X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyire hülyék nem lehetnek...,de ugytünik mégis...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ezek a barmok ismétlik az elõzõ részt!
a kukacokat
attól döglenek meg, ha egymást mellé tesszük õket, ez lesz a részben
és mivel ezeket már mindenki fújja, így akár ugorhatnánk pár season-t
kápis ? 😊)
attól döglenek meg, ha egymást mellé tesszük õket, ez lesz a részben
és mivel ezeket már mindenki fújja, így akár ugorhatnánk pár season-t
kápis ? 😊)
Érdekességek:
JÉG
Ez a rész sokat merít John Carpenter rendezõ „A Dolog” címû filmjébõl, illetve az annak is alapjául szolgáló regénybõl (John W. Campbell Jr. „Who goes there?”😉.
Az epizódban felbukkanó kutya Duchovny kutyájának, Blue-nak, az apja.
Ezt a részt alacsony költségvetésbõl kellett elkészíteni, a forgatókönyvírók ezért is választottak egy bezárt, belsõ teret, így nem kellett sok díszletet építeni.
Az a mondat, hogy „nem azok vagyunk, akik vagyunk”, Shakespeare Otello címû mûvébõl lett kölcsönözve.
JÉG
Ez a rész sokat merít John Carpenter rendezõ „A Dolog” címû filmjébõl, illetve az annak is alapjául szolgáló regénybõl (John W. Campbell Jr. „Who goes there?”😉.
Az epizódban felbukkanó kutya Duchovny kutyájának, Blue-nak, az apja.
Ezt a részt alacsony költségvetésbõl kellett elkészíteni, a forgatókönyvírók ezért is választottak egy bezárt, belsõ teret, így nem kellett sok díszletet építeni.
Az a mondat, hogy „nem azok vagyunk, akik vagyunk”, Shakespeare Otello címû mûvébõl lett kölcsönözve.
22:25 X-akták - Jég
Mulder és Scully megnéz egy videófilmet, amelyet két geofizikus készített az Arktiszon folyó Ice Core ( Jég Mag ) projekt során. Feladatuk az volt, hogy fúrjanak le egész mélyre és hozzanak fel olyan talajmintákat, amelyek abból a korból származnak, amikor ott még melegebb volt az éghajlat. Ám valami félresikerült és a két tudós öngyilkos lett...
Mulder és Scully megnéz egy videófilmet, amelyet két geofizikus készített az Arktiszon folyó Ice Core ( Jég Mag ) projekt során. Feladatuk az volt, hogy fúrjanak le egész mélyre és hozzanak fel olyan talajmintákat, amelyek abból a korból származnak, amikor ott még melegebb volt az éghajlat. Ám valami félresikerült és a két tudós öngyilkos lett...
Tartalom:
Margaret Scully Dana lakását díszíti, a közelgõ gyermekáldás örömére rendezett partira. Kíváncsian faggatja titkolózó lányát, vajon fiú vagy lány lesz a kis jövevény. A gondos mama még egy nõvért is felfogadott, Lizzy Gill-t, aki majd egyaránt vigyáz Danára és a babára is. A fogadás alatt Lizzy belopózik a fürdõszobába és kiönti Dana gyógyszereit a toalettbe, majd a zsebébõl kivett pirulákkal helyettesíti azokat...
Margaret Scully Dana lakását díszíti, a közelgõ gyermekáldás örömére rendezett partira. Kíváncsian faggatja titkolózó lányát, vajon fiú vagy lány lesz a kis jövevény. A gondos mama még egy nõvért is felfogadott, Lizzy Gill-t, aki majd egyaránt vigyáz Danára és a babára is. A fogadás alatt Lizzy belopózik a fürdõszobába és kiönti Dana gyógyszereit a toalettbe, majd a zsebébõl kivett pirulákkal helyettesíti azokat...
Hello!
Ma 22.45 8x20 Lényeg
Érdekesség:
Doggett és Mulder kölyöknek nevezik Billy Miles-t, aki azonban kb. 30 éves lehet, vagyis egyáltalán nem kölyök.
Arlene Pileggi, aki több epizódban is eljátszotta Skinner titkárnõjének szerepét, ebben a részben is látható, mint egy vendég Scully lakásában. Ez lehet tudatos, hiszen elvileg a két nõ ismerheti egymást az irodából – Scully elég sok idõt tölt az aligazgató szobájában.
Poén: -
Képek az epizódból:

Ma 22.45 8x20 Lényeg
Érdekesség:
Doggett és Mulder kölyöknek nevezik Billy Miles-t, aki azonban kb. 30 éves lehet, vagyis egyáltalán nem kölyök.
Arlene Pileggi, aki több epizódban is eljátszotta Skinner titkárnõjének szerepét, ebben a részben is látható, mint egy vendég Scully lakásában. Ez lehet tudatos, hiszen elvileg a két nõ ismerheti egymást az irodából – Scully elég sok idõt tölt az aligazgató szobájában.
Képek az epizódból:

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
Szevasztok!
Ma 23.05 1x07 Szellem a computerben
Érdekesség:
Scully ebben a részben használja elõször a fegyverét, hogy megállítsa a forgó ventillátorlapátokat.
Scully FBI igazolványának száma 2317-616. A 616 a Michigan állambeli Grand Rapids városának telefon-körzetszáma, itt járt középiskolába Gillian Anderson.
A forgatókönyvíró Howard Gordon úgy nyilatkozott, hogy ez az epizód okozta számára a legnagyobb csalódást.
Képek az epizódból:

Ma 23.05 1x07 Szellem a computerben
Érdekesség:
Scully ebben a részben használja elõször a fegyverét, hogy megállítsa a forgó ventillátorlapátokat.
Scully FBI igazolványának száma 2317-616. A 616 a Michigan állambeli Grand Rapids városának telefon-körzetszáma, itt járt középiskolába Gillian Anderson.
A forgatókönyvíró Howard Gordon úgy nyilatkozott, hogy ez az epizód okozta számára a legnagyobb csalódást.
Képek az epizódból:

Hellosztok!
Adam ez szerintem az 5x04 Kitérõ címû epizód!
Nézd meg a tartalmátitt
-----------------------------------------------------------------------------------
Ma este 23.00 1x06 Árnyak
Érdekesség:
Ebben az epizódban hangzik el elõször tréfás megjegyzés Mulder szájából Elvis Presley-vel kapcsolatban. Mivel ez késõbb többször megismétlõdik, Fox valamelyest Elvis-rajongó lehet.
Az eredeti forgatókönyvben volt egy mondat, amelyben Mulder elmondja Scully-nak, mi legyen majd a sírkövén: Semmit sem bánok.
Egy jelenetben látható, hogy Howard Graves kiáll a parkolóból kocsijával és a falra a Tom Braidwood név van felfestve. Ez a Magányos Harcosok csapatából a Frohike-ot alakító színész neve.
Képek az epizódból:
Nah, mára ennyit.
Ciao 😊
Adam ez szerintem az 5x04 Kitérõ címû epizód!
Nézd meg a tartalmátitt
-----------------------------------------------------------------------------------
Ma este 23.00 1x06 Árnyak
Érdekesség:
Ebben az epizódban hangzik el elõször tréfás megjegyzés Mulder szájából Elvis Presley-vel kapcsolatban. Mivel ez késõbb többször megismétlõdik, Fox valamelyest Elvis-rajongó lehet.
Az eredeti forgatókönyvben volt egy mondat, amelyben Mulder elmondja Scully-nak, mi legyen majd a sírkövén: Semmit sem bánok.
Egy jelenetben látható, hogy Howard Graves kiáll a parkolóból kocsijával és a falra a Tom Braidwood név van felfestve. Ez a Magányos Harcosok csapatából a Frohike-ot alakító színész neve.
Képek az epizódból:
Nah, mára ennyit.
Ciao 😊
Melyik az a rész amiben egy kaméleon ként környezetébe olvadó lényt vagy pasit akarnak elkapni? Rég láttam és nem emléákszem rá de ha nekilapult valaminek felvette annak textúráját és csak a szeme látszott.
Ja, és most kép is van 😊

Na szevasztok 😊
Ma Viasat 22.45 1x05 A New Jerseyi ördög
Érdekesség: -
Poén:
Scully barátnõje: És az a pali, akivel együtt dolgozol?
Scully: Mulder?
Scully barátnõje: Igen, mintha azt mondtad volna, hogy helyes.
Scully: Az egy tuskó. Nem, nem... nem tuskó - egy munkamániás.
Scully: Most már értem, hogy miért néztek csavargónak...
Mulder: He-he. Piszkálsz még egy kicsit, vagy elviszel valahova ebédelni?
Scully: Jól értem, hogy még egy kis aprót se tudtál összeszedni ezzel a külsõvel?
Na, mára ennyi, ciao 😊
Ma Viasat 22.45 1x05 A New Jerseyi ördög
Érdekesség: -
Poén:
Scully barátnõje: És az a pali, akivel együtt dolgozol?
Scully: Mulder?
Scully barátnõje: Igen, mintha azt mondtad volna, hogy helyes.
Scully: Az egy tuskó. Nem, nem... nem tuskó - egy munkamániás.
Scully: Most már értem, hogy miért néztek csavargónak...
Mulder: He-he. Piszkálsz még egy kicsit, vagy elviszel valahova ebédelni?
Scully: Jól értem, hogy még egy kis aprót se tudtál összeszedni ezzel a külsõvel?
Na, mára ennyi, ciao 😊
Na mi ez a punnyadás???? <#lookaround>#lookaround>
Ma viszont szokás szerint 22.20-kor x-akták. 8x19 Egyedül
Érdekességek:
Leyla Harrison ügynöknõ egy valódi Leyla Harrison-ról lett elnevezve, aki az X-akták nagy rajongója volt és 2001 februárjában bõrrákban hunyt el. Akárcsak az igazi Harrison, az ügynöknõ is kívülrõl fújja az X-akták eseteit, illetve Mulder és Scully tetteit, szavait.
Amikor a végén Harrison megkérdi Mulder-t, miként szabadította ki Scully-t az ûrhajóról, a mozifilmben látható esetre gondol.
Amikor Scully rendet rak az asztalfiókban, az egymásba olvadt pénzérmék az Álomföld címû epizódokból vannak, a kutya-biléta pedig a Clyde Bruckman végsõ nyugalma címû részbõl.
Na jó tévézést!
Sziasztok!
Érdekességek:
Leyla Harrison ügynöknõ egy valódi Leyla Harrison-ról lett elnevezve, aki az X-akták nagy rajongója volt és 2001 februárjában bõrrákban hunyt el. Akárcsak az igazi Harrison, az ügynöknõ is kívülrõl fújja az X-akták eseteit, illetve Mulder és Scully tetteit, szavait.
Amikor a végén Harrison megkérdi Mulder-t, miként szabadította ki Scully-t az ûrhajóról, a mozifilmben látható esetre gondol.
Amikor Scully rendet rak az asztalfiókban, az egymásba olvadt pénzérmék az Álomföld címû epizódokból vannak, a kutya-biléta pedig a Clyde Bruckman végsõ nyugalma címû részbõl.
Na jó tévézést!
Sziasztok!
Ma délben a film+ -on lesz egy doksifilm Roswell-rõl, úgy hirdetik, hogy "Mi történt valójában", ezt a verziót nem láttam asszem, szal kíváncsi vagyok .
Na ugye, én megmondtam 😊
Ma pedig valószínüleg Sebhelyek, az pedig leljebb szintúgy le van írva
Hogy mért nem lehet az ötödik évadot adni???
Ja, és 23.00 😊
Ma pedig valószínüleg Sebhelyek, az pedig leljebb szintúgy le van írva
Hogy mért nem lehet az ötödik évadot adni???
Ja, és 23.00 😊
Tulajdonképpn nem tom, de ha van benn némi logika, ma 22.40-töl z a rész következik, holnap pedig az elsö, a sebhelyek:
A halál hírnökei
Ez már le van írva 😊
Alien most figyeltem 😊
A halál hírnökei
Ez már le van írva 😊
Alien most figyeltem 😊
Mondjuk érdekes volt látni, ahogy olyan módon ölték meg JFK-t, amirõl már kiderült, hogy teljesen másképp volt 😊)