X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Jaja, mintha egy kicsit félrefordították volna...
There is no chaos, There is no order, There\'s just TRUTH, The real kind of power.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Valahogy így kezdõdik: "Én vagyok a feltámadás és az élet.."
"I am the resurrection and the life. He that believeth in me, though he were dead yet shall he live and whosoever liveth and believeth in me shall never die"
"Viasat3 végtelenítve adja az X-aktákat?"
Tulajdonképpen igen 😊
Jó, amúgy nem kislányos, tény.
De hidd el, ezek a mai, darázsderekû, csapottseggû nõk nem is vonzók!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nézem folyamatosan, de eddig annyira nem volt semelyik. Bár egy részneknek csak az utolsó 10 percét láttam, de már csak arra emlékszem, hogy egy kezetlen-lábatlan, eléggé ragya nõt berakta a fogyatékosnak kinézõ fia/férje a csomagtartóba. A nõ vmilyen szaporodást emlegetett.
Jah, elõtte Mulderék kinyirták a nõ szintén fogyinak kinézõ fiait.
Bytheway: legutóbb csak a 3. évad végéig adták le, aztán újból kezdték. Ezért megy mos megint a 2. évad. Nem tudom most mit terveznek...
There is no chaos, There is no order, There\'s just TRUTH, The real kind of power.
Nem emlékszel esetleg, hogy mit mormog mindig magába a nekromanta az élõhalottak megidézésekor?
Valahogy így kezdõdik: "Én vagyok a feltámadás és az élet.."
bajdövéj: a Viasat3 végtelenítve adja az X-aktákat?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Mostanában láttam a Világûr c. részt (1. sorozat), hát az szerintem rendkívül gyenge eresztés volt. Mind a sztori, mind a kivitelezés valami szánalmasan rossz. Persze ez csak szvsz 😊
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
EXCELSIS DEI
A cím latinul van, és azt jelenti „dicsõség Istennek”.
Teryl Rothery (Michelle nõvér) késõbb együtt játszott a Csillagkapu címû tévésorozatban Don Davis-al, aki Scully apját alakította az X-aktákban.
Michelle Charter az Excelsis Dei szociális otthon nõvére. Mialatt szokásos éjszakai vizitjét tartva a folyosón sétál, egy láthatatlan erõ támad rá, amely meg akarja erõszakolni. A támadás híre eljut az FBI-hoz, ahol felkelti Mulder és Scully ügynökök érdeklõdését. A két ügynök a helyszínre utazik, a massachusettsi Worcesterbe. Az kihallgatás során Michelle azt állítja, hogy a szellem, amely megtámadta és meg akarta erõszakolni, az egyik ápoltra, Hal Arden-re hasonlított...
pl elsõ szezonból a Gumiember 1 és 2, Jég, negyedikbõl a Tunguzka 1-2, ötödikbõl a Kitérõ, hatodik szezonból a Hétfõ c. rész, kilencedikbõl a 4-D, Az ismeretlen férfi, az Audrey Paul, nagyon jók szoktak lenni az évadzáró részek is, illetve az évadnyitók. Persze ez koránt sem teljes lista, csak így hirtelen ezek jutottak az eszembe, tudnék még jó pár részt felsorolni, pl amikor egy idegen teteme volt egy hegyen a jég között 😊 (így hirtelen most nem tudom, hogy melyik évad/melyik rész 😊 Szóval én azt mondom ha eddig nem tetted ezentúl kisért figyelemmel a sorozatot mert rengeteg jó rész van, talán egy-két kivétetllel akár beírhatnám az összeset 😄
Akkor számodra melyik volt a legbeszaratósabb?
VÖRÖS MÚZEUM
Ezt a részt eredetileg más helyszínen akarták forgatni, mert Carter szeretett volna egy közös epizódot David Kelley sorozatával, a Picket Fields-el. Úgy tervezték, Kelley is készít egy hasonló részt, és a két sorozat találkozott volna egy epizód erejéig. Ám a két tévéstúdió (a FOX és a CBS) nem egyezett bele, így csak annyi maradt az ötletbõl, hogy a Picket Field ezen epizódjában feltûnik két FBI ügynök.
Gary Kane, 16 éves gimnazista tanuló, elmegy hazulról egy titokzatos telefonhívást követõen. Amikor nem tér haza idõben, anyja, Bet, értesíti a rendõrséget. Két járõr egy erdei úton autózik, amikor rátalálnak az alsónadrágban kóborló fiúra. Gary semmire sem emlékszik és olybá tûnik, mintha kábítószer hatása alatt állna. A hátán egy felirat van: Õ az egyik...
Amúgy melyik a legbeszaratosabb rész?
Ja és nem emlékeztem de ennél volt fordítva:
nav táado gászagi za
😄
Adam Pierce, a kaliforniai vulkánkutató intézet technikusa, egy rejtélyes eset kapcsán keresi fel Muldert és Scullyt. Elmondja, hogy az Avalon-hegyen egy tudóscsoport dolgozik, akik nemrégen vészjelek küldtek és azonnali elszállítást kértek. Miután megszakadt velük a kapcsolat, a technikusok aktiválták a Tûzjáró névre keresztelt automatikus robotot. A robot arra készült, hogy behatoljon a vulkán belsejébe és onnan képeket közvetítsen. A kamerák képei, amelyeket Pierce bemutat a két ügynöknek is, meglehetõsen furcsa dolgokról árulkodtak. A felvételen a vulkán forró belseje látszik, az elõtérben egy éppen elhamvadó holttesttel, a vezetõ szeizmológus, Phil Erikson tetemével. Ami viszont ennél is érdekesebb az az, hogy egy árnyalak halad el a kamera elõtt. Pierce szerint ez képtelenség, hiszen legalább 400 fok van odabent. Pierca gyanítja, hogy a rejtélyekhez köze van az egyik kutatónak, Daniel Trepkos-nak is...
4-D
A 4-D jelölés a negyedik dimenzióra vonatkozik, amely általános vélemény szerint az idõ.
Az epizód elején a mottó visszafelé olvasva jelenik meg és a bevezetõ képsorokban is minden fordítva van: a jobbkezesek balkezesek, a frizurák a másik irányba vannak fésülve stb.
22:35 X-Akták - 4-D
Erwin Lukesh belép a lakóházába, a lépcsõházba, ahol Reyes ügynök szereli a biciklijét. Egy FBI rajtaütés közepén vagyunk, a lépcsõház be van kamerázva, egy furgonban, az utcán, pedig Doggett és Follmer figyelnek. Lukesh egy körözött bûnözõ, aki a meggyilkolt nõk nyelvét kivágja. Doggett aggódik Reyes biztonságáért. Minden esetre, az azonosítás végett, meg kell várniuk, amíg a férfi kinyitja a postaládáját, a 4-D lakáshoz tartozót. Lukesh azonban megérzi, hogy valami nincs rendben és elhalad a postaládák elõtt. Reyes fegyvert ránt és utána indul, mikrofonján át beszélve két társához. Hirtelen elõugrik Lukesh és egy pengével rátámad Monica-ra. Doggett-ék máris rohannak segíteni neki, de elkéstek - Reyes átvágott torokkal fekszik a földön. Doggett Lukesh-t keresi, Follmer figyelmezteti, hogy Reyes pisztolya eltûnt, nyilván a gyilkosnál van. Doggett egy zsákutcába üldözi Lukesh-t, aki megadja magát. Egy rendõrautó érkezik, majd újabbak, ami elvonja John figyelmét és Lukesh eltûnik. De nem sokáig, váratlanul Doggett mögött jelenik meg. A rendõrautóknak nyoma vész, sehol sincsenek. John hátrapördül, de hiába, Lukesh közvetlen közelrõl fejbe lövi...
Elõbb gyereke lesz a csókától, aztán évekre rá randizgatnak ?
Neem, nem hiszem .
De miért válna el vki gyermekáldás után 2-3 évre ?
Nem értem ...