577
C S I
-
cyrus #97 én csak nagyon hébe-hóba nézegetem, mert általában nem gyakran ülök le tvzni, de ennél meg le kell mert különben nem értem :( :D
most keltem fel, np :D -
Nickstokes #96 Én meg azért, mert nekem anno kimaradt sok rész( sőt, az egész első szezon..azt még mindig nem láttam), mert csak közben kaptam rá a sorira:D
Ma lesz 5.-dik évados új rész! -
cyrus #95 még az ismétlést is megnéztem mert nem tudtam aludni :D -
Nickstokes #94 Nézd, felsőfokú angolom van...kint is életm és én sok sorit eredetiben nézek, nem ez az akadály:P Hanem nem nagyon töltögetek :D -
winnie #93 csak letöltősbe nézem, axn-em nekem sincs. érdemes egy résznek esélyt adni. van magyar felirat is.
elég sötét sori.
-
Nickstokes #92 Nem! Nincsen AXN-em..szívás, pedig nézném :) te szoktad? Milyen?
A tegnapi törpés rész is jó volt :P Nick lepicizte őket :PP -
winnie #91 csi: new york? senki? -
flashX #90 ^^ -
Nickstokes #89 láttad? Gondolom letöltötted..a fene%! Én várhatok a Viasatra :P -
Nickstokes #88 Jaja, LasVegasi a lehjjobb, ez egyértelmű! Ott az egész csapat szeritnem nagyon jó, meg a történetek is! -
cyrus #87 én csak LV-t nézem alapból.... -
flashX #86 Legjobb sorozat, jah én is láttam azt a részt, legjobb..:) -
Nickstokes #85 Ide illik :P
Kilehet találni hogy melyik helyszínelő a kedvencem :D
Olvastam mi lesz vele az 5.-dik évad végi duplarészben, nem semmi :P
Amúgy te szereted a CSI-t?
A csi:miami sem rossz..de Speedle kinyírása után ellaposodott, van hogy nem is nézem meg. -
flashX #84 Jó a neved ^^ -
Nickstokes #83 Az egyik legjobb sorozat! -
flashX #82 Meg a country zene az elején..tipikus tarantino ;) -
Garfield #81 quentin tarantino rendezte, tehát garantáltak a beteg gondolatok..és tele van velük a film...
Vazze, amikor az "áldozat" a végén önmaga halálát látja, az naggggyon beteg.
U.i.: Senkinek sem kell felháborodni, a fenti mondatban semmi olyan sincs, ami a rész élvézeti értékét rontaná. -
flashX #80 De régi topik ez, nemrég láttam az LV utolsó részét amit, ha jól tudom augusztusban adnak majd magyarországon..
quentin tarantino rendezte, tehát garantáltak a beteg gondolatok..és tele van velük a film...
kb 90perces :) -
winnie #79 perzse, hiszen olyannal senki sem foglalkozik, ami már volt és van a tévében szinkronosan. azt te is meg tudod csinálni. a helyszínelőkből olyan részek vannak lefordítva, amik még nem voltak itthon -
#78 csak kevés van lefordítva
de ha valaki rámcáfol akkor legyen szíves -
#77 de sajna ott nincsen olyan -
winnie #76 milyen feliratot? www.feliratok.hu, gondolom. -
winnie #75 és közben csi 5. évad is elkezdődött -
#74 nem tud valaki adni nekem egy linket hogy honnan tudok letölteni Las Vegasos feliratot mert már egy ideje keresem de nem találok
Léééci -
Garfield #73 3 = 3. -
Garfield #72 Wow, Viasaton a CSI: Miami 3 szezonjának első része. -
Garfield #71 Nna, a ma esti Miami helyszínelőkben megvolt a CSI: New York "pilot" filmje. -
flashX #70 Köszi.
Egyébként az össszes rész érdekelne. -
winnie #69 honnan nem? mindenhonnan szerintem, irc, torrent, edonkey. új részek vagy régiek?
csi:ny, akárcsak a többi csi a cbs-en megy -
flashX #68 Helo!
Nem tudjátok honnan lehet szedni CSI:LV - t?
Az LV szerintem sokkal jobb mint az M már csak azért is mert a szereplőknek van igazi egyéniségük.
Az NY -t hol adják? -
Garfield #67 Hááát, az első rész alapján nem tűnik valami nagy durranásnak a CSI:NY. -
Garfield #66 Az a vízpartos rész tényleg randa volt, de hát istenem, van ilyen.
Ha sokat nézted, akkor láthattad, hogy a sárga amolyan alapszín a CSI:M-ban. A CSI:LV-ra meg inkább a sötét színek, a sötétkék, a fekete a jellemzőek. -
#65 A Miami helyszinelők nekem nagyon mesterkéltnek tűnik a Las Vegasihoz képest.
Az se tetszik, hogy különböző szűrőkkel próbálnak olyan hatást kelteni, hogy vörös az égbolt pl. Mai részben is ez volt, csak az volt a nagy bukta, mikor egy folyó partján volt egy jelenet. Az égbolt vöröses-narancssárgás színben pompázott, mig a vízfelszínén faszán kéken tükrözödött :) -
Garfield #64 Köszi az infót, megyek és leszedem. -
winnie #63 akit érdekel, a csi: new york első részéhez már tölthető a magyar felirat a feliratok.hu-ról -
#62 Mostanában kezdtem el nézni.
LV-s nekem sokkal jobban tetszik, mert kimondottan a helyszín és a nyomok vizsgálata történik.
A Miamiban már azért nyomoznak is. -
Garfield #61 Nem rossz választás a két főszereplő sem. -
Garfield #60 Interneten.
Először én is így voltam vele: Las Vegas rula!
A LV-ban sokkal, de sokkal jobbak a szereplők (lehet, hogy csak azért, mert sokkal több részt láthattunk belőle és megszoktuk), de a Miami-nak meg néha olyan iszonyúan hangulatos részei vannak, ami a LV-nál nagyon, de nagyon ritka. -
#59 Hol adják?
A Miami nekem nem tetszett még mindig a Vegasi tetszik a legjobban. -
Garfield #58 Nézi valaki a C.S.I. New York-ot? Milyen?