6047
-
#4565 Az nem lenne rossz :) Az egész igazolványról kéne :) -
#4564 Nézem én is, bár nekem megvan gépen a The Truth angolul :) -
#4563 méretarányos képet hol találhatok az igazolványukról?
amit felszoktak mutatni - főcím alatt van - ki van tüzve a ruhájukra
egyébként én is
:) -
#4562 -
#4561 Tárgytalan, 22:10 -
#4560 Hánykor kezdődik ? -
#4559 elérkezett a mai nap. -
#4558 talán mert ~1 hónapja, vasárnaponként, az utolsó évad részei mentek.
micsoda meglepetés! -
#4557 hát nem tudom, de a vége az nem nagy szám szerintem, kb ilyen JAG-es részek, szal remélem hogy még lesznek ilyen kis érdekes, misztikus részek (remélem még nem jön vissza Mulder) -
Vándorsólyom #4556 ja, amúgy nem tudom, hogy a francba adja a viasat le ezeket a részeket, hogy közeledhet a végéhez a sorozat, ha ezt a tegnapi részt kb egy hónapja már leadták....??? -
Vándorsólyom #4555 hát ez a tegnapi rész katasztrófa volt. az a néger ronda volt, mint a bűn, idegesített a feje is, arról nem is beszélve, hogy olyan szarul alakított, mint egy ripacs egy aluljáróban. a sztori is nagyon gagyi volt. remélem ma jobb lesz.
amúgy elárulhatnátok, megöl a kiváncsiság :) -
#4554 Nézd meg! :) -
#4553 most én ezt nem értem, akkor most ki ölte meg Dogget ügynök fiát? -
#4552 hát sztem el lehet árulni, mert annyira durván nem tűnt el... -
#4551 Nem áruljuk el, nézd meg / vedd fel . -
Vándorsólyom #4550 még nem láttam a sorozat végét. most szombaton lesz. áruljátok el: mi lesz Mulderrel? kiderült, hogy miért tűnt el? -
#4549 Te úgy látom nem érted miről is beszélek.
Ha csak egy ezrest adunk be személyenként - megfelelő módszerrel, pl. számlára stb. stb. - akkor is nagyon szépen össze tudnánk szedni az eredeti DVD-szettre a pénzt, és nem holmi TV-ripből készített avi-DVD-csomagra dobnánk ki 14 ezret!
-
Jobson #4548 én arra gondoltam, hogy esetleg valakinek megvan otthon és az küldhetné el. 180000-em nekem sincs rá. a DC-n próbálom felvenni olyanokkal a kapcsolatot, akiknek megvan. egy srác 14000-ért odaadja a 9 sorozatot. Inkább arra gyűjtsünk!!! -
#4547 Én már régóta forszírozom, hogy vegyük meg a DVD-szettet!
Gyűjtsünk rá! Ez komoly. -
szando #4546 angol felirat kell hogy legyen rajta, egy kozépfokú szint mellett teljesen élvezhető úgy -
#4545 nem lenne gond a 176k forint csak éppen sem szinkron sem felirat nincs a filmhez -
#4544 na jah :)
posta költség: 2000 Ft MasterCarddal
X-akták mind a 9 évad: 176,866.38 Ft Mastercarddal
rádöbbenni hogy ezt nem lehet kifizetni: felbecsülhetetlen
van amit nem lehet pénzért megvenni... :D -
Jobson #4543 a mai posta már csodákra képes, létezik a csomagküldés -
#4542 Küldj egy sms-t a a 1792-re vsszex szöveggel, és megkapod mind a 9 évadot !!! -
#4541 Éppenséggel nem. Több szempontból is.
1. A készítők így akarhatták sugallni, hogy ez egy nem befejezett történet - azaz, olyan, mint az Élet.
2. Így biztosítható, hogy bármikor hozzá lehet nyúlni a sorozathoz.
-
#4540 de furcsa, mert azzal fejeződik be a 9-dik évad hogy ott fekszik a scully meg a mulder az ágyban, és valami ?megváltozásról? beszélnek, vagy miről, már nem emlékszem...
hát ez elég hülye befejezés :-/ -
#4539 9 évados a sorozat... -
#4538 NE MÁÁÁR
meghalt a 3 kis vicces, infó srác
minek kellett őket meghalasztani? :(
van amúgy 10-dik évad? (mármint nem a viasaton) -
szando #4537 ha türelmes vagy dc-ről le tudod húzni az egészet. anno nekem megvolt majdnem az összes, csak a vinyóm úgy döntött hogy inkább nem működik többet, jól el is veszett az összesminden ami rajta volt... -
#4536 Éppen ez az, hogy nem lehet kapni boltokban - csak Amerikában és tengernyi pénzért:
817.00 USD = 176,866.38 HUF (~ százhetvenhatezer-nyolcszázhatvanhét forint!!!)
[1 USD = 216.483 HUF]
[1 HUF = 0.00461931 USD] -
#4535 hányan fogjátok még megkérdezni?
most őszintén?
mi van ha valakinek megvan? hogy fogod megkapni? elküldi e-mailben? vagy msnen? több DVD-ben lehet kapni a boltokban (de nagyon kevés helyen) és asszem elég drága is... -
Jobson #4534 Nincs meg valakinek az egész sorozat? -
#4533 sztem semelyik ... -
#4532 Nincs TCM-em = nincs Cartoon Network-öm se . -
#4531 Oooo :( -
#4530 Cartoon Network után (este 9 től) TCM megy! -
#4529 szip-szip
akkor ez azt jelenti hogy korábban kell lefeküdnöm? és nem leszek álmos a suliban? és nem fogom végigaludni a következő föci órát?
melyik csatorna fogja átvenni? -
#4528 oó
jövő hét szombaton lesz a befejezés az aktákból, dupla rész. -
#4527 Kösszi
Már csak TCM kéne :( -
#4526 off
Tuvok!
holnap lesz az a tengeralattjárós film a TCM en.
Ütközet az északatlanti-óceánon