3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
Rusy #663 nem jó így se, a battle lan helyi hálón nme műkszik, meg hogy kell használni, melyik ip-t írom be a serverét vagy a kliensét -
hat, akkor papir ceruza es szamolj ;)
ne nekem kelljen.. tudod hogyan kell gondolom :) utana a tapasztalatokrol irj ;) -
Rusy #661 ja az van :))) -
mi van most beallitva ? 255.255.255.0 ? :) mert akkor jogos, h nemmegy :) -
Rusy #659 megpróbálom... -
esetleg a netmaskkal erdemes lenne szorakozni... -
Rusy #657 ez a poén hogy én rendszergazda vagyok, elvileg kenem a hálózati beállításokat, de ez túl tesz mindnene, volt már ilyen gond azt sikerült megoldani de ez -
jalatom, kezdesz rajonni ;) -
Rusy #655 a sima multi résszel ha egy alhálózatba vagytok nincs semi gond, simán megy faszául, annyi a lényeg, hogy mindenkinél más legyen a cd key inkább a #648-ba segítsen valaki... -
forumok alapveto szabalya h legalabb par oldalt visszaolvasol... lhama, lusta allat :D -
rusy az en halozatos tudasom ehez mar keves... a game ezexerint megy, de csak azonos alhalozaton : vagy be lehetne allitani a netmaskal h mindannyian azonos alhalozatba keruljetek... vagy nemtom :)
-
Mat #652 Vagy csak a Multi rész nem jó? -
Mat #651 Hahó mindenki! Nha csak azt szeretném megkérdezni, hogy ezzel a játékkal nincs semmi gond? (mint pl a Toca Race Driver 2-vel) Tehát elindul? -
gilaba #650 Tehát a gondom a következő:zt megcsináltuk Multiplayer -> nem Novaworld hanem LAN fent -> Host Game -> Belövöd a beállításokat.és a server and play-re állitotam a másik gépen a searcnál rákeres látja a gépemet eltelik egy perc semmi és igy tovább. -
gondolom ha az írással nincs gond, sőt a capslockot is tudod használni nameg a géped is valszeg te kapcsoltad be, akkor az olvasással sem lesz gond!! pls tedd meg!!
tipp használd a az egérgörgőta a korábbi üzenetek felfedezéséhez! oldalt nem is kell lapoznod sztem
ma multidemo vki? -
Rusy #648 tehát mivel nincs ip alapú csatizás nem bírunk csatlakozni...
van egywireless lan háló és azon belül két kis háló, az egyik 192.168.6.10 itt csinálja a srác a servert, namost a mi kis hálónk ami otthon van két gép bele megy routerbe én meg az öcsém, úgy megyünk ki de az ip-nk 192.168.0.100 és 192.168.0.100, egy 6.1-es átjárón megyünk ki, tudom pingelni simán a 6.10-et, de a játék ha csinálnak a 6.10-en servert csak a 6.* gépek látják, ha mi csinálunk servert csak mi látjuk ketten, de csak szar novalogic köcsögölés, mer a call of duty meg a battlefield vietnam meg a battlefield 1942 simán megy ip alapú csatizással, de van a játék könyvtárába egy admin.cfg, és itt lehet állítani valami ip restrictet csk nmetom miaz, ötlet? -
NEM!5
-
gilaba #646 SENKI NEM TUDJA A VÁLASZT?4 -
Tudtok már interneten valahogy játszani? 
Például azzal a git-el vagy valahogy másképpen?
-
elszamolsz tizig, es szepen nyugodtan ird le a korulmenyeket ;) -
Nem értek semmi. Csak pár magyar szót vágok, a többi nemtom milyen eredetű
-
Rusy #642 még egy dolog van a játék könyvtárába egy admin.cfg, lehet benne állítani, csak nem nagyon vágom hogy miért... -
Rusy #641 na tehát a szerver wireless kívűl van, én meg öcsém egy router mögött vagyunk otthon 2 géppel mi az msn mailed... -
esetleg irj az ICQmra... (msn re) -
na ezt nemertem... egyikotok wireless van a routerre kotve ?
ha a te gepedrol pingeled a tarsad, az valaszol ? -
Rusy #638 tudom pingelni, de nem közvetlen, ez egy wireless lan és más az ip nekem 192.168.0.100, a szerver 192.168.6.10 tudom pingelni a 192.168.7.1 átjárón keresztül, de a lan részbe nem látja a sevrvert? nemtom mivan ötlet? -
Inkább újratelepitem a windowst. mennie kell battlelannal is! amugy gittel sem müködött nekem:( -
ha valaki jonne egy GIT probara, az
MSN arty77 kukac hotmail pont com
vagy
ICQ 114166495 -
tuzfalak lekapcsolva?
pingeles megy - kliens latja a servert ? -
Rusy #634 Hi én azt szeretném kérdezni, mi csak sima lanba akarjuk nyomni, az online nem izgat senkit, de ugy se tudjuk, valaki hostol, a többiek meg nem látják a szervert ötlet? és nincs ip alapú csatizás... -
skiper nem probalod meg a GIT et ?
ird le az IPd es megprobalok csatlakozni, szinten git el... a 0.97est felraktam, meg o felrakott meg egy masik prg t is... hatha menne! -
gilaba #632 Bocsánat. Úgy értettem ha két gép van összekötve egy routerral. -
ez a multi. lanhoz kell kábel is!
-
#577 - #599 -
gilaba #629 Szevasztok. irjátok már le hogyan kell lanban játszani,sehogy sem akar sikerülni. -
én szivesen hostolnek de nem látjátok a szerverem mert én se látok senkit. haverok se látnak engem:( -
az a gond, h en router mogott vagyok(=NAT), eggyel tobb ok, h ne mukodjon :(
vki sima DSL el ? -
Fellőhetne. Nekem nem működik a batleLAN-nal:(
Pedig haverjaimnak meg működik!
Bhwááárágh, ezt a szivatást! :(
Hmm. ha még a format se segít... urgh.. De jó lenne, ha menne gittel!
Felőlem fellőhetne vki egy git szervert. Valaki? -
Bhakker én nem személyekre gondolok konkrétan. Átlagba véve túle gyszerű a heli vezetése. Abszolút irreális. Semmi realitás - na jó azért van egy reális oldala: repül. -
nem lo fel vki egy gittes servert ?