Joint Operations

← ElőzőOldal 61 / 61

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja kb annyi mint amennyit Tibre mondott...

Danny
Ehh! Az jo lesz. Kulon kaszt lesz a krokodil kaszt. Fegyvere az eles fog es a farka amivel nagyot tud csapni. 😊))))

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Tibre
Maximum annyi,hogy ebben is lesznek vezethetõ jármûvek,nagy terepek,meg,hogy fõleg online-ra lesz kihegyezve.Más:Sztetek elképzelhetõ,hogy mondjuk AI irányította krokodilok egyéb állatok lesznek multiban is?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Danny
De mi koze ennek a jateknak a BF-hez? Ha jol tudom nincs ilyen mod. Az egyetlen jelenkori modja a BF-nek a Desert Combat. Legalabbis ami emlitesre melto. A tobbi 2.vh vagy Vietnam. Valamirol lemaradtam?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

jaja az igaz hogy 64en is lehet nyomni meg a jarmuveket lehet majd vezetni!ami nagyon szupi lesz!(ez lesz a BHD.Team Sabre-ben is), én csak azt mondtam hogy ha megnézed a bhd topicot akkor látod hogy mennyien mondtak hogy: huh mekkora gém!,már alig várom!...

Tibre
Biztos,hogy többen fognak vele játszani,már csak azért is mert ezt tényleg multira készítik.64-en játszhatnak vele online egyszerre egy szerveren,lehet benne mindenféle jármûvet vezetni nem úgy mint black hawk downban,ahol csak gunner lehettél.Szóval sztem ütni fog,ha nem is grafikában játékmenetben biztos(azért a víz elég jól néz ki),csak még messze van az a 2004 eleje 😞.

"Nem, nem valami füves játékról van szó, hanem a NovaLogic legújabb fejlesztésérõl. A Joint Operations egy akció játék lesz, amiben vezethetünk vízi, földi és légi jármûveket (avagy egy Battlefield 1942 klón). A csaták színhelyéül Indonézia (mégiscsak lesz fû) szolgál. A gammát az "öregecske" Black Hawk motor fogja hajtani. Multiban akár 64en is játszhatunk majd, természetesen a Cooperativ mód fog uralkodni (azért ennyire nem kéne az a bõrlehúzás). Idén õsszel fog a boltok polcaira kerülni a gamma (addigra bár fincsi BF mod is napvilágot lát). Megjelentek az elsõ screenshotok is, ezeket alább láthatjátok."

ja és lehet kicsit off, de lesz a bhdnek egy új kiegészítõje az talán még jobb lesz mint ez

amugy asszem bhd motor lesz benne....

ebben csak az a bibi, hogy a Black Hawk Down-ra is mindenki azt mondt hogy "jó kis multi szagú", ma pedig örülünk ha 20an jáccanak a gémmel...ugyhogy...

Tibre
Jó lesz ez,láttam belõle a moviet,jó kis tengeri harcok meg légi ütközetek lesznek itt.

zaki
thx

Danny
Hat errol csak keveset tudni meg, de egy tipp mar van: Joint Operations megjelenes .

zaki
+jelenés mikorra várható?

Danny

zaki
hát ezek elég undorító képek

Danny
Itt van meg egy rakat kep, csak tul nagyok belinkelni: Kepek

Tyler
ez kell nekünk

\"building better worlds\"

Danny
Hat hja! Erdemes figyelni ra, en is neztem.

Crem
Web

Egy másik fórumon találtam erre a linkr, és gondoltam nyitok neki egy fórumot, mert nagyon jó kis multi szaga van a játéknak!😊

Thx Lifeforce

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

← ElőzőOldal 61 / 61