577
C S I
  • cyrus #97
    én csak nagyon hébe-hóba nézegetem, mert általában nem gyakran ülök le tvzni, de ennél meg le kell mert különben nem értem :( :D

most keltem fel, np :D
  • Nickstokes
    Én meg azért, mert nekem anno kimaradt sok rész( sőt, az egész első szezon..azt még mindig nem láttam), mert csak közben kaptam rá a sorira:D

Ma lesz 5.-dik évados új rész!
  • cyrus #95
    még az ismétlést is megnéztem mert nem tudtam aludni :D
  • Nickstokes
    Nézd, felsőfokú angolom van...kint is életm és én sok sorit eredetiben nézek, nem ez az akadály:P Hanem nem nagyon töltögetek :D
  • winnie
    csak letöltősbe nézem, axn-em nekem sincs. érdemes egy résznek esélyt adni. van magyar felirat is.

elég sötét sori.
  • Nickstokes
    Nem! Nincsen AXN-em..szívás, pedig nézném :) te szoktad? Milyen?

A tegnapi törpés rész is jó volt :P Nick lepicizte őket :PP
  • winnie
    csi: new york? senki?
  • flashX
    ^^
  • Nickstokes
    láttad? Gondolom letöltötted..a fene%! Én várhatok a Viasatra :P
  • Nickstokes
    Jaja, LasVegasi a lehjjobb, ez egyértelmű! Ott az egész csapat szeritnem nagyon jó, meg a történetek is!
  • cyrus #87
    én csak LV-t nézem alapból....
  • flashX
    Legjobb sorozat, jah én is láttam azt a részt, legjobb..:)
  • Nickstokes
    Ide illik :P

Kilehet találni hogy melyik helyszínelő a kedvencem :D
    Olvastam mi lesz vele az 5.-dik évad végi duplarészben, nem semmi :P

Amúgy te szereted a CSI-t?

A csi:miami sem rossz..de Speedle kinyírása után ellaposodott, van hogy nem is nézem meg.
  • flashX
    Jó a neved ^^
  • Nickstokes
    Az egyik legjobb sorozat!
  • flashX
    Meg a country zene az elején..tipikus tarantino ;)
  • Garfield
    quentin tarantino rendezte, tehát garantáltak a beteg gondolatok..és tele van velük a film...

Vazze, amikor az "áldozat" a végén önmaga halálát látja, az naggggyon beteg.

U.i.: Senkinek sem kell felháborodni, a fenti mondatban semmi olyan sincs, ami a rész élvézeti értékét rontaná.
  • flashX
    De régi topik ez, nemrég láttam az LV utolsó részét amit, ha jól tudom augusztusban adnak majd magyarországon..
    quentin tarantino rendezte, tehát garantáltak a beteg gondolatok..és tele van velük a film...
    kb 90perces :)
  • winnie
    perzse, hiszen olyannal senki sem foglalkozik, ami már volt és van a tévében szinkronosan. azt te is meg tudod csinálni. a helyszínelőkből olyan részek vannak lefordítva, amik még nem voltak itthon
  • scrati
    csak kevés van lefordítva
    de ha valaki rámcáfol akkor legyen szíves
  • scrati
    de sajna ott nincsen olyan
  • winnie
    milyen feliratot? www.feliratok.hu, gondolom.
  • winnie
    és közben csi 5. évad is elkezdődött
  • scrati
    nem tud valaki adni nekem egy linket hogy honnan tudok letölteni Las Vegasos feliratot mert már egy ideje keresem de nem találok
    Léééci
  • Garfield
    3 = 3.
  • Garfield
    Wow, Viasaton a CSI: Miami 3 szezonjának első része.
  • Garfield
    Nna, a ma esti Miami helyszínelőkben megvolt a CSI: New York "pilot" filmje.
  • flashX
    Köszi.
    Egyébként az össszes rész érdekelne.
  • winnie
    honnan nem? mindenhonnan szerintem, irc, torrent, edonkey. új részek vagy régiek?

csi:ny, akárcsak a többi csi a cbs-en megy
  • flashX
    Helo!

Nem tudjátok honnan lehet szedni CSI:LV - t?
    Az LV szerintem sokkal jobb mint az M már csak azért is mert a szereplőknek van igazi egyéniségük.
    Az NY -t hol adják?
  • Garfield
    Hááát, az első rész alapján nem tűnik valami nagy durranásnak a CSI:NY.
  • Garfield
    Az a vízpartos rész tényleg randa volt, de hát istenem, van ilyen.
    Ha sokat nézted, akkor láthattad, hogy a sárga amolyan alapszín a CSI:M-ban. A CSI:LV-ra meg inkább a sötét színek, a sötétkék, a fekete a jellemzőek.
  • Mighty
    A Miami helyszinelők nekem nagyon mesterkéltnek tűnik a Las Vegasihoz képest.
    Az se tetszik, hogy különböző szűrőkkel próbálnak olyan hatást kelteni, hogy vörös az égbolt pl. Mai részben is ez volt, csak az volt a nagy bukta, mikor egy folyó partján volt egy jelenet. Az égbolt vöröses-narancssárgás színben pompázott, mig a vízfelszínén faszán kéken tükrözödött :)
  • Garfield
    Köszi az infót, megyek és leszedem.
  • winnie
    akit érdekel, a csi: new york első részéhez már tölthető a magyar felirat a feliratok.hu-ról
  • Kori
    Mostanában kezdtem el nézni.

LV-s nekem sokkal jobban tetszik, mert kimondottan a helyszín és a nyomok vizsgálata történik.
    A Miamiban már azért nyomoznak is.
  • Garfield
    Nem rossz választás a két főszereplő sem.
  • Garfield
    Interneten.

Először én is így voltam vele: Las Vegas rula!
    A LV-ban sokkal, de sokkal jobbak a szereplők (lehet, hogy csak azért, mert sokkal több részt láthattunk belőle és megszoktuk), de a Miami-nak meg néha olyan iszonyúan hangulatos részei vannak, ami a LV-nál nagyon, de nagyon ritka.
  • Random_
    Hol adják?

A Miami nekem nem tetszett még mindig a Vegasi tetszik a legjobban.
  • Garfield
    Nézi valaki a C.S.I. New York-ot? Milyen?