X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
<#miaz>

Serpa
mit õriztek az erõmûben?

Alien
Érdekesség:

A FÖLDÖNKÍVÜLI

Ebben a részben lép színre a Magányos Harcosok csapata.

Alien
23:05 X-akták - A földönkívüli

Mulder és Scully egy reagani ( Tennessee állam ) UFO észlelés ügyében nyomoznak. Kihallgatnak egy Ranheim nevû kamionsofõrt, aki azt állítja, hogy rálõtt egy titokzatos repülõ objektumra. Ranheim azonban késõbb megváltoztatja elbeszélése néhány részletét, ami arra készteti Muldert, hogy gyanakodni kezdjen, a férfi kevesebbet mond el, mint amennyit valójában tud. Ugyanakkor felfigyelnek arra is, hogy Ranheim az Öböl-háborúban járt katonáknál elõforduló betegség tüneteit mutatja, holott állítása szerint sosem járt Irakban...

Alien
Mindjárt berakom 😊

Tuvok
Tegnap elnéztük, mert szülinapod volt, de ma már tessék beírni a részt !

Alien
Köszönöm Szépen! <#vigyor>

Tuvok
<#eljen>

Serpa
<#pias>

Tuvok
Boldog szülinapot Alien !

Poén:

Greskin: Figyelem! Hozzanak székeket és üljenek le! Mulder megtudott valamit.
Ügynök: Talált egy új vírust? Vagy a Kennedy-gyilkosságot nyomozta ki?

Képek az epizódból:

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

Alien
Érdekességek:

Ezúttal Scully-ról tudunk meg valamit: az FBI akadémián szerelmes volt Willis ügynökbe, aki az instruktora volt. Mindketten ugyanakkor születtek, február 23-án.

Eredetileg úgy tervezték, hogy Dupre szelleme Mulder-t szállja meg, de aztán a producerek tiltakoztak, hogy ez nem vág egybe a Mulder-rõl kialakult képpel, miszerint bár õ maga nyomoz a paranormális jelenségek után, semmilyen kézzelfogható bizonyítékot nem sikerül szereznie. Ha Dupre õt szállta volna meg, Mulder „idejekorán” megerõsítést kapott volna a természetfelettibe vetett hitéhez.

Alien
😄

Alien
22:40 X-akták - Lázár

Scully és ügynöktársa, Jack Willis, rajtaütnek egy bankfiókon, miután egy informátoruk szerint rablótámadást terveznek ellene. A tipp igaznak bizonyul, Warren Dupre és felesége, Lula Phillips, valóban felbukkannak a bankban és megpróbálják azt kirabolni. Dupre-t felszólítják a megadásra, de az rálõ Willis-re. Scully visszalõ és halálosan megsebesíti Dupre-t. A kórházban az orvosok sikeresen újraélesztik Willist, de arról fogalmuk sincs, hogy mialatt Willis élet és halál között lebegett, Dupre lelke átszállt az ügynök testébe és átvette felette az irányítást...

Tuvok
Zsidó ûrlények, hmmmm

Tuvok
Na igen, ez tény 😊

Serpa
homikat se kedveled.
<#vigyor>

"Melegítõ"

Tuvok
Mibõl gondolod, hogy nem szeretem õket ? 😊

Tuvok
Persze, direkt ezt lesed, hogy más megcsinálja

Serpa
Tuvok -nak nem fog tecceni ez a rész. 😊

nõbõl férfi lesz.
transzfesztita.
^-^

Alien
Na, megelõztek 😊

Tuvok
Na ezért nem végzi AVP a munkáját rendesen 😊

Sziasztok!
Ma 22.40 1x14 Nemváltók

Tartalom:

Egy Marty nevû nõ elcsábít egy üzletembert egy felkapott éjszakai mulatóban. A pár egy motelbe megy és szeretkeznek. Nem sokkal ezután az üzletember rosszul lesz, görcsös rohamokat kap és meghal. Mielõtt Marty elhagyná a motelt, kinézete megváltozik és átalakul egy férfivé.....

Érdekesség:

Ebben a részben felbukkan Nicholas Lea, mint Marty áldozata. A második szezontól kezdve Lea játszotta Alex Krycek szerepét.

Kate Twa, aki Marty nõi alakját játszotta, szintén megjelenik egy késõbbi epizódban (Szórt fény), mint Kelly Ryan felügyelõ.

A film elején a diszkóban hallható zene egy másik tévésorozat fõcímzenéje, amelyet szintén Mark Snow írt.

Poén:

Scully: Szóval, mi a gyanúsított személyleírása? "Közepes magasságú, testalkatú, nemû; fegyvertelen, de rendkívül vonzó"?

Scully: Van valami odafönn, Mulder.
Mulder: Ezt én már évek óta mondom.

Képek az epizódból:

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

Tuvok
<#shakehead>

Alien
Sorry , de az utóbbi napokban tényleg elvesztettem a fonalat 😄D De holnaptól ismét visszatérek 😄

Tuvok
Újabb strigula, újabb levonás ... AVP, így nem vmi nagy fizut kapsz 😛

Tuvok
<#nezze>

Tuvok
Hmm, akkor ezekszerint megmenekült a hajó ?
😞

Tuvok
Gyenge kifogás, pont Te ne tudnád ... ezt nem veszem be

Serpa
õ épp a hajón volt.
😊

Alien
Az a baj, hogy elvesztettem kicsit a fonalat, így nem tudom, hogy melyik rész jön <#banplz>

Tuvok
Humprey Bogart, a hõs tengeralattjárós lovag 😊

Amúgy AVP ? <#nezze>

Serpa
én nem tom, hogy úgy nézett e ki valójában, ahogy ebben a filmben volt,
😊

de kétségkivül tengeralattjáró kinézete volt, mint kivül, mint belül.

Tuvok
Ja, de ha amcsi film, akkor honnan volt infójuk, hogy hogyan nézett ki egy U-boot mondjuk belölrõl ? 😊))

Tuvok
Utánanézek, köszi !

Serpa
Ütközet az északatlanti-óceánon
Action in the North Atlantic

1943 as film
dúl a háború ...

Tuvok
Basszus, de kár, hogy lemaradtam 😞
Címe nincs meg ? Vagy majd megnézem az újságban vagy port.hu-n .
Ja, a Liberty egy "futószalagos" 8000 tonnás kereskedõhajó volt, alig egy hónap alatt összehegesztettek egyet, így tudták tartani a hajóteret az elsüllyesztettekkel szemben . 😊

Serpa
nem néztem végig, de amit láttam belõle <#eljen>.

4-5 submar megtámadott egy konvojt, egy hajó kivált (Liberty Ship --> nem tom ez mond neked vmit) és azt kezdték üldözni.

volt minden; köd, fedélzeti löveggel lõttek, este lehetett hallani a motorzugást ...

egyik legjobb, hogy némettül beszéltek a németek.

Tuvok
'szameg
nem 😞

Szemét viasat kihagyta a kedvenc epizodomat.
Tud valaki lelõlehelyet hozzá? (A jég)
Serpa
hétfõn este volt egy U-BOAT os film a TCM -n.
nézted?

Tuvok
😄

Serpa
ezt komolyan kérdezted?

Tuvok
Mégis milyen zenére gondoltál ? <#fejvakaras>

Serpa
veszteni való nincs ...

Tuvok
Hát azt nemtom .

Serpa
gondolom állandóan bennt voltak a topicban.

Tuvok
Nem, de voltam már zenélõ topikban 😊
(hamar megunta a nép)

Serpa
^-^
sztem jó lenne.
The Godfather topicban voltál már?

Tuvok
Éljen a szélessáv ? 😊