X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gorvik
Most már nem tudom. Melyikre gondoljak?

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Alien
Biztos, hogy nem a #4102-re gondolsz? 😊

Gorvik
Thx. Asszem leszedem.
Jaja, mintha egy kicsit félrefordították volna...

Szerintem mindkét ügynöknõ elég jó. GA természetesen felvett pár kilót a terhessége miatt, de már Mulder a 3. évad 22. részében /Veszélyes vizeken/ megmondta Scullynak, hogy fogyott. Szerintem nincs rossz alakja, de az tény, hogy kezdetben elõnyös volt viselnie a hosszú és bõ ballonkabátot. Reyes meg tangában alszik... 😊 Ja, és találtam egy köteg dögös képet GA-ról, nekem bejön a csaj. Csaj? 9-én ünnepelte a 37. születésnapját. Ízlések és pofonok...

There is no chaos, There is no order, There\'s just TRUTH, The real kind of power.

IMYke2.0.0.0
Upsz, vélhetõleg igen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Alien
Nekem Monica-val semmi bajom 😊

Alien
Nem arra gondol szerintem, hanem a negyedik szezonból a Falka (Home) c. részre.

Alien
"Nem emlékszel esetleg, hogy mit mormog mindig magába a nekromanta az élõhalottak megidézésekor?
Valahogy így kezdõdik: "Én vagyok a feltámadás és az élet.."

"I am the resurrection and the life. He that believeth in me, though he were dead yet shall he live and whosoever liveth and believeth in me shall never die"

"Viasat3 végtelenítve adja az X-aktákat?"

Tulajdonképpen igen 😊

Tuvok
nekem meg az tetszik, abból élek ami van

Tuvok
Hát látható sokféle ruhában, meg néhol szinte anélkül is, de nem a ruha teszi, anélkül se tetszik

IMYke2.0.0.0
Mert blasert hord mindig, az pedig olyan hatást kelt, mintha fecskefarka lenne... Van egy rész, melyben viszont estélyiben látható. Ajánlom figyelmedbe!
Jó, amúgy nem kislányos, tény.
De hidd el, ezek a mai, darázsderekû, csapottseggû nõk nem is vonzók!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tuvok
na nekem meg õ nem tetszik, kicsit terebélyes hátul

IMYke2.0.0.0
A sorozatból: egyértelmû - Gilian Anderson. Eszméletlen erotikus hangja van!

Tuvok
kinek mi jön be <#nemtudom>

IMYke2.0.0.0
Nulla egy nõ.

Tuvok
Viszont jó segge van

IMYke2.0.0.0
Az egész 9. sorozatot elszúrták. Reyes ügynök egyszerûen idegesítõ!

IMYke2.0.0.0
A rész címe: The Gift. A béna magyarok a "Lélekevõ" címet adták neki. 8. sorozat 11. epizód.

Alien
Nekem van egy rész ami így megmaradt bennem és nem tetszett, az pedig a Valószinûtlen c. rész a kilencedik szezonban.

Gorvik
thx
Nézem folyamatosan, de eddig annyira nem volt semelyik. Bár egy részneknek csak az utolsó 10 percét láttam, de már csak arra emlékszem, hogy egy kezetlen-lábatlan, eléggé ragya nõt berakta a fogyatékosnak kinézõ fia/férje a csomagtartóba. A nõ vmilyen szaporodást emlegetett.
Jah, elõtte Mulderék kinyirták a nõ szintén fogyinak kinézõ fiait.

Gorvik
jaja, az jó rész

Sziasztok! Húúú, ha a mai rész lesz az Excelsis Dei, akkor az tök király. Elég jó az a rész. Ha jól emlékszem van egy "csöpp" dark-os beütése. Szellemek, intézet, szal aki szereti, az feltétlenül nézze meg. Ja, és örülök, hogy találtam egy olyan fórumot, ahol elég komolyan veszik a témát. Más: Qper! Szerintem a szellem a computerben rész az egyik leggyengébb. Jó, X-FILES, meg minden, de nekem nem nagyon jött be. G.
Bytheway: legutóbb csak a 3. évad végéig adták le, aztán újból kezdték. Ezért megy mos megint a 2. évad. Nem tudom most mit terveznek...

There is no chaos, There is no order, There\'s just TRUTH, The real kind of power.

Nemtom, szerintem az "Ezredfordulón" is igencsak be lehet csokizni. Baromira tetszett a Millnium csoport nyomozójának a cameója (elfelejtettem a nevét, pedig anno a TV3-on rendszeresen néztem a sorozatot 😞

Nem emlékszel esetleg, hogy mit mormog mindig magába a nekromanta az élõhalottak megidézésekor?
Valahogy így kezdõdik: "Én vagyok a feltámadás és az élet.."

bajdövéj: a Viasat3 végtelenítve adja az X-aktákat?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

És melyik az általatok leggyengébbnek ítélt epizód?

Mostanában láttam a Világûr c. részt (1. sorozat), hát az szerintem rendkívül gyenge eresztés volt. Mind a sztori, mind a kivitelezés valami szánalmasan rossz. Persze ez csak szvsz 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Alien
Érdekességek:

EXCELSIS DEI

A cím latinul van, és azt jelenti „dicsõség Istennek”.

Teryl Rothery (Michelle nõvér) késõbb együtt játszott a Csillagkapu címû tévésorozatban Don Davis-al, aki Scully apját alakította az X-aktákban.

Alien
22:50 X-Akták - Excelsis Dei

Michelle Charter az Excelsis Dei szociális otthon nõvére. Mialatt szokásos éjszakai vizitjét tartva a folyosón sétál, egy láthatatlan erõ támad rá, amely meg akarja erõszakolni. A támadás híre eljut az FBI-hoz, ahol felkelti Mulder és Scully ügynökök érdeklõdését. A két ügynök a helyszínre utazik, a massachusettsi Worcesterbe. Az kihallgatás során Michelle azt állítja, hogy a szellem, amely megtámadta és meg akarta erõszakolni, az egyik ápoltra, Hal Arden-re hasonlított...

Alien
Nem biztos, hogy ezek közül mind fosatós, szóval nem is azok alapján emelnék ki pár részt, hanem azok alapján amelyek különösen tetszettek nekem,
pl elsõ szezonból a Gumiember 1 és 2, Jég, negyedikbõl a Tunguzka 1-2, ötödikbõl a Kitérõ, hatodik szezonból a Hétfõ c. rész, kilencedikbõl a 4-D, Az ismeretlen férfi, az Audrey Paul, nagyon jók szoktak lenni az évadzáró részek is, illetve az évadnyitók. Persze ez koránt sem teljes lista, csak így hirtelen ezek jutottak az eszembe, tudnék még jó pár részt felsorolni, pl amikor egy idegen teteme volt egy hegyen a jég között 😊 (így hirtelen most nem tudom, hogy melyik évad/melyik rész 😊 Szóval én azt mondom ha eddig nem tetted ezentúl kisért figyelemmel a sorozatot mert rengeteg jó rész van, talán egy-két kivétetllel akár beírhatnám az összeset 😄

Szavasztok! Tud vki olyan oldalt ahol DVD-RIPPED X-FILES részeket lehet letölteni INGYENESEN és BIZTONSÁGOSAN??? G.

Gorvik
😞

Akkor számodra melyik volt a legbeszaratósabb?

2XP
Elkezdtem letölteni a Lone Gunmen részeit, bár sikült is megakadni, mivel az 5., 7. és 8. résznél 80-90%-nál elfogyott a seeder, és sehol nem találok normális torrentet, de ha nektek vh lehetõségetek lesz rá, mindenképpen nézzétek meg. Most spoiler jön, de remélem ez felkelti az érdeklõdéseteket: az elsõ rész arról szól, h az amerikai kormány távirányítással eltérít egy 727-est és a wtc-nek irányítják, h indokot adjanak maguknak az új ellenségeik elleni háborúkhoz, pedig a sorozat 2001. 09. 11. elõtt készül!

Alien
Nincs mit<#kacsint>

Tuvok
Köfi

Alien
Nos tehát 😊 Gillian és elsõ férje Clyde Klotz 1994-ben házasodott össze, Hawaii-on. Késõbb tõle született gyermeke Piper, 1994 szeptember 25-én. 1997-ben váltak el, 1997-1998-ben Rodney Rowland-al randevúzgatott, jelenlegi férje Julian Ozanne akihez 2004 december 29-én kötöttek házasságot.

Alien
passz 😊 Sok jó rész van, hogy ezek közül melyik félelmetes eléggé így hirtelen nem tudom 😊

Alien
Érdekesség:

VÖRÖS MÚZEUM

Ezt a részt eredetileg más helyszínen akarták forgatni, mert Carter szeretett volna egy közös epizódot David Kelley sorozatával, a Picket Fields-el. Úgy tervezték, Kelley is készít egy hasonló részt, és a két sorozat találkozott volna egy epizód erejéig. Ám a két tévéstúdió (a FOX és a CBS) nem egyezett bele, így csak annyi maradt az ötletbõl, hogy a Picket Field ezen epizódjában feltûnik két FBI ügynök.

Alien
22:40 X-Akták - Vörös Múzeum

Gary Kane, 16 éves gimnazista tanuló, elmegy hazulról egy titokzatos telefonhívást követõen. Amikor nem tér haza idõben, anyja, Bet, értesíti a rendõrséget. Két járõr egy erdei úton autózik, amikor rátalálnak az alsónadrágban kóborló fiúra. Gary semmire sem emlékszik és olybá tûnik, mintha kábítószer hatása alatt állna. A hátán egy felirat van: Õ az egyik...

Gorvik
khm

Tuvok
<#nezze>

Tuvok
Köszi

Gorvik
eh, kész horror ez nekem

Amúgy melyik a legbeszaratosabb rész?

Alien
Bírtam a tegnapi részt, amikor elõször láttam már akkor is nagyon tetszett.

Ja és nem emlékeztem de ennél volt fordítva:

nav táado gászagi za

😄

Alien
Sajnos ehez a részhez nincsenek érdekességek 😞

Alien
22:40 X-Akták - Tûzjáró

Adam Pierce, a kaliforniai vulkánkutató intézet technikusa, egy rejtélyes eset kapcsán keresi fel Muldert és Scullyt. Elmondja, hogy az Avalon-hegyen egy tudóscsoport dolgozik, akik nemrégen vészjelek küldtek és azonnali elszállítást kértek. Miután megszakadt velük a kapcsolat, a technikusok aktiválták a Tûzjáró névre keresztelt automatikus robotot. A robot arra készült, hogy behatoljon a vulkán belsejébe és onnan képeket közvetítsen. A kamerák képei, amelyeket Pierce bemutat a két ügynöknek is, meglehetõsen furcsa dolgokról árulkodtak. A felvételen a vulkán forró belseje látszik, az elõtérben egy éppen elhamvadó holttesttel, a vezetõ szeizmológus, Phil Erikson tetemével. Ami viszont ennél is érdekesebb az az, hogy egy árnyalak halad el a kamera elõtt. Pierce szerint ez képtelenség, hiszen legalább 400 fok van odabent. Pierca gyanítja, hogy a rejtélyekhez köze van az egyik kutatónak, Daniel Trepkos-nak is...

Alien
Érdekességek:

4-D

A 4-D jelölés a negyedik dimenzióra vonatkozik, amely általános vélemény szerint az idõ.

Az epizód elején a mottó visszafelé olvasva jelenik meg és a bevezetõ képsorokban is minden fordítva van: a jobbkezesek balkezesek, a frizurák a másik irányba vannak fésülve stb.

Alien
Uh ma jó rész lesz,

22:35 X-Akták - 4-D

Erwin Lukesh belép a lakóházába, a lépcsõházba, ahol Reyes ügynök szereli a biciklijét. Egy FBI rajtaütés közepén vagyunk, a lépcsõház be van kamerázva, egy furgonban, az utcán, pedig Doggett és Follmer figyelnek. Lukesh egy körözött bûnözõ, aki a meggyilkolt nõk nyelvét kivágja. Doggett aggódik Reyes biztonságáért. Minden esetre, az azonosítás végett, meg kell várniuk, amíg a férfi kinyitja a postaládáját, a 4-D lakáshoz tartozót. Lukesh azonban megérzi, hogy valami nincs rendben és elhalad a postaládák elõtt. Reyes fegyvert ránt és utána indul, mikrofonján át beszélve két társához. Hirtelen elõugrik Lukesh és egy pengével rátámad Monica-ra. Doggett-ék máris rohannak segíteni neki, de elkéstek - Reyes átvágott torokkal fekszik a földön. Doggett Lukesh-t keresi, Follmer figyelmezteti, hogy Reyes pisztolya eltûnt, nyilván a gyilkosnál van. Doggett egy zsákutcába üldözi Lukesh-t, aki megadja magát. Egy rendõrautó érkezik, majd újabbak, ami elvonja John figyelmét és Lukesh eltûnik. De nem sokáig, váratlanul Doggett mögött jelenik meg. A rendõrautóknak nyoma vész, sehol sincsenek. John hátrapördül, de hiába, Lukesh közvetlen közelrõl fejbe lövi...

Alien
Na majd megpróbálok utána nézni 😄

Serpa
biztos utána lehet nézni vhol.

Tuvok
??
Elõbb gyereke lesz a csókától, aztán évekre rá randizgatnak ?
Neem, nem hiszem .
De miért válna el vki gyermekáldás után 2-3 évre ?
Nem értem ...

Serpa
nem attól van a gyerek?

Tuvok
Jól emlékeztem ...

"Rodney Rowland a forgatás idején valóban randevúzgatott Gillian Anderson-al."

Itt vmi nem ok, az elsõ szezon végén Anderson elmegy gyereket szülni, a negyedikben meg már randizgat ?