X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
22:50 X-Akták - Kaddis

Gyászmenet készülõdik egy brooklyni temetõben, hogy végsõ tisztességet adjanak Isaac Luria-nak, akit három fajgyûlölõ fiatal gyilkolt meg brutálisan pár nappal ezelõtt. A tömegben ott áll Ariel Luria és apja, Jacob Weiss. Amikor eljön az éjszaka, egy sötét alak lopakodik be a temetõbe és a friss sírnál egy embert formázó sárszobrot készít.

vagy

Készülj a halálra

Scully egy röntgenfelvételt mutat Muldernek, amely tisztán mutatja, hogy Dana testében, a homloküreg és az agy között, rákos daganat terjed. Mûtétileg nem eltávolítható és ha tovább növekszik, akkor Scullynak nem sok esélye marad a túlélésre. Ahelyett, hogy szabadságra menne, Dana hozzákezd egy új nyomozáshoz: kapcsolatba lép eltérített nõk egy csoportjával, akiknek a nyakából hasonló chipet operáltak ki, mint az övébõl és e kis tárgy eltávolítása után õk is megbetegedtek ( lásd A vonat címû epizódot ).

Elvileg ebbõl a két részbõl lesz valamelyik ha minden igaz 😊

Tuvok
Te nem ... <#duhos2>

Alien
Jön a mai tartalom 😊

Alien
Nem tudom 😊

Alien
Nem próbáltam ki, de nagyon szerettem a GTA3-at és a Vice Cityt is, most volt félretéve egy kis pénzem, gondoltam, hogy az elõzetes infok alapján nem fogok csalódni, ezért úgy gondoltam, megérdemli a játék ha megveszem 😊 Nem szoktam sûrûn megvenni eredetiben játékot ezt elhiheted, az utóbbi idõben nem is nagyon játszottam, de ezt nem bántam meg 😊

Tuvok
"Rodney Rowland a forgatás idején valóban randevúzgatott Gillian Anderson-al."

Nem volt õ már ekkor férjnél ??

Alien
Érdekességek 😊

SOHA TÖBBÉ

Scully tetoválása a saját farkába harapó kígyóval az örök korforgás, a pusztulás és újrateremtés szimbóluma. Ugyanez Chris Carter másik sorozatának, a Millennium-nak, a szimbóluma is.

Gillian Anderson beleegyezett abba, hogy a kígyótetoválást valóban elvégezzék, de ez túl hosszú ideig tartott volna, ezért végül nem lett a színésznõ hátán tetoválás.

Rodney Rowland a forgatás idején valóban randevúzgatott Gillian Anderson-al.

Az epizódban alkalmazott kameraállások és különösen a lépcsõkrõl felvett képek, emléket kívántak állítani Alfred Hitchcock Õrület címû filmjének.

Tuvok
Legalább kipróbáltad elõtte, hogy egyáltalán megéri-e megvenni ??

Tuvok
"Soha többé", vagy vmi ilyesmi volt, mikor Scully-t elcsábítja egy tetoválós csóka, akinek látomásai vannak valami anyagtól .

Alien
Ezerbocsánat mindenkitõl csak megvettem a San Andreast és hááát 😊)))))

Majd modnjátok emlyik rész volt, és jönnek az érdekességek 😊 Most még megyek vissza jáccani, de holnap már nézem és jön a tartalom <#smile>

Serpa
hisz kisfiú még ...
^-^

hagyjuk jáccani.
😊

Tuvok
Fúúú, és egy játék elõtt kockul, ahelyett, hogy itt tenné a dolgát ?

Jóvan ...

Szal ma 22:45-kor lesz, nemtom melyik rész, sem az érdekességeket, de vmi biztos ... 😊

Serpa
megvette.

Tuvok
Hö ? Megjelent, vagy mi ? <#fejvakaras>

Serpa
az ok --> GTA:SA

Tuvok
grr <#nezze>

Serpa
a kukoricásban ...

Tuvok
Köszi <#eljen>

Serpa
21:00, Kedd (június 14.), RTL Klub

Tuvok
Hol lesz és mikor ? <#conf>

Serpa
jövõ héten "X-akták - A film".

hanyadik sorozat elõtt - után játszódik?

Gorvik
Igen, erre a részre gondoltam. Thanks. Asszem majd leszedem valahonnan.

Még vannak ilyen vallásos részek? Ezek tetszenek legjobban a sorozatban.

Ezek közül a legjobb, mikor egy démon próbál normális utodot nemzeni magának, de sose sikerül. Aztán a végén jön a poén, egy démon csaj. Az egész olyan issszonyatosan yo.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Alien
Azt hiszem megvan, hogy melyikre gondolsz 😊 Ötödik Szezon, tizenhetedik része, címe: Minden lélek (All Souls). 😊

Gorvik
Hálás lennék...

Alien
Azért nem, de megpróbálom megmondani 😊

Alien
Érdekesség

HÁROM SZÓ

Az epizód címe utalás az X-akták mozifilm alcímére, Harcolj a jövõért (Fight the Future).

Alien
22:10 X-Akták - Három szó

Howard Salt, egy szövetségi népszámláló biztos, átugrik egy kerítésen a Fehér Házban, mire biztonsági õrök vetik rá magukat. "A földönkívüliek el akarják foglalni az Egyesült Államokat!" - kiáltja. Hirtelen elsül egy fegyver, Salt magát sebezte meg. Mielõtt meghalna, egy CD-ROM-ot csúsztat egy ügynök kezébe. A lemezen "Harcolj a jövõért" felirat áll...

😊

Tuvok
Majd ha megjön, AVP megmondja, õ fejbõl tudja az összes részt .

Gorvik
#3724 Valakiiiiii

Tuvok
<#nezze>

Tuvok
<#eljen>

Serpa

Tuvok
Csupákábrá !!

Tuvok
Akkor miért azt raktad be nekünk ? Mindig átversz minket 😊

Gorvik
Kurva jó ez a rész, mint a többi.

-Az anyád vagyok, és az anya kötelessége, hogy adjon. Nyissz

Megtudjátok mondani melyik az a rész, amelyikben 4 fogyi ikerpárt akar legyilkolni az ördög, de Isten megelõzi õt (a lányoknak kiég a szeme a halál bekövetkeztekor). Plusz Scully elõtt is megjeleni valamilyen szent, és ördögöt az árnyékáról ismeri fel, miközben egy templomban kutat.
Help plíz

Alien
Tudtam, hogy nem ez lesz. Sorry 😞

Alien
22:55 X-akták - Kaddish

Gyászmenet készülõdik egy brooklyni temetõben, hogy végsõ tisztességet adjanak Isaac Luria-nak, akit három fajgyûlölõ fiatal gyilkolt meg brutálisan pár nappal ezelõtt. A tömegben ott áll Ariel Luria és apja, Jacob Weiss. Amikor eljön az éjszaka, egy sötét alak lopakodik be a temetõbe és a friss sírnál egy embert formázó sárszobrot készít...

Nem biztos, hogy ez lesz :S Úgy emlékszem, ezt is késõbb adták le, mint kellett volna. De majd kiderül 😊

Tuvok
Marha jó volt 😊

Alien
<#nyes>

Serpa
csupákábrá ...
^-^

Alien
Nem tom, hogy ez lesz-e :S

De azért bemásolom, hátha 😊

Érdekességek:

CHUPACHABRA

Ennek a résznek eredetileg spanyol címe volt „El mundo gira”, vagyis „a Föld forog”. A cím utalás egy mexikói sorozatra, az „Ahogy a világ forog”-ra, mivel Scully ezt az esetet úgy jellemezte a filmben, mint egy mexikói szappanoperát.

A menekültek táborát a semmibõl kellett felépíteni és a forgatás elõtt egy hóvihar terítette be az amúgy napfényes és száraz sivatagnak tervezett helyet. Így a stáb tagjainak el kellett olvasztania a havat a kamerák „szeme” elõl, ehhez forró vizet és hõlégfúvókat használtak.

Tuvok
Jól hangzik

Érdekességek ??

Alien
Ja, nem biztos, hogy ez lesz :S De elvileg ennek kell jönnie 😊

Alien
<#rolleyes>

23:10 X-Akták - Chupachabra

A bevándorló munkások bádogvárosában, a kaliforniai San Joaquin völgyben, Elaido Buente felszabadultan udvarol a csinos Maria Dorantesnek, mialatt bátyja, Soledad Buente, féltékenyen nézi õket. Flakita, az mindenbe beleszóló szomszéd, rosszallva csóválja a fejét: "Két testvér, egy asszony, nagy baj." Hirtelen fülrepesztõ zaj hallatszik a magasból és vakító fény önti el az utcákat. Sárga esõ esik egy rövid ideig és mindenki szerteszalad. Miután minden elcsendesedik, Flakita megtalálja Maria és egy kecske megcsonkított holttestét. Mindkettejüknek megette valaki vagy valami az arcát. Eliadónak pedig nyoma vész...

Tuvok
<#nezze>

Tuvok
Sztem nincs

Serpa
Mulderben még benne van a vírus?

Tuvok
Semmi, azzal lett vége .

Tuvok
Hát igen ...

Ombika
Nah ige nde utana mi lett,miutan beleengedtek!!!???