X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gillian Anderson 4 projektben van, David Duchovny 5 projektben van, esélytelen hogy ezzel is foglalkozzanak
"Nulla tenaci invia est via"

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2025.01.20. 19:59:20
Manapság ennek a kiemelésére aztán
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2023.04.19. 17:49:49
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.mafab.hu/article/jon-az-x-aktak-rebootja-sztarrendezo-a-fedelzeten-54
így amúgy nem is rossz, kell egy kis szünet neki.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Next PC upgrade: 2022
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Mulder a végén eszméletlen volt. :D
Aztan a jovo heti mar hagyomanyosabbnak, sot komorabbnak igerkezik cserebe.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Next PC upgrade: 2022
Már voltak előzetes megbeszélések a The X-Files esetleges 11. évadja kapcsán, a FOX-os főnök szerint minden érintett benne lenne, s abban bíznak, hogy jövő ilyenkorra már több infójuk lesz erről.
Keresem az 5 rész egyik zenéjét...
Mikor korbácsoljál Mludert :)
angelus1991ster.blogspot.hu
Je suis blanc et européenne!
Az X-akták kezdeti évadai arról szóltak, van egy epizód, amiben ufó, szellem, vagy mutáns van, amire Scully azt mondja ez lehetetlen, ilyen nincs és Mulder nem mondja azt neki:_ bazd meg! A mult heti részben is azt mondtad nincs ilyen és mégis volt! Ne okoskodj már!
Meg a rég részek között is voltak nagyon gyengék és ostobák. Én egyébkként mindig azt reméltem ,lesz egy crossover és Mulder meg Scully kinyomozza a Csillagkapu programot...
A másik dolog, ami idegesít: A kilencedik évad végén Muldert halálra ítélték, üldözték, menekülnie kellett. Evvel a dologgal mi lett? Vagy ezt megmagyarázták a köztes filmben? (nem láttam) Ha igen, akkor is röhejes, nehogy már egy extra movie-t kelljen látnom ahhoz, hogy választ kapjak egy fő kérdésre!
Ja, és még ott van Scully és Mulder kapcsolata. Az csak az egyik dolog, hogy "Nem, nem fognak együtt járni és szexelni, mert az nem passzolna!". De legalább lehetett volna úgy tálalni a kémiát kettejük között, jobban érezhető legyen, hogy két exet látunk. Ehhez képest...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Múltkor még a 200 nyomozós epizódot fikkantottad. Na mindegy.
És egyébként tényleg azt hiszi, hogy az a megoldás, ha alien DNS-t ad minden egyes embernek? Elmondom: Sanszos, hogy pontosan ez volt a cél, hogy mindenkit megfertőzzenek ezzel. És neki ez meg sem fordul a fejében. :DDDD
Szóval ez mindenhogy amatőr volt, és nincs rá mentség egy ennyire komoly múlttal. Mint régi X-Akták rajongó, én ezt kikérem magamnak és kurvára haragszok a készítőkre.
Na most ez 6 rész volt. Visszahozták, mutattak mindenből valamit, ha lesz folytatás remélhetőleg nem 6 rész lesz. Nem ígérték hogy 22 rész lesz kivesézősen lassan. Sietős volt, gyorstalpaló, hangulatkeltő. Beletettek mindent ami van és ami Xakták. A többi a jövő kérdése.