A Helyszínelők (TV)

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom, a Miami helyszínelõk valahogy nem annyira pepec, mint az originál.

U.i.: Este 10-kor lesz A halottkém, elõzetes alapján valami hasonló lesz az is.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Narancs
Sztem is kurva nagy, elõször azt hittem tök lapos, de nem! Mindíg izgalmas, és van benne vmi kegyetlen nagy feeling!
Helyszínelõk Rulez!
Amúgy a Discovery-n is megy hasonló, csak dokumentum film!
Forensic Detectives, vagy vmi ilyesmi címmel, az is kurva jó szokott lenni...!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

nem véletlenül a legnézettebb sorozat amerikában (a jóbarátok és a vészhelyzet elõtt)
5. évad lesz. itthon is - valszeg januárban. addig marad az internet - és az újabb miami részek.
Szimpatikus szereplõk,érdekes epizódok,remek magyar szinkron,az egyik kedvenc sorozatom!végtelenül cool,remélem lesz 5.évad is
Jó sorozat, mindig nézem.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Voa, Sarah elhívta vacsizni Grissomot.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Marki
Most szombaton láttam az elõzõ részt. Szerintem a normál jobb. Viszont ahogy láttam, a rendezõ ugyanaz, tehát a két film "testvéri viszonyban" van egymással.

KoЯn

Nem volt valami biztató az elsõ rész: háromnegyed óra alatt lezavarni egy géplezuhanást kicsit túlzásnak tartom. Meg valahogy a szereplõk karakteresebbek voltak a régiben. De majd meglátjuk a továbbiakban.

Hahh, végre ma este nyitófilm (Miami helyszínelõk).

Én azért megvárnám azt.

Régebben ment valamelyik kereskedelmin (TV2?, RTL Klub?) éjfél körül "Michael Hayes" címmel egy sorozat, amelynek az a David Caruso volt a fõszereplõje (egy csendes, de profi államügyészt játszott), aki a Miami Helyszínelõkben is fõszereplõ lesz.

U.i.: Ki emlékszik a Helyszínelõk azon részére, amelyben felbukkant Horatio Caine, a Miami helyszínelõkben is szereplõ hadnagy?

Marki
Asszem, jövõhét szombattól. Biztos nem jobb, mint a normál Helyszínelõk, mert azt csak esetleg a Columbo üti. Más nem veheti fel vele a versenyt. Krimi 4 ever!

KoЯn

Kata
Kedvenc sorozatom. Majd lesz valami Miami helyszínelõk is.

[/cserf][/fülünyúl]

Marki
SZerencse, hogy folyamatosan adják az új részeket is. Habár mivel az egyik ,ha nem a legnépszerûbb sorozat a V3-on.

KoЯn

Marki
Mivel nincs májk, a Helyszínelõk meg eleve a kedvencem, maradok ennél elsõrendben:_)

A hülyék tegnep 0 óra után adták 18+-al, ami csütörtökön 16+-al ment 21 órától... Ez van.

KoЯn

Guest
Ha megvan a Tetthely, akkor jönnek a Helyszínelõk.
Pempő
Ez a Tetthely folytatása?

TÁTORT!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Jano
Elõbb MájkHemö, mosmeg Helyszínelõkz?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Marki
Most ismétlés megy, vagy új részek??

KoЯn

Marki
A zindekszen találtam.

KoЯn

Marki
Igen, most ismételgetni fognak. 21 országban játszák a sorozatot. A Viasat tényleg jó. Szerintem f+ is ilyen jellegû: Nincs híradó, nincs politika, gusztustalan talkshow-k (kivéve a Jerry Springer, és a Dr. Phil, bár utóbbi szerintem jó), legalábbis nem saját gyártásúak. Az viszont zavar, hogy ennyi HBO-s sorozatot adnak, a jó mûsorok mg csak 21 óra után mehetnek.

KoЯn

Szerintem Õ csinálta...

Lacc
Jaja, jó kis csatorna.
PResident Evil
LOL Szalacsi 😄DDD

Jókor. Csütörtökön zárult a szezon.

U.i.: Nemcsak ezt a sorozatot, hanem az egész Viasat3-at érdemes nézni, szerintem messze veri a kereskedelmi csatornákat - ide nem értve a Hobótévét.

Guest
Direkt Szalacsis képet tettél be? 😊))
Marki
Szevasztok! Szoktátok nézni a Viasat3-on a Helyszínelõket?
Mi a véleményetek?
Szerintem a legjobb modern krimi.

KoЯn

← ElőzőOldal 12 / 12