577
C S I
  • Prof William
    Hé Lajos vegyél mán újlenyomatot a baltáról.
    De mivel Matild? Nincs keret az újenyomatpúderre!
    Na mind1 akkor Karesz volt a gyilkos!
  • amy76
    CsI:Dombóvár

Éva nyanya vajon hogy esett ki az ablakon?mi lehetett az inditék, talán az hogy minig leskelődött?!?

A Béke-parkba találtak 1 holtestett, akiről kiderült hogy plázapicsa volt, vajon ki a tettes? Talán Amy?

Ági nénit holtan találták a tanáriba!mi lehetett az indíték?talán az oszt.fönöki......

M. Dorinát holtan találták az utca sarkon!mit csinálhatott ott este? talán kurvult....

na mind1
    jók a híreid Prof.!!!
  • Prof William
    Valszeg MO-n nem lennének ilyen érdekes ügyek...

THIS SUMMER!

CSI: Kiskunröcsöge

Terinénit leütötte Jaúzsi bá, mer nem akarta megeteni a tyúkot.

Gömöc bá belefuladt a cefrébe. Baleset vagy gyilkosság?

Dzsínót a falu kissebségijét baltával a hátába találták a kacsaúsztatóban. Szimpla gyillkosság, vagy faji bűntény?

Coming SOON!
  • amy76
    áá magyarországon nem is lehet mert nincs olyan jó felszerelés
    aha helyszínelő akarock lenni
  • Nickstokes
    Miért hangzana hülyén? Helyszínelő akarsz lennI?
    amúgy ez nekem is megfordult a fejembe..a sorozat kapcsán, jó lenne, de nem Magyarországon!
  • amy76
    oh értelek nem baj csak pótold!!!
    lehet hogy hülyén hangzik de én később ezel akarock foglalkozni na mind1
  • Nickstokes
    már belenéztem, jó az odlal..meg a poénos párbeszédek is :D
    Hááát, nekem kimaradt egy csomó anno(bevallom hogy kb. fél éve lettem fan), szal nekem van mit pótolnom :D
  • amy76
    nincs mit
    emléxel a részekre?
  • winnie
    szegény tvtome.com utóoldala, hihetetlenmódon elcseszték, sajnos:(
  • Nickstokes
    köszi. megnézem én is.
  • amy76
    www.tv.com erre tök véletlenül tévedtem de jól sült el:DD
  • Nickstokes
    És nem tennéd közzé az oldalnak a címét? szeritnem sok embert érdekelne :D
  • amy76
    hát igen bepótolhatod!találtam 1 oldalt ahol 1 részletet bemutatnak egy-egy részből
    na ezt jól meg aszontam na mind1
    úgy értem az új részt hogy mindennap olyan részt látsz amit még nem láttál
    én a csi filmre leszek kíváncsi
    na pá
  • Nickstokes
    Hátjah..vagy ha nem láttad akkor most bepótolhatod!
  • winnie
    hogy érted, hogy mindig új rész? a CSI-ből egy évben 24 részt gyártanak. egy évben 365 nap van, 52 hét. erre az időre teszik be heti bontásban az évi 24 részt.
  • amy76
    az is igaz!na mind1!de az ismétlésbe az a jó hogy eszedbe jut hogy mi is volt az ügy stb.
  • Nickstokes
    Nem! mert akkor hamar lemenne egy évad..és várhatnánk sokat a többire..

nekem nincsne bajom az ismétlésekkel..mert anno sok rész kimaradt nekem! Meg amit pl.láttam nem baj ha újra megnézem..nosztalgiázás :D
  • Nickstokes
    De a sima CSI-t is folytatják! A Viasaton csütörtökönként 5.-dik évados új részek vannak! És lesz hatodik évad is!
  • amy76
    nem veled van bajom hanem a tv-vel!sokkal jobb lenne ha mindig új rész lenne nem????
  • winnie
    én is azt írtam, hogy "magyar tévén csütrötökön mindig új részek vannak a legújabb évadokból", szóval nem tudommi a probléma.
  • amy76
    Ha nem vetted volna észre hétfőtől csütörtökig van és csak csütörtökön van új rész+ az egyik német adón is miami csi
    magyar tévén csütrötökön mindig új részek vannak a legújabb évadokból

???de csak csütörtökön van új rész!!!!
  • winnie
    Syaztok!sztem nagyon jó a sorozat és a Csi:Ny fölösleges volt megcsinálni inkább folytaták volna tovább plussz részekkel a Csit sokkal jobb lenne!

??? ezt nem értem. a csi: new york nem a csi helyett van, hanem mellette. melyik a jobb? ha egy évben 72 csi-rész van (24 las vegas, 24 miami, 24 new york) vagy ha 48 (24 miami és 24 las vegas)?

mert már unalmas hogy minden részt legalább 5ször láttam na mind1

magyar tévén csütrötökön mindig új részek vannak a legújabb évadokból
  • amy76
    Syaztok!sztem nagyon jó a sorozat és a Csi:Ny fölösleges volt megcsinálni inkább folytaták volna tovább plussz részekkel a Csit sokkal jobb lenne!
    mert már unalmas hogy minden részt legalább 5ször láttam na mind1 akkor se tudom megunni!vki emléxik a fekete fátyolos részre? na az volt a legjobb
    amy
  • Nickstokes
    Nekem mondod...a kedvenc karakterem volt Tim Speedle...nagyon gáz volt hogy kinyírták..utána lapos lett a sorozat...behozták ezt a Greg utánzatot...nem is nézem...melyiknek fognak pisztolyt tartani a fejéhez? :D
  • Garfield
    Egy másik CSI-sorozatban meg lelőtték az egyik helszínelőt, a másiknak meg fegyvert fogtak a fejéhez. Előbbit már tudod, utóbbit majd meglátod.
  • Nickstokes
    Hát nem tudom :P azért nem sok részben temnetik el élve az egyik helysíznelőt..meg azért durva volt a hanygás akció :P Meg úgy az egész...és szerencsére a kedvenc karakteremmel történt(kilehetett találni melyik a kedvencem :p)...és jó volt ahogy mélg jobban megismerhettük Nick karakterét...áá..nekem nagyon bejött az egész!
  • Garfield
    Abban mondjuk van valami, hogy amilyen nagy hírverést kapott, hogy Quentin Tarantino rendezi, egy kis idővonal-összekuszáláson, meg Nick "boncolásán" kívül nem nagyon ütött el a "mezei" részektől.
  • Nickstokes
    Nah, láttam végre a Grave Dangert! nagyon jó a rész! A kedvencem lett!
  • Nickstokes
    OKés, köszi a linket!
  • Garfield
    Majd augusztusban meglátod a Viasaton.

Itt eolvashatod.
  • Nickstokes
    Nem mesélnéd el?
  • Garfield
    Most láttam a CSI: Miami 3. sorozatának befejező részét. Annyira jó nem volt, de valaki nagyon radikálisan meg akarja változtatni a szereplőgárdát, én úgy érzem. Kíváncsi leszek a 4x01-re, már ha egyáltalán lesz.
  • Nickstokes
    Jó volt a tegnapi rész is!

Kinek van meg a Grave Danger?? Nem tudná valahova felrakni nekem(webre) hogy gyorsan leszedhessem...
  • Nickstokes
    Jó, mondjuk az tény, hogy nekem Speedle volt a kedvencem, szal a léc magasan van! nekem akkor is Greg utánzatnak tünt :P

A CSI:NY nem tudok nyilatkozni.
  • Garfield
    Szerintem egyáltalán nem Greg-utánzat, egyszerűen csak új szereplő Speedle után.

Greg-utánzat a CSI:NY-ban van.
  • Garfield
    Arra kiváncsi leszek, hogy a hollywoodos résznek lesz-e "folytatása" vagyis csak egy szimpla rész volt vagy egy újabb spinoff? Bár az tény, hogy a CSI-sorozatokban az újabb részek spinoffja mindig a legfrissebb sorozatban megy le, szóval a CSI:NY-ban kéne lennie.
  • Garfield
    Én az utolsó rész kivételével már láttam azt is (az utolsó rész angol feliratára várok). A szereplők nem rosszak, bár Danny figurája néha tenyérbemászóan idegesítő tud lenni; a kedvencem a doki. A sztorik viszont mintha nem lennének annyira ötletesek, mint a másik két sorozatban.
  • Nickstokes
    Én bevallom amióta van ez az új gyerek, Ryan Wolfe nem nagyon nézem..teljesen Greg utánzatnak tűnik! Komolyan, kiszoktam hagyni és csak a sima CSI-kor kapcoslok a Viasatra!
  • Garfield
    A csi:miami sem rossz..de Speedle kinyírása után ellaposodott, van hogy nem is nézem meg.

Pedig szerintem már kezd felnőni a CSI:LV-hoz.
    Egyébként pont a harmadik sorozat közepétől kezdve pörögnek fel az események, mikor

!!!SPOILER!!!

felbukkan Horatio bátyja.
  • Nickstokes
    Jaja, nekem is volt hogy hívtak tellón és mire végeztem és folytattam volna már azt se tudtam mi az ábra :D