismerte a CD-t) -
#995 Az az, mert más crack nem létezik tudtommal -
Dns5000 #994 Razor1911 fel pach a szar ? mert nekem az van
pedig de orultem :( -
#993 Ja, de a 1.1-es crack bugos, mivel ugrasz, vagy átmés egy másik szektorba, akkor rögtön leesik a népszerűséged az összes fajnál -10000%-ra.
De ha kell megadjuk a linket. -
Dns5000 #992 na akiknek vegre a sokadik lemez elrontasaval sikerult kiirni a clonecds verziot van egy jo hirem :P
van 1.1es crak :D
adna valaki lilet a a pachhez? -
#991 Titan: Odysseus:
speed: 175,67 225,22
accelerate: 6 23
Cargo bay 3500 3000
Hangar 4 4
Steering 3.99 3.69
Ár: 64.562.392 67.568.304
Fegyver: közel azonos
Shield: 4x125 MW 4x125 MW
Missilemax: HORNET HORNET
-
#990 A Odysseus jobb :)))
gyorsabb, erősebb fegyverzet, jobb gyorsulás, 3500 helyett csak 3000 a raktér :) -
kisviku #989 Hát BUÉK megint.
Sajnos egy darabig nem tudom folytatni az X univerzumot, ugyanis ha bekapcsolom a monitoromat, FÜSTÖL....és persze k*va büdös van.De januárban visszatérek rá.
Én még mindig melegen ajánlom az Argon Centaurt mindenkinek aki korvettet akar venni.De én akkor is elérem a Titánt!!! -
Bazooka #988 A Hydra-t csak kölcsönbe kapod egy küldetésre, egyébként elég végig egy Nova-is. -
#987 Van itt olyan aki Budapesten lakik és sikerült JÓ CD-t írnia???
Mert ha igen, akkor lenne egy üzleti ajánlatom a számára!!4
Köszönöm -
#986 Tnx #851!!!
Sikerűlt kiírnom a 3éves plextorommal...és műxik! -
#985 Ja emberek még egy hiba ha valakinek sikerül kiugrasztani egy pilotát akkor ne kimélje és nézze a robbanást ugyan ugy esik szét mint egy hajó akkora darabokra.. És ez elég zavaró... -
#984 Tök jó még emlékszek valamire X Tensionból első hajóból kiugrasztottam a csávót.. gazdagabb lettem egy Pirate Shippel jó az... Nem is tudott viszalőni.. -
#980 Hát asszem lövöldözni se fogok sokat... ROHADTÚL SZAGGAT De attól még irtom egy kicsit a népet... -
Zombye #979 Mingyá eszek valamit, de ezt még beírom!
Átültem egy perenid perseusba. Erre a hajóra ugyanis lehet PSG-s fegyvereket tenni, bégáig bezárólag, a gammát már nem viszi. Tudjátok, ez az a cucc, ami területre hat, tehát egy még éppen szétbomló khaak clustert elvileg gyorsan lehet vele likvidálni, még azelőtt, hogy a kis részek felélednének.
De maga a hajó se rossz, bár kétségtelenül vannak hátrányai.
pl nincs hátsó löveg. ez rakétaelhárításnál jól jöhet, bár én csomószor előröl kapom be a rakétát, így a löveg nem is lő rá, hiszen nem látja.
A NOVA-hoz képest sokkal kissebb a raktere, kb 1/3. Viszont gyorsabb, 163 helyett asszem 209 és fordulékonyabb is. 3 fegyverfelfüggesztéses, igaz max alpha HEPT megy rá, meg ez a phased sockwave generator.
Remélem beválik a kicsike, az elődjét (perenid prométeusz) imádtam. -
kolbaszosfank #978 Skacok 1 tanacs, okuljatok a hibambol:
NE HASZNALJATOK EGYALTALAN PSG FEGYVEREKET
Elcseszitek vele a jatekot. Mondjuk EGOsoftnak 1 nagy fukk
ezekert a fegyverekert.
En most visszalepek oda ahol a korvettet megvettem , de nem fogok
hasznalni PSG-ket. HOgy miert ? Semmi ertelme az egesznek, azert.
Kicsi pelda:
Az elso Gamma PSG teljes energiabankjat beleuritve (kb.5 masodperc)
eliminalni tudod a Khaak carrier (8x125MW!) pajzsat. Az energiabank kb. 8 - 10 lovesre eleg, tehat 1 loves = 1db. 125 MW pajzs... HAT EZ
ROHEJ !!!
1: Fel ora alatt 1 korvettel leirtasz 1 komplett xenon szektort
2: Fel ora alatt 1 korvettel kiirtom az Argon Prime-ot (Kiveve az ONE mert
az serthetetlen - ebbol gondolom hogy meg folytatodik a story)
3: Fel ora alatt 1 korvettel kiirtom a teljes Khaak szektort, ebbe
beletartozik kb 5 battleship meg 5 carrier.
Szerintem ez a fegyver bugos. Igy mar nincs ertelme venni Destroyer vagy Carrier hajokat, mert 1 Nemesis + 3PSG es nincs ami megallit.
NAGYON DUHOS VAGYOK !!!! -
#977 Csá emberek imádom nézni ahogy a kalózók öszecsapnak a jófiukkal.. Volt egy jó arc Discovera és belerepült az Orinocoba.. Olyan hősies volt... De engem az zavar igazándiból hogy előttem lődőznek.. És attól parázok egy pajzs nélküli MERCURY-ba hogy kapok egy találatot aztán robbanok.. De hát a profitért megéri.. -
#976 Tud valaki letöltési helyet / dc++ elérhetőséget a Clone CD-s változathoz???????????????????????? -
#975 ...hát nagyon úgy néz ki...na, megyek veszek egy RW CD-t, azt próba cseresznye... -
MrTressy #974 asszem a G billentyüvel -
#973 Emberek megéri venni egy Argone Bustert?? Mert most arra sporólgatok de ha nincs érteme nem veszem meg... Szóval??