6047
-
#40 Csak gondolom az a baj, hogy az első négy évad (ha annyi ment le ott) jogai az MTV-nél vannak, azok meg valszeg nem fognak lemondani róla... -
Lee732 #39 Meglátjuk:) -
Ramza #38 No.
Annak idején (erős másfél éve) az ötödik évadot kezdte el adni a Viasat3, majd amikor annak vége lett, akkor néhány hét szünet után a hatodikat is végigadták.
Ezután kihagyás nélkül elkezdték leadni az ötödiket újra... Aki ismeri a sorozatot, az tudja, hogy az évadokat úgy szokták lezárni, hogy félbevágnak egy dupla filmet, az első része az egyik, a második része a következő évadhoz fog tartozni. Így hát érdekes hangok törtek elő belőlem, amikor megláttam, hogy a 6-7 évad-forduló filmje után a 4-5 jött.
Most lassan megint a hatodik évad végére érnek, úgyhogy lassan kiderül, hogy vettek-e újakat, vagy megint elkezdik az ötödiktől.
Szemály szerint én még annak is örülnék, ha az első négyet adnák le, csak ne újra az ötödiket! -
Lee732 #37 Erre a célra a Bud Spencer és Terence Hill tökéletesen megfelelnek:) -
szando #36 hát a tegnapi rész nem volt valami nagy durranás... -
szando #35 Annak a résznek a címe asszem: Ha leszáll az éj.
Az nagyon tetszett annak idején... -
#34 Ezt a részt már láttam. Vízipolip :P -
#33 Hmmm, asszem ma nem fürdök... -
#32 most kezdődik nem? :) -
#30 Azért több volt az 10-15 résznél. 20-25 inkább vagy nemtom :)
De már tényleg vehetnék meg az új szezont, 4x nem nézek meg egy részt bármennyire is szeretem. -
#29 Nézője lenne, csak sajnos a kereskedelmi tévék hozzáállása a következő: minél kevesebb pénzből minél többet csinálni. Valószínű az X-akták egy relative drága sorozat lehet azért is hagyta abba egy idő után a vetítést az mtv pedig abban az időben nagyon sok embernek ez volt a hétfő esti programja. A Viasat is gondolom megvett egy sorozatot (kb. 10-15 rész) és azt ismétlik amíg meg nem unják. Remélhetőleg utána megveszik a következőt is bár ez a vasárnap este 22-es kezdés nem a legtutibb de pár hét után megszoktam :) -
#28 Emlékszem arra is! Mikor a vadőrrel együtt nyomultak. -
#27 Ja az is komolya volt! :D Az emberek máját szedte ki, mjad elfogyasztotta. :) -
#26 Jaja az jó volt!! A kutyába is belement, és lehetett látni, hogy a bőre alatt motoszkál. -
Lee732 #25 Ja az nagyon király rész volt. Mostanában kell adnia a Viasat-nak, mert az már nagyon a végén volt. -
#24 Nekem az is nagyon tetszett, amikor valami gomba hatására kómába estek, és 'álmodtak', de nem tudták megkülönböztetni ezt az álmot a valóságtól. -
Lee732 #23 Ja-ja, de már ennek is nemsokára vége. Kíváncsi leszek, hogy folytatják-e. (Fel kéne hívni a Viasat-ot) -
Lee732 #22 Volt két része is:) -
Augustus Gigo #21 viasaton akkor most ismétlést adnak? nem baj ezeket a részeket se láttam még! -
#20 Gumiember volt a legnagyobb. NA azon fostam anni de nagyon! -
#19 Na az a csatornában lakó szörny a budiszörny :)
De az a rész is jó volt mikor egy erdőben egy fából jött ki sok kis biz-baz, és kiszívták az emberek testnedveit, és begubózták. -
Lee732 #18 Sajnos nem tudok ilyen honlapról, de a lenti címen legalább a történeteket elolvashatod. -
Lee732 #16 Nem értem miért nem adja le egy kereskedelmi csatorna sem. Szerintem lenne sok nézője -
#15 Nem igazán, főként, hogy én utoljára az MTV 1-en láttam X-atkákat... :) -
Xboxman #14 ti nem álmodtok rosszat tőle? -
Lee732 #13 Ezek szerint 6 sorozatot adtak el a 9-ből, most kéne következnie a 7-diknek... -
Lee732 #12 Király vagy, így megtaláltam a kedvenc részem címét is: Jég -
#11 Találtam egy magyar honlapot, ahol van epizódlista is.
Íme. -
Lee732 #10 Tényleg nagyon az elején volt. Akkor még valahogy több rész tetszett.
Pl. az a méhes rész is nagyon király volt, ami egy erdőben játszodott. -
Lee732 #9 Rajongásom ellenére, sajnos nem tudom. De nagyon le lehet maradva, mert a Pro7-en látott részekből még egyik sem jött elő. -
#8 Nem tudom. A Viasatot ismerve "minden lehetséges"... :)
Hány évad az egész sorozat, és a Viasaton mennyi ment le? -
#7 Hú, ez valami nagyon régi rész volt, mert még nekem is rémlik... :) (Valóban valami sarkvidéki kutatóállomáson játszódott.) -
Lee732 #6 Hát ez igen rossz hír:(
Esetleg a Viasat-on nem folytatják? -
Lee732 #5 Nekem máig az a kedvenc részem, amely bizonyos tekintetben a The Thing című horrorfilmhez hasonlított. Volt benne egy féreg, ami beköltözött az ember testébe, de külsőleg nem lehetett megállapítani, hogy kit fertőzött meg. Azt hiszem az is az Antarktiszon játszódott. -
#4 Imho az RTL Klubon a filmet fogják adni, és nem a sorozatot. -
#3 Jah kár hogy már csak ismétlés van a Viasaton. Bár akkor inkább a jobb részeket isméletjék pl. a Budiszörnyet :D -
Lee732 #2 Sziaszok! Sajnos a magyar tv teljesen elhanyagolja ezt a kíváló sorozatot. Egy ideig még ment a Viasat-on, de mostanában már ott is ismétlés van. Tud valaki arról, hogy netán valamelyik csatorna leadja a későbbi részeket is?(Persze a Viasat-nál abbamaradt résztől!)
Az RTLKlub filmelőzetesében már láttam megjelenni az X-akták feliratot, de a honlapjukon sehol nem találom, hogy mikor akarják adni. Minden info jöhet ebbe a topic-ba, de beszélhetünk magáról a filmekről is. -
#1 #1