X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
<#guluszem1>
<#banplz>

Tuvok

Serpa
15.én beszúrta.
<#vigyor3>

Tuvok
És tegnap ? Tegnapelõtt ? Azelõtt ? Az elmúlt 3 hétben ?

Serpa
még van egy kis ideje.

Tuvok
Már megtette ...

Serpa
ne hazudtold meg magad.
^-^

Jól van na, tényleg nem tudom. 😊 Jobbat én sem tudok. De: olvastam a hírlevélben, hogy a Lucasarts is egy idõben hozza ki az egyik szerzeményét + a 3. epizódot. Mi lenne, ha ez történne a mi esetünkben is? Szóval a 2. Mozifilm moziba kerülésével egy idõben jelennének meg a DVD évadok. A sok új emberke rohanna a boltokba megvenni az elõzményeket. Na mit gondoltok?

There is no chaos, There is no order, There\'s just TRUTH, The real kind of power.

Alien
Bocsi az elmaradások miatt <#rolleyes> Minden be lesz pótolva <#vigyor>

Tuvok
Szerinted mégis ki fog komolyan foglalkozni egy netes anoním aláírásgyûjtéssel, ahol mellesleg Kolompár Pistike beregelhet 30x Lakatos Józsika nevén ..?

Hello mindenkinek. A petíció igen is komoly, beszéltem a kitalálójával. Ha jóval több aláírás lesz, akkor lesz értelme. Köszönöm mindannyiótoknak, és továbbra is kérlek Tieteket, hogy kérjétek el ismerõseitek címét, és kattintsatok! Minél több név, annál nagyobb esély, ugyebár. Greg

There is no chaos, There is no order, There\'s just TRUTH, The real kind of power.

Tuvok
<#nezze>

Gorvik
persze hogy nem, úgytûnik egy kis szilikont rakatott be

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Gorvik
Beszarás, a kedvenc sorozatomba, az OC-be is szerepelt sokat, és nem ismertem fel...

Thx

miért ölte meg a csaj a többi okkultistát?

Tuvok
Ki írja ezeket ? Ilyen leszek a heJesírástól -> <#csodalk>

Alien
Érdekességek:

KÉZ, AMELY SEBEZ

A gimnázium, a Crowley High, a nagy okkultista, Alistair Crowley után lett elnevezve.

Két karakter, Paul Vitaris és Deborah Brown, két rajongó után kapták a nevüket.

Ez volt az utolsó epizód, amelyet a szerzõpáros, Glen Morgan és James Wong, írtak. Késõbb a 4. szezonban ismét elkezdtek Carter-nek dolgozni.

Alien
22:30 X-Akták - Kéz, amely sebez

Egy vidéki város erdejében, két tinédzser fiú és lány, felkeres egy oltárszerû fatuskót, amelyet szerintük fekete mágusok használnak. Az egyik fiú, Dave Duran, tréfából imádkozni kezd, remélve, hogy ezzel ráijeszt a lányokra. Ám a vicc visszafelé sül el és az ima megidéz egy hatalmas, gonosz erõt. A fiatalok megrémülnek és pánikszerûen menekülnek. Az egyiküket, Jerry Stevens-t, azonban elkapja az ismeretlen erõ. Szétroncsolt holttestét másnap vadászok találják meg...

Alien
Aláírom majd, de sajna nem hiszem, hogy sokat számítana 😞

Alien
😄

Alien
Rá gondolsz? 😊 Most nem láttam ezt a részt (régebben igen) de a filmben Natalie volt a neve ugye? Ha igen akkor õ az 😊

Tuvok
Hogyhogy számít ? Az online petíciók legfõbb ismertetõje az, hogy az aláírokon kívül a kutya se foglalkozik velük .

IMYke2.0.0.0
652. vagyok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Yo! Közérdekû felhívás minden X-FILES FAN számára!!!: Tisztelettel megkérek minden rajongót, hogy látogassatok el erre a címre: www.petitiononline.com/1013/petition.html. Ez egy netes petíció, mely célja, hogy minél elõbb legyenek X-FILES DVD évadok Magyarországon is. Minden szavazat számít! Elõre is köszi. G.

grebber
Na frankó volt az uccsó rész ez a sorozat is kilöve már csak a Dragon Ball GT pár része van hátra.

Next PC upgrade: 2022

Gorvik
A mai részben szereplõ légyember "barátnõje" original nevét meg tudod mondani? (Iszonyat szép, utánanéznék) 😊

grebber
LOL megvna nekem is csak elnéztem késõ van már 😞

grebber
Az ucccsó részt nem lehet valahonnan leszedni?
Az az egy hiányzik már csak.

Tuvok
Plusz érdekesség, hogy ennek a Pfaster alaknak a neve feltûnõen hasonlít a Fester-re, akinek még a 'foglalkozása' is hasonló . 😊)

Alien
Érdekességek:

AZ ELLENÁLLHATATLAN

A temetõben az egyik sírkövön a Soames név áll. Ez az a Ray Soames, akit a Sebhelyek címû epizódban exhumáltat Mulder és Scully.

Amikor Donnie Pfaster a börtönben beszélget az egyik rabtárásával és megemlíti neki Scully nevét, az felidézi egy baseball-kommentátor nevét. A kérdéses személy Vin Scully, akirõl Chris Carter az ügynöknõt elnevezte.

Pfaster a 7. szezonban visszatér, az Imádság címû epizódban.

Van egy másik visszatérõ szereplõ, Christine Willes (Karen Kossoff szerepét játssza), aki majd a Calusari és az Elégia címû epizódokban tûnik fel.

Carter eredetileg egy nekrofil gyilkost akart megformázni, de a tévéstúdió ezt túlzásnak tartotta, ezért átíratta valami „szalonképesebbre”, egy fétistára.

Alien
23:05 X-Akták - Az ellenállhatatlan

Donnie Pfaster elveszíti az állását a helybéli temetkezési vállalkozónál, mert az rajtakapja, amint egy fiatal lány holttestérõl hajat vág le. Nem sokkal Pfaster elbocsátása után, Moe Bocks FBI ügynököt értesítik, hogy valaki több hullát is kiásott a temetõben és megcsonkította õket. Azt gyanítva, hogy az esetnek kapcsolata lehet az UFO-khoz Bocks értesíti Muldert és Scullyt. Mulder azonban inkább egy fétisimádó elkövetõre gyanakszik, aki a halottak maradványait gyûjti. Scully több éves kórboncnoki tapasztalattal a háta mögött, majdnem rosszul lesz a megcsonkított tetemektõl. A hajukat lenyírták, a körmeiket kitépték. Danát olyannyira megviseli a dolog, hogy rémálmaiban magát látja áldozatként...

Alien
<#kacsint>

IMYke2.0.0.0
Olyan nincs.
9*26*~250MB = kb. 59 GB... ilyen oldalt nem fogsz találni!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Min nézitek az X-FILES-t? Tudtok olyan honlapot, ahonnan letölthetõek DVD-RIPEED változatban?

grebber
ÁÁ végre meglesz 2 órán belül a 9-es széria pár hiányzó része.

Slayerboy
Érdekesnek tûnik és sztem még nem is láttam.. megnézem <#eljen>Amúgy X-Akták rulz!

Voltam zárás előtt. _______________

huhh, ez hasonló történet, mint amilyet vasárnap éjjel láttam a retek klubbon. The gift volt a címe, az alapstory erõsen hasonló (igz jóval késõbb készült mint az általad említett epizód, így Cartret nem lehet plágiummal vádolni 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Gorvik
Alien
thx

Alien
Érdekességek:

AUBREY

Az epizódban felbukkanó Terry O’Quinn címszerepet játszott Chris Carter Millennium címû tévésorozatában, mint Peter Watts. Szintén szerepet kapott az X-akták mozifilmben (õ volt Darius Michaud ügynök), amely alapos zavart okozott a két sorozat rajongói között, mert Watts-ként azonosították.

O’Quinn azonban a 9. szezonban is visszatért, õ a titokzatos Árnyékember.

Alien
23:00 X-Akták - Aubrey

A Missouri állambeli Aubrey városában B. J. Morrow nyomozónõnek furcsa, ijesztõ látomása támad. Lelki szemei elõtt egy férfit lát, aki éppen eltemet egy hullát. Morrow felismeri a helyszínt és azonnal odasiet egy lapáttal és megtalálja a holttestet...

Serpa
flame.
😊

Alien
Sajnos ezt nem tudom 😊

Alien
Most hétköznaponként a második szezon megy, majd ha a negyedik szezonhoz jutunk akkor derül ki, hogy megint elölrõl kezdik-e, vagy megy-e tovább az ötödikkel. Teljesen új részek már nem lesznek, hisz tizedik évad már nincs, és ugyebár vasárnaponként megy a kilencedik évad, amit leadtak már egyszer.

Alien
Nincs mit<#kacsint>

Alien
Ahogy leírtad a részt, amennyit láttál belõle, szerintem azok alapján szinte biztos, hogy arra a részre gondoltál, amit a #4102-ben írtam 😊

Gorvik
Nemtudod véletlen, h a festmény az X-aktás stáb agyszüleménye, vagy valahonnan szedték?

odex
sziasztok!
lesz még valaha új része az x atktáknak?
mert mostanába csak a régi ismétléseket látom már 1 kicsit untat 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

köszi 😊)

meg iszonyatosan apró sajnos 😞(

szerinted. szerintem meg jól néz ki 😊