6047
-
Jobson #4525 és meg van esetleg neked? vagy valakinek? -
#4524 16DVD re rá is férne, ripelve :) -
#4523 ha esetleg ilyen ember létezne akkor az szóljon nekem is, kéne az összes rész :) -
#4522 Hát, őszintén szólva a magyar DC++ HUB-okon kívül más forrásról nem tudok a beszerzést illetően...
Esetleg, ha valamelyik itteni fórumlakó el nem küldi neked DVD-n a rippelt sorozatot...
-
#4521 hi all, én az x-akták minden részét megnéztem, amit még az MTV-n vetítettek évekkel ezelőtt, emléxem, hétfőnként ment 20.00 után, később átrakták 22 utánra, ez sem érdekelt - csakhogy szlovákiában nem lehet megfogni azt a csatornát, ahol sugározzák a többi epizódot, és az 5. után (amit még a cseh adó is sugárzott) már nem láttam a többit. Meg lehet a többi sorozatot szerezni vhol vagy ki kell várni, amíg lesz szíves vmelyik itteni adó lesugározni? (amit kétlek, egyelőre nincsenek a tervekben) -
#4520 nem láttam :(
Forest Gumpot néztem, aztán ítélet nap :(
de jó volt :) -
#4519 egy újabb "bogaras" rész. -
#4518 ... már lesz. -
#4517 Ma -
skristof #4516 egész trilógia lemegy viaszaton -
#4515 máma Keresztapa van. -
#4514 Viszont!! -
#4513 Viszont! -
#4512 Boldog Karácsonyt minden X-akták rajongónak ! -
#4511 nah, hogy folytassam a megszokott témánkat :)
mai részben a stáblistánál pörgött a szemem mint a rotációs kapa, de még így se tudtam mindent kiolvasni:
baby williams (ez gondolom Scully babája) as Travis ... valaki
volt vagy 3 baby williams :O
de csak az elsőt tudtam kiolvasni hogy ki "játssza" valamilyen Travis
3 baba kellett a filmhez? :)
a másik amit nem értettem hogy most mi is történt pontosan?:
az a tökéletes katona összeakarta zúzni a Dougget ügynököt, aztán megjelent az a tökéletes csaj levágta a katona fejét...
aztán mi történt?
valahogyan "meghalt" a csaj? vagy mi történt? -
#4510 Passz -
#4509 akkor mér van annyi hely a szöveg után? -
#4508 :)
Nem nyomok én egyet se -
#4507 kötekszünk, kötekszünk ...
mér nyomsz 2-3 entert? -
#4506 Én is ezt mondtam :D -
#4505 himself...Scully's baby -
#4504 William Scully himself ? :) -
#4503 engem az zavart hogy sok régebbi részben egymást tegezték ők, de ebben a 8-as évadban amikor találkozott Mulder velük mindig magázódtak -
#4502 lehet, hogy "himself"? -
#4501 Papir Manu :D
Amúgy a tegnapi rész bűn-rossz volt. Az X-akták társasjátékban egy Mulder-Scully csók jelenet a top, akkor vagy fél üveg piát meg kell inni.
Amúgy ezután jön valamelyik nagyfilm, igaz? Semmi humor nem volt a tegnapiban... Na jó, a végén Mulder három haverja jelenet aranyos volt.. Kis utalás Jézus születésére, úgy álltak ott az ajándékokkal, mint a három napkeleti bölcs. :D -
#4500 nincs meg valakinek a mai rész? (Scully megszüli a gyerekét)
csak kíváncsi vagyok hogy amikor kiírják a stáblistát akkor láttam valamit a jobboldalon (Scully's baby) és tom hogy a baloldalra is ki volt írva valami, nem tudja valaki mi volt az? :)
kíváncsi vok :) -
#4499 azért nem minden horror film azt jelenti hogy placcsog a vér összevissza -
#4498 hát ja, de ez horror film volt, nem thiller ;) -
#4497 jó, nem volt olyan rosz, de nem szeretem az ilyen fojjon a vér mindenütt, akkor már inkább a pszihés dolog legyen...
szal talán inkább ezért X-akták, mert az néha úgy félelmetes hogy nem tocsog a vér mindenütt hanem olyan rémisztő... (persze tényleg nagyon ritkán :-/) -
#4496 hmmm ...
nem tom.
nekem teccetős volt.
sűrűbben adhatnának ilyen kaliberű filmeket. -
#4495 én is inkább most azt néztem :(
de nem tudom, én majd elaludtam a filmen (x-aktákat kellett volna nézni :-/) -
#4494 inkább Halálhajót néztem. -
#4493 22:30-kor kezdődik ma az X-akták :) -
#4492 A Rock Bottom tényleg nagyon ott van :D -
#4491 Tuti :) Most jelenleg a nyolcadik megy , de nem soká ismét a kilencedik jön. -
#4490 biztos a 9-es? -
#4489 Eddig is vetitették a kilencedik évadot :) Kétszer vagy háromszor volt már :) És most még lesz egyszer :) -
#4488 Igen, az a mozifilmre vonatkozott :) -
#4487 Jaja :) -
#4486 lesz vajon 9-edik évad magyar adón?