A Helyszínelõk (TV)

Oldal 1 / 12Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soo277
http://www.youtube.com/v/VsOPVCK745I&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

megvan!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

soo277
Hy
Help valaki
van viasat3 on Szíeszájj nyujorki bemutató!(most megy napokban)
az alatti zene kellene nekem!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Molnibalage
A 11. évad végén csak úgy minden átmenet nélkül eltûnik Langston...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Én nagyon szeretem az ilyen jellegû filmsorozatokat. De nekem most már az a véleményem, hogy ebbõl kicsit sok. Nagyon sok Miami helyszínelõket néztem, és a többi "fajtából" is láttam bõven...most már kezdem nagyon megunni õket. És egy csomó csatornán ez megy mindig mikor oda kapcsolok. Péntek este az RTL is csak a CSI-t nyomja...nem igaz, hogy péntek estére nem lenne valami izgalmasabb filmjük. Nekem ebbõl már nagyon elegem van, és inkább DVD-t nézek. ÉS ez a véleményem, még ha ezzel közfelháborodást is keltek ebben a topikban. LE A HELYSZÍNELÕKKEL!!!
kirol
Jövõ héten vége a CSI Miaminak. Utána a CSI Las Vegas lesz a port.hu szerint, de ez a X./208. rész ez már új rész? Vagy ismétlés?

Az összes nyomozós filmet imádom!
Mondjuk, a Helyszínelõket már vagy 100adszor nézem: végigkövettem a Viasaton is már.
De még mindig a legjobb a helyszínelõs filmekbõl.
Másik nagy kedvencem a dr. csont, illetve a nyomtalanul.
Hiába, Grisom alakítja a legjobban a vezetõszerepet. :)
Talán ez a legrégebbi is, nem? A többi, mint a miami, las vegasi mind utána jöttek.
Ez az a sorozatfajta szerintem, amit nem lehet megunni. Akármennyit meg tudnék nézni belõle.
ZilogR
Tegnap nézem az Állítólagot és mit látok???

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Sziasztok, készült felirat a 2. évadhoz?

REAL MADRID

Tikal
NEm tudjátok mi az rap nóta ami a mostani viasat elõzetes alatt megy?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ZilogR
Úúúristen! És még meg is van, csak nagyon-nagyon rég hallgattam! Nagyon köszönöm! Megyek újra felfedezni Kosheen-t! <#shakehead>

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Szia! Ez az a szám: Kosheen - Wish

ZilogR
a mai rtlklubos részben (S04E06 - Jackpot) tudja-e vki, h kinek a száma megy az alatt a rész alatt, mikor Grissom nyomokat rögzít a fészerben? (Kb. 25:33-tól) elõre is thnx!!

Köszi az infót, megnyugodtam. :)

Jaja én is egybõl ezt a két helyet néztem. Azért arra még kíváncsi vagyok mi lesz 22.20-tól. Mindegy, addig nézem a csupasz pisztolyt. :)

ibrik
Én is csatlakozom az elõbbi kérdezõhöz...
Pedig a port.hu-s mûsorújságban és a Via3 saját TXT-jén is a CSI szerepel, nincs nyoma semmilyen mûsorváltozásnak, ennek ellenére valami ukrán cirkuszi artistacsaládról szóló fa...ság megy. <#shakehead><#nemtudom>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Mi a fenéért nem új részt ad a Via3, hanem valami testépítõ baromságot?

Korábban a 3 közül én is a legkevésbé szerettem (nem is néztem), aztán ínséges idõben elõvettem és nagyon megtetszett, annyira jó mint a Miami, ha nem jobb szerintem. A legjobban viszont a LV-t szeretem, abból is 1-6 évadig.

LasDen
én meg csak az eredetit szeretem....bár a múltkori triplázásnál megnéztem mindet :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kirol
Csak NY -ne. Azt nem szeretem. Miami és LV a jó.

LasDen
vagy CSI NY vagy akkor a 10. jön....nemtudom hogy megy viasatéknál:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kirol
De lassan vége a CSI Miami -nak és akkor mi lesz helyette?

LasDen
bár nem követem a v3-n, de szerintem igen :D szerintem a 10. csak õsszel lesz....

kirol
9. -et?

kirol
A CSI Las Vegas -nak a V3 melyik évadát adta legutóbb?

szabii98
Nagyon jó mind a New Yorki, mind a Miami!A Viasaton és az RTL-en is szoktam nézni. <#whatever>

I met God. She's black

LasDen
húha....holnapi nappal kezdõdik a tripla crossover...:D kár hogy csak Fishburne ugrik át ide-oda...

Hihetetlen nagy élmény lehet, kár hogy nem lakok BP-en. Fõleg az a videós üzengetés hangzik jól, bogarak vizsgálatánál lehet Grissom adna néhány jó tanácsot. :)

LasDen

LasDen
miami kösz nem :D

kirol
Elsõ mondatomban a CSI Miami -ról.

LasDen
melyik évadnyitóról beszélsz??? :D én csak a sima csi-t nézem....10x01 télleg jaú volt... :D

kirol
Kurva jó volt ez az évadnyitó rész. A záró is az volt. :)

De a sima CSI, ami a V3-on most fejezõdött be egy kalap szar volt. Pedig elõzõ évadban, vagy már nem is emlékszek, a makettes gyilkosos az jó évad volt.

hetedik évad közepe felé tartok(las vegas, remélem jó helyen járok), és nem szeretnék spoilerbe ütközni, ezért csak a kommentemre írt válaszokat olvasom majd el.
Jó lenne, ha tudnátok segíteni, keresem azt a zenét, ami a
"babaházas" gyilkos miniatûrjeinek a matatása alatt ment, viszont úgy haladok, hogy minden részt amit megnéztem letörlök, így nem tudom melyik rész, vagy a stáblistában van e róla említés; valami zongorás téma ment talán
elõre is kösz,
LasDen
november 9-én tripla CSI crossover lesz.... :D várom már :D

A beharangozóban látott képek alapján új évadnak kellene lennie, azaz a 7. évadnak. Kíváncsi leszek a folytatásra...

kirol
A CSI Miami legújabb évadát mikor kezdi a V3?

Mert mintha egy reklámban szept. 24 -et hallottam volna, de a port.hu meg az elsõ évad elsõ részét írja akkorra.

Sziasztok! Nem tudja valaki hol találok a CSI:New yorki helyszinelõk soundtrack-et?
LasDen
nah jelentem én utolértem a feliratot, így a 21. rész is kivégezve....bár anno a 11. rész után megálltam, de most 3 nap alatt ledaráltam az egészet....várom a feliratot a többihez :D
a Hodges-os rész megin állat :D

bizony, én is nagyon szeretem, jó nõ nagyon.

Fabio Capello
és Lady Heather is visszatért, számomra külön öröm :)

Az e hét csütörtöki rész nagyon bejött. jó volt a zene is és jó volt az ügy is, nagyon ritkán van ilyen befejezés, jól megvolt csinálva összességében. tehát nagyon tetszett és maga az évad is elég jó szerintem a megtörtént dolgok ellenére is.

hát ja, megnéztem volna egy olyan befejezést is, a Miami-ban volt ilyen (egyéni megtorlás) és teljes mértékben elfogadható volt. de így se rossz, mondjuk azt hittem elhúzzák még legalább egy részig. kíváncsi vagyok milyen lesz összességében ez az évad, -2 fõszereplõ és a következõ..., na az lesz még sz@r.<#szomoru1>

Fabio Capello
Hát, nem volt rossz rész... Bár az biztos hogy Nick helyében én az egész tárat beleengedtem volna a kedves alseriffbe, majd azt mondanám, hogy fegyvert szegezett rám és le akart lõni... Nem hiszem, hogy Brass nagyon kiakadt volna, sõt, lehet észrevette volna a seriff háta mögött a kést, és õ is beleengedi a tárat <#idiota>

Sara-t jó volt megint látni, reméltem, hogy még visszatér közénk :)

LasDen
nem olyan nehéz......jó a szinkron is csak a hang váltásokat nem tuttam kiheverni :D

egyszer megpróbáltam feliratosan de ennyi idõ után már nem tudnám elképzelni magyar szinkron nélkül.

LasDen
én má láttam :P :D

na most mindenki a tv elé :)

kirol
Jó volt!

Oldal 1 / 12Következő →