6047
-
szando #4445 ami most megy az már a 9. évad, vagy tévednék? -
#4444 sorry, nem évad lesz hanem egy új film
David Duchovny Talks X-Files:
IGN FilmForce interviewed David Duchovny today and he mentioned the status of the 2nd X-Files movie. Nothing really new - Read the full article here. Zap2It.com also has an article that re-iterates a lot of the IGN interview (the article contains one additional quote).
"Well, there's no script, but Chris tells me it's like early next year. I mean, you know, the guy wrote 150 of them. He could have a script by the end of the day. The fact that there's no script or treatment is not dissuasive, to use an X-File word. I would imagine, since the three major parties are willing; Chris, myself and Gillian, I know it will happen and I would imagine it will happen early next year. It's just a matter of everybody getting their needs met I guess." -
#4443 Vmi hivatalos oldal ? -
#4442 elkezdtek forgatni egy új szériát, pár hónapja jelentették be
ezek szerint a 10-eset -
#4441 Hogy milyen forgatásról beszéltek . -
#4440 mit nem értesz? -
#4439 -
#4438 hmm már van, akkor a 10-ediket nyomatják most :) -
#4437 van egyáltalán 9-edik évad vagy azt forgatják most? -
#4436 hát várhatod!
állítólag januárban már nem lesznek a képernyőn az ügynökök -
#4435 végignéztem a 8-adik évadot, a végén csak összejött Scully és Mulder :)
várom a folytatást -
#4434 talán akkor még élt és amikor Doggett felébredt akkor halt meg pont... :) -
#4433 a lényeg hogy aki öldöklött az szedett drogokat és így betudott férkőzni az emberek tudatába és így kinyírni őket
nekem csak az volt az érdekes hogyha már meghalt a fazon a kómában akkor Dogget ügynök hogyhogy olyan horrorisztikusakat álmodott?
vagy az csak úgy...? -
#4432 Hogy nézd meg újra, és kiderül . -
szando #4431 akkor mit szerettél volna sugallni a #4428-al? :) -
#4430 Senki nem mondta, hogy szedték ... -
szando #4429 Doggett sztem nem szedett semlyen halucinogént, és a csöves sem... -
#4428 Elmondták, hogy vmi halucinogén volt az oka az egész képzelgésüknek . -
szando #4427 hát annyira azért nem, szvsz.
ne gondolkozz olyan földhözragadtan, és akkor találsz mindenre magyarázatot :) -
#4426 jah nem volt rossz, csak megint befejezetlen kérdések tömkelegei :-/ -
szando #4425 tetszett a mai rész ^^ -
#4424 legjobb, de ott jobb volt :)
főleg az elálló füleivel, meg a vékony alkatával tipikus félelmetes Terminátor
like him ---> -
#4423 higanyember bazz, alapmű :) -
#4422 rájöttem honnan ilyen rohadt ismerős ez a Dogget ügynök (Terminátor2) -
#4421 Hát legalább valami magyarázat-féle volt, nem úgy, mint a tegnapelőtti részben . -
#4420 jó, ezt most cska úgy rögtönöztem, és nem vagyok ügynök, és még sose írtam jelentést :P
de ugye azért nem volt olyan roooosz? -
#4419 Azért még csiszolj rajta :) -
#4418 jó hát bazz
én nem vagyok Mulder :)
de ígérem hogy felhívom amint elengedik az UFO-k :) (lényegében már elengedték, de ebbe most ne menjünk bele)
majd elmesélem neki az ügyet, hogy volt egy 7 éves kisfiú aki hintázott majd eltűnt, majd 10 év múlva visszatért ugyanúgy 7 évesen, elméletileg ugyanaz a gyerek volt (szerintem UFO, te Mulder, mit gondolsz róla?) és kicsit furcsán viselkedett, mondjuk úgy hogy megakarta ölni az "öccsét" meg f*sza gyorsan tudott mozgni, majd kiderítettük Skullyval hogy megvan a gyerek, csak kicsit soványka szegény, mondjuk úgy hogy kilátszanak a csontjai :D
de én azért még láttam a gyereket enyhén csúnyán nézni rám, nah Mulder, mit gondolsz?
Jó kis jelentés mi? :) -
#4417 Megint ott a probléma :
'lehet' -
#4416 lehet hogy a gyerek is egy UFO volt... -
#4415 De azt az UFO-t láthattad, és tudtad, hogy arról van szó ... -
#4414 hát ez olyan mint régen amikor Mulder próbálja meggyőzni Scullyt hogy ez UFO meg hogy ez így van, és hogy higgyél már nekem bammeg... -
#4413 Azért az picit más tészta . -
Quantumleap #4412 Viszont a 9. évad Rémísztő szörnyek (Scary Monsters) című epizódjában Doggett képzelőerejének hiánya menti meg őt magát, és a többieket. -
#4411 Azért volt rossz, mert ez az egyik olyan rész, ami színtisztán arról szól, hogy Doggett abszolút realista beállítottságát meggyőzék arról, hogy néha nincs mindenre magyarázat .
Mulder idejében még csak a bizonyíték hiányzott, de még a lehetetlent is megmagyaráztak valami - akár hihető mesével is, azonban a tegnapi részben még csak feltételezés sem került szóba arról, hogy egyrészt ki volt ez a gyerek, másrészt a biológiai lehetetlenségre sem, hogy miért nem öregedett 1 percet sem, harmadrészt mi volt az a jel azon kívül, hogy egy lószállító kocsijára volt festve, negyedrészt a gyerek "nagy telepatikus energiájára" sem .
Továbbá ebben a részben van Scully erőteljes pálfordulása az eddigi abszolút realistából affelé, hogy a múlttal ellentétben elfogadja - tudós léte ellenére - a megmagyarázhatatlan, mitöbb, Doggett-nek is hittérít azzal, hogy a paranormális, a megymagyarázhatatlan teljesen elfogadott az X-aktákban .
Két szóban azért utálom a Doggett-féle "hiszem ha látom" részeket, mert a megoldandó ügyek témája nincs arányban a magyarázatok, ill . feltételezések arányával . -
#4410 jah, meg megakarta ölni az "öcsét"
aztán meg kiderült hogy a gyerek már rég meghalt, meg mindenféle hülyeségek :) -
szando #4409 hintázott és eltűnt -
#4408 ez a rész nem ismerős pedig nem1 szériát néztem végig amíg megvoltak vinyón -
#4407 valami kis gyerek eltűnt a játszótérről 7 évesen, és 10 év múlva megjelent ugyancsak 7 évesen, de kicsit furcsa volt a gyerek, szerintem űrlény volt
és a többi, és a többi... -
#4406 melyik rész volt?