6047
-
#4365 23:15-kor kezdődik ma :) -
#4364 Na kiváncsi vagyok melyik rész lesz ma, azt hiszem a negyedik szériából lement minden, tehát ötödiknek kéne jönnie azon belül is a "Szokatlan gyanúsítottak" c. résznek, majd a Reduxnak ami annak a résznek a foyltatása ami egyik nap volt szerdán talán, amiben Scully közli, hogy Mulder meghalt. Igen kicsit érdekes sorrendben volt megint, hisz 2 részt még pótoltak a negyedik szériából, de sebaj :) Na kiváncsi vagyok ma mi lesz, csak ne megint az első négy évad közül legyen megint vmelyik. -
levi121212 #4363 Majmolás, mulderizmusok, asszem ez a legterjedelmesebb :) :
Mulder: De a bébi apja földönkívüli.
Amanda: Nem azt mondtam, hogy földönkívüli. Azt mondtam, hogy egy másik bolygóról való. Luke Skywalkernek hívják és jedilovag.
Scully: Nála volt a fénykardja?
Mulder: Hogy történhetett ez meg?
Scully: A madarak, a méhecskék, és a majmok is csinálják.
Mulder: A madarak, a méhecskék, még a diplomás nõgyógyászok is.
Scully: Szóval nem is sejti, hogyan termékenyült meg öt nõ a maga spermájától?
Eddie: Olyan romantikusan hangzik, ahogy mondja...
(A felháborodott szülõk mind az orvos rendelõjébe tartanak. Ugyanúgy mint Mulder és Scully.)
Fred: Szóval maguk is?
Mulder: Ez maga? (a cirkuszi poszterre mutat - Eddie, a majomember)
Eddie Jr.: Személyesen. Megmutassam? (és elkezdi letolni a nadrágját)
Scully: Nem! Nem, köszönjük.
Mulder. (kinyitja a csapóajtót, és lezuhan egy összeaszott csontváz) Szerinted a zuhanástól halt meg?
Mulder: Épp most voltam itt. Merre mentem?
Skinner: Melyikük írta ezt?
"Mulder": Én voltam, uram.
Skinner: Hibásan írta a Szövetségi Nyomozó Irodát.
"Mulder": Biztosan elgépeltem.
Skinner: Kétszer.
(Szép dolgok, ahogyan "Mulder" még nem igazán érzi otthonosan magát a bõrében: Skinner irodájában Scullyt lesi, hogy hogyan szokás ülni; nem tudja, melyik kulcs nyitja az ajtaját; optimistán megkérdezi Scullytól, hogy "Na, mik a terveid ma estére?" - és meg van lepve, hogy Scully dolgozni készül...)
"Mulder": (ránéz a névtáblájára) Fox? Te jó isten!
"Mulder": (körülnéz az irodájában) Szóval erre mennek el az adóim... Egyáltalán, hol lakom?
"Mulder": (belép a lakásába) És hol a fenében alszom?
Langly: (Mulder üzenetrögzítõjérõl) Mulder, Langly. Ezt látnod kell! Egy internetes ismerõsünknek, aki titokban szeretné tartani a személyazonosságát, sikerült bedigitalizálni a Zapruder-szalagot, és így felülnézetbõl tudta megnézni a Dealy Plazát a merénylet pillanatában! Soha nem találnád ki, honnan jött a lövés!
(Mulder unottan pattogtatja a labdát.)
Chantal: (következõ üzenet) Hello Marty! Olyan régen hallottam utoljára azt a szexis hangodat! ("Mulder" felderült arccal egy ceruzáért nyúl) Csak a te kedvedért vittük le most a hívás díját 40 centre... ("Mulder" letörten eldobja a ceruzát...)
"Mulder": (gyermeki örömmel játszik a tükör elõtt az FBI-jelvénnyel) F...! B...! I...! FBI...! (végre észreveszi, hogy fordítva tartja a jelvényt. Megfordítja, és Robert De Niros arckifejezést vesz fel) Rám nézel, haver? (a tükörnek, majd hátranéz) Nincs mögöttem senki, úgyhogy biztosan rám nézel. (elõveszi a pisztolyt) Kérsz egy golyót a fejedbe? -
#4362 akkor volt hogy felvette az arc Muldernek a kinézetét és majdnem megdöntötte Scully-t :) -
#4361 Valaki be tudná vágni valahonnan a tegnapi részben hallhatott poénokat(Mulderizmusokat)? -
#4360 Ari volt a tegnapi rész. :-) -
#4359 Ja :DDD Oksi :) Akkor más lett az új forditásban a címe, régen Majmolás volt elvileg :) -
#4358 A címét mondtam
#4353 -
#4357 Ma elvileg ez lesz:
23:15 - A kör bezárul
Jane Brody, levélválogató egy éjszakai műszakban dolgozó kézbesítő-társaságnál, belopakodik a női pihenőbe és rágyújt egy cigarettára. Váratlanul azonban milliónyi méh mászik be a helységbe, ahol Jane üldögél. A nő megpróbálja elhessegetni a rovarokat, hogy kimenekülhessen, mire azok körbezsongják és halálra csípik.
-
#4356 Jajj tudom emlékszem arra a részre, köszi! :) -
#4355 címét nem tom.
a lényege, hogy 5 csecsemő született egy kisvárosban, "farokkal".
akitől vannak, pedig tudja a külsejét változtatni. -
#4354 Tegnap nem láttam, melyik rész volt? -
#4353 Krumplifejecskék :) -
#4352 Jaja :) Néztem :) -
#4351 most van.
:) -
ptibi #4350 mindenképpen szóljál rám LEVI121212 telón -
ptibi #4349 írtam neked privit abban megtalálsz minden infot -
levi121212 #4348 hol laksz? -
ptibi #4347 engem érdekelnének ezek ha adok dvd-t akkor rámásolnád nekem amik megvannak? -
levi121212 #4346 Változó minőség, vannak teljes évadok DVD minőségben, vannak TVről leszedett szinta DVD minőségű részek, de vannak gyengébb minőségű epizódok is.... -
#4345 Én is, ez van. De hidd el, az igazi hangokat is meg lehet szokni...
Sőt, tovább megyek: a 6. 7. 8. és 9. sorozatot angolul néztem meg, néha angol felirattal, és nekem akkor is R. Karcsi és N. Ercsa "beszéltek"... az emberi elme hihetetlen :) -
#4344 tény viszont én Rékasi Károly és Náray Erika hangját az évek során már nagyon megszoktam :) -
#4343 Szerintem - erősen magánvélemény - angolul a legjobb nézni a filmeket!
Ha meglenne a DVD-szett [15 darab DVD], akkor én csinálnék belőle XviD-et, és feliratozást is.
A visszaosztást pedig meg tudnám oldani, ha nagyon kellene - DC++, FTP.
-
#4342 küld el privátba :)
megnézem mennyi és hogy milyen sebességgel jön
ha fővárosi vagy akkor akár még oda is adhatom :) -
ptibi #4341 nekem nem töltenéd le? -
ptibi #4340 le akarod tölteni?
hívj fel telon
-
#4339 dobd már át lécci privátba a linket :) -
ptibi #4338 sztem is.de van egy hely ahol le tudom tölteni az összes részét a sorozatnak és nem kellene megrendelni sem csak nekem nincs netkapcsolatom és ezért nem is állok neki. jó minősége van neki állítólag csak a szinkront kellene megoldani.
-
#4337 mondjuk ez jó kérdés :) -
ptibi #4336 amerikában a teljes szett megvehető? de a szinkront ki fogja rárakni? -
#4335 mennyibe is fog ez kerülni? -
#4334 Ez csak természetes :)
-
#4333 jó de akik adtak pénzt a megrendelésre ingyen másolhassák :) -
#4332 Mondom x-edszer [stílusosan [#nyes]]: rendeljük meg a DVD-szettet Amerikából! Dobjunk össze egy site-ot és gyűjtsük be a lóvét rá -
#4331 nekem van még egy pár rész, asszem tán mind avi de eléggé gyenge minőségűek, mind tvről lett átszedve -
ptibi #4330 szia Levi121212!
megkérdezhetem hogy milyen formátumban és milyen minőségű a film? -
#4329 Mégsem, pedig ha a sorrendet követjük ennek kellett volna jönni, na sebaj, holnap jönnek az érdekességek :) -
#4328 A minősége?
-
levi121212 #4327 Nekem megvan a 9. évad felétől eltekintve az összes szinkronba... -
#4326 Az a mozifilm, ahogy Imyke is írta :)